30108
  • Aquir
    =)
  • z99999

• Narxxis
    Egyetértek.
  • Julius Caesar
    hát ha megtenné sztem a legangyobb kockafüggőkön kivül senki nem maradna (legális szoftverrel, legális szervereken).

de adja az ég, hogy eddig sose jutunk el. kijönnek updatek, videók és csók.
  • armageddon666
    sztem inkább WoWra... CSben elveszik a píz, wowban (meg World of Fortress(c)-ben) megmarad ^^
  • armageddon666
    megmondta Valve hogy nem lesz havidíjas szal nem lesz havidíjas... sztem micropaymentet sem mernek rárakni :) (fizetés + cuccokért)
  • Viktor99
    Most hogy visszaolvasom azt sem tudom hogy jutottam el a végére...
  • Kosadzk1
    "meg killek után kapsz fizetőeszközt, és aztán majd lehet kereskedni rajta :D" ez sokkal inkább jellemző a cs-re.
  • Julius Caesar
    szerintem sok player van, és többsége törtes. pedig az eredtiség adott egyfajta biztonságot, hogy színvonalas és valamennyire csít mentes játék legyen. de sok szerver is van (aminek 80% selejt ilyen-olyan okok miatt) sajnos. na féle tf is ebbe az irányba fog elmenni.

kedves VALVe! ne varjáljatok többet. adjátok ki a maradék meet the castot, fejezzétek be az updateket (amik átgondoltak és a medicnél megszokott szisztematikát követik) és utánna nem kell semmi, csak bugfixek.
  • Aquir
    "Medic haver: önsebzés (ha sebződik az ellenfél, sebződsz te is, ezáltal gyorsabban lesz Über)"

ez mekkora hülyeség :D
  • Viktor99
    Én nem akarok ezen vitatkozni mert engem hidegen hagynak az ilyen témák de,
    Az szerinted nem irigység hogyha egy ember csak azért szól le valakit mert egy bizonyos tárgyat sokkal könnyebben szerez meg mint ő? Lehet hogy szemétség, meg igazságtalan de,... Most komolyan! Menj ki az utcára és nézz körül. Az élet az igazságos? Talán az igazságos hogy azoknak az elnököknek van 6 háza, aki minden nap a nép pofájába hazudik és a háta mögött röhög és pár ember meg a számlákat sem tudja fizetni, mégis tisztességesen dolgozik? Vagy éppen az igazságos, hogy aki azért vesz fel kölcsönt autóra, mert a gyerekei dolgát szeretné megkönnyíteni, és mégis élete végéig fizeti, miközben egy suttyó járja nap mint nap az utcákat és felnyom pár mercit és elköti? Hát igen, ennyit arról hogy miért kell megdolgozni és miért nem... Lehet hogy én is achi szerózok...
    De ha belegondoltok ez egy játék. Viszont az életben szánalommal és megvetéssel nézek az össze mocsokra akik csak azért zsebelik be a milliókat mert verik a nyálukat hogy milyen jókat tesznek majd.
  • Zomil
    nah igen, és akkor látod, h irkálja szerveren/fórumon: "haha nekem 30perc alatt megvolt szar az egész haha"

armageddon666: ez sajnos nekem is feltünt...Kartelen is mostanában nem szivesen játszok pedig régebben szinte csak oda jártam
    van pl. az a Hide gyerek...rajta nagyon kitudok borulni(néha szivesen fejbekólintanám, h ébredjen már fel), szidja a pyrokat mint a bokrot akár saját akár ellenség: "hőőő mekkora szar egygombos noob"...
    közben az a vicc, h ő ugyanezt csinálja megy pyroval és nyomja a gombot, de az arca az nagyon nagy...
  • Julius Caesar
    hát... tanácstalan vagyok. eddig ez a +3 fegyver némi achiért tetszett, de ez a találósdi generálósdi... miez? félkarú rabló? játszol és néha kidob egy jó cuccot? meg mi ez a baromság hogy generál véletlen egy fegyvert ami akár 100%-os damage-et ad? faszt.... lassan két TF2 lesz: vanilla meg world of TF2..

eddig bejött ez a meghatározott valamiért kapsz egy újdonságot, ami picit (de nem sokkal) másabb taktikát igényel. eddig nagy update rajongó voltam, de most lehet énis "vanilla párti" leszek. persze ha ingyenes lesz kipróbálom, de ott a kommenteknél vki jogosan megjegyezte: innen csak egy léps lesz a gamecardos rendszer (vagy nagyon hasonló díjazós).

• armageddon666
    lulz... World of Fortress... Communitybe beraknak majd egy AHt... meg killek után kapsz fizetőeszközt, és aztán majd lehet kereskedni rajta :D majd itt is megjelennek a kiskínaiak akik farmolják az imba cuccokat XD
  • armageddon666
    na én egyáltalán nem veszem komolyan ezt a játékot... és régen az volt a jó hogy más sem... de most már megjelentek az önjelölt prók... :\ sztem az ilyenek cseszik el a játékot és nem az újak...

CSSbe sok player? :S pont hogy kevés... vagy a szerverek száma ugrott meg gecire nagyon :\
  • z99999
    vaaaagy:
    deviza hitelt veszel fel, életed végéig fizeted a törlesztőrészletet, végül eladod a házad is -> van autód
    ellopod -> van autód

amúgy teljes mértékben egyetértek
  • Viktor99
    1. Mindenki azt csinál amit akar, engem nem érdekel, csak téged próbáltalak meggyőzni hogy téged se érdekeljen.
    2. Majd dolgozok
    3. Nem vagyok cigány (a rosszabbik)
  • Julius Caesar
    ezt nem kell komolyan venni. tegnap csipáztam és azzal szórakoztam, h minden fejes után integettem (freezecam).

amúgy szőkénél a pont. én is attól félek, a tf2 is átmegy CSS_be, mert sok törtes lesz -> sok játékos -> esik a színvonal. CSS is élvezhetetlen: lelősz valakit csíter faszlow voteban. lelőnek: hogy képzeled? élvezhetetlen az már. remélem tf nem megy el ebbe az irányba (bár már publicon tf-ben is egyre többet hallom a low, láma, noob kifejezéseket)... hát aki ebbe éli ki magát, annak pszichológushoz kell járnia. ez eg játék, mint neve is mutatja szórakozni kell vele.
  • sonic syndicate
    http://www.totaltf.hu/hirek/2009-05-15_a_sejtelem/
  • armageddon666
    meg kivéve azok amik tönkreteszik mások játékát :) újra elkezdtem játszani és annyira elszaporodtak a nagyarcú farkak hogy nagyon... nem kicsit ugatná le az embert szerintem az ilyen bunkó paraszt, ha pl. Heavy über közben beáll hulla felé tauntolni hogy meglegyen a fegyó... és van pár ilyen achievement ^^
  • Lacccca
    Ez de hülyeség " A biztonság kedvéért".
    Barátom ha valamit megveszek azt azért veszem meg hogy használjam is. Egyébként elég hülye a példád mert kb semmi köze nincs a 2-nek egymáshoz.

Miért kellene fél évig várnod? Még ha napi 1 vagy roszabb esetben fél órát játszol akkor is össze lehet szedni 1-2 hét alatt. (kivétel a sebezzél 10K-t meg gyógyíts 10K-t és a hasonlók)

Itt 2 nagy ok van : IRIGYSÉG illetve E-PENIS
    Az összes farmolós senkit ez hajtja, ergo vagy azért hogy mert már neki megvan és nekem meg nincs, vagy nekem már megvan és jaj de jó hogy neki még nincs.

Vajon miért az a neve hogy Achivement?
    Azért mert el kell érni valamit, fiacskám ahhoz hogy a való életben elérjél valamit ahhoz munkát kell belefektetned.
    Hosszú távra vannak kitalálva és azt jutalmazzák hogy foglalkozol a játékkal. Aki meg csak néha néha ül le játszani annak sztem tök mind1 hogy mik vannak meg úgyse nyomja olyan szinten a játékot hogy számítana.

Ja és jobb példa mint a tied erre az estere:

Dolgozol>Félreteszel>Majd lesz Autód
    Lopsz,Csalsz,Hazudsz > Lesz Autód

Végeredmény ugyanaz csak nem mind1 hogy hogy.
  • armageddon666
    de sokat írtatok...

Achievement szerver elbassza a játékot... Scoutnak úgy szereztem meg a fegyvereit és nagyon gáz :\ sokkal jobb volt szenvedni Pyroval meg Heavyvel ^^ Medickel nem, ott 1-2höz segítséget nyújtottak...
  • Viktor99
    Mi is az pontosan? Valamit láttam a totalon de nem sokat értettem meg belőle.
  • csokalaci
    nem tudom szerintem nem valami jó ötlet de majd meglátjuk
  • Jim Morrison
    Mit szóltok a random fegyverekhez?
  • Viktor99
    Most őszintén... Menj ki a konyhába vagy a fürdőszobába. Keress valamit amit nagyon ritkán használsz. Na tedd fel magadnak a kérdést hogy ha nem használod akkor miért vetted meg? :P
    Válasz:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha valakinek megjön hozzá a kedve, vagy csak szórakozna akkor mégis ott van... Szóval a BIZTONSÁG kedvéért. Az meg hogy egyesek szerint csalás az achi szeró,az magán vélemény. Pl. nekem nincs ahhoz türelmem hogy majd az update után fél évvel kipróbáljam az új cuccakat. Meg szerzem őket és amelyik tetszik használom, amelyk nem tetszik azt meg nem használom... Ennyi!
  • Lacccca
    Ja amúgy ténylge poén. Mindenki noob aki használja az új fegyókat (akik mellesleg lehet később szerezték meg és még csak akkor próbálják ki), a nagy prők meg gyorsna összefarmolják csak hogy meglegyen...
    De ha nem használod akkor miért?
  • Viktor99
    Ma lesz meg a gmod :P Steamre vegyél fül ha lehet. Nevem v3ktor... (nagyon pontosan "¬ bLess v3ktor")
  • csokalaci
    akkor is a botok a legjobbak lanon :D én a medicből amik nem mentek azokkal csináltam meg és nem achi szeróra mentem. Asszem egyszer voltam achi szerón csak hogy megnézzem milyen
  • Viktor99
    Egy nubtól nem semmi :D
  • Viktor99
    Akkor én nub vagyok és ACHI SZERÓ POWAA
  • Julius Caesar
    baz, ez nem is fake! tényleg ott van, én is megnéztem. szép munka!
  • Julius Caesar
    szerintem is így van. abba mi az élvezet hogy összefarmolod? és ráadásul ha megszerzed még jelenteni is fog neked valami a fegyver. nem csak hogy van és nub aki használja (de azért összefarmolod 20 perc alatt).

amúgy sztem azért jött ki spy+csipa egyszerre hogy a szervereken ne legyen semmiből se nyomor. ne legyen 12-ból 11 spy, vagy 11 csipa. így most lesz 5 spy, 5 csipa, meg 2 pyro :D (vagy 1 engie meg 11 pyro)

amúgy a kép széf fotosoppp.

• Narxxis
    Jaja, én Medic-el jártam így, a mai napig nem lenne meg az összes,max 1 update fegyvere ha nem kérek meg rá pár havert, hogy segítsen. A többinél már nem volt ilyen gond.
  • Rage47
    21-én
  • chooselee
    Mikor jön ki az update nem tudni?Olvastam valami csütörtököt. Ez igaz?
  • Lacccca
    Azért ez sem igaz, én pl még heti 1-2 órát sem játszok és mégis vannak új fegyóim, és még egyszer sem voltam achi serón.
  • Zomil
    nah igen, pl. mikor scouttal a first blood-os achit csináltam :D
  • donatus13
    Ja csak nem ér rá egész nap tf 2 őzni és ha pl napi 1-2 órát játszol akkor lehet ,hogy egy év alatt se lenne meg az új fegyver , kellenek az achi szerverek akinek nem na használja .
  • Lacccca
    Ez még elfogadható is főleg olyan esetben ha olyasvalaki játszik aki nem barátokkal együtt szokott.
    De a többi az.... sztem szánalom.
    Az achiknak pont az a lényege hogy elértél valamit a játékod során, nem peig összefarmolod gyorsan és kész.

Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem sokkal nagyobb élmény megszerezni 1-2 achit normál játék közbe főleg ha pörög a gém jó kedv is van és hopp egyszer csak beugrik valami.