Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jozing
nekem a 2Fort+Dustbowl+Goldrush trióval semmi bajom, mert nagyon jó pályák imádom õket. de amikor goldrush után beszavazzák dustbowlt aztán vissza kezd unalmas lenni. kifogások az arena mapokra: bugos, kifagy tõle a szerver. nekem egyszer nem volt poblémám velük új update óta
(ma reggeli). unalmas... imádom a magyar szerókon a közösséget, mert nagyon jó velük nyomulni, de már a dbheights is kezd unalmas lenni. rotálba megy 3-4 map. egyszer ment szavazás és dustbowl nyert, 2en szavaztak arenara. szánalom kezd lenni

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nitramk
jaja, update óta én is valami belga vagy holland szerveren toltam csak 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

2Fort+Dustbowl+Goldrush, csak ez a 3 szar megy állandóan, nem is szar, csak amikor 20adjára játszok egymás után rajta, unalmas... 2Fortson pro vagyok (<#idiota>) de utálom :\ sablonos

Rage47
én is így vagyok vele. update óta csak külföldin játszok😄
nekem a fszom kivan, Dustbowltól hányingerem van annyiszor játszottam már rajta...

jozing
tök jó, hogy magyar szerókon nem szavazzák meg/egyáltalán nincs arena pálya. ha meg van is nem szavazzák meg, inkább bátran megszavaznak egy dustbowlt! nem tudják milyen jóból maradnak ki...

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nkrissz
Amerikában is van ugyan olyan sivatag.

Ron Ragm
Amerikában is vannak sivatagok, meg persze hogy sivatagos ausztrál környezetet mutatnak ha egyszerûen csak olyan van (hurr durr)
Na de mostmár van hegyvidéki zöldellõ táj, úgyhogy mostmár nincs kifogás egy oktoberfest Meet the Medic hiányának.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jozing
most úgy néz ki harmadszorra sikerült játszhatóvá varázsolni a gammát. megnéztem épp sniper videó, és nem lehet h TF2 ausztráliába játszódik... sivatagos környezet, és a sniper ausztrál. és a háttér nagyon hasonlított. no mind1. egyépként én jobban örültem volna egy meet the pyro/medic/spy-nak.

jozing
nekem is frissítette magát. remélem a rejtéjes memória hibá és crashek megszûnnek. updatelték az update update-jét. vicces. vegyük sorba: nekem nem ment a lumberyard. aztán utána az összes pályán baj volt. most mi lesz? a menüig nem juok el <#rolleyes> kezdek szkeptikus lenni 😄

Jani21
Hoppá a TF2 frissíti magát... Csak nem fix a memóriahibára???

Twetr0x
ezen a linken kattints a "Pre-load tf2 now"-ra

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

hogy kell pre-loadolni?

Nitramk
Regisztrálsz steamre, pre-loadolod TF2-t és pénteken vagy szombaton elkezdhetsz játszani.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

sziasztok a nyilt hétvégére reglés folyamatát valaki pls irja le!elöre is köszönöm

jozing
na meginet kezdi a véletlen kilépéseket és ledobásokat. ez az update jó, scak ez így elég nagy mínusz pont, h 3-4 percenként van vmi baj. enyhén szólva játszhatatlan így a gém.

jozing
megint elõjött a memóriás hiba... kezdem unni

Nekem alapvetõen a kontárkodással bajom nincs csak a minõséggel pl azt a lassulást nem lehet észre venni... viszont a -25 % dmg nagyon észre vehetõ szóval .... viszont a BOX kesztyû egy álom😄

jozing
hát aki felmegy achi szeróra és 3 perc alatt kivégzi... az lelövi benne a szórakozást. medicnél megtettem én is, de heavyvel jó szórakozás. mentünk vagy 7-en 8can heavyvel hamar megvolt pl a soviet union achi. nagyon fun gyûjtögetni. és dagad a mellem a büszkeségtõl egy fegyó unlocknál!

trident: nekem is 2-3 percenként kilépett ilyen hibaüzenetekkel. egy gép restart megoldotta... de azért ilyen uõdateket kiadni... kicsit kontár munkának tûnik nekem.

sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy a nyilt hétvégén hogy lehet játszani pls valaki irja le

Narxis
Nekem már tegnap megvolt mindhárom.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jani21
Fogalmam nincs. Azért biztos gondoltak rá Valve-nél, hogy ne lehessen csak úgy megpiszkálni.

TreDoR
LOL. Most akkor ebben a fájlban úgy szerkesztem a statomat ahogy akarom?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

nekem már reggel megvoltak, csak eddig jáccottam 😛

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

TreDoR
Nekem már rég.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

nekem már mind a három heavy fegyver megvan<#vigyor3>

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

trident
megoldotta, köszönöm ismét.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
re: köszönöm a gyors segítséget, még megpróbáltam a clientregistry.blob-ot törölni, update-lt, de nem oldotta meg.

Most bepróbálom ezt a két dolgot.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Jani21
Sajnos - ismét a fórumra hivatkozva - ez nem mindenkinek oldja meg a problémát. Elméletileg a tf2_playerstats.dmx nevû fájl törlése megoldja a problémát. Csak ne rögtön achi teljesítés után töröljétek, mert ez tárolja ideiglenesen a statodat, amíg fel nem töltõdik a Valve szerverére.

Jani21
Lentebb írtam, hogy az update szúrja el a játékot. A hivatalos fórumon is ezt a hibát jelentik. Nekem eddig megoldódott úgy, hogy ablakban játszom.

havernak ugyanez volt, újrarakta TF2-t és jó lett

trident
Késõ délután indítottam volna a tf2-t, de:

Elõtte nem volt gond, mással sincs, a hiba után még lefutott egy tf2 frissítés, de a hiba továbbra is megvan.
Volt: ccleaner, tune up (hibakeresés, javítások/, eg. cleaner, defrag, etc), steamen belül integráció ellenõrzése, helyi tartalom töredezettségmentesítése, lemez töredezettségmentesítés, restartok, kikapcsolások.

Van valakinek ötlete?
(még most egy vga driver frissítés lesz, de a steam tf2 újratelepítést marhára nem szeretném)
Steampowered.com-on a supportot átnéztem.
dual core@2,7 gHz, x1950 pro, 2x1 800 Mhz RAM, gigabyte p965 DS3, winxp pro -magyar nyelven.

Kb. déltõl majd eddig nem is volt gond, az új fegyvereket is megcsináltam kb. 1,5 óra alatt, kipróbáltam az arena pályákat, lecsekkoltam angol, belga szervereket.

Jani21
http://www.steampowered.com/v/index.php?area=posts&filter=updates&cc=US
"Removed the Custom Tab in the serverbrowser, and added the Tags field to the base Internet Tab"

de. szendvics zabálás jó ám. lemegy a hpd kicsit elbujsz 1 helyre ahol nincs harc és bekajálsz 1-2 szendvicset, max 3-4mp...

TreDoR
Valve azt ígérte update után a heavy medic nélkül is fog boldogulni, hát nem jött be.

jozing
nekem most rászoott arra h 2-3perc átlag idõtartamú gém után magától kilép. eddig egy map nem ment, mostmár minden meccsen ezt csinálja. restartoltam a gépet. megnézzük mit csinál most... kicsit furcsa h két update után ilyenekt csinál. vajon jót tett?

Igen amúgy ez vagy ugyanaz az ember,vagy haverok,mert nekem eszembe sem jutna lezsidózni valakit.
Inkább kabbe vagy hasonló.....õ/õk meg egyfolytában.
Amúgy ma elõször léptem be az update óta és kicsit megilyedtem,full bug volt a játék.Ott maradt a heal csík a levegõbe,rémegyek kurzorral és kiírja még a doki nevét is de õ sehol.Aztán megölt egy láthatatlan pyro..szétégetett. Érdekes volt. Na meg az is hogy ha támadtunk,ha védtünk mindig kiírta hogy Now defending! 😊 De aztán pályaváltás után megszûntek a gondok.Kipróbáltam az Alpine-os mapot,nagyon tetszik,szép,világos,üde...jó az aréna mód is.Jót tett egy kis vérfrissítés a játéknak.A map elején úgy beszaggatott hogy azt hittem kifagyott,de szerencsére 15mp után ment tovább.Kicsit begitteltem... 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

csokalaci
de nekem az a baj hogy az internet fülben a Costum jelenik meg,tehát ilyen tag-eket lehet beírni :S

http://facebook.com/musicleander

gyorsabban generál übercharget

Nitramk
úgy bírom ezt h nem adja oda, akkor egybõl: zsidó vagy?

Ez kb. ilyen:
-segítenél gyümölcsöt szedni?
-bocs, most nem tudok.
-zsidó vagy?

jozing
jaja ezeket elkell küldeni a picsbe. nekem már haver kérte MSN-en kártyaszámot. tiltottam és küttem neki egy mailt h jó lenne egy alapos vírusirtás egy új XP sé egy új MSN acc a gépére 😉

igen, énis egyedül voltam medic, és a csapat talán leghasznosabb tagja voltam (minden arcoskodás nélkül), mindig bentvoltam az MVP-knél és életenként néha 3-4k-t is töltöttem. mediv nagyon hazsnos lett! sõt, a kritzkrieg is hazsnos lett, mert gyorsabban tölt (10%-kal nem). és fontosabb lett a nagyobb tûzerõ is. egyépként az h +25% übercharge rate mit jelent?

Proview
Sokan találkoztatok már vele, ma én is
Capture the Account

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Jani21
Kivették a patch-csel a custom fület.

csokalaci
nekem meg elromlott a tf2 😞
próbáltam újrateneni,semmi.
Steamet is próbáltam,semmi.
Úgy romlott el, hogy a Find Servers-nél nincs az a Costum vagy mi,és az Internetben van ez a costum,ahol keresni lehet .
Szóval most nem tudok internet szervert keresni.

http://facebook.com/musicleander

Szerintem új lendületet kapott a TF2 ezzel az ARENA MOD-dal! Itt tényleg számít a csapatjáték, hát még a medicek! Mediccel voltam és végig elsõ voltam. 8v8ban 1 heavy+medic páros ki tudja irtani a csapat 3/4ét 😊 nagyon jóóó lesz ez még több mappal!

jozing
igen, nekem is egyszer csak megjelent egy update (nem tudtam mi az mert heavy megvolt) és elkezdet tölteni. akkor már kicsit dühös voltam h nem megy. aztán eszembe jutott, h lehet h valami gixer volt és most ahoz adtak patchet, vagy steam látta h hibás a letöltés és újra lehúzta. most: <#eljen>

sandvich: nagyon pálya függõ (ahogy maga a heavy is) és szitu függõ. néha jól jön... néha viszont shoti kéne.
natascha, KGB: még nincs meg, de csak idõ kédése mert ezek nem vmi nehéz achik. medic sokkal nezhezebb volt, ott fel is mentem achi szeróra.

arena: nekem bejött! igazából az az egy hátránya van lumberyardnak, h a sniperek illetve engik nem nagyon tudnak kibontakozni rajtuk. de amúgy a taktika nagyon ott van, minnyá nem ramózik senki, h 1 élete van. remélem OGC-kartel-argo hamar berakja a map vote-ba.

a lumberyard: hangulat megmaradt, bár engem kicsit zavar h engik haszna közelít a nullához. majd finomodik.

összeségébe nem rossz ez az update, ha eltekintünk attól h az elején az én gépemen "nem volt tökéletes". szerintem!

Nitramk
nekem végig jó volt minden. nagyon tetszik az új játék mód, lumberyard dizájnilag is, meg játszhatóságilag is nagyon megtetszett. a fegyverekig még nem jutottam el, a CP meg a PL map meg egyszerûen fantasztikus. még sok ilyen updatet!

Nekem már jó .

Ron Ragm
Egyik arénában az egész csapat kifagyott, úgyhogy valami nagyon nem gömbölyû.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rage47
nekem tegnap 3 achi magától megvolt. ma felmentem és 0 😊