Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
ja szoktunk mikrofonon.
amúgy tudsz felvenni barátot, amint regeltél a steam-en
amúgy ne csüggedj, ha elõször sokszor lelõnek, mert valaki már majdnem 1 éve játszik vele...😊
Még egy kérdés: Látom hogy ezen a STEAM-en lehet valahogyan beszélni egymással mikrofonon. Ti szoktatok?
Kész a letöltés. Addig nem tok senkit felvenni barátnak vagy ilyesmi ameddig nem indul el a játék? Akkor holnap majd játszana velem valaki? Nagyon örülnék neki! <#vigyor3> Még nem játszottam soha életemben ezzel a játékkal de a videók alapján nagyon jónak tûnik <#vigyor2><#buck>
Doki17
Íme egy újabb videóm ez örültebb mint a többi <#vigyor3>
Tudom hogy nem lett vmi jó, de ne azt nézzétek hanem ami maga videó.
Az építõ jellegû kritikát nem várom, mert nem szeretem <#vigyor2> , de a dicséret jöhet ezerrel <#vigyor>
Azt is tudom hogy szar a hangom de hát ez van, ha vki jobban tudja csinálni akkor csinálja <#integet2>

És akkor itt a link Meet The Soldier HD Magyar

DivX codec szükséges.

Jól csinálják a Valve-s srácok... én is kaptam passt.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Narxis
Éppen ezért nem érdemes most ellõni a guest pass-t, az ingyenes hétvége miatt BÁRKI játszhat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ability
Van ingyenes hétvége is, és van guest pass is. Elõbbinél most hétvégén ma estétõl mindenki kipróbálhatja a játékot ingyen, nem kell hozzá semmi, csak egy Steam kliens. Már elõ lehet tölteni, késõ este fogják feloldani, és akkor lehet játszani. Utóbbinál (guest pass) egy barátod hívhat meg játszani ingyenesen, kipróbálás jelleggel 3 teljes napig. A kettõ dolog teljesen különálló. Mindkét esetben teljes értékû játékot kapsz, csak idõben van megszabva, hogy meddig használhatod.
most ha per-loadolom a team fortresst akkor nem tudok vele játszani guest pass nélkül vagy most hogy van ez?vagy mire jó az a guest pass?

Ability
Nekem meg egészen pontosan 4 alkalommal dobta fel az ablakot, és amikor meg akartam nézni, akkor azt írta, hogy nincs egyetlen guest pass sem. A legutolsónál már végre megkaptam. 😄
motyodlee
erõszakos egy meghívó ez 😄D

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

az volt a cink ezzel a guest passal, hogy felugrott és asztalra dobta a csét.... érdekes
Ability
Meghívhatsz valakit, aki pár napig kipróbálhatja a teljes játékot megkötések nélkül. Után ha megveszi, akkor játszhat vele tovább is. A tiéd nem veszik el, ez csak egy meghívó. 😛
jozing
ez a guest pass mi, odaadom vlakinek és egy napot játszhat vele? ugye az enyém nem veszik el? (lehet hülye kérdés)

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

IcE TeE
Jaja sok mindenki kapott

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

amint elkezdõdik az ingyenes hétvége, játszhatsz is vele ige
rhazid
ti kaptatok guest pass-t a TF2-höz? mert engem tegnap megörvendeztetett egyel pont miközbe heavy-vel 2forton tartottam az intet 😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Köszönöm szépen, rámentem arra hogy pre-loading és most tölt valamit. Ha majd kész lesz tudnék majd veletek játszani, hogy beavassatok a TF2 rejtelmeibe? Elõre is köszönöm ZFD
Rip
Hátha a mostani patch segített.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

jozing
igen, én is tudom hogy majd lesz és ez a baj.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Narxis
Majd lesz.<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jozing
most délelõtt nem volt semmi hiba... de már nem bízok benne.... áh

jozing
nekem egyáltalán nem hiányzik (T)DM, azt kiélem HL2DM-be az sokkal jobb. ha nincs cél akkor mi a túrónak TEAM? akkor az egész csapatjáték elveszik. teljesen megbomlik cél nélkül a TF varázsa. a TDM is egy szar lenne...

jó az arena mod, de ez így uncsi h tönkreteszi a gémet nekem. hogy játszhatatlan. enyhén levon az értékébõl

Nivea
letöltöd a steamet csinálsz egy accot és letöltöd a játékot még vasárnap este elött

Sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy mit kell tennem ahhoz hogy most ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálhassam a játékot ? Válaszotokat elõre is köszönöm! ZFD <#worship>
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Team Fortress 2

Fixed startup crash related to loading the tf2_playerstats.dmx file

Fixed material system crash

Added -noborder command line option to play windowed-mode with no border

trident
Van olyan pálya is, fejbõl nem mondom meg a nevét, talán valami_duell.

Nincs se intel, se pont, csak crit rakéták mindenhol.^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Aquir
én már aszittem elsõre amikor megláttam hogy tölt olyat hogy ARENA, hogy ez free for all lesz, mindenki mindenkit ölhet😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nekem tdm hiányzik csak ami pontra megy 😄

Aquir
nah a sandwich meg hogy tölti az életet nekem új, tökjó (a többirõl meg már tudtam😊
Az aréna mód nekem is tetszik, végre egy másikféle játékmód

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
...de sztem készítheted a bankkártyád, ha kipróbáltad😄
trident
Igen. Azért ingyenes.
Nem, nem kell bankártyaszámot megadnod, stb.

Mivel nincs demó, illetve szerintem üzletstratégiai okokból vannak a free weekendek. Szokott lenni más steames játéknál is.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

sziasztok ugye a nyilthétvége ingyenes szoval nem kötelesit a játék megvételére stb.?

Ability
Dede, keverem a napokat, igazad van. 😛
Nem holnap?

Ability
Szerintem már napokkal ezelõtt lehetett, és most fogják feloldani valamikor a játékot.
Már lehet pre loadolni a tf 2 õt?

Én örülök ha mások is örülnek! 😊 De néha nekem is fagy rohadjon meg,de szerintem túl meleg van a szobában azért... 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

😄 amúgy nekem is tökre tetszik az arena mod

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

Aquir
Mostanában oda-vissza kellett mennem városokba, jegyzõkönyveket készítek, most lesz kurzusfelvételi idõszak...
most megpróbálom a rövid szabadidõmben kiélvezni a heavy update-et, még ha csak kicsit is <#buck>

jozing
remélem is h komoylan foglalkoznak vele, mert a 2 update után sem tökéletes. enyhén szólva. és kezdem felhúzni az agyvizem.

Jani21
A Valve-nél eléggé komolyan foglalkoznak a problémával. Kérték, hogy a felhasználók küldjék be ezt a tf2_playerstats.dmx fájlt. Akkor számíthatunk még frissítésre a közeljövõben.

Rage47
nekem is jó minden, imádom az arena-t. tm szerveren amúgy arena mapok vannak, ha vki magyar szervert keres...
próbáltad újra felrakni a game-t?
jozing
jaja, az update után néha máshol is elõjön, és attól h nektek megy engem ez nem dob fel. én is örülök h van új meg minden okés, csak nekem az fontos az élvezethez hogy menjen. szerintetek ha nektek csinálná ez nem lennétek dühösek? és megnyugtatna az titeket h nekem megy? <#rolleyes>

Ron Ragm
Nem csak arénában van crash ám.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ja nekem sincs vele gondom.!

Nitramk
Semmi problémám nem volt még vele. Remélem még sokáig élni fog mind TF mind az Arena mode. örülök h végre van a játékban váltoatosság.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nekem még eddig egyszer sem volt semmi baja (peace)

jozing
nekem arena mod ennyi volt. gép restart után is elkezdte a kilépegetést. remélem megbukik ez a mód... megérdemlik. ha valami ennyire elvan bszva viseljék a következményeket. az lesz a vicces ha majd jön 4ik update <#mf1>

Jah én is inkább külföldin megyek dustbowl már totál ideg... én a Digital Team Fortress 2 serveren játszok orosz de mindig van pálya csere és niny egymás után ugyan az mert nem szavazásos hanem sorba megy...

jozing
tévedtem, most is volt egy crash lumberyard pályán. kezdek dühös lenni. vagy adjanaka ki egy normál updatet hiba nélkül vagy írják ki egy CD-re és dugják fel a seggükön... értem miért nincs magyar szerón arena... hát ezért. megérdemlik. ha warezolt lenne a gáma nem dühöngenék, de mivel ezért én pénzt adtam, elvárom, hogy kapjak kézhez valamit, ne egy 5-6 perceknént kilépgetõ bithulladákot. és nem érdekel h más gépén milyen, az élrdekel h nekem menjen. nem megy... és nem lehet azt mondani rá, h elavult gép, meg extrém konfig lenne. kéremszépen, nekem ez így nagyon nem tetszik