Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guer
jah ez a sorrend....

Narxis
Irritálóbb?😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jozing
az ARGO-n all talk van, nagy fun, de taktikai eszmecserét nem lehet folytatni. OGC nagyon jó, de kevés embernek van mikrofoja. kartel társasága meg kiváló! én odajárok ha tehetem. persze minden magyar szeró jó, nem fikázásnak szánom, de nekem kartel a kedvencem.
igen, néha kevés ember hazsnálja a mikrofont, pedig gyors reagáláshoz illetve a jó taktikához elengedhetetlen. én ha tehetm hazsnálom (persze próbálok minnél tömörebb és irritálóbb lenni, remélem sikerül is)

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Rage47
valamelyik szerveren megszavazzák játék közben az alltalkot, és akkor mindenki hallja egymást csak fun kedvéért
Több embernek kellene csak mikorofon, meg az nem tudjétok mért van h az ellenféllel is tudok mikrozni? nem elõny hogyha halljuk egymást

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Pont elég a magyar szeró szvsz mindig van hol játszani

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

jozing
ja még annyi: még sokat kell vele gyakorolnom, de néhány kasztot (spy, scout) egy mester medic hamar lekapja... fõleg arenaban. jó ez a medic, nagyon ráállok most.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Köszönöm a válaszokat. Akkor szerintem beruházok erre a játékra, csak megvárom a fizu érkezését a számlára. Végül is akkor a gépen maradhat a játék, elég lesz neki, majd egy hivatalos vásárlás és akkor újra használható, remélem. <#smile>

Tetszik a játék, az elején mondjuk én is csak kaptam a fejemre, aztán kezdtem belejönni. Majd szép lassan kiismerem magam benne.
Remélem lesz azért játék a nyílt hétvége után is. Mert még most sincsenek annyira elszaporodva a magyar szerók.

jozing
amit megvettél steamen memarad örökké. annyit kell tenned h megjegyzed felh neved és pw-det. bármikor, bárhoba letölthteted újból, vagy kiírhatod DVD-re és nem kell töltögetned (ilyenkor is csak azzal az acc-kal mûködik a backup). annyi kikötés van, h egyszerre csak 1 gépre lehetsz bejelentkezve. a rendszer nagyon tuti, teljesen = a dobozossal, csak olcsóbb.

igen, 2 óra után nagyon élvezetes, elkell magyarázni és belekell rázódni. nem szabad elveszteni a kedvet, mert elsõ héten mindíg meghalunk. majd belejön az ember. 3 hónapja játszok, és msot kezdem el érezni h a medic kaszt nekem lett teremtve. kevés harc, de gyorsan eljutni egyik helyrõl a másikra. és ha nem is harcolok, nagyon izgalmas ÉS kulcsfontosságú ember vagyok, aká védekezésbe akár támadásba. nekem az a kaszt nagyon fekszik

Ability
Amit megvásárolsz azt rögzítik a felhasználódhoz, és mindig elérhetõ marad. Bárhol, bármikor hozzá tudsz férni. Vagy letöltöd újra, vagy kiírod DVD-re. Van a Steam-ben is backup opció, de egyébként elég lesz a steamapps könyvtár is.
ZseniálisTeknős
Bármikor, bárhol, bármilyen gépre, végtelenszer újra le tudod tölteni, csak a steam fiókodba kell bejelentkezni a felh. neveddel és a jelszavaddal.

És igen, backupot is tudsz készíteni bármikor, sõt, winfos telepítése után sem kell a steames játékokat újra felrakni.

Hali.
Komolyan elgondolkodtam a játék megvételén. Steam-es vásárlás se különösebben zavar. Gondolom ki lehet írni aztán DVD-re és feltelepíteni ha valami miatt kell. És ha nagyon dobozt akarok akkor nyomtatok borítót. <#bee1>
Az a láma kérdésem, hogy ha valami miatt tényleg újra kell tenni az, hogy mûködik? Újra le lehet tölteni Steamrõl? Stb.

ZseniálisTeknős
Medic ach utáni ingyenes hétvége másnapján már megvettem a játékot.... Sajnos a kezdõket hamar elriaszthatja az eleinte teljesen kaotikusnak játékmenet, fõleg ha fogalmuk sincs a játékról, mert mondjuk kasztot sem tudnak váltani.

Tegnap havert (0 köves, teljesen kezdõ) felvittem egy német 24/7 goldrush szerverre, és voice chaten keresztül lépésrõl lépésre elmagyaráztam neki a játékot. Két óra után határozottan élvezte, én éjfélkor abbahagytam, õ még maradt egy kicsit(?)

Remélhetõleg +1 <#eljen>

a videók nagyon csábitóak az igaz, van h semmi kedvem ajátékhoz, megnézek egy videót és azzal al endültttel megyek is irtani 😛

Nitramk
Én kb. õsz végén, tél elején ismertemmeg, de akkor a videók láttán nagyon megszerettem.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Na ezt örömmel hallom. Én a béta alatt még nem tudtam megvenni. Videókat néztem róla, hogy oltsam a "szomjam", mert már alig bírtam ki,hogy megvegyem. Nem bántam meg azóta sem. Akit tudok rábeszélek!! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

jozing
nekem is van haverom, akinek annyira tetszik h avleszg megveszi. sõt, a másiknak annyira tetszett h nem várta meg a weekendet, hanem megvette 3 nappal elõtte. annirya meggyõzõ volt 😊

ja és akkor minusz? <#buck>

még a medic achis update utáni ingyenes hétvégén játszottunk vele😊

+ 3mal már tuti jobb a statjuk!

nem tom, de én meg 2 haverom ingyenes hétvége után vettük meg.

Kíváncsi lennék egy ilyen hétvége után mennyi TF2-t adnak el??Nem ismertek véletlenül ilyesmi statisztikát??

Ability
Ezt általában akkor szokták használni, ha egy szerver csak egyfajta játékmódot futtat, vagy egyetlen pálya van mindig betéve. Ilyenkor kiírják, hogy non-stop gold rush például.
HeadHunter86
De ezt miért kell kiírni hogy non-stop. Nekem fura. Egy public szerver általában non-stop, nem szokták ezt még külön kiírni is, minek...

Aquir
magyarul: "non-stop" és kész (hogy ha már non-stop akkor nyilván hétvégén is az 😛 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
attól még lehet home made nem?😄
jozing
magyarul egész héten non-stop. magyarul nem home made hanem rendelt szeró. köszi a magyarázatot.

Rage47
banner alatt van az összes magyar szerver elérhetõsége
Ability
24/7 = 24 óra, 7 nap = állandó, pontosabban valahogy így írnám le: a hét minden napján 24 órában

(Tuti van jobb definíció, ezt csak én találtam ki, vagyis én erre következtettem, így értelmeztem)
Sziasztok!

Nagyon jó ez a játék <#buck><#vigyor4> OGC szerót találtam csak meg <#zavart2>
jozing
egyépként mit jelent h 7/24? sok szerverre láttam kiírni 8fõleg külföldieken). és sneki enm tud olyan meele-s szerót?

Fú de utálom ezt az ingyenhétvégékben... mennék játszani de minden szerver tele van, és tele van olyanokkal akik 3-4 órája már fent játszanak :-| aztán meg nincs olyan h 15/25es szerver csak 25/25ös vagy 0/25. ezt is úgy imádom :\

norbi56

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

rhazid
teljesen mindegy kiválasztasz egy szervert, belépsz, játszol :d

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Megint én vagyok <#ravasz1> Ti milyen nevû szerveren játszatok? Mit írjak be a kereséshez?
jozing
általában medic vagyok, mert akkor van hasznom és akkor sokáig bírom. amúgy sniper is baromi ütõs benne. sokszpor volt oylan h elsõ 2mp-be kiszedtem másik medicjét. elég nagy veszteség.

nem tudtok oylan fun szervert ahol mint a kartel kocsmában kör elején kiválaszt egy random kasztot és CSAK meele? olyan fun!

Rage47
na de tényleg, sztem legyél medic arenaban, vagy gyakorolj nem arena-s szerveren😊
jozing
nincs sok gondonm: annyi gondom volt h az upadte után nem tudtam játszani a gémmel. ah téged ez nem zavart volna, akkor semmi 😊

Rage47
jaj neked mennyi gondod van😄 sztem rohadtjó az arena, így még nagyobb a súlya a halálnak és csapatban kell játszani😊 ha meg nem vagy olyan ügyes, bújj el/támogasd a társaid😊
Narxis
😄DDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jozing
arenaban a sit out idegesít. semmi értelme, annyi hogy 10 percet spectbe vagy aztán játszol fél percet. aki béna (pl én) az sose nyer, midnig sit outol...

Köszönöm szépen további jó játékot! <#kacsint>
jozing
ZFD: akkor jó ha olyan szerverre mész ahol minimum 10-15-en vannak. én is ismerek olyat aki megkérdezte h nem megyünk-e 3-man. mondtam neki h úgy akkor élvezhtetlen a játék.

Ron Ragm
Amúgy ha evés közben szeded le a heavyt a szendvicse ad neked 50 HP-t.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nem fontos barátokat felvenned, csak ha már állandó leszel,amúgy szerintem fölösleges.Magyar szerverlista alapján úgy is találsz megfelelõ magyar szervereket...

Doki17
Semmi célom nem volt vele csak szimplán szinkron csináltam rá.

Valakit felvehetnék barátnak? <#vigyor>
Köszönöm szépen <#worship>
Nézd meg a gombkiosztást majd,alapból talán "v" betû a beszéd játék közben.

Megkérezhetem h ez milyen okból csináltad, v mi volt vele a célod?