Deus Ex 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Szerintem igen örömteli lenne, ha a közeljövõben elkészülne egy teljes szöveges fordítás. Ha nem sikerül megoldani a grafikus honosítást, puff neki, azért ez talán nem olyan nagy veszteség.
Hisz még az elsõ rész szöveges fordítását sem sikerült elkészíteni, pedig már több mint 3 éves a progi.
Bárcsak az lenne a legnagyobb baj, hogy kimarad a grafikus rész a honosításból, s nem pedig az idõ múlása.

Egyébként meg, ha itthon is csak pár hónap múlva jelenik meg a DE2, akkor érdemes lenne felvenni a kapcsolatot az itthoni kiadóval (vagy hogy is nevezzem?), és belehúzni a fordításba, hátha el lehetne érni, hogy magyarul jelenjen meg itthon (feliratok).

Egy próbát megér szerintem.
IMYke2.0.0.0
Methos:
Sem az, sem a valódi NVidia DXT, sem a DDS Plugin Photoshop (és más képszerkesztõk alá) nem mûködik.
Ezért kérdeztem, nem- csak én vagyok buta és mondjuk van egy módosított (kifejezetten Unreal Warfare-motorra írt) DDS-tömörítési eljárás, sõt, hovatovább egy plugin, vagy editor...
Félõ, ez fehér folt marad...

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szevasztok bucsuzom innen....

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Methos from GH
i2k: A DDS-re anno küldtem neked progit, ami pl. a Max Payne 2 esetében tökéletesen bevált. Itt nem megy?

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

tud valaki módszert arra, hogy a makonál mind2 csoport vágyát teljesítsem (doki kinyírása+magrail ellopása)? nekem úgy tûnik, hogy amint kinyitom a "ketrecet", a doki köddé válik. 3as szupermen infraszemmel nem látom, amikor még a gomb megnyomása elõtt bepakoltam az irodába proximityt, az se robbantotta fel->csak a wto örült, õket meg nem szeretem (igaz senkit se nagyon 8).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

hykao
Nem, ha leveszed a láthatóságát 0-ra, akkor csak akkor jön elõ, ha valamit machinálsz a fegyverekkel, vagy a biomodokkal.
IMYke2.0.0.0
Összefoglalás:
- Tiszta szöveges fájlokként fordíhatók az "AquiredDataText/English" könyvtár tartalma - 191 db fájl
- "Conversations/English" könyvtárból tisztán fordítható (UltraEdittel): ConText.eng (280 Kb) és talán a mellette lévõ 62 db *.con fájl is.
- a "Bitmaps" könyvtárban lévõ képek (*.dds) könnyedén áttehetõk *.bmp-be, a probléma a visszacsomizásuk. Ez nekem gondot okoz más progi esetében is.
Tudja valaki, hogy az Unreal Warfare milyen eljárással tömörített *.dds-eket használ?
Mert a neten elérhetõ (Photoshop DDS Plugin) eddig anyagok nem segítenek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hozzáteszem: a *.con fájlok UNICODE-osak! De szerintem, megoldható lesz - ha nem most, késõbb tuti. Mert tartom a véleményemet: lesz MOD-editor csomag... (lásd lejjebb)

IMYke2.0.0.0
Úristen, fáradt vagyok már... nézzétek el a helyesírási hibáimat!

IMYke2.0.0.0
Nos, megvan a game.
A Conversations (Párbeszédek) úgy néz ki minden szöveget tartalmaz. Nem kis munka lenne.
Ezen felül, szerintem lehet buherálni a "DeusEx magyarítás" topicban már kitárgyalt módon a többi fájllal is (ott igaz UCC-rõl esik szó, ez meg Unreal Warfare-motor, de ki tudja...)

Nos, akkor most mûr autentikuskétn hozzá is szólnék a Játékhoz.

Konfig és környezet:
--------------------
AMD 1700+ (1466MHz) - 512 MB (266MHz) RAM - ATI Radeon 9500 Pro 128MB - Catalyst 3.9 - DirectX 9.0c - WindowsME (eng) - 1024*768/32 - 17" (85Hz)

1. Teljes telepítés (1.9 G😎
2. Semmi buhera az inikkel.
3. Elindít, megnéz minden menüpontot és mindent maxra állít.
4. Megnéz "Extra" és csöpögõ nyállal néz végig a Thief3 trailert
5. Elindítja a Játékot! (1024-ben)
6. Elájul az introtól.
7. Arcra esik a látványtól - mert gyenge, és az egér szaggat.
8. "Csak azért is megcsinállak, te geci" -hozzáállással elindul az ismerkedés.
9. Kezdi megszokni a szaggatást, csodálja a bump mappingelt, fényekkel turbózott környezetet.
10. Mérges a szöveg/hang disszonanciájától.

Ennyi. Elsõre. Szerintem végig lesz nyomva - általam is.
De elõbb megpróbálok belenyúlni, lássuk, mit is tudunk majd kihozni belõle magyarításilag...
Aztán majd jövõre (!), a DeusEx 1 Hun után ennek is nekiugrunk - remélem, közösen, mindenkivel, aki úgy véli segíteni tud!

hykao
És a teljes szövegállomány, nem úgy mint az 1 esetén?
hykao
De normálisan, vagy csak az angol szöveghossz erejéig?
IMYke2.0.0.0
Fordítható a DeusEx 2!
Conversations könyvtár tartalma teljesen (*.con fájlok és *.eng fájl)! UltraEdit-tel!

hykao
De elõbb a sebességet kéne növelni valahogy...
IMYke2.0.0.0
Ki mer fogadni velem, hogy az ION kiad mégis egy MOD-készítõ csomagot?
Ekkora baklövést csak így tudnak enyhíteni, s ezt már - szerintem - õk is tudják!

Hmuda
Unatkoztam kicsit: :-)))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hát hamár SW akkor maradjunk a klisséknél. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nemtom,talán az a sárga egy kicsit nem illik szerintem Malak mellé,bár ez szvsz 😊))

IMYke2.0.0.0
A sárga túl kirívó - szvsz.
Pasztell színnel (mondjuk kékbe átmenõ) színnel über állat lenne!
De ez csak 1 vélemény...

hihi végre egy megsólalás, ami nem felkiáltójellel végzõdik 8).
csak egy ötlet: gumiszoba? _természetesen_ az sg fórum ilyennevû szekciójára gondoltam...

Hmuda
Amúgy kinek hogy tetszik az új logóm?

hykao
Igen, összeségében talán jó lesz.
Csakhát nehéz megemészteni a sok tekintetben történt visszaesést (még a grafika egyes összetevõiben is) az elsõ részhez képest!!!
Hmuda
Amúgy egyre jobban kezd tetszeni (bár azért a hiányosságok még mindig megbocsáthatatlanok). Minden minimiumon van, kivéve az árnyékokat és a kari kidolgozottságot és egész szépen elfutkos mostmár, de még mindig auto aimet kell használni, mert az egérkezelés borzalmas (hiába vettel le nullára az ini-ben a lagot).

hykao
ok
Hmuda
Mondom, hogy hagyjátok. Szépen megunja és abbahagyja.

zoli80
mi alapján gondolod hogy ez mindenkire igaz hulegyerek?és ha igy van mi közöd hozzá?
itt sok embernek családja,gyerekei vannak!
és ha nettfuggo az is jobb mint ha ilyen lófaszjóska lenne mint te!

Hmuda
Szálljatok már le róla, majdcsak megunja.

hykao
És van, aki nem küzd olyan komoly személyiségproblémákkal, mint te...
Van akinek nem csak ebbõl áll az egész élete!!

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

Hmuda
Jó ötlet. Akár el is húzhatsz a f*szba. :-)))
Micsoda egy lángész... 😛PP

Tisztelet a kivételnek!

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

Minek járassam folyamatosan a pofámat fölöslegesen ,mint ti net-buzi vesztes hülyegyerekek!!!

IMYke2.0.0.0
Megelõztél...

Hmuda
Ezt már nem akartam a szemére vetni. 😄DD

Kandurex
Látjuk, látjuk, bereggelted magad egy hónapja, kemény 30 hozzászólással...így se sokra vesznek

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Na így már más. Bár ez nem teszi semmiséé a hülye beszólásaid.

Itt vagyok ! És biztosíthatlak nem most reg-eltem! (Csak lusta voltam bejelentkezni)! Erre mit lépsz! Szóbaállsz már velem !

Hmuda
Majd ha képes lesz túllépni a gyerekes hülyeségein és hajlandó lesz idetolni arany pofiját regges névvel, akkor kellene szóbaállni vele.

Hmuda
Tulajdonképpen minek pazaroljuk az energiát erre az unreges gyíkra?

hykao
Nem a személytelenségeddel van a baj, sokkal inkább a stílusoddal, amit így ismeretlenül megengedsz magadnak!
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Lõttél magadnak egy öngólt, csak gratulálni tudok!

Háromszor erõsebb gépeken, sokkal hozzáértõbb emberekkel elöttük is szaggat, rút a DeusEx 2!
Hja, lehet, hogy Te a DeusEx 1-el játszol?????
Hoppppá, lehet, hogy neked meg van már a DeusEx 3?
Netán neked Silicon Graphics (14 processzoros) munkaállomásod van, 14 GB memóriával, Quadro FX-el?
Mert talán akkor mehet minden maxon szaggatás nélkül...

Szerintem erõsen árnyékra ugrottál

hykao
Akkor elég sokan vagyunk itt hülyék, sõt az egész világon!

De azért jó, hogy vannak ilyen nemesszívû nagy tanítók, akik tökélet helyesírással, bájos stílussal, és cseppet sem lekezelõen varázsolnak itt, a cyberspace homályába burkolózva!

Örülök, hogy a barátodnak tartassz és felvilágosítassz olyan dolgokról amirõl nég csak sejtésem sem volt.

Ne haragudj, de én nem tudtam, hogy a kép homályosítása szebbé teszi a látványt. De igazad lehet, hisz a tv-n nézve egy játékot szintén mosottabbak az élek, majd kipróbálom egy régi félbevágott focilabda képcsöves tv-n is, azon biztos még mosottabb, tehát szebb lesz...
zoli80
nem lehet hogy xbox emulátorral inditottad?

zoli80
pihizz szerintem,nincs sok beallitási lehetöség és nem a gépekkel van a gondd!ugy szar ahogy van!
ha neked ok akkor mákod van baze.jo páran nyomjuk sokkal jobb géppel mint amilyen neked van és fura hogy mindenkinél szar.hmm...

Hmuda
Nem, ugyanaz a bár ott is benne van, csak hát ami a régebbi képen van grafika, sokkal jobbnak tûnik mint a mostani.

és fõleg nem mernének megjelenni a játék megvásárlói elõtt személyesen. cafatokra tépné õket a csõcselékké degradálódott tisztes gamer közösség 8).

ReTeK
"XP 1500+ Gef 4 Ti 4200 64mega 256 mega memoria full graf 800x600 akadásmentesen (minden high -on)!"

érdekes ugyanez a gép, igaz XP2,5+ és szaggat

különben is egy morrowind-fan ne morogjon: nekem a megjelenés után 1 évvel lett olyan konfigom (akkor lett megfizethetõ), amivel játszható volt (még tesóm sokkal bikább gépén is szaggatott).
8)

ReTeK
nem vagy egyedül, pl. nekem is teccik, hangulatos
az engin programozói biztos nem mernének indulni egy "64K DEMO" versenyen