Deus Ex 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Badsector ne sírjál már itt, hogy nem fut rendesen a játék. Lesz patch, leszeded felteszed és biztos jobban fog futni. Ja, hogy nem eredetiben van meg? Ja bocs. Akkor lesz majd crackelt patch és azt szeded le.

Egy ilyen géppel amilyen neked van nem sírni kell, hanem kussban játszani amivel éppen nem szégyeled. Az hogy ez a játék nem fut annyira jól, azt meg szard már le. Mindig is behánytam azoktól akik a gépük konfigját teszik ki alúlra. Ki a faszt érdekel neked milyen géped van? Mert engem kurvára nem. Nem menõzni kell haverjú, hanem nyomni a gammát. Ez még nem jutott eszedbe? Csá-csumi.
balcooo
ja ezt nem vagom en se.. 25 fps amugy is meg böööven jatszhato. Nalam 1.8-as XP-n megy türhetöen 800*600ban médiumon (monjuk 20 fps körül), ati9000essel és nem hanyom össze magam a grafixtol😛

najo, most sajnaljunk teged mert van egy db program, ami neha lemegy 25 fps-re nalad 1024 -ben? 😊

leirom a konfigom: athlon 1500+, radeon8500. 640*480-nal feljebb sem merem kapcsolni es a 25 fps-nel rosszabbakat is megelek 😊

Amugy jopofa jatek, eleg hangulatos. A bloom effekt erdekes, mert nem csak elmossa a kepet hanem kiemeli a fenyeket. Start new game-nel a szobankban pofasan nez ki, ahogy a mozgo fenycsova bevilagitja a szobankat. Mondjuk gyakorlatban elvezhetetlen, annyira izzanak a fenyek 😊
KM
Nos, tedd úgy, ahogy én: 1024*768-ban, kikapcsolt bloom, 2X multisampling. Simán vinnie kell.

hykao
Nem!!! Csinálják meg normálisan azt a rohadt játékot!
B@dsector
Akkor meg ílyen konfigon játszak 640*480-ban?
Hoi!

Ami a deviance féle cd2-õn van crack. Az jó crack?
Mert engem rendszeresen kivág az intró után, hogy tegyem be a 2-es cd-t..😞((
KM
Egyetértek!

hykao
Jaja, vsync kell!!!
LCD monitorosoknak meg egyenesen kötelezõ!!!
egy kikapcsolt vsync gondokat okoz.. jellemzo, hogy "kettecsuszik" a kep, pl fordulaskor lathato. Bar van akit nem zavar ez, engem igen. A fo gond hogy vannak helyzetek ahol jelentosen ront a helyzeten. (pl villodzo megvilagitasu helyeken borzalmas)

amugy hiaba ad tobb fps-t papiron, ha nem teljes kepeket pakol ki a monitorra.. benchmarkokon kivul folosleges kikapcsolni szerintem.
Felraktam....

Azt néztem, hogy a 2cd-t mégegyszer felrakták a serverre, ahonnan szedem a cussost. Lehet, hogy az elsõ az rossz törés volt.

Most szedem a Cyclon féle 2-es cd-t.
Be is szarnék egybõl, ha ezen a gépen nem menne rendesen. De szerintem te is.
Hmuda
Rakd fel a crack-et.

Amúgy csak nekem akadozik minden videó?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Uff!

Miért lehet az, hogy intro után, amikor új játékot kezdenék, kivág desktop-re és kéri a kettes cd-t a mocskos?! (persze az van bent)

5let?

THX:
Izmael
CarajoEsp
Hát én feltettem egy sima Crackelt exe-t azzal megy. Dögöljön meg a Sol Out nevû cég😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

hykao
Amúgy mit takar az a bizonyos Cassandra Project? Egy mod az 1-hez?
hykao
Bazzeg, inkább az 1-hez csináltak volna egy olyan "szépítõ" patch-et, mint annakidején a Half Life-hoz, ezzel a szarral meg tököltek volna még egy évet.
hykao
Én XP alatt nyomtam végig újra, kb 1 éve. Ha jól emlékszem patch kellett neki.
CarajoEsp
Gyerekek. Ha valaki tudna küldeni egyeredet Deus Ex .exe-t örülnék mert az eredeti cd-n lévõ SZar😄DD

CarajoEsp
Senki nem játszik vele xp alatt??? Mert szeretném megint megnézni ,de most nem megy valamiért.

Kandurex
Hivatalos honlap, ott a fórum + patch keresés...kb ennyi tipp. Egyébként passz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CarajoEsp
Megpróbáltam és nem megy.

Kandurex
Compatibily mód?

CarajoEsp
Hali. Deus Ex 1-es kérdés. El lehet valahogy érni ,hogy xp alatt is fusson?

B@dsector
Ilyen szerintem nem létezik......
Evin
Más grafikai tuningról gondolom te se tudsz?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

B@dsector
Video options és ott figyel legalul.
De semmi grafikai különbséget nem lehet észrevenni a kikapcsolásával / tudnám mire jó? 😊) / u.a. mint a VGA
card display propertise-ben a V-Sync always off...
Evin
Még nincs meg a játék, csak hamarosan, ezért nézd el ezt a hülye kérdést. Ez a játékon belül az Options-ban van?

B@dsector
V-SYNC off próbáld ki nagyot dob az fps-en.
Evin
OK.Visszatérve a témához: örülhetsz, hogy legalább 30fps-sel megy. Én még nem próbáltam, de nálam valószínûleg élvezhetetlenül fog szaggatni. Egyetlen reményem, ha találok valamit, amivel "húzhatok" a játékon.

B@dsector
Újságnál nem én dolgozom az tuti.
Evin
De csak egy igaz Badsector van.
(És általában nem az az igazi aki a legelsõ volt ezzel a névvel, hanem akit a legtöbben ismernek)

The Garrett
vagy ha nem badsector akkor zerocool 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Neten minden 2. embernek badsector a nickje 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Evin
Te dolgozol az újságnál?

B@dsector
Ezt hogy érted?
Evin
De dolgozol a GS-nél. Ugye?

B@dsector
Idáig semmi sem fogta meg a gépemet, de ennek sikerült, pedig szeretném végignyomni, mert az elsõ részt is végig vittem.
De talán majd egy patch-el optimizálják a játékot.
Néhol egyébként 125-150 fps is van, de ahol zöld toxic gáz
füst van ott kb. 25fps-ig is, lemegy.
Kandurex
Majdhogynem a Magyarországon kiskereskedelembe kapható legjobb géped van és 30-35FPS...sztem akik ezt a gammát hegesztették kicsit távol állnak a programozói tudással

IMYke2.0.0.0
Egy ilyen gépen még ez is kevés...

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

B@dsector
Nekem 1024*768 full minden 1x / BLOM ill. VSYNC disabled /
35-45 fps.
én nem vártam a végét, de meg kell valljam, a városi részek (csomó kis mellékkveszt meg hasonlók) sokkal jobban bejönnek minden ilyen játékban mint a katonai bázis-lõjünk le mindenkit pályák. és dxben a végén csak az utóbbi volt. dxiwben ezt egyelõre elegánsabban oldották meg (most érkeztem trierbe), van mind2 felváltva.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Hello. Nem tudtok megoldást hogy menjen a game G. Fx videókártyák alatt. thx
Randal
Ööö, nincs a Deus Ex-hez egy-két mod a Cassandra projecten kívül?
Vagy eseteg valami grafjavító?
Mer akko elõveszem és azzal játszok, egyszerûen imádtam azt a játékot, igaz a végén már alig vártam, hogy vége legyen.

Tényleg ilyen nagy a gépigénye?
Nos akkor én se fogok sokat játszani vele😞

balcooo
egy haveromtol hallottam vmi optimiser programrol(?) ami a game ini-jét megbuheralja kicsit hogy jobban passzoljon a konfigodhoz -ezáltal állitolag nagyságrendekkel gyorsabb lesz.. na de sehire se hamva sehol az optimizernek neten..

Hmuda
Hátnemtom melyikõtök a Hajdú Gergely, de ez egy angol petíció. Abból, hogy "Ez szar!" nem sokat fognak érteni. 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Petíció aláírások +1.

Hmuda
Petíció aláírások +1.

IMYke2.0.0.0
Megvaaaaaan!
Megtaláltam az Unreal Warfare-motorra optimalizált *.dds plugint! Úristeeeeeeeeeeen! Ez király, és mûxik!

Az eddig ismert *.dds plugin (ami ugye a TOCA Pro Race Driver-el kapcsoaltos oldalakról terjedt el, s amit használok is a Max Payne 2 grafikai részénél, az NVidia DTex-el) az 604 kb-os volt.
Az új *.dds plugin, ami már MINDEN Unreal Warfare-motoros gammel mûxik: 620 kb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem rossz ötlet. Azonban keményen bele kellene vágni akkor. S mindenképpen megoldás kellene a *.con fájlok normális szerkesztésére. Ha az megvolna, 4-5-6 ember fél hónap alatt összedobja (fordítás, javítás + teszt) szerintem.
Álmodom?