1526
  • B@dsector
    Újságnál nem én dolgozom az tuti.
  • Evin
    De csak egy igaz Badsector van.
    (És általában nem az az igazi aki a legelső volt ezzel a névvel, hanem akit a legtöbben ismernek)
  • The Garrett
    vagy ha nem badsector akkor zerocool :)
  • The Garrett
    Neten minden 2. embernek badsector a nickje :D
  • Evin
    Te dolgozol az újságnál?
  • B@dsector
    Ezt hogy érted?
  • Evin
    De dolgozol a GS-nél. Ugye?
  • B@dsector
    Idáig semmi sem fogta meg a gépemet, de ennek sikerült, pedig szeretném végignyomni, mert az első részt is végig vittem.
    De talán majd egy patch-el optimizálják a játékot.
    Néhol egyébként 125-150 fps is van, de ahol zöld toxic gáz
    füst van ott kb. 25fps-ig is, lemegy.
  • Kandurex
    Majdhogynem a Magyarországon kiskereskedelembe kapható legjobb géped van és 30-35FPS...sztem akik ezt a gammát hegesztették kicsit távol állnak a programozói tudással
  • IMYke2.0.0.0
    Egy ilyen gépen még ez is kevés...

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • B@dsector
    Nekem 1024*768 full minden 1x / BLOM ill. VSYNC disabled /
    35-45 fps.
  • galocza
    én nem vártam a végét, de meg kell valljam, a városi részek (csomó kis mellékkveszt meg hasonlók) sokkal jobban bejönnek minden ilyen játékban mint a katonai bázis-lőjünk le mindenkit pályák. és dxben a végén csak az utóbbi volt. dxiwben ezt egyelőre elegánsabban oldották meg (most érkeztem trierbe), van mind2 felváltva.
  • boeder
    Hello. Nem tudtok megoldást hogy menjen a game G. Fx videókártyák alatt. thx
  • Randal
    Ööö, nincs a Deus Ex-hez egy-két mod a Cassandra projecten kívül?
    Vagy eseteg valami grafjavító?
    Mer akko előveszem és azzal játszok, egyszerűen imádtam azt a játékot, igaz a végén már alig vártam, hogy vége legyen.

Tényleg ilyen nagy a gépigénye?
    Nos akkor én se fogok sokat játszani vele:(
  • balcooo
    egy haveromtol hallottam vmi optimiser programrol(?) ami a game ini-jét megbuheralja kicsit hogy jobban passzoljon a konfigodhoz -ezáltal állitolag nagyságrendekkel gyorsabb lesz.. na de sehire se hamva sehol az optimizernek neten..
  • Hmuda
    Hátnemtom melyikőtök a Hajdú Gergely, de ez egy angol petíció. Abból, hogy "Ez szar!" nem sokat fognak érteni. :DDD
  • Kandurex
    Petíció aláírások +1.
  • Hmuda
    Petíció aláírások +1.
  • IMYke2.0.0.0
    Megvaaaaaan!
    Megtaláltam az Unreal Warfare-motorra optimalizált *.dds plugint! Úristeeeeeeeeeeen! Ez király, és műxik!

Az eddig ismert *.dds plugin (ami ugye a TOCA Pro Race Driver-el kapcsoaltos oldalakról terjedt el, s amit használok is a Max Payne 2 grafikai részénél, az NVidia DTex-el) az 604 kb-os volt.
    Az új *.dds plugin, ami már MINDEN Unreal Warfare-motoros gammel műxik: 620 kb.

• IMYke2.0.0.0
    Nem rossz ötlet. Azonban keményen bele kellene vágni akkor. S mindenképpen megoldás kellene a *.con fájlok normális szerkesztésére. Ha az megvolna, 4-5-6 ember fél hónap alatt összedobja (fordítás, javítás + teszt) szerintem.
    Álmodom?

• hykao #774
    Szerintem igen örömteli lenne, ha a közeljövőben elkészülne egy teljes szöveges fordítás. Ha nem sikerül megoldani a grafikus honosítást, puff neki, azért ez talán nem olyan nagy veszteség.
    Hisz még az első rész szöveges fordítását sem sikerült elkészíteni, pedig már több mint 3 éves a progi.
    Bárcsak az lenne a legnagyobb baj, hogy kimarad a grafikus rész a honosításból, s nem pedig az idő múlása.

Egyébként meg, ha itthon is csak pár hónap múlva jelenik meg a DE2, akkor érdemes lenne felvenni a kapcsolatot az itthoni kiadóval (vagy hogy is nevezzem?), és belehúzni a fordításba, hátha el lehetne érni, hogy magyarul jelenjen meg itthon (feliratok).

Egy próbát megér szerintem.
  • IMYke2.0.0.0
    Methos:
    Sem az, sem a valódi NVidia DXT, sem a DDS Plugin Photoshop (és más képszerkesztők alá) nem működik.
    Ezért kérdeztem, nem- csak én vagyok buta és mondjuk van egy módosított (kifejezetten Unreal Warfare-motorra írt) DDS-tömörítési eljárás, sőt, hovatovább egy plugin, vagy editor...
    Félő, ez fehér folt marad...

• Drex
    szevasztok bucsuzom innen....
  • Methos from GH
    i2k: A DDS-re anno küldtem neked progit, ami pl. a Max Payne 2 esetében tökéletesen bevált. Itt nem megy?
  • galocza
    tud valaki módszert arra, hogy a makonál mind2 csoport vágyát teljesítsem (doki kinyírása+magrail ellopása)? nekem úgy tűnik, hogy amint kinyitom a "ketrecet", a doki köddé válik. 3as szupermen infraszemmel nem látom, amikor még a gomb megnyomása előtt bepakoltam az irodába proximityt, az se robbantotta fel->csak a wto örült, őket meg nem szeretem (igaz senkit se nagyon 8).
  • hykao #769
    Nem, ha leveszed a láthatóságát 0-ra, akkor csak akkor jön elő, ha valamit machinálsz a fegyverekkel, vagy a biomodokkal.
  • IMYke2.0.0.0
    Összefoglalás:
    - Tiszta szöveges fájlokként fordíhatók az "AquiredDataText/English" könyvtár tartalma - 191 db fájl
    - "Conversations/English" könyvtárból tisztán fordítható (UltraEdittel): ConText.eng (280 Kb) és talán a mellette lévő 62 db *.con fájl is.
    - a "Bitmaps" könyvtárban lévő képek (*.dds) könnyedén áttehetők *.bmp-be, a probléma a visszacsomizásuk. Ez nekem gondot okoz más progi esetében is.
    Tudja valaki, hogy az Unreal Warfare milyen eljárással tömörített *.dds-eket használ?
    Mert a neten elérhető (Photoshop DDS Plugin) eddig anyagok nem segítenek.

• IMYke2.0.0.0
    Hozzáteszem: a *.con fájlok UNICODE-osak! De szerintem, megoldható lesz - ha nem most, később tuti. Mert tartom a véleményemet: lesz MOD-editor csomag... (lásd lejjebb)

• IMYke2.0.0.0
    Úristen, fáradt vagyok már... nézzétek el a helyesírási hibáimat!

• IMYke2.0.0.0
    Nos, megvan a game.
    A Conversations (Párbeszédek) úgy néz ki minden szöveget tartalmaz. Nem kis munka lenne.
    Ezen felül, szerintem lehet buherálni a "DeusEx magyarítás" topicban már kitárgyalt módon a többi fájllal is (ott igaz UCC-ről esik szó, ez meg Unreal Warfare-motor, de ki tudja...)

Nos, akkor most műr autentikuskétn hozzá is szólnék a Játékhoz.

Konfig és környezet:
    --------------------
    AMD 1700+ (1466MHz) - 512 MB (266MHz) RAM - ATI Radeon 9500 Pro 128MB - Catalyst 3.9 - DirectX 9.0c - WindowsME (eng) - 1024*768/32 - 17" (85Hz)

1. Teljes telepítés (1.9 GB)
    2. Semmi buhera az inikkel.
    3. Elindít, megnéz minden menüpontot és mindent maxra állít.
    4. Megnéz "Extra" és csöpögő nyállal néz végig a Thief3 trailert
    5. Elindítja a Játékot! (1024-ben)
    6. Elájul az introtól.
    7. Arcra esik a látványtól - mert gyenge, és az egér szaggat.
    8. "Csak azért is megcsinállak, te geci" -hozzáállással elindul az ismerkedés.
    9. Kezdi megszokni a szaggatást, csodálja a bump mappingelt, fényekkel turbózott környezetet.
    10. Mérges a szöveg/hang disszonanciájától.

Ennyi. Elsőre. Szerintem végig lesz nyomva - általam is.
    De előbb megpróbálok belenyúlni, lássuk, mit is tudunk majd kihozni belőle magyarításilag...
    Aztán majd jövőre (!), a DeusEx 1 Hun után ennek is nekiugrunk - remélem, közösen, mindenkivel, aki úgy véli segíteni tud!

• hykao #763
    És a teljes szövegállomány, nem úgy mint az 1 esetén?
  • hykao #762
    De normálisan, vagy csak az angol szöveghossz erejéig?
  • IMYke2.0.0.0
    Fordítható a DeusEx 2!
    Conversations könyvtár tartalma teljesen (*.con fájlok és *.eng fájl)! UltraEdit-tel!

• hykao #758
    De előbb a sebességet kéne növelni valahogy...
  • IMYke2.0.0.0
    Ki mer fogadni velem, hogy az ION kiad mégis egy MOD-készítő csomagot?
    Ekkora baklövést csak így tudnak enyhíteni, s ezt már - szerintem - ők is tudják!

• Hmuda
    Unatkoztam kicsit: :-)))
  • Hmuda
    Hát hamár SW akkor maradjunk a klisséknél. :D
  • TneX
    Nemtom,talán az a sárga egy kicsit nem illik szerintem Malak mellé,bár ez szvsz :)))
  • IMYke2.0.0.0
    A sárga túl kirívó - szvsz.
    Pasztell színnel (mondjuk kékbe átmenő) színnel über állat lenne!
    De ez csak 1 vélemény...

• galocza
    hihi végre egy megsólalás, ami nem felkiáltójellel végződik 8).
    csak egy ötlet: gumiszoba? _természetesen_ az sg fórum ilyennevű szekciójára gondoltam...