Deus Ex 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A témához még annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy a helyzet szifilisztikája úgy orientálódik, hogy a bakorbináció pacifikáció globális, ezért indominációs véleményem nem fér össze a morális egzisztenciával.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Julius fucko Caesar megmondja, hogy a fórumon, mirõl és milyen mélységekban folyhat a vita...
Amúgy tényleg izzadtam, tegnap este, de az influenza miatt
A játékba meg mindjárt belenézek...
Amúgy tényleg izzadtam, tegnap este, de az influenza miatt
A játékba meg mindjárt belenézek...
Scire aliquid, laus est, culpa est nil discere velle
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Whoa, minõ arogancia. Nem hinném, ha valaki gondolkodik vagy értelmezni akar dolgokat az problémát jelenteni. A problémát inkább azok jelentik, akik nem akarnak/mernek gondolkodni
Egyebkent probalta mar valaki?A gepigeny erdekelne leginkabb,mer a tobbi tudom hogy jo.
Ugyvan nyomjad csak magad tovabb,hatha csinalnak veled kapcsolatban egy fansiteot.
Pont az elottemlevõ 2 hozzaszolohoz.
Sztem ez az erõltetetett okoskodás nagyon nem kéne,ahogy olvasom a hozzászolasokat,es eljutok 1-2 ilyenhez,mindig elmegy a kedvem a forumozgatastol.Kar hogy manapsag mar ez a menõ.Érzõdik egyszeruen rajtuk hogy megizzadnak hogy vmi nagyon okosat (szerintuk) irjanak,es ez inkabb szánalmas mint korrekt😉Kövezzetek meg vagy akar mondjatok ram hogy ez is csak okoskodás😉
Aztmondták a készítõk, hogy semmi köze nemlesz az elõzõ rész végéhez nem?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Honnan lehet letölteni?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
jc nem olvad eggye a heliossal. az egy masik febejezes. ez azt az endinget folytatja mikor felrobbantotta a bazist, azert jott a vilagvege stb. helios sehol sincs a kepben.
Majd meglátjuk, ha kezünkben a játék...
Ellenindokok pedig sorban(röviden, és fáradtan, talán kicsit impulzívan is íly késõi órán):
-az elsõ immár (nálunk is használatos) közmondás lett - bár nálunk talán nem ismerik annyian az Elveszett Paradicsomot - s egy közmondás sosem egyes szám elsõ személyben fogalmazódik, az inkább-bal szerintem sarkítottab és magyartalanabb a mondat, fõleg ha nem egyes szám elsõ személyben fogalmazzuk
-Isten -szerintem- inkább fogalom, mint személy, egyrészt, másrészt Voltaire, mint felvilágosult író-gondolkodó, mûvei jórészt egyfajta bírálatok, s sok esetben nem nélkülöznek iróniát és cinizmust, így ha úgy végzõdik a mondat, hogy "egyet" az sokkal inkább voltaire-ibb, és sokkal többet lehet szubjektíven is belehallani. Uralkodni amúgy nem csak egy személy tud. Isten-t különben sem egy személyként említik (a hívõk), hanem háromnak!
Egyébként szerintem ez a két mondat (a két befejezés okosságai) nem ennyire fókuszáltan az uralkodásról szól, ahogy ezt említed.
-Végül az igazság elõtti fõhajtásra, bár sokszor eszünk szerint nem tennénk, mégis kényszerít a lelkünk (lelkiismeretünk), de a lényeg: a "kell" ebben a mondatban nem a kötelezõ jellegre utal, hanem sokkal inkább az elõzõ mondatrészre uta vissza, ellentétesen, azaz: eddig kénytelenek voltunk meghunyászkodni, de már nem kell, csak az igazságnak (azaz a lelkiismeretünk) tartozunk számadással.
Na szóval lehet, hogy kissé impulzív, néhol esetleg zagyva voltam, ezen a kései órán, de mindjárt elalszom a gép fölött, és ráadásul tombol a fejem, influenzás vagyok.
Ellenindokok pedig sorban(röviden, és fáradtan, talán kicsit impulzívan is íly késõi órán):
-az elsõ immár (nálunk is használatos) közmondás lett - bár nálunk talán nem ismerik annyian az Elveszett Paradicsomot - s egy közmondás sosem egyes szám elsõ személyben fogalmazódik, az inkább-bal szerintem sarkítottab és magyartalanabb a mondat, fõleg ha nem egyes szám elsõ személyben fogalmazzuk
-Isten -szerintem- inkább fogalom, mint személy, egyrészt, másrészt Voltaire, mint felvilágosult író-gondolkodó, mûvei jórészt egyfajta bírálatok, s sok esetben nem nélkülöznek iróniát és cinizmust, így ha úgy végzõdik a mondat, hogy "egyet" az sokkal inkább voltaire-ibb, és sokkal többet lehet szubjektíven is belehallani. Uralkodni amúgy nem csak egy személy tud. Isten-t különben sem egy személyként említik (a hívõk), hanem háromnak!
Egyébként szerintem ez a két mondat (a két befejezés okosságai) nem ennyire fókuszáltan az uralkodásról szól, ahogy ezt említed.
-Végül az igazság elõtti fõhajtásra, bár sokszor eszünk szerint nem tennénk, mégis kényszerít a lelkünk (lelkiismeretünk), de a lényeg: a "kell" ebben a mondatban nem a kötelezõ jellegre utal, hanem sokkal inkább az elõzõ mondatrészre uta vissza, ellentétesen, azaz: eddig kénytelenek voltunk meghunyászkodni, de már nem kell, csak az igazságnak (azaz a lelkiismeretünk) tartozunk számadással.
Na szóval lehet, hogy kissé impulzív, néhol esetleg zagyva voltam, ezen a kései órán, de mindjárt elalszom a gép fölött, és ráadásul tombol a fejem, influenzás vagyok.
Már le lehet tölteni!!!
Hát Te tudod... mindenestre pont azokat a szavakat "változtattad" meg, amelyeket szándékoltan így fordítottam...
Semmiképp sem kompatibilis, mert a befejezések a következõek voltak (a képek sorrendjében):
-Csatlakozol az Illumunatihoz, és egyfajta "Társuralkodóként" teszed ugyanazt, amit elõtted azok tettek, akiktõl megszabadítottad a világot (a hatalom íze szindróma)
-Egybeolvad a tudatod Helios-szal, a Világot Irányító Központi Számítógéppel, és innentõl a világ két lábon járó mindenható uraként folytatod pályafutásod (Helios-Ikaros: kettõs személyiségû számítógép, jó mi?)
-Megsemmisíted a világot irányító központi számítógépet, melynek hatásaként a technika a középkor szintjére esik vissza (amolyan Mad Max feeling, mármint a végeredménye)
-Csatlakozol az Illumunatihoz, és egyfajta "Társuralkodóként" teszed ugyanazt, amit elõtted azok tettek, akiktõl megszabadítottad a világot (a hatalom íze szindróma)
-Egybeolvad a tudatod Helios-szal, a Világot Irányító Központi Számítógéppel, és innentõl a világ két lábon járó mindenható uraként folytatod pályafutásod (Helios-Ikaros: kettõs személyiségû számítógép, jó mi?)
-Megsemmisíted a világot irányító központi számítógépet, melynek hatásaként a technika a középkor szintjére esik vissza (amolyan Mad Max feeling, mármint a végeredménye)
Valahogy így:
-Jobb uralkodni a pokolban, mint szolgálni a mennyben
John Milton: Az elveszett Paradicsom
-Ha Isten nem létezne, ki kellene találnunk egyet
Voltaire
-Tegnap szolgáltunk királyokat, s térdeltünk császárok elõtt,
de Ma, csak az igazság elõtt kell fejet hajtanunk
Kahlil Gibran
-Jobb uralkodni a pokolban, mint szolgálni a mennyben
John Milton: Az elveszett Paradicsom
-Ha Isten nem létezne, ki kellene találnunk egyet
Voltaire
-Tegnap szolgáltunk királyokat, s térdeltünk császárok elõtt,
de Ma, csak az igazság elõtt kell fejet hajtanunk
Kahlil Gibran
Azért kár, hogy az 1-hez képest kicsit elkomolytalanították a hangulatot (a demó alapján), de hát ugye vegye apuci-anyuci a fiatalabb korosztálynak is!
És már megint irreálisan nagy a gépigény - mint az 1-nél (bár nekem ezzel, ahogy írtam, a MeTal miatt nem volt gondom) - árnyék-fény hatások ide-oda, az Unreal2-ben én nem találkoztam se origami szerû harrierekkel, se STOP tábla felülnézetû hordókkal, kukákkal, poharakkal...
Kiváncsi leszek, hogyan kapcsolták össze a 2. részt az elsõ rész végével, mert nekem valahogy egyik befejezéshez sem passzol igazán.
Emlékeztetõül a három féle befejezéshez tartozó "okosságok":
Join Illuminati:
Merge with Helios AI:
New Dark Age:

És már megint irreálisan nagy a gépigény - mint az 1-nél (bár nekem ezzel, ahogy írtam, a MeTal miatt nem volt gondom) - árnyék-fény hatások ide-oda, az Unreal2-ben én nem találkoztam se origami szerû harrierekkel, se STOP tábla felülnézetû hordókkal, kukákkal, poharakkal...
Kiváncsi leszek, hogyan kapcsolták össze a 2. részt az elsõ rész végével, mert nekem valahogy egyik befejezéshez sem passzol igazán.
Emlékeztetõül a három féle befejezéshez tartozó "okosságok":
Join Illuminati:
Merge with Helios AI:
New Dark Age:
Várjál még ezekkel a mondatokkal...
Nem tudhatjuk még,hogy csak az ásó,vagy a kapa és a nagy-harang is összeköti -e a gamát a játékosokkal.
Térjünk erre visza egy hét múlva.Ígérem,addig figyelni fogom a hozzászólásokat.
Egyébként nálam igenis sokat számít a kitûnõ grafika,mert sokkal élvezetesebbé teszi a játékot.
Y
Nem tudhatjuk még,hogy csak az ásó,vagy a kapa és a nagy-harang is összeköti -e a gamát a játékosokkal.
Térjünk erre visza egy hét múlva.Ígérem,addig figyelni fogom a hozzászólásokat.
Egyébként nálam igenis sokat számít a kitûnõ grafika,mert sokkal élvezetesebbé teszi a játékot.
Y
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Kandurex: a tegnapi szülinapos témához kapcsolódóan ajánlanám még figyelmedbe a Deus Ex 2 topic #174-es és #182-es képeit!
whoa és megjelent😛 DEVIANCE, mint mindig, nagyon OWN-olják a warez piacot.. szedem is kedvenc fps-em folytatását, nem csodálkoznék ha a közeli napokban már peccset is adnának ki hozzá😛
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Ez egy fantasztikus játék lesz! Csak tudnám hogyan fogom megkülönböztetni egy Harrier -t egy TV-tõl.....esetleg egy fa ajtótól...nem is tudom....alig várom, hogy elkápráztason a 3-4 szögû kerekded formák a csak kizárólag 320X240 TV-re optimalizált látvány világ...isteni lesz...komolyan 😛
Azt a hangulatot+játszhatóságot meg majd meglátjuk
Azt a hangulatot+játszhatóságot meg majd meglátjuk
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én nagyon örülök hogy végre itt van,csak most annyi a jó játék(KOTOR,Spellforce,NFs etc.)hogy nem tudok majd rá idõt szakítani,persze azért valahogy csak sikerül majd
egyébként...
Miket számolsz???
Y
egyébként...
Miket számolsz???
Y
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Már 7 fölött van az értékelés, 10 ember átlaga.
Szerintem egynéhányan úgy értékelnek, hogy még le se húzták.
Szerintem egynéhányan úgy értékelnek, hogy még le se húzták.
és fel is van rakva, és le is van töltve, és értékelve is van.
Sebességõrültek ezek az amerikaiak...
Sebességõrültek ezek az amerikaiak...
Az Xbox-os verziót már fellõtték warezre! Bár még nem osztályozták sokan, 7-esre áll, ami konzolos értékelések közt elég jónak számít!!!
Egy olyan védelem, amit kb. egy hét után tudtak rendesen feltörni.
Végeredmény: 25mb-os crackfix...
Végeredmény: 25mb-os crackfix...
Bótban már van 😊 Gamespot aszonta 8.0.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Ja, de mivel nem szivárgott elõbb ki, így az idõeltolódás miatt (USA-ban hajnali 3 körül van) átcsúszhat holnapra a warez, ha meg kell venniük.
Arra meg már gondolni sem merek, hogy esetleg ezt is a XIII-hoz hasonló trükkös védelemmel látják el.
Arra meg már gondolni sem merek, hogy esetleg ezt is a XIII-hoz hasonló trükkös védelemmel látják el.
A menü alatti zene, az elsõ rész (N.Gabrels szerzeményei) menüje alatti zene átdolgozott kiadása. Kb. Mint a Max Payne esetében.
Azért valahogy az elõdben kevesebb hangulatrontó tényezõ volt. De aztán persze átírták konzolra, amibõl ugye több a bevétel, mert egyrészt majdnem kétszer annyiba kerülnek a játékok, másrészt kevesebb a warez. Így a második részt - amint a mellékelt ábra mutatja - már inkább a konzolosok igényeihez igazították.
Pl: asszonta Warren Spector: "...tanultunk az elõzõ rész hibáiból: az túl hosszú volt, ezért ez már rövidebb lesz."
De jó!
Azért valahogy az elõdben kevesebb hangulatrontó tényezõ volt. De aztán persze átírták konzolra, amibõl ugye több a bevétel, mert egyrészt majdnem kétszer annyiba kerülnek a játékok, másrészt kevesebb a warez. Így a második részt - amint a mellékelt ábra mutatja - már inkább a konzolosok igényeihez igazították.
Pl: asszonta Warren Spector: "...tanultunk az elõzõ rész hibáiból: az túl hosszú volt, ezért ez már rövidebb lesz."
De jó!