1526
  • grebber
    Biztosan lessz elöbb utobb valamilyen Patch ami egy-két 10-20 hibát kijavít!!!!
  • Hmuda
    köszi, mennyit keressek vissza? 100-as oldalanként kb mennyi?
  • galocza
    na igen, ez a faszi már denton a javából (de azért lehetne albínó 8).
  • galocza
    korábban valaki volt kedves és bemásolta ide a topikba. jó hosszú szöveget keress 8).
  • Hmuda
    Nemcsak, hogy jobb, de azt kell mondanom, hogy a jelenleginél minden jobb lenne.
  • Hmuda
    Talán ha kicsit kifejtenéd bőveben... :PPP
  • hykao #616
    Ez azért jobb lett volna főszereplőnek...
  • Hmuda
    Ez nem igaz. Én nyomuiltam a laborban és ha a terrorista lábát vagy testét lőttem, akkor minimum 4 lövés volt, de a fejébe kettő is elég volt (ez is hatalmas baklövés, hogy a faszba engedheti meg magának bárki is, hogy egy golyóval a fejében még ügynököket lövöldözzön?).
  • Hmuda
    Na csak sikerült. :-)
  • Hmuda
    Talán nekem, de kétlem
  • Hmuda
    A jóédes k*rva annyár annyak a f*sznak aki kitalálta a h*lye b*zi konzolátiratot. Hogy rohadna le a nemi szerve.
  • gonosz
    "- nincs testtájra ható sebzés"

ez komoly????
    ezzel a unreal 1 elotti szintre degradaltak a jatekot..
  • gonosz
    na errol ennyit, erre tessek:

http://a1mclan.freeweb.hu/wallpaper_deus_ex_2.jpg
  • gonosz
    egy kis erdekesseg, egy hivatalos wallpaper a deus2-rol, tavaly talaltam.

• Hmuda
    Amúgy ki mit ajánl módosításra ini ügyileg és melyik fileban? (faszért kell ilyen rohadt sok beállítás egy ilyen játéknak egyáltalán?)
  • Hmuda
    Próbálj drivereket, DX-et, stb.
  • grebber
    SENKInek sem lép ki a windowsba a játék?
    Mert engem mindig visszadob!NINCS VALAKINEK valami ötlete hogy mit kell csinálni hogy ne lépjen ki?
    Esetleg valami patch!!
  • barret
    csak hogy ne süllyedjen el ez a szar...
  • galocza
    nézd meg a levegőben lógó ultraocsmány fogkrémes tubust és rögtön kimegy a fejedből az a szerencsétlen harrier (hogy a többi fürdős berendezési tárgyról ne beszéljünk 8).

akárhogy is, ha leszámítom, hogy olyan beállításokkal amelyekkel nálam elfut bőven rondább mint a dx, nekem egyelőre tetszik. mondjuk nálam a külcsín nem sokat számít, de megértem azt, aki bespendíroz egy ultra gépbe, és le kell vennie mindent+iniket módosítgatni hogy egyáltalán elfusson valamennyire...
  • hykao #603
    Bár már a demó alapján igen rossz előérzeteim voltak...

Az a HARRIER sehogy sem akar kimenni a fejemből!!!
  • hykao #602
    Bazzeg, nincs tükör. Ti találkoztatok már tükörrel?
    Az 1-ben volt tükör, amiben láttuk magunkat. Itt nincs, még a fürdőszobában sem.
    Az 1-ben a disco is sokkal jobban volt kivitelezve, zene stb., itt a nightclub-ban 2 ember vonaglik.

De ami még megdöbbentőbb: azt mondták, hogy a játékmenetben a játékos inkább a lopakodásra lesz utalva, hát én eddig még egyszer nem éreztem szükségét a lopakodásnak, sőt nem is nagyon volt olyan szitu, ahol egyáltalán tudtam volna.

Lehet, hogy egyre jobb lesz, ahogy haladunk előre a történetben (kb. 5 fps-el), de eddig csalódás a köbön!!!
  • Hmuda
    Azért azt se felejtsük le, hogyha nem lenne benne a DE a címben és csak az utalásokat vennék ki az előző részre nézve, akkor azt mondanánk rá, hogy egy nagyon félresikerült és harmatgyenge DE klón, semmi több. De benne van és ezzel mégmélyebbre ássa magát.
  • grebber
    Na! Engem az idegesít ebben a játékban mint sok másikban Csillivilli grafika ki..szott nagy hibák!
    Ja és egy kérdésem lenne nektek nem dob vissza a windowsba néha mert engem kb 5 percenként és ez marhára idegesít?
    Nincs valami patch hozzá?Miért léphet ki a játék?
  • galocza
    még csak most jutottam ki a toronyból seattle-ben, szóval korai kicsit a véleménnyilvánítás, de:
    -van sok cselszövevény
    -csúnya
    -megvan a kicsit bumszli mozgása a karkternek
    -'meghasonlók'
    szóval nekem egyelőre hozza a dx fílinget 8)

ugyanakkor én is szánalmasnak találom, hogy konzolra butították, gondolok
    -a menük, funkciók balfax kezelésére, dxben olyan egyszerűen el lehetett mindent érni
    -a mindenbe-jó töltényekre
    -a karakterfeljődés elvetésére (állítólag ami jó azt hamisítják, ld nolf2, ha oda bevették, innen mért kellett kidobni?)
    -kikukucskálás fal mögül
    -'megaminemjuteszembe' vagy 'mégnemderültki'

nekem is rohadt antipatikus a főhős (hölgykaraktereket én is mellőzöm ha lehet), hova tűnt a macho, albínó jc-külső a lobogó bőrkabátban? megkaptuk helyette ezt a nyálgépet. neo is jc-től lopta az imázst - na jó, ő meg az anachronoxból.

amit nem értek: kinek szánták ezt a játékot egyáltalán? nem vagyok benne biztos, hogy xboxra olyan nagy durranás lesz. a pc világ meg egy kicsit többet várna (különösen a dx-rajongók - kéremszépen egy kultjátékról beszélünk), de azok fejére meg eléggé sz@rtak. ha bukta lesz, nem csodálkozom, megérdemelt. egyetértek abban, hogyha nincs ott a deus ex a címben, nem sok figyelmet fordítanánk rá...

egy dolgot ne feledjünk viszont: nem úgy hívják a kis torzszülöttet, hogy deus ex 2, szóval az a világ, de más játék. sajnos most csak egy példa jut eszembe, pedig van még: a fallout tactics. ott is tudtuk, hogy nem egy új fallout játékot kapunk.
    ez van, én végig fogom tolni (nem kizárt hogy nem is egyszer). talán feledni tudom a hibákat és a csúnyaságot (legalábbis az én kis athlon 2000+&gf3 konfigomon) ha lesz élet a játékban ahogy ígérték (sok-sok npc, sok-sok mellékküldetés, tegye fel a kezét akinek dx1ben nem hong kong vagy a hells kitchen volt a kedvence 8).
  • CarajoEsp
    Ez minden ilyen játéknál igaz lesz. Ha X-box lesz a Trendi akkor a bonyolultabb játékoktól elbúcsúzhatunk:D
  • Hmuda
    Amit leírsz az mind igaz, de vedd figyelembe, hogy az emberek többsége azt várná egy folytatástól, hogy az elődök legjobb tulajdonságait nemcsak, hogy magán hordozza, de egyenesen tovább is fejlessze. Itt meg pontosan az van, hogy a legjobb dolgokat szépen egyenes pályára küldtek a szemetes felé.
  • Hmuda
    Azt vettem észre, hogy akiknek jól megy a gém, azoknak kivétel nélkül csak ATI kártyájuk van. Elég sajnálatos, hogy nem voltak képesek NVidia karikra is megcsinálni tisztességgel.
  • PTW

tetszett ez a hozzaszolas....
  • ceas
    Hát nem tudom nekem 1024x768-ban full-on 4xAA,16xAF mellett egész jól megy, pedig nincs egy high-end gépem(1800+XP,512RAM,9800SE Radeon módosított driverrel 360/660-ra húzva). Bár én módosítottam a játék .ini file-t, de ott is inkább fokoztam a grafikai beállításokat. Mielőtt leszúrnátok, nem felvágásból írtam, hanem, hogy nálam egész jól megy, tehát talán másoknak is van rá mód, hogy valahogy belőjék a game-t. A játékról meg továbbra is csak azt mondhatom, hogy - amint azt már lenntebb is írtam -, ne hasonlítsátok a Deus Ex-hez, gyakorlatilag semmi köze hozzá, és szerintem egy agyatlan hent-hez (mint pl. a Call of Duty,Halo stb... mert valljuk be, ezek nem mások csak nagy hentparádék, ennek ellenére mindenki odavan értük) képest ezerszer jobb. Nem az engine optimalizálásról van szó, hanem játékmenetről. Ha a készítők kihagyták volna a címből a Deus Ex szavakat, és csak szimplán Invisible War lenne a cím, lefogadom, mindenki ajnározná a gamét. Ettől függetlenül bekaphatja az Eidos meg feldughatják maguknak ezt a szar XBox-ot.
  • Knox
    Teljesen igaz a felháborodás a gépigény miatt! A fura az hogy nálam nem szaggatott(eddig)(2000+,9600pro) kisebb memoriafrissitések vannak, de elenyésző! a játék élvezhető lenne erről az oldalrol, nagyon szép a graf! Ellenben a másik rész, a filing na az odavan! Megtámadnak a terroristák, az őrök állnak a kapuban, közben irtják a tudosokat bennt, én is megölök párat majd kijutok, aztán meg elbeszélgetek egy terroristával a téren! Persze mert valojában lehet hogy nem is gonoszok! Valahogy szar az egész nekem! A ficko ugy néz ki mint a Backstreet boys frontembere vagy néger (félreértés ne essék de én nem tudok azonosulni fekete vagy noi karakterrel)! Kiváncsiságbol lelottem egy ort! odajott a járorrobot de nem vágta le hogy én voltam mert nem volt traszparens "én lőttem" felirattal a kezemben! Elnézést ha hosszu lett a hozzászolásom, de ennyi negativumot rég láttam egy játékban 30 perc alatt!
  • Hmuda
    Illetve nem elindul, hanem rendesen elfut. Sajnos ez a gém se lett több mint egy szar konzolátirat. R.I.P.
  • Hmuda
    Hát eddig tényleg csalódás. Sehol a régi jó DE feeling. Mellesleg úgyérzem, hogy manapság illene olyan játékot írni, ami minimum grafikán elindul egy P4, GF4 TI4200-on 576RAM mellett.
  • grebber
    Help!!Már az elején elekadtam mit kell csinálni minden ajto zárva van merre kell menni?
  • WiZZaRD
    azert van ez mindennel, mert a konzolokra kiadott jatekokban van a tobb penz, azt tobben megveszik. na persze nem mo. volt a viszonyitasi alap. kar. pedig en is vartam ezt a gamet.
  • galocza
    hűha ezért mit fogsz itt kapni 8)
    vagy hw üzlethálózatod van? mondjuk az eddigiek alapján emiatt a game miatt senki nem fogja fejleszteni a gépét...

na jó, most fogom magam és felrakom én is, csak hogy szidhassam veletek (elég nagy dx fan vagyok, még most is végigviszem fél-1 évente)...
  • grebber
    VÉRGE!!! Egy játék amihez már komoly gép kell ezt vártam régota!Csak igy tovább remélemm lesz folytatása!!!
  • DonnieBrasco
    Megnéztem. Egész egyszerűen hihetetlen.
    Antialias és anizotropic filter nélkül megy kb. 10szer lassabban UGYANOLYAN felbontásban, mint a Max Payne 2 (4XAA, 8XAF)
    Ez sokat elmond.

DB
  • CarajoEsp
    Áhh. Én szerintem (pedig 1-et nem láttam) még tiszta lappal is borzasztó. Főleg a gépigány miatt.
  • Hmuda
    Szóval a kérdésem az, hogy tényleg annyira szar lett vagy azért egy próbát megér (az egyet nagyon imádtam).
  • CarajoEsp
    Jézus. Ilyen marhaságot én még nem láttam. Ha felkapom az őrt a vállamra akkor is ugyanolyan gyorsan szaladgál,mint nálküle:D Loll a köbön:D