30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
xxxpaulxxx #9577 Jah és áruljátok el... miért nincs meet the pyro?:O -
xxxpaulxxx #9576 Amúgy mi ez a saxton szöveg a snipernél? -
xxxpaulxxx #9575 és milyen képregényt csináltak hozzáXD -
#9574 Milyen jó kis fűrészek vannak a háttérben :oo
Jó arena map lesz valószínűleg, vicces kis kiegészítéssel.:) -
#9573 múlkor én csövesvadászhoz szóltam, de nyomba egy nyomorék überlow lettem. tökéletes példa a faszi az átlag magyar reprezentálásához és egy önjelölt pro mintára...
amúgy az elcsésedés megakadályozása sztem az adminok munkája lenne rövidtávon, hosszútávon meg a játékoské. én ha admin lennék az ok nélküli sértegetést (csak mert lelőtt a nubpiró) nem tűrném. repülne ban oszt menny oroszokhoz balhézni, onnan leszarom. ha 10 normális ember maradna akkor 10.
amúgy most szent korona szerverre egész rászoktam. kedvesek az adminok is meg sztem színovanalas is. sokal jobb mint ogc(nekem is ott a kuss a bajom, de inkább kuss mint 8 éves nemtomkik) vagy argo, sztem már egyszintű kartellel sok esetben. sg is jó lenne, de valamiért mindig üres, és 5-6 ember alatt fel se fogok lépni. 1v1-ben elég gyatra vagyok.
szóval remélem nem fog a színvonal cs-re süllyedni, ami már szinte játszhatatlan a sok balfakk miatt (max barátokkal zárt szerveren). -
#9572 juhéjj :D -
#9571 Az igen, ez a valve nagyon jól kidolgozta ezt az egészet :)
Azthiszem sniper fog a 2. kedvencemmé válni :D -
#9570 Érdekes lesz az biztos...csipa rohangál az íjjal a heavy -medic körül, és közben mindenkit "beköpköd" a trutyijával.
Day 7, Sniper vs. Spy update -
#9569 közben a shot is megvan :DDDD
-
#9568 loool, shot-om nincs róla, de a day6-os képen a spy felé egy jarate befőttes üveg repült :D -
#9567 Barátoknak szólni hogy időben preloadoljanak :) -
#9566 igazából a sudden death hozzátartozására voltam kíváncsi
am sztem felesleges mindkettő -
szasza666 #9565 Miért?
Például, mert győzelem után jól esik meggyalázni a vesztes csapatot. :D
Az SD szintén jó móka. Jobb mint kapni egy feliratot amin az áll, hogy mind lúzerek vagytok...
Egyébként pedig nem véletlenül tették bele a humiliationt...
Kár babrálni, mert hozzá tesz a hangulathoz még ha nincs is jelentősége a játékmenetet nézve.
-
#9564 ogc, spa és ogc bball, [s7] tapley midair szervere, multiplay dm szerverek, ammomod szerver és rogues klánszerver :P esetleg argo még -
#9563 hű milyen sok hsz, látom pörög a tápik, ezaz:)
egyébként én 99%ban magyar szerverekre megyek, mindig arra, amelyiken többen vannak:) kivétel akkor, ha haverok másik szerón vannak:p -
#9562 miért tartozna hozzá? amúgy a szerver akkor jó, ha nincs micspam 8 évesektől -
szasza666 #9561 Nem értem miért járnak annyian OGC-re.
A humiliation lerövidített (de, hogy miért azt nem értem...) és nincs sudden death sem. Ezek pedig alapjaiban tartoznak hozzá a TF2-höz.
A napokban toltam ott párszor, de a hangulat elég sovány volt. Szinte mindenki kussolt mindkét csapatban. :( -
#9560 24/7 2fort foreva!
[nekem meg] -
#9559 Na lesz má Day 7? -
#9558 "I'll be seeeing youuu!" -creepy spy voice -
#9557 goldrushon meg badwater basinen mi? -
#9556 Én PL mapokon szoktam TOLNI :D -
#9555 Ez mekkora buta! :D (nemkomolyan) -
#9554 néha elszáll a kapcsolat a steam szerverekkel. -
#9553 hmm... sry hogy előzőből kimaradt:
OGCvel mi a tök van? O.O nincsenek meg az unlockolt fegyvereim :\ pedig Force-a-nature (triplejump x)) meg Axtinguiser, meg a gyógyítós tűszóró meg az übertöltőfűrész jók :( -
#9552 én OGC, vagy Szent Korona, Kartelre jártam régen... aztán sosem fértem be szal nem járok oda... aztán amúgy megnézem hol van ismerős (fav helyett friends fül) és oda megyek... de az a groupokon belüli playereket is nézi, szal soxxor nem is ismerek senkit... de jót játszom ^^
arena_ egyébként tök jó :D -
#9551 én OGC , Kartel ,Orange_X serverek , meg ballon race néha :)
[DB] N neven vagyok amugy megtalalhato, remelem fogok sokakkal gamelni akár hazain akár kulfoldin
-
#9550 émmeg Crabby vok yayz, és eme 2 szerón töltöm mindennapjaim:
8.2.120.212:27015 -ez az elmebeteg szeró amit montam tegnap, néha vagyok csak itt :P
69.65.34.74:27015 -de általába nezen mert ez 2fort és jók a népek, soxor találni magyart :D
és néhány surf szeró, de ezeken mindennap :D -
#9549 Én ogc-n tolom legtöbbször. Többnyire cloakolva. -
#9548 Engem Heffi néven találtok meg. De ahogy mondtam magyar szervereket már kerülöm.
De van egy amcsi szervercsalád az XFG, van 24/7 dustbowl, 2fort meg ilyenek, oda járok általában. -
#9547 Én mindenhol zozyk vagyok. :) -
#9546 Gondolom jártok kartel kocsmára :) bár valszeg nem az sg-s néven szal ha talalkozunk is nemtom kiaz :D ottani társaság egészjo :) -
#9545 igazából maga a játék 16+, szóval elvileg csak 16 fölött lehetne játékos -
#9544 Azt hiszem tudom kire gondolsz... én már jó ideje kerülöm a magyar szervereket, túl sok a nagyképü seggfej már kartelen is...pedig régen kedvencem volt. -
#9543 Érdekes... -
Neoncsoves #9542 sajnos ismerem ricot. utálom azt az embert:D -
#9541 -
#9540 tegnapelőtt hallottam hasonló esetet... szörnyű :S bár csak megjelennének a régi mintára (CS, régi... before source) ilyen 18+ jellegű szerverek... ahol nem kérdezik meg hogy mennyi vagy de ha látszólag nem ütöd meg a kívánt szintet gondolkodás nélkül kidobnak :) -
Neoncsoves #9539 -
#9538 Nem