30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#9537 S lőn tesco... -
Neoncsoves #9536 csak nem [ThQ]R1CO? -
#9535 hát akkor kussoljál...mi sem egyszerűbb -
#9534 a sticky sebzése változó - eddig is változott, de egy update után már a távolságtól is függ - eredetileg csak a fej-nem fej találatkor különbözött, 150 sebzés fejre, 80 ha a pont alattad van
na most ez maradt így, de már minél távolabbra dobod, annál kevesebbet sebez -
#9533 Ma bazze! Rám szólt egy kb. 10 éves hogy kussoljak mikrofonon... o.O -
#9532 Most miért én vagyok a ? Én csak valami indokot mondtam amiért úgy hívják. Én már elfogadtam hogy ez is hozzá tartozik a játékhoz. -
#9531 bocs, nem 8, 6...
Szólottam. -
#9530 a legrosszabb, hogy nemcsak a tf2 fog átmenni csbe (remélem nem) hanem az emberek is... máris akármeik szerón megtalálható a "low" nevezetű "sértés" és önjelölt prok mászkálnak mindenütt... ráadásul azmár rögtön egy noob rohatt f*****opó aki megölt... hát hűha, meg jönnek a haxorok is, meg minden szar átjön a csből, szerencsére azért még vannak jó szerók ahol normális a társaság :P (és a 8éves oroszok mikrofonnal is átjünnek onnan ááá xD) -
#9529 Ez is igaz de most a revolverre gondoltam. Csak mert azt én kitapasztaltam spyként, hogy annak igenis a távolsággal van kapcsolatban a dmg.
A sticky szerintem ugyan akkorát sebez akármekkora távolságra lövöd. -
#9528 nem minden fegyvernek van távolság után dmg fallja. pl a flaregunnak növekszik a távolságtól, niperrifle-lel változatlan. de hogy stickynek mér esik dmg-je ha 20 méterre lövöm... kevesebb TNT lesz benne vagy mi? -
#9527 2 sima lövés* nem fejlövés bocs -
#9526 Én a revolverrel is megvagyok elégedve, ha meg ez valami überbrutál imba vacak lesz, a régi jó öreg revolver még mindig ottlesz. Amúgy a sebzés közelröl növekszik nem attól hogy fejbe lösz vagy máshova. kb. 5 láb táovlságról 2 fejlövés max hps sniper revolverrel. Ez mondjuk 20 lábról már lehet egy tár is vagy több. -
#9525 Mármint jól felgecinoobkodok a szerverre és jól legecinoobpyrozok minden gecinoobot. Asszem ebből szállóige lesz. -
#9524 Most jól felmegyek Kartelre és jól legecinoob pyrozok mindenkit. Igen, égni fog mindenki. -
#9523 igazad van, pájrót tilcsákki kormányrendelettel!
ha nem tetszik a játék nem kell vele játszani. attól még más pirózhat.... még ha gecinoob akkor is. nekem se tetszik codnak pár fegyvere, mégse mondom hogy hö de núb. bentvan a játk szabályában, nekem ez nem tetszik nem játszom.
zozyk: hát ott a pont. -
#9522 Na jó, ha kérhetném hagyjuk abba ezt a noobge*izést mert már idegesít. Köszönöm. -
#9521 Régebben én is beirtam mindig,hogy: "pyro,elromlott az egered,zárlatos a gomb",vagy : "w+lmb skill good".
De rájöttem,hogy én vagyok a pöcs,mert ha 2x megöl,és nem váltok taktikát vagy kasztot,akkor nem az ellen a béna noob,hanem én. Mindig meg lehet találni az ellen gyenge pontját,csak figyelni kell,esetleg segitséget kérni. Elvégre csapatjáték. :) -
#9520 sztem akik tolják a "gecinoob <insert classname here>" szöveget, azok a legnoobabb gecik -.- és csak azért szólnak le egy kasztot mert mindig szopatják őket azzal és nem tud mit kitalálni ellenük >> noobgeci...
ez kb olyan mint hogy CSben lenoobozzák az AWPseket :\ szánalmas mind2 :) -
#9519 a mostani revolver is eléggé hatásos az utánad szaladó prok ellen. -
#9518 ha nem lennél ekkora "noob g*ci" akkor tudhatnád hogy a mostani revolver is eléggé hatásos az utánad szaladó pyrok ellen. -
#9517 Én kb. ezt vártam régi revolver helyett, ami amúgy a kedvenc kiegészítő fegyverem. Szerintem nem fog fejre külön sebezni, sima pontlövő fegyver lesz, sebzésnek én olyan 80-100-at saccolok, én a perma cloakos órával tudom leginkább elképzelni, a közelharcban sokkal erősebb alap revolverhez meg ideális lesz a corpsegyártó óra. Alap cloakhoz meg lehet válogatni stílus szerint. -
#9516 Kérlekszépen akkor nem neveznék "gecinoob pyro"-nak ha nem lenne az hogy az ember tovább ég... Az oké, tudom ez fizika (vagy kémia? ) de ha pl lenne olyan hogy a demo meg a soldier lövegeinek robbanásakor bekap az ellen, némi szilánkot és ezért hal meg a végén akkor az is noob lenne.
(Scout - rozsdás sörét :P , Heavy túl nagy goló belép fúródik és nem jön ki egy ideig , medic - használt tűk :D stb.) -
#9515 Épp az benne a jó... :D
Nem, amúgy az tényleg nagy. A revolver kb 30-50-et nyom az ellenre, nem túl messziről! -
#9514 rossz példa volt. csak hogy milyen lenne az 1,5-ös szorzó elve.
terribad: igen, a spy-ra a gecinoob pyro a válasz. tudod, kőpapír olló elv. ha nincs a gecinoob pyro mi fogja meg a spyt?
és a pyro miért is gecinoob (azonkívül h az überbrutál prőkket mindig a gecinoob pyro öli meg. szóval ha noob és leöl téged akkor te is noob vagy, nem?) -
#9513 ööö... azért elöbb gondolj bele mekkorák azok a sebzések, ha 100at törzsre sebezne 2 lövés lenne egy normál ellenfél... -
#9512 :D -
#9511 Az jó lenne :) -
#9510 noob g*ci utánad szaladgáló pyrok ellen is kell valami, kő papír olló elv -
#9509 sztem is kicsit overpowered lenne. üldöz egy píro futsz hátrafele és heccsát. hát... de azt eltom képzelni, hogy fejre mondjuk 1,5-ös szorzót kap. (pl alapból sebez 100-zat törzsre, fejre 150-net) -
#9508 Lehet csak ezt nem hagyhattam ki... :P -
#9507 hülye pletyka :) túl imba... átmenne CSbe -.- -
#9506 Azt azért kösz nem. -
#9505 pletykák szerint lesz headshot lehetőség. az érdekes lenne -
#9504 mit nem lehet a #9488-on érteni? :) -
#9503 és nem lesz szórása x) vagy valami ilyesmi :D -
#9502 Érdekes... Most akkot hogy fog lőni? Mert a revolver úgy lő hogy: bumm bumm bumm
Ez meg úgy hogy: bumm... bumm...bumm? -
#9501 Mondjuk a Death Ringer semmit sem fog érni a Pyro ellen :)) Viszont távolról még mindig lelőheti ha tudja xD -
#9500 Durva lesz a spy :S
tetszik :) -
#9499 Jaja. -
#9498 Nekem a hitman ugrott be, ott is volt ilyen díszes desert féleség a legtöbb célpontnál.