Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jozing
nem izmosabb, hanem tömzsibb 😊

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nkrissz
És egy kicsit izomosabb is 😄.

Aquir
görnyedjen össze mi? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nitramk
az egy modogató gumikesztyû a kezén? 😊 Egyébként jól megcsinálta, bár az Engie kicsit alacsonyabb.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

jozing
ez jó! megkéne csinálni demoval, soldierrel meg pyroval

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Aquir
jah 😛 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ron Ragm
Most nézem csak hogy heavyt kellett volna írnom spy helyett. Oh well...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Aquir
jah 😛 😊

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Twetr0x

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Aquir
😄

Aquir
😊

csokalaci
Nekem meg ezek a kedvenceim 😄 :
Simpsons tf2

http://facebook.com/musicleander

RatBaG
olyan ogli g-s beütése van, nem? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir
amit alapból mutat a stat (max pont, max idõ), annak van a legtöbb értelme hogy ha be akarunk tenni azokból valamit

Ability
Értem, de ugye most a szavazáshoz kellene ötlet. Az arányokat nem tudjuk megszavaztatni. Ennek a beszúrásnak nem tudom mennyi értelme van.
Aquir
elõször csak azt mondtam hogy hogyan aránylanának egymáshoz idõben a kasztok, aztán azt hogy akkor már a sávdiagramot simán be lehet szúrni

Aquir
az melyik és mit csinál pontosan?

Ability
Elõzõ kérdés pont arról szólt, hogy melyik a kedvenc kasztod.
Amelyikkel látod a fegyvert tartó kezet is.
Aquir
vagy egyszerûen mindenki beszúrja a vízszintes sávdiagramos tf2 statját 😛

Aquir
szerintem: max játékidõ, és/vagy idõmegoszlás hogy ki melyik kaszttal mennyit játszott, vagyis hogy melyiket mennyire szereti 😛

Ability
Gondoltam rá, hogy valaki tuti ilyenkor elfoglalt, és nem az átlag jönne ki. Talán nem is kellene a játékidõt alapul venni, talán elég lenne az átlag megbecslése, és mindenki úgy szavaz....

Viszont ugye a sok statisztika, mint például: max sebzés, max pontok, max ölések és társai, ezekbõl lehetne még jó pár szavazást csinálni. Csak ki kell találni, hogy melyik az érdekes, és milyen határokat állítunk fel az opcióknál.
Aquir
elmúlt 2 hét? terepgyakorlatom is volt, na már most az mennyire lesz hiteles ugye? 😊

motyodlee
mondjuk

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Ability
Igazából a Steam és a játék is rengeteg statisztikát vezet, azokra is rá lehetne kérdezni. A hány órát játszottál az... nem tudom, valahol vezeti összesítve? Lehetne a Steam Community oldalon az utóbbi két heti játékórákat alapul venni. Vagy a statisztikánál összeadni...
motyodlee
"milyen gyakran veszik elõ a játékot." szerintem jó kérdés ; hány órát játszottál vele eddig ? az is lehetne

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Aquir
és melyik az? a zoomolást megváltoztató?

Ability
Holnap lehetne betenni új szavazást. Valakinek valami ötlete? Esetleg meg lehetne tudni, hogy hányan játszanak klánszinten. Vagy akár az sem rossz kérdés, hogy milyen gyakran veszik elõ a játékot.
Mellette ott a link le is lehet tölteni! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Duuuuurvaaaaa!! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Jim Morrison
NAgyon nagy😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Twetr0x
Source motor: kipróbáltam, minimum és ultra high beállítás között volt kb 5 fps eltérés, szerintem nyugodtan húzd fel.

Twetr0x
Ha már tf2 remix akkor ez 😄
Playing With Danger (Remix)

jozing
mortal kombat meg UT-k theme-je sztem a legjobb a videojátékok történetében. mindkettõ játékhoz annyira mennek, hogy az már fáj 😄 nagyon szeretem õket.
ultra high beállítások mennyire veszik vissz az FPS-t? mert a textures-nál van olyan h ultra high.

Megtaláltam ezt a távolítós kódot, viszont cheat-nak számít... 😞((((((((((((((
csokalaci
Ez de állat xD
Nem tudjátok honnan lehet ilyen tf2-remixeket letölteni?
Az a baj hogy nem tudom a címüket.
1 már megvan:MortalKobonk Itt

http://facebook.com/musicleander

Twetr0x
<#idiota> beteg

Aquir
omg 😊

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Aquir
hát hogy hogy lehet a játékban elérni azt én is szeretném tudni. A nézetet a Source SDK / model viewerben bárki meg tudja nézni.

RedDevilsza
És ezt hogy lehet elérni? Vagy honnan szedted ezeket?

Aquir
na még egy ezen talán jobban látszik: nálam a demoman sem tartja mondjuk ennyire ki a kezét :p

Aquir
hát ez azért nem olyan ami a játékba van. milyen ultra high beállítások? 😊

Nitramk
mer ez milyen? te is az ultra high beállításokkal szórakozol?

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Aquir
jah engem is egyelõre ez érdekelne hogy ilyen legyen 😛

2fort mappal az idõ a nagy gond, hogy fél óra van rá. Nem kellene annyi. Nah meg az állóháború....
gravelpit sztem jó map, asszem a kedvencem, nem értem mér van ilyen kevés szavazat rá. Goldrush-al meg már a tököm tele van, hogy mindenhol mindig az megy. Pl külföldi szerverek között nem találok olyat, amelyben map rotation van. Csak ilyeneket: Only dustbowl, goldrush, meg 2fort.

A belsõ nézet távolítás parancsáról van vmi hír? :-)