Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jozing
http://tf2wiki.net/wiki/Sandvich érdekes.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Bárcsak lenne olyan pálya😄

Nitramk
Nem én vettem észre, de nézzétek csak meg a Natasha-s kép hátterét...

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Narxis
Jó dolgokon gondolkozol elalváskor. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jozing
elalváskor épp az jutott eszemve, h a boxkesztûvel új tauntnak is kell lennie, hiszem a 2 ujját nem nyújthatja ki. lehet hogy köze lesz a szendvicshez? <#conf>

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

jozing
jaja, meg shoti se. szerintem megahgyják nekia lassúságot meg a távolra való bénázást. különben erõs lenne. pl a snipereket hamar megleckéztetné. az egyik ellen kasztját. valami erõs köeltávú, vagy nagony gyenge nagy hatótávú lesz. pyronál is adtak flare gunt nagy hatótávra, nem sokat ér, épp ezért nagy hatótávú 😊

Forgócsöves bocs..

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

A forgótáras géppityu sincs a sarki fûszeresnél... 😊

Egyébként sztem azért nem boxer lett, mert illegális fegyver😊

csak ha mozgásban van az ellenfél sztem nehéz eltalálni a fejét 😊

Nekem is jobban tetszett volna a boxer...az is illett volna a KGB-be.
Remélem shoti helyett olyasmi lesz, amit régebben belinkelt valaki "álheavy update"-rõl képet..elefántölõ puska.Távolabbra koncentráltabban célozna, mint a többi fegyvere a heavynek.De ez szerintem csak álom marad...😊

jozing
a tauntot tuti a shotgunos tauntal lesz megoldva. a sandvich meg lehet h mindn 5ik kill után jár... vagy hasonló. esetleg ha megölsz egy scoutot hetsz egy sandvichet.

Nitramk
Miért, fél méterrõl üt vki lábra? 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

sztem simán lehetett volna boxkesztyû helyett egy boxer a kezein 😄 és akkor monnyuk ha fejrecélzol 100% crit vagy vmi ilyesmi 😄

Unbaised
már rég tudjuk de nembaj<#worship>

Unbaised
végülis lehet, lool<#eljen>

Vagy mi úgy akartam mondani a scouttal van kapcsban... elõzõ hozzászólás del! 😊

Akkor scout lenne a szendvics??Mert lesz egy ilyen achi is: Don't Touch Sandvich: Kill 50 scouts using Natascha.

Jani21
Szerintem nem lesz semmilyen szendvics, egyszerûen a Meet The Scout videóra akarnak utalni az elnevezéssel.

Hát igen...a definíció konkrétumot szokott takarni. Szóval a sandwichnek majd sandwichnek is kell lennie. 😄 Nem egy metafora.. 😊 Érdekes lesz...

Ez érdekes update lesz....

Pl.: Show Trial: Kill an enemy with a taunt. A heavynek melyik tauntja öl??Lesz ezekben is akkor változás??

Ja és tölti a hp ját vagy az ammot😄 de inkább hp

Unbaised
jó kérdés, én is most akartam írni hogy milessz ez, talán ha megöl valakit ottmarad egy szendvics..

Nkrissz
A shotgunnak sok köze lesz a szendvicshez az tuti.

Aquir
persze mert a medicnek volt olyan hogy übercharge 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Twetr0x
Nekem a szendvics evés tetszik, vajon az mi lesz? 😄
"Konspicuous Konsumption: Eat 100 sandviches."

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Ron Ragm
"Photostroika: Provide an enemy with a freezecam shot of you taunting while invulnerable."

Istenem, azért a Valvetõl nem ezt vártam volna.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jozing
bocs h 2x írok: http://steamgames.com/tf2/heavy/kgb.htm megvannak az achik leírásai.

jozing
mondjuk a boykesztyûktõl éppen h kisebbet ütünk, mivel puhább. de a KGB rövidítés miatt kesztyû kelett. az übersaw eddi a legjobb meele fegyver updatekbõl.

Nitramk
Az jelenthet valamit hogy most nem "The Heavy update" hanem "A Heavy update a frissítés neve? Szóval ha már A Heavy update akkor több is lesz? <#idiota>

na most talán jó lesz: katt
Krissz: Nézd meg ezt az oldalt http://www.fpsbanana.com/tuts/5804[\url]
Aquir
mondjuk nézd úgy hogy mit találtak volna ki a kesztyû helyett? a heavy amúgy sem szokott mindig boxolni, most legalább kapunk valamit ha sikerül kiütni mást 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
detto

jozing
krissz: én is Irfanview-t hazsnálok. angoltudás nem árt, de van valahol magyarítás is. minden formátumot kezel és átis konvertálhatod vele. plusz még freeware is.
hát, a KGB-nek én se sok értelmét látom, max ha valaki a közledbe vetõdik benyomsz neki egyet. natascha meg majd kiderül, hogy mennyire van haszna. szerintem ha gyengébb kasztok ellen hazsnálod a -25% damage nem lesz sok, de egy sasha-s heavy ellen már nem sokat fog érni. majd elválik.

Jani21
Én ezt használom: http://www.irfanview.com/

Nkrissz
Ti mivel nézitek a játékban készített képeket (én quicktime-al de az nagyon lassú)?Mert van egy képeket átkonvertáló progim amit ha használok átkonvertálja de sokkal világosabb lesz a kép.

Magh
Ez a hevi update is elég vegyes. A KGB konkrétan értelmetlen, még publicon is, mert a legócskább soldier is simán elvonszolja magát elõle. Natasha nekem tetszik, hevi elõl már középtávról is túl könnyû elfutni a legtöbb pályán. Ha csak 50%-al lassít, már megéri, szerintem ez a játék eddigi legjelentõsebb új fegyvere. Shotgun helyett meg nyilván valami félfun support fegyvert kapunk, esetleg valamit sentryk ellen.

Óhh tényleg, scak néztem és nem olvastam.😄
Akkor mind1.. thx

Jani21
Ha az update újabb részletének felfedésére gondolsz, sajnos csak hétfõn jön a következõ részlet felfedése...

Na ma új pálya lesz megint???

ToMee0
Az eddigi leírások az updaterõl magyarul megtalálhatóak itt:
http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=121

Lassítás kb olyan lesz, mint ha cs-ben eltalálnak golyóval... sztem
Amúgy meg egy nagy xar lesz ez az update is, mert hiába lassítja le õket, többet kell beléjük lõni, és addigra sikerül elmenekülniük. Én azthittem vmi jobb fegyvert találnak ki...mind1.
Aquir
nah jó lesz

Twetr0x
Azt, hogy mennyi ideig lassít azt leírták: csak addig, ameddig a töltény eltalálja.
Nagyon király lesz, már alig várom 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

jozing
ezt a lssítást egyépként nem részletezik. mennyi idõre lassít és mennyire?

Ron Ragm
Én már msot gyakorlok heavy updatera, wave goodbye to you head wanker!

Natashával meg így papíron kurvanagy fenntartásaim vannak, eddig se volt leányálom scouttal találkozni velük de most elég ha egyszer eltalálnak már halott agy.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

kém update ugy nézne ki, hogy a kékekbõl pirosak, pirosakból kékek lennének😄

azért azt ne feledjük, hogy a scout is fog kapni új fegyvereket, képességeket. Valszeg ellensúlyozni fogják a 100% lassítást valamivel...és ha minden jól megy, miután kijött a heavy update, mindenki a behemóttal fog játszani, az lesz az igazi "kém mennyország" (legalábbis jó lenne hhehe
Jól tudom, hogy kb 2havonta jönnek a kaszt újítások?(medic ~ápr 15, pyro júni 15, heavy kb aug 15) remélem a kém vagy a cserkész lesz a következõ október közepén 😊 esetleg a katona