30108
  • Twetr0x
    Tényleg megjelent egy spy
  • sonic syndicate
    ut3-ban is van halállszínlelés
  • Zomil
    az a baj ezekben nem nagyon lehet bizni, mint tudjuk a valve szeret viccelődni, multkor is beszurtak egy mókás sort a gcf fájlba :)

ráadásul szvsz a multkori scout update miatti felhajtás óta, még jobban probálnak arra rámenni, h az elvakult rajóngók összeesküvés elméleteket gyártsanak :D
  • Julius Caesar
    "...Maybe they're just adding feign death as an ability...." jó meglátás. lehet nem is update lesz az a valami, csak kis javítás, mint pl dispi tölti a cloakod. csak pici kis fícsör, de semmi több.
  • Julius Caesar
    nemtom, sztem elszaladt a fantáziánk, meg úgy mindenkinek. várjuk ki mi lesz!

lehet olyan update lesz hogy 2 sniper fegyó, meg egy spy hogy azért legyen valami ellensúly az spy-updateig.
  • Twetr0x
    nem tudom, lehet hogy csak a következő update lesz, lehet hogy csak szórakoznak, lehet hogy elfogy a söröm. Najó az nem
  • Julius Caesar
    kiszedik azokat a parancsokat. vagy akkor a spy se fog látszódni. tehát lehet roszabbul járnak. valve biztos ismeri ezeket a config dolgokat, tuti kitalálnak valamit (ha meg nem akkor 99%-a a szervereknek nem fogja engedélyezni ezt a cuccot).

amúgy meg ha tetszhalott akkro a ragdollt ugyanúgy lehet majd lökdösni? mert elég érdekes lesz így. (ha lesz ilyen, és nem csak egy ügyes trükk)
  • Twetr0x
    lehet valami ilyesmi lesz. De mondom, ultralownulla-fpsconfigoknál nagyon feltűnő lesz, mivel alapból nem látszódnak a hullák.
  • Twetr0x
    Nálam se lesz probléma belőle
  • Julius Caesar
    ui: ha tetszhalottság. látom magam előtt hogy minden földönfekvő spy-t egy pyro 20mp-ig tunkol a biztonság kedvéért. szóval sok értelmét nem látom, met minden halott spyba menne még egy kis ólom, amibe tuti beledöglene. szal értelme 0.

bár lehet h arra az időre pl nem sebződsz, 10 mp-ig, és akkor kelsz fel amikor akarsz (tehát bármeddig fekhetsz, de csak 10 mpig ad "god mode-ot")
  • Twetr0x
    Nem hypolják, mert spy ;D
    tf_feign_death cvarok vannak már most a gcf-ekben, tetszhalottság lesz. proof
  • Julius Caesar
    állítólag nem fake... pedig sztem az. nem hiszem h valve dupla updatet adna ki. azt inkább hypolnák (bár spy-sniper csaták mindig vannak, és így picit unbalanced lesz, szóval elképzelhető), én már rég nem hiszek az összeesküvés elméletekben (mondja ezt Gaius Julius Caesar,a kit összeesküvők öltek le.........) de ne legyen igazam, legyen dupla update!
    aranyóra... esetleg olyan cloak, hogy szúrhatsz alóla, de mondjuk csak 75 HP-d lesz. vagy nem lehet disguise-od.
  • Lacccca
    Lehet hogy holnap elfogy a söröm?
    ....
    áááá dehogy
  • Narxxis
  • Twetr0x
    tetszhalott lesz tőle a spy (elvileg), viszont nincs cloak / nagyon kevés cloak van.
    Egyrészt jó, mert jó, másrészt ha valakinek olyan fpsconfigja van, aminél azonnal eltűnnek a hullák, akkor elég feltűnő lesz egy földön fekvő spy. De lehet, hogy kiszedik azt a konzolparancsot a játékból. Lehet hogy nem is dupla update lesz. Lehet hogy kedden mindenki elpusztul.
  • Twetr0x
    console> kill
    console> Twetr0x bid farewell, cruel world

---

#9159: Azért van, hogy ha megszúrja a spy a snipert, akkor ne tudjon azonnal szúrni
  • Narxxis
    Spy-nál az aranyrevolver(ha tényleg ez lenne az update) gondolom kritet variál, viszont az aranyóránál el nem tudom képzelni mit csinál. Lelassítja a gépeket? Lassaban töltődik a teleport, lő a sentry, tölt a dispi? Mondjuk az durvább lenne ha pl. olyan lenne mint a Timeshift game-ben, lelassulna egy kis időre minden a spy körül és így megléphetne vagy ilyesmi. :D Bár szerintem ez utóbbi nehezen kivitelezhető.
  • Neoncsoves
    mivan ha drága valve elkésett ápr1-gyel?:D
  • Jim Morrison
    Szerintem szól a snipernek, ha valami pillangókést észlel :D
  • Twetr0x
    Oda van írva a sniper oldalra: "...So we taped a car battery to it..."
  • Neoncsoves
    és mi van ha a spy új sapperja?:P
  • Twetr0x
    Egy autóakkumulátor. Ha megszúrja a spy a pajzsot, megbassza az áram és nem tud azonnal újra szúrni.
    Yaay nem is lett doublepost ^_^
  • Narxxis
    Elég durva lenne, Valve-t ismerve már az is csoda, hogy ilyen "hamar" megkapjuk az új játékmódot és a csipa fegyvereket.
  • Twetr0x
    Ooops, dupla post. Még annyi, hogy ez magyarázat lehet arra, hogy miért vannak tf_feign_death cvarok a .gcf-ekben, miért van egy zsebóra a spy kezében és miért más revolver van a "hulla" mellett.
  • Neoncsoves
    amúgy mi az a sapper ott a pajzson? o_O
  • Twetr0x
    hmmm.... Lehet hogy dupla update lesz.
    Napközben sok ember látott "mást" is az update oldalon. Elvileg nem fake, de még nem tudtam nagyon utánanézni.

• chooselee
    Ami meg is rázza akit leszúrsz teljesen feleslegesen. :)
  • xxxpaulxxx
    Majd kiadnak hozzá egy backstab védó pajzs-t áttörő pillangókést
  • Aquir
    ott van még a razorback!!!:)
  • Neoncsoves
    ott egy aranyrevolver is
  • Aquir
    de látod milyen szar lesz mivel azzal is meghalt szegény xD
  • Jim Morrison
    Ott van a kepen a spy uj fegyvere.
  • Aquir
    azokat meg kézben! :)
  • Julius Caesar
    azért az picit más rendszer. de CSS wp-s fastswitch után...
  • z99999
    mi másért lenne a lassítás hozzá..
  • z99999
    nyílván, de gondolom a fegyókat is lehet majd használni
  • Aquir
    akarod mondani háton
  • Aquir
    #9122 bocs
  • kakaoskalacs
    ennyi erövel scoutnal is lehetne hogymikor elutod a labdat-scattergunra valtasz-majd vissza és hopp ott a labda :D de mivel ott sem mukodik elég valoszinutlen
  • Viktor99
    Amúgy akkor mikor jön ki maga az update? Ugye nem hétvégén? Mert akkor nem leszek itthon =/