Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Twetr0x
Egyáltalán nem.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Ron Ragm
Már azzal hogy véges számú életet tettek bele kilõtték a játékmódból scoutot és a spyt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jozing
nekem tetszik ez az arena mód, de kicsit félek tõle, h elveszik a TF2-be nagyon ügyesen beültetett csapatjáték, és nem az a quake-es CS-s doom-os megyek oszt lövök akit látok stílus volt. remélem egy-egy kaszt hazsnálhatósága megmarad, nem pedig jön pár pro és kész. majd meglátjuk, h milyen lesz!

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Francba pedig annyira kéne az übersaw 😞 mind 1 majd valahogy össze ügyeskedek

EZ ahogy látom nem nagyon mûködik...

örök hála

csokalaci
láttad a tecsõn a videót?

Megkönnyebbítem a dolgod

http://facebook.com/musicleander

Nem értek hozzá nem is tudom hogy kell berakni 😞

csokalaci
használj botokat

Tudom hogy csúnya dolog de nincs valami progi ami unlockol egy két ahievmentet mert a medic ahievmentet sehogy nem tudom össze hozni csak 11 et sikerült talán😞 pyro az simán ment az annyira nem nehéz.

Tényleg éjfél körül szokott jönni...
Múltkor másnapra volt akinek már meg volt minimum 1 fegyver.. 😊
Én meg még csak akkor töltöttem le az update-t.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

az van a hivatalos híren is...

Nkrissz
Az amcsik kedden kapják meg az updatet ami nálunk éjfél után lesz szerintem.

Nitramk
ez tisztára olyan mint a karácsonyi csokikalendárium. vagy mi.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Szerintem nem ma..még van egy kinyitható meglepetés...

Nitramk
trident 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Ahogy látom ma jön az update akkor milyen idõbe ?😄

kopa1
Egy mapon egy körben...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Rage47
egy mapon belül, vagy az összes eddigi játékidõdet nézve?
Blacksheep333
Minél többet ölsz annál nagyobb lesz a crit rate.

Az operációs rendszeren is túl...

trident
A kritikál esélye az agresszív támadó taktikákkal exponenciálisan növekszik, de az újabb egerekben, billentyûzetekben van nyomásérzékelõ is.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Akkor pontosan mikor jön az update?😄

Hi, tényleg nagyon jól néz ki a fûrésztelep pálya! Kijöhetne már ez az update.
Kérdés: Azt hallottam, hogy ha valaki agresszívan játszik, akkor több critical találatot vihet be, gyakran játszom scouttal, de rohangálok a pályán, mint mérgezett pók a falon, túl gyakran crit-et mégsem lõttem.
Hogyan lehet úgy játszani , hogy megsokszoródjon a critek száma? (fõleg scouttal vagy soldierrel)
TreDoR
Kénytelenek lesznek hozzászokni a CS fílinghez <#vigyor>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Még az nem is lenne baj,ha nem kb 2 perc lenne a gyõzelmük és ennyi lenne a játék kb 30perc-1 órán keresztül...kicsit lelombozó...

ja.
egyébként CP-ben elég sokszor van gond csapatmunkával, na meg a CTF-ben is. Nem tudom publicon mi lesz itt ARENA Modban. Fõleg amikor 1 helyre állnak a legjobbak, aki meg jön a szeróra az is a nyertesekhez áll be..

Nem vágom akkor ma lesz update este és 22 meg free weekend?:S

Rage47
<#worship>
trident
gj!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ToMee0
Egy ideig ez a kép volt benn a Crit Rocketes steames grouppunkban.

Twetr0x
LOOOL 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

ToMee0
Aréna cikk magyarul:

http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=126

trident
Fehér tüllszoknya lesz az!

motyodlee
4csövû soti<#eplus2><#idiota>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Nitramk
az utolsó fegyver sztem nagy durranás lesz ha így rejtegetik. vagyis remélem.

végre egy új esély a nyomorékoknak, hogy még nyomorékabbak legyenek, és szarjanak attól, hogy elõbújjanak játszani.... fertelmes mennyire félnek egy 5mp-s pihenõtõl már így is...
Sok a beszart csicska na a szervereken 😊
Nekem is remélem sok lesz meg tudjátok minek örülnék 😄 egy ilyen barlangos pályának 😄😄😄😄 DE ez az alpesi nagyon fasza csak kéne a milka tehén a tájba hogy igazán ütõs legyen :S😄

Nitramk
Hol van még a vége... Azt bánom hogy csak 1 olyan map van aminek új a dizájnja. Nekem nagyon bejöz ez az Alpesi cucc 😄

Remélem végig vitték az összes classt utána is tuningolják majd a játékot tovább 😛 új pályák modok stb ebbõl a játékból még többet ki lehet hozni.

Nitramk
Ja, TF2 egy kis CS-vel vegyítve 😄 Nagyon várom már

ToMee0
"Fák, rét, virágok, rush-oló mókusok!" Ez k*rvajó! 😄DD

Ami nekem nagyon tetszik az aréna módban és szerintem nagyon okosan csinálta meg a valve, hogy az emberek nem fognak állandóan újraéledni halál után, hanem körökre van osztva a meccs. Tehát nem team deathmatch módot csináltak hanem egy "bombás módot bomba nélkül". Így kell némi taktikát belevinni a játékba, nem pedig csak megyünk azt lövünk. Persze ez publicra nem lesz annyira igaz, de azért ott is meg fog látszani kicsit.

Jani21
Egy külföldi oldalon akkor mégiscsak igazat szólt az, aki azt állította, hogy belépett a szerverére egy beta tester és elmondta, hogy az új mód az aréna lesz és a szendvics pedig 100 HP-t tölt vissza, ha tauntolsz vele. Kíváncsi vagyok, hogy a szendvicses rész is bejön-e neki <#vigyor2>

Narxis
Alig várom, hogy én is szippantsak egy kis hegyi levegõt. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Érzem a friss alpesi levegõt ....ssszzzzrrrpppp.....smells like..... ! 😊

csokalaci
Ez nagyon jóóóó 😊 nekem tetszik ,fõleg h a well-t a granary-t és a badlandset is átalakítják, ha jól olvastam
Nameg a két új pálya 😊

Narxis
Jeeeeeeeeeeeeee, aréna!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szorgos vagy...köszi a fordítást! 😄
Ha ilyen map is lesz feldobja majd a játékot. Fák, rét, virágok, rush-oló mókusok! 😄 Egyre jobban várom már ezt az update-t...

ToMee0
Aréna mód.
http://steamgames.com/tf2/heavy/arena.htm

Fordítás itt lesz:
http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=126

In some hour?

most már monday-ish lett mit jelent az az ish?