Deus Ex 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Kandurex: a #321-est olvastad? Le ne maradj róluk!
insp
A témához még annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy a helyzet szifilisztikája úgy orientálódik, hogy a bakorbináció pacifikáció globális, ezért indominációs véleményem nem fér össze a morális egzisztenciával.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

hykao
Julius fucko Caesar megmondja, hogy a fórumon, mirõl és milyen mélységekban folyhat a vita...

Amúgy tényleg izzadtam, tegnap este, de az influenza miatt

A játékba meg mindjárt belenézek...
Kandurex
Scire aliquid, laus est, culpa est nil discere velle

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Whoa, minõ arogancia. Nem hinném, ha valaki gondolkodik vagy értelmezni akar dolgokat az problémát jelenteni. A problémát inkább azok jelentik, akik nem akarnak/mernek gondolkodni

Egyebkent probalta mar valaki?A gepigeny erdekelne leginkabb,mer a tobbi tudom hogy jo.

insp
Okoskodás

Ugyvan nyomjad csak magad tovabb,hatha csinalnak veled kapcsolatban egy fansiteot.

Pont az elottemlevõ 2 hozzaszolohoz.

hykao
Ezt kinek címezted?
Sztem ez az erõltetetett okoskodás nagyon nem kéne,ahogy olvasom a hozzászolasokat,es eljutok 1-2 ilyenhez,mindig elmegy a kedvem a forumozgatastol.Kar hogy manapsag mar ez a menõ.Érzõdik egyszeruen rajtuk hogy megizzadnak hogy vmi nagyon okosat (szerintuk) irjanak,es ez inkabb szánalmas mint korrekt;)Kövezzetek meg vagy akar mondjatok ram hogy ez is csak okoskodás;)

hykao
Na mindjárt belekukkantok, már csak pár fájl...

Az elejébõl talán kiderül, hogy mit folytatnak.
hykao
Rendben, vita lezárva. Kösz a jókivánságot.
The Garrett
Aztmondták a készítõk, hogy semmi köze nemlesz az elõzõ rész végéhez nem?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Evin
Honnan lehet letölteni?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

jc nem olvad eggye a heliossal. az egy masik febejezes. ez azt az endinget folytatja mikor felrobbantotta a bazist, azert jott a vilagvege stb. helios sehol sincs a kepben.
hykao
Majd meglátjuk, ha kezünkben a játék...

Ellenindokok pedig sorban(röviden, és fáradtan, talán kicsit impulzívan is íly késõi órán):

-az elsõ immár (nálunk is használatos) közmondás lett - bár nálunk talán nem ismerik annyian az Elveszett Paradicsomot - s egy közmondás sosem egyes szám elsõ személyben fogalmazódik, az inkább-bal szerintem sarkítottab és magyartalanabb a mondat, fõleg ha nem egyes szám elsõ személyben fogalmazzuk

-Isten -szerintem- inkább fogalom, mint személy, egyrészt, másrészt Voltaire, mint felvilágosult író-gondolkodó, mûvei jórészt egyfajta bírálatok, s sok esetben nem nélkülöznek iróniát és cinizmust, így ha úgy végzõdik a mondat, hogy "egyet" az sokkal inkább voltaire-ibb, és sokkal többet lehet szubjektíven is belehallani. Uralkodni amúgy nem csak egy személy tud. Isten-t különben sem egy személyként említik (a hívõk), hanem háromnak!

Egyébként szerintem ez a két mondat (a két befejezés okosságai) nem ennyire fókuszáltan az uralkodásról szól, ahogy ezt említed.

-Végül az igazság elõtti fõhajtásra, bár sokszor eszünk szerint nem tennénk, mégis kényszerít a lelkünk (lelkiismeretünk), de a lényeg: a "kell" ebben a mondatban nem a kötelezõ jellegre utal, hanem sokkal inkább az elõzõ mondatrészre uta vissza, ellentétesen, azaz: eddig kénytelenek voltunk meghunyászkodni, de már nem kell, csak az igazságnak (azaz a lelkiismeretünk) tartozunk számadással.

Na szóval lehet, hogy kissé impulzív, néhol esetleg zagyva voltam, ezen a kései órán, de mindjárt elalszom a gép fölött, és ráadásul tombol a fejem, influenzás vagyok.
Már le lehet tölteni!!!
hykao
Hát Te tudod... mindenestre pont azokat a szavakat "változtattad" meg, amelyeket szándékoltan így fordítottam...
hykao
Semmiképp sem kompatibilis, mert a befejezések a következõek voltak (a képek sorrendjében):

-Csatlakozol az Illumunatihoz, és egyfajta "Társuralkodóként" teszed ugyanazt, amit elõtted azok tettek, akiktõl megszabadítottad a világot (a hatalom íze szindróma)

-Egybeolvad a tudatod Helios-szal, a Világot Irányító Központi Számítógéppel, és innentõl a világ két lábon járó mindenható uraként folytatod pályafutásod (Helios-Ikaros: kettõs személyiségû számítógép, jó mi?)

-Megsemmisíted a világot irányító központi számítógépet, melynek hatásaként a technika a középkor szintjére esik vissza (amolyan Mad Max feeling, mármint a végeredménye)
hykao
Valahogy így:

-Jobb uralkodni a pokolban, mint szolgálni a mennyben
John Milton: Az elveszett Paradicsom

-Ha Isten nem létezne, ki kellene találnunk egyet
Voltaire

-Tegnap szolgáltunk királyokat, s térdeltünk császárok elõtt,
de Ma, csak az igazság elõtt kell fejet hajtanunk
Kahlil Gibran
hykao
Azért kár, hogy az 1-hez képest kicsit elkomolytalanították a hangulatot (a demó alapján), de hát ugye vegye apuci-anyuci a fiatalabb korosztálynak is!

És már megint irreálisan nagy a gépigény - mint az 1-nél (bár nekem ezzel, ahogy írtam, a MeTal miatt nem volt gondom) - árnyék-fény hatások ide-oda, az Unreal2-ben én nem találkoztam se origami szerû harrierekkel, se STOP tábla felülnézetû hordókkal, kukákkal, poharakkal...

Kiváncsi leszek, hogyan kapcsolták össze a 2. részt az elsõ rész végével, mert nekem valahogy egyik befejezéshez sem passzol igazán.

Emlékeztetõül a három féle befejezéshez tartozó "okosságok":

Join Illuminati:

Merge with Helios AI:

New Dark Age:
yellowcab
Várjál még ezekkel a mondatokkal...
Nem tudhatjuk még,hogy csak az ásó,vagy a kapa és a nagy-harang is összeköti -e a gamát a játékosokkal.
Térjünk erre visza egy hét múlva.Ígérem,addig figyelni fogom a hozzászólásokat.
Egyébként nálam igenis sokat számít a kitûnõ grafika,mert sokkal élvezetesebbé teszi a játékot.

Y

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

hykao
Kandurex: a tegnapi szülinapos témához kapcsolódóan ajánlanám még figyelmedbe a Deus Ex 2 topic #174-es és #182-es képeit!
hykao
Nem számolok én semmit, csak az NFOrce-on lévõ aktuális értékelés/értékelõk számát írtam le.
whoa és megjelent:P DEVIANCE, mint mindig, nagyon OWN-olják a warez piacot.. szedem is kedvenc fps-em folytatását, nem csodálkoznék ha a közeli napokban már peccset is adnának ki hozzá:P

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Kandurex
Ez egy fantasztikus játék lesz! Csak tudnám hogyan fogom megkülönböztetni egy Harrier -t egy TV-tõl.....esetleg egy fa ajtótól...nem is tudom....alig várom, hogy elkápráztason a 3-4 szögû kerekded formák a csak kizárólag 320X240 TV-re optimalizált látvány világ...isteni lesz...komolyan :P

Azt a hangulatot+játszhatóságot meg majd meglátjuk

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

yellowcab
Én nagyon örülök hogy végre itt van,csak most annyi a jó játék(KOTOR,Spellforce,NFs etc.)hogy nem tudok majd rá idõt szakítani,persze azért valahogy csak sikerül majd
egyébként...
Miket számolsz???

Y

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

hykao
8/15
hykao
Már 7 fölött van az értékelés, 10 ember átlaga.

Szerintem egynéhányan úgy értékelnek, hogy még le se húzták.
hykao
vagy a csalódottságot...
hykao
és fel is van rakva, és le is van töltve, és értékelve is van.

Sebességõrültek ezek az amerikaiak...
hykao
Azért milyen érdekes, hogy ezt ilyen kevesen várják.

Azt hittem nagyobb nyüzsgés lesz.
hykao
Affene, tényleg fellõtték!!! Jelenleg 6-on áll az értékelés.
hykao
Az Xbox-os verziót már fellõtték warezre! Bár még nem osztályozták sokan, 7-esre áll, ami konzolos értékelések közt elég jónak számít!!!
hykao
Egy olyan védelem, amit kb. egy hét után tudtak rendesen feltörni.
Végeredmény: 25mb-os crackfix...
The Garrett
mer mivolt az X3 ban?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

insp
Bótban már van :) Gamespot aszonta 8.0.

hykao
Ja, de mivel nem szivárgott elõbb ki, így az idõeltolódás miatt (USA-ban hajnali 3 körül van) átcsúszhat holnapra a warez, ha meg kell venniük.

Arra meg már gondolni sem merek, hogy esetleg ezt is a XIII-hoz hasonló trükkös védelemmel látják el.
insp
UP.
Elvileg ma jön

hykao
Mostmár tényleg egy-két napon belül ki kell jönnie!!!
hykao
Úgy legyen, egy hét múlva okosabbak leszünk.
hykao
A menü alatti zene, az elsõ rész (N.Gabrels szerzeményei) menüje alatti zene átdolgozott kiadása. Kb. Mint a Max Payne esetében.

Azért valahogy az elõdben kevesebb hangulatrontó tényezõ volt. De aztán persze átírták konzolra, amibõl ugye több a bevétel, mert egyrészt majdnem kétszer annyiba kerülnek a játékok, másrészt kevesebb a warez. Így a második részt - amint a mellékelt ábra mutatja - már inkább a konzolosok igényeihez igazították.
Pl: asszonta Warren Spector: "...tanultunk az elõzõ rész hibáiból: az túl hosszú volt, ezért ez már rövidebb lesz."
De jó!
hykao
Szerintem jövõ hétvégével bezárólag biztos!!!
DayWalker
egyébként a full kb. mikor lesz letölthetõ?

DayWalker
:(((
azzal is hibás

hykao
Én Winace 2.5-öt használok, magyar nyelvû, és ismeri az összes formátumot.
DayWalker
meg csináltam hibakeresést winrarral és akkor is kiírta a hibát

DayWalker
winrar 3.2-vel

hykao
Vagy nem megfelelõ módon!!!