1526
-
#26 jövő év vége -
Jacky #25 Valami ujdonsag DE 2 ugyben? Mikor jon? -
Viking #23 Galocza, kunyizhatok en is egy vegigjatszast az 1-hez? -
Sith #22 Most ez kicsit off topic lesz de én nem várom a Duke-ot nem tom ki hogy van vele.. jó persze a Desu mániám is közre játszik de szerintem a Dukeot hagyni kéne -
galocza #21 sajna az enyém sem teljes, de mail megy... -
galocza #18 a vészmadarakat kiszögezzük a templomkapura 8) -
#17 lessz abból 4 is... (duke nukem) hehe -
galocza #16 kivárjuk 8( tehetünk mást? -
#15 GAMESTAR ONLINE
"...a játék 2003 tavaszán jelenik majd meg!..."
A hír pontosabban ITT olvasható ... sajnos ... még 1 év legalább . :( -
#14 Csak SUNDER kedvéért hozom fel ezt a topic-ot , mert nem értem , hogy nem sikerült megtalálnia és nyitnia mégegy ilyet . -
Viking #13 Galocza, a elozo hozzaszolasomban arra celoztam, hogy mi lenne, ha mondjuk a terep ugy nezne ki, mint a fallout, de belso nezetbol latnank az egeszet, es megmaradna a jo oreg Deus Ex feeling...
Ja, es kuldheted a Fallout 1-2 vegigjatszast... :-) -
Viking #10 Meg valami: megerhetjuk, hogy nem a Fallout folytatasa legyen Deus Ex-szeru, hanem a Deus Ex folytatasa Fallout-szeru! (mint kornyezet) Attol fuggoen, melyik befejezest folytatjak! -
Viking #9 Senki nem tudja meg, mikor lesz kesz... Ja, Galocza, egesz jo vegigjatszast csinaltal hozza! :-) -
#7 Nekem nagyon bejött ez a game és láttam mind3 befejezést.
Király game, várom !
-
#6 =) -
Viking #5 Ja, most kepzeld azt el, hogy egy masik karakterrel pl. azt kell megolnod, vagy valami hasonlo, akivel az egy vegen vilaghatalom lettel... Nagy poen lenne... -
#4 Heh, én csak azt a befejzést néztem meg, amiben egybeolvadok a szuperszámítógéppel. Éredekes lehet azt fojtatni. =) -
Jacky #3 Annyit tudok róla, hogy a Thief 3-at is ugyanaz a fejlesztőcsapat nyomatja. Ha ebből a 2 játékból összeszedik a jó dolgokat, akkor egy nagyon látványos, érdekes és izgalmas dolog fog kisülni.
Nekem a Thief, a Thief 2, és a Deus Ex is nagyon bejött, szerintem a DE2 is király lesz. -
#2 Hát. Nem tudom. -
Viking #1 Szerintetek milyen lesz majd a masodik resz? Jo poen lenne, ha az egy egyik befejezeset folytatjak, pl. a vilaghatalomra jutott fohost kell elintezni...