1526
-
#801 Újságnál nem én dolgozom az tuti. -
#800 De csak egy igaz Badsector van.
(És általában nem az az igazi aki a legelső volt ezzel a névvel, hanem akit a legtöbben ismernek) -
#799 vagy ha nem badsector akkor zerocool :) -
#798 Neten minden 2. embernek badsector a nickje :D -
#797 Te dolgozol az újságnál? -
#796 Ezt hogy érted? -
#795 De dolgozol a GS-nél. Ugye? -
#794 Idáig semmi sem fogta meg a gépemet, de ennek sikerült, pedig szeretném végignyomni, mert az első részt is végig vittem.
De talán majd egy patch-el optimizálják a játékot.
Néhol egyébként 125-150 fps is van, de ahol zöld toxic gáz
füst van ott kb. 25fps-ig is, lemegy.
-
#793 Majdhogynem a Magyarországon kiskereskedelembe kapható legjobb géped van és 30-35FPS...sztem akik ezt a gammát hegesztették kicsit távol állnak a programozói tudással -
#792 Egy ilyen gépen még ez is kevés...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#791 Nekem 1024*768 full minden 1x / BLOM ill. VSYNC disabled /
35-45 fps. -
galocza #790 én nem vártam a végét, de meg kell valljam, a városi részek (csomó kis mellékkveszt meg hasonlók) sokkal jobban bejönnek minden ilyen játékban mint a katonai bázis-lőjünk le mindenkit pályák. és dxben a végén csak az utóbbi volt. dxiwben ezt egyelőre elegánsabban oldották meg (most érkeztem trierbe), van mind2 felváltva. -
boeder #789 Hello. Nem tudtok megoldást hogy menjen a game G. Fx videókártyák alatt. thx -
#788 Ööö, nincs a Deus Ex-hez egy-két mod a Cassandra projecten kívül?
Vagy eseteg valami grafjavító?
Mer akko előveszem és azzal játszok, egyszerűen imádtam azt a játékot, igaz a végén már alig vártam, hogy vége legyen.
Tényleg ilyen nagy a gépigénye?
Nos akkor én se fogok sokat játszani vele:( -
#786 egy haveromtol hallottam vmi optimiser programrol(?) ami a game ini-jét megbuheralja kicsit hogy jobban passzoljon a konfigodhoz -ezáltal állitolag nagyságrendekkel gyorsabb lesz.. na de sehire se hamva sehol az optimizernek neten.. -
#783 Hátnemtom melyikőtök a Hajdú Gergely, de ez egy angol petíció. Abból, hogy "Ez szar!" nem sokat fognak érteni. :DDD -
#782 Petíció aláírások +1. -
#780 Petíció aláírások +1. -
#776 Megvaaaaaan!
Megtaláltam az Unreal Warfare-motorra optimalizált *.dds plugint! Úristeeeeeeeeeeen! Ez király, és műxik!
Az eddig ismert *.dds plugin (ami ugye a TOCA Pro Race Driver-el kapcsoaltos oldalakról terjedt el, s amit használok is a Max Payne 2 grafikai részénél, az NVidia DTex-el) az 604 kb-os volt.
Az új *.dds plugin, ami már MINDEN Unreal Warfare-motoros gammel műxik: 620 kb.
#775 Nem rossz ötlet. Azonban keményen bele kellene vágni akkor. S mindenképpen megoldás kellene a *.con fájlok normális szerkesztésére. Ha az megvolna, 4-5-6 ember fél hónap alatt összedobja (fordítás, javítás + teszt) szerintem.
Álmodom?
#774 Szerintem igen örömteli lenne, ha a közeljövőben elkészülne egy teljes szöveges fordítás. Ha nem sikerül megoldani a grafikus honosítást, puff neki, azért ez talán nem olyan nagy veszteség.
Hisz még az első rész szöveges fordítását sem sikerült elkészíteni, pedig már több mint 3 éves a progi.
Bárcsak az lenne a legnagyobb baj, hogy kimarad a grafikus rész a honosításból, s nem pedig az idő múlása.
Egyébként meg, ha itthon is csak pár hónap múlva jelenik meg a DE2, akkor érdemes lenne felvenni a kapcsolatot az itthoni kiadóval (vagy hogy is nevezzem?), és belehúzni a fordításba, hátha el lehetne érni, hogy magyarul jelenjen meg itthon (feliratok).
Egy próbát megér szerintem. -
#773 Methos:
Sem az, sem a valódi NVidia DXT, sem a DDS Plugin Photoshop (és más képszerkesztők alá) nem működik.
Ezért kérdeztem, nem- csak én vagyok buta és mondjuk van egy módosított (kifejezetten Unreal Warfare-motorra írt) DDS-tömörítési eljárás, sőt, hovatovább egy plugin, vagy editor...
Félő, ez fehér folt marad...
Drex #772 szevasztok bucsuzom innen.... -
#771 i2k: A DDS-re anno küldtem neked progit, ami pl. a Max Payne 2 esetében tökéletesen bevált. Itt nem megy? -
galocza #770 tud valaki módszert arra, hogy a makonál mind2 csoport vágyát teljesítsem (doki kinyírása+magrail ellopása)? nekem úgy tűnik, hogy amint kinyitom a "ketrecet", a doki köddé válik. 3as szupermen infraszemmel nem látom, amikor még a gomb megnyomása előtt bepakoltam az irodába proximityt, az se robbantotta fel->csak a wto örült, őket meg nem szeretem (igaz senkit se nagyon 8). -
#769 Nem, ha leveszed a láthatóságát 0-ra, akkor csak akkor jön elő, ha valamit machinálsz a fegyverekkel, vagy a biomodokkal. -
#768 Összefoglalás:
- Tiszta szöveges fájlokként fordíhatók az "AquiredDataText/English" könyvtár tartalma - 191 db fájl
- "Conversations/English" könyvtárból tisztán fordítható (UltraEdittel): ConText.eng (280 Kb) és talán a mellette lévő 62 db *.con fájl is.
- a "Bitmaps" könyvtárban lévő képek (*.dds) könnyedén áttehetők *.bmp-be, a probléma a visszacsomizásuk. Ez nekem gondot okoz más progi esetében is.
Tudja valaki, hogy az Unreal Warfare milyen eljárással tömörített *.dds-eket használ?
Mert a neten elérhető (Photoshop DDS Plugin) eddig anyagok nem segítenek.
#766 Hozzáteszem: a *.con fájlok UNICODE-osak! De szerintem, megoldható lesz - ha nem most, később tuti. Mert tartom a véleményemet: lesz MOD-editor csomag... (lásd lejjebb)
#765 Úristen, fáradt vagyok már... nézzétek el a helyesírási hibáimat!
#764 Nos, megvan a game.
A Conversations (Párbeszédek) úgy néz ki minden szöveget tartalmaz. Nem kis munka lenne.
Ezen felül, szerintem lehet buherálni a "DeusEx magyarítás" topicban már kitárgyalt módon a többi fájllal is (ott igaz UCC-ről esik szó, ez meg Unreal Warfare-motor, de ki tudja...)
Nos, akkor most műr autentikuskétn hozzá is szólnék a Játékhoz.
Konfig és környezet:
--------------------
AMD 1700+ (1466MHz) - 512 MB (266MHz) RAM - ATI Radeon 9500 Pro 128MB - Catalyst 3.9 - DirectX 9.0c - WindowsME (eng) - 1024*768/32 - 17" (85Hz)
1. Teljes telepítés (1.9 GB)
2. Semmi buhera az inikkel.
3. Elindít, megnéz minden menüpontot és mindent maxra állít.
4. Megnéz "Extra" és csöpögő nyállal néz végig a Thief3 trailert
5. Elindítja a Játékot! (1024-ben)
6. Elájul az introtól.
7. Arcra esik a látványtól - mert gyenge, és az egér szaggat.
8. "Csak azért is megcsinállak, te geci" -hozzáállással elindul az ismerkedés.
9. Kezdi megszokni a szaggatást, csodálja a bump mappingelt, fényekkel turbózott környezetet.
10. Mérges a szöveg/hang disszonanciájától.
Ennyi. Elsőre. Szerintem végig lesz nyomva - általam is.
De előbb megpróbálok belenyúlni, lássuk, mit is tudunk majd kihozni belőle magyarításilag...
Aztán majd jövőre (!), a DeusEx 1 Hun után ennek is nekiugrunk - remélem, közösen, mindenkivel, aki úgy véli segíteni tud!
#763 És a teljes szövegállomány, nem úgy mint az 1 esetén? -
#762 De normálisan, vagy csak az angol szöveghossz erejéig? -
#761 Fordítható a DeusEx 2!
Conversations könyvtár tartalma teljesen (*.con fájlok és *.eng fájl)! UltraEdit-tel!
#758 De előbb a sebességet kéne növelni valahogy... -
#757 Ki mer fogadni velem, hogy az ION kiad mégis egy MOD-készítő csomagot?
Ekkora baklövést csak így tudnak enyhíteni, s ezt már - szerintem - ők is tudják!
#756 Unatkoztam kicsit: :-)))
-
#755 Hát hamár SW akkor maradjunk a klisséknél. :D -
TneX #754 Nemtom,talán az a sárga egy kicsit nem illik szerintem Malak mellé,bár ez szvsz :))) -
#753 A sárga túl kirívó - szvsz.
Pasztell színnel (mondjuk kékbe átmenő) színnel über állat lenne!
De ez csak 1 vélemény...
galocza #752 hihi végre egy megsólalás, ami nem felkiáltójellel végződik 8).
csak egy ötlet: gumiszoba? _természetesen_ az sg fórum ilyennevű szekciójára gondoltam...