Deus Ex 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

e lenti linkben ott a crack is.
szellozoracs. de a ficko is mondja neked.
ott meg ne akadj el, az amolyan tutorial resz 😊
grebber
Valaki segítsen!!!Hogyan kell kijutni az elején a laborból?
Mit kell ott csinálni?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hol található az 1.1-es patch crackje??

hykao
Galocza:

kb egyetertek sirAir-el, engem is reg kotott le jatek annyira hogy vegigvigyem, ez olyan. A patchet ajanlom mindenkinek, nalam egyszeruen megtaltosodott a progi. (igaz 640-ben😊 de szep folyamatos high detailon) Amellett sok hibat orvosoltak, pl a pisztolyfejes mar tenyleg halalos 😊 a vilag pedig eleg reszletes es erdekes.
Hmuda
Nem veszítettél semmi. Nagyon nagyon nagy rakás *%@# a gém.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Falabu
Hmmm...! Állati, hogy a játék nemmegy GeForce 2 MX 400-al! Pedig szívesen játszanék vele😞!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

nem kell torrent, ez a link jo. minden ottvan, az eredeti exe, a patch, es a crack a patch-hez.
gonosz vagy 8). már épp próbáltam kitörölni az emlékeimbõl...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

hykao
Attól még a szögletesség megmaradna, több poligon kéne, de akkor aztán tényleg nem lenne gép a föld kerekén amin 1 FPM-nél gyorsabb lenne!!!
Kandurex
újra texturázza...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Ezt bizony nem.

És olyan patch biztos nem lesz, ami ezt "kigömbölyíti".
Itt elérhetõ a paccs:
DX2 patch1.1

Kandurex
A gyöngyszem:

Hát lehet ezt elfelejteni? 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grayfox
hat ha lenne egy link a krekkhez 😊
merthogy en felpeccseltem, de nincs krekkem...

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

KM
Egyetértek!

hykao
Áhá!
Mayday
Ha valaki mar ratette a jatekra, irjon mar, javitott-e valamin!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

2003-12-13 PC Game Dox Deus Ex: Invisible War v.1.1 Update *CRACKED* 01x05 MB RAZORDOX

hykao
Mi jött ki?
Na ki is jött.

1.1? vicces. ezeknek a dolgoknak alapnak kellett volna lenniük (pl menük ki/bekapcsolgatása, kvikkszév, mouselag, normális hud stb). inkább v0.78.

Ahh en meg csak ezert nem jatszottam vele😄

IMYke2.0.0.0
Látod, ezt nem csináltam meg...
Most meg már nincs is szükség rá...

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Dettó!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

- Adjusted mouse movement to eliminate feeling of "lagginess".
Ez itt a lenyeg szamomra.

CarajoEsp
Na kiváncsi vagyok mit fognak az újabb Pecsekbe beletenni. Különben a game nagy bukás lesz.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

KM
Ezt találtam az Eidos honlapján:

Patch
Game Deus Ex: Invisible War
Patch (click to download) DXIW_1.1_Patch.exe
Version v1.1
Release Date 12/12/2003
Size 2,812 KBytes
Patch Documentation
Changes contained within the v1.1 patch

- Defaulted Bloom to off when starting a new game.
- Adjusted mouse movement to eliminate feeling of "lagginess".
- Adjusted the HUD so that it is pushed toward the edges of the screen.
- Added option for turning all shadows off. This can massively improve performance, especially at higher resolutions.
- Shrunk all text sizes.
- Reworked mouse-based UI control within the inventory and biomod screens:
. Right-clicking will now swap items in the inventory and toolbelt screen.
. Added buttons for installing weapon mods and biomods.
. The biomod/inventory/datavault hotkeys are now toggles (the same buttons will now both open and close these subscreens).
- Added quicksave/quickload keys. (F10/F12)
- Non-hostile AI's will now go hostile much sooner if shot.
- Eliminated monitor resyncing during level transition and savegame loads.
- Increased the headshot damage multiplier for the pistol.
- Increased the damage of the stun prod.

Enjoy!

KM
Ez már jó jelnek látszik.

IMYke2.0.0.0
Eddig semmi infó.
A telepítése megkezdésekor figyelmeztet a default.ini felülírására, amúgy semmi readme...

Mayday
Hol van info errol a patchrol?
Javitottak ezen a problaman esetleg? Marmint hogy "stabilabb" legyen, vagy nem is tudom, hogy mondjam...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

galocza:Köszönöm a válaszod!

igazad van, walton simons hangja. még jó hogy beleírtam, "jellegzetes" 8)

IMYke2.0.0.0
Még nem létezik a crack. Kell még egy kis idõ a Deviance-nak. De szerintem még ma, de legkésõbb holnap lesz már!

Igen-igen ha esetleg valakinek már van az elsõ patch-hez crackje akkor ne tartsa meg csak magának PLS!!!

B@dsector
Én is így gondoltam.
grebber
PLEASE!!! VALAKI linkelje ide az elsõ patch crackjét mert sehol sem találom!!!!!

B@dsector
Már van is hozzá
az nem bob page hangja volt 😊 hanem a biomodolt fickoe, a FEMA elnoke. waltonnak hivtak asszem, de nem biztos.
tores kell/van hozza?
nem arrol van szo hogy nem eri utol az elso reszt a hangulat, egyszeruen mas a vilag. apokalipszis azert ugye megvaltoztat ezt azt 😊 de nekem nagyon bejon.
B@dsector
És kijött hozzá az elsõ patch......
asszem 2000es, szóval igazából csak a dc jöhet szóba...

Honnan lehetne lehuzni az 1. részt-ill. azt mikor adták ki?

na végeztem, egy rövid (na újraolvastam: hosszú) recenzió, lehet benne SPOILER!:
miután az ember túlvan a sokkon hogy a játékot csak egy két évvel ezutáni átlaggéppel lehet normálisan játszani, és elvégzi az okosabbak által javasolt ini módosításokat valamint megbarátkozik azzal hogy hosszú idõ után megint 640x480ban játszhat, egészen jól bele lehet merülni. olyasmirõl nem lesz szó, ami a külcsínre vonatkozik.

pár dolog ami tetszett:
-sokféle gránát, akna, ezek 2féle használati módja
-jól felépített világ
-fordulatos cselekmény, jópofa mellékküldetések
-mókás fegyver/biomodok (pl glass destabilizer, leech drone 8)
-ötletes a "híradó"
-ng remek, a muzsikák is tetszettek, kár hogy az eredeti kiábrándító hp 8)
-jc lakhelye
-jól sikerült keverni a város-mellékküldetések-beszélni-mindenkivel és a be-a-bázisra-nyírjunk-ki-mindenkit jellegû pályákat
-a dxhez hasonlóan sokféleképp megoldható küldetések
-jó, hogy összevakarták az eredeti szinkronhangokat, de az, hogy bob page igencsak jellegzetes hangját viszonthallhatjuk (a tarsus fõ okostojása, hallható az introban is), eléggé fura. én már örültem, hogy valahogy visszatér
-imádom a spiderbombot 8)

meg ami nem:
-a zene teljesen hangulattalan. még csak nem is felejthetõ: én megjegyeztem mennyire nulla.
-ha átmegyek egy másik pályára, elfelejti milyen fegyver volt nálam, esetleg guggoltam-e
-jc lakhelyébõl nem sok minden volt ismerõs (meg jobban is kidolgozhatták volna - a játék egyik leghangulatosabb része), a unatco bázis is csak itt-ott emlékeztetett önmagára. azért a t. készítõk megtisztelhették volna magukat és a játékost azzal, hogy elõveszik a dx pályáit
-nem ártott volna kicsit több visszautalás a dxre, magyarázatok, háttérinfo, ilyesmi. persze ez csak megzavarta volna a 12éves konzolkideket 8(((
-következetlenség: pl a dxiw elvileg a tracer tongos befejezést folytatja, amikor is jc kimenekül area51bõl. akkor mi a fene ez a helios dolog egyáltalán? ilyesmibõl van elég sok...
-némelykor idióta ai: unatco, lelövöm az illuminati elitkommandóst (gázfelhõ), a kettõnk között álldigáló csavargó elüvölti magát hogy this is suicide és belerohan a gázba. végülis igaza lett 8(
-kevés férõhely a tárgyaknak, még az ezt növelõ moddal is csak 14 féle tárgy, abból csak 6 közvetlenül hozzáférhetõ 8(
-menürendszer bárgyúsága: na nehogy már 5-6 lépésben kelljen mentenem, mégpedig úgy hogy a mentésekhez se saját nevet nem adhatok, se képet nem kapok - nehogy már tudjam visszatöltésnél, merre jártam épp akkor. kvikkszévrõl ne is beszéljünk...
-a datavaultban mind a notes, mind az images szánalmas. notes: nem játszhatjuk vissza a beszélgetéseket, az infolink beugatásokat (amelyek persze gyakran akció közben jönnek hogy ne lehessen odafigyelni). a képeket összekeveri, nem jegyzi meg az utoljára nézettet, és az elsõ a default - körbegörgetni persze nem lehet.
-sajnos nem mindig egyezik a hang és a felirat - néha nagyon durván nem.
-keveslem az egyszerre beültethetõ biomodok számát, de legalább lehet õket cserélni
-hasonlóan keveselltem az egy fegyverre pakolgatható modok számát, fõleg ha belevesszük, milyen kevés cuccot vihetünk magunkkal. így egy erõs, hangtompítós és egy gyorsan töltõ emp-s sniper luxus.
-rühelltem, hogy bár az omarnak kiderítettem mi a powerarmoros templomosok gyenge pontja, rohadtul nem érdekelte a programot, ha oda lõttem
-ja, szegény templomosokból hogyan lett ez a fanatikus csürhe? az elsõ bankárok, kozmopolita, liberális nézet stb - nehezen összeegyeztethetõ a játékban szereplõ ultra felfogással. jacques de molay halálát pedig megbosszulták xvi. lajcsi kivégzésével 8)
-nincs sarok mögül kinézegetés, pedig dxben hasznos volt és itt is az lett volna.
-kevés keycode, security panel: kevés lehetõség iqval megoldani a pályákat, inkább azt kell eldönteni hogy a turretet lelövöd magrail-lel esetleg emp-t, spiderbombot vagy sima gránátot vágsz oda
-eltûnt a fiók/szekrénykotorászás is kódok/cuccok után. mint ahogy sok minden más sem, ez sem tûnik olyan nagy dolognak, de dxben kicsit kalandosabbá tették a játékot (belopakodom ide, kifosztom a fiókokat megvan a kód, bemászom oda, a kóddal kikapcsolom a löveget és a robotot, megvan a másik kód, azzal tovább tudok menni - na ilyesmire gondoltam)
-a vége teljesen kiábrándító, nincs benne semmi katarzis, olyan mint bármely más pálya, tán valamivel gyengébb. amúgyis úgy tûnik mintha a végét összecsapták volna - még jobban mint a játék többi részét: gagyi a terep, köze nincs a dxes liberty island-hez (na jó, nyomokban), halmozódnak az említett szinkron/felirathibák, van olyan csavargó amelyik meg se szólal, nem hogy 5-6-7-8 féle dumát nyomjon stb.
-a makonál rühellem a magrail-fejlesztó tudós houdini-trükkjét: ezt kérem elegánsabban is meg lehetett volna oldani
-olykor a párbeszédeknek/infolink szövegeknek nem sok közük van az addigi játékmenethez (pl alex valakinek megmondja - talán tongnak - hogy õ maga is templomos, ami vicces mert a templomosokhoz addig annyi közöm volt hogy kiirtottam amelyiket megláttam)
-azt reméltem, komolyabb megkülönböztetés lesz a legál/illegál biomodok ügyében, pl rendõrök nem nézik jó szemmel az illegálist vagy valami ilyesmi...
-igen szerény fegyverválaszték, dxben 2-3x ennyi volt
-könyv sincs valami sokféle
-kispórolták az úszkálást. dxben utáltam, most mégis rossznéven vettem a hiányát 8)

amivel nem tudtam zöldágra vergõdni:
-általános töltény, ok, praktikus, meg is lehet magyarázni, deazénemá.
-játékidõ: nálam 15 és 3/4 óra, de én eléggé tökölõs-lopakodós vagyok. ugyanakkor nem hiszem, hogy sok mindent kihagytam volna. szóval ez kb ennyi, nem sok, de láttunk (sokkal) kevesebbet is.
-nem tudom, hogy a sör és bor csak az illegál beültetések miatt ártott-e, de ha nem, akkor ez megint egy visszalépés (dxben mókás volt betintázni néha egy kicsit +hpért)
-szintén nem tudtam eldönteni tetszik-e vagy sem, hogy nagyon sok helyszín emlékeztetett valamelyik dxes pályára pl templar compound-templar cathedral, trier-párizs, seattle-hong kong, antarctica-area51.

biztos kimaradt sok minden a prok és kontrák közül is, közben kellett volna jegyzetelni 8). a negatívum sokkal többnek tûnik, de súlyában nem feltétlenül az, olyat nem írhattam le hogy jajjdetetszettezésezapálya (már így is igencsak fosom a szót). szóval sok kis bosszantó apróság és sok dühítõ hiba, mégsem annyira rossz. még mindig nem értem, kiket is céloztak meg ezzel a programmal: a konzolkölköket? az átlag pc gamert? dx fanatikust? mert egyiknek sem elég jó, plusz nagyon úgy érzõdik, hogy meg kívánván elõzni a vetélytársakat hihetetlenül összecsapták (nem csak a grafikára, optimalizáció hiányára, hanem a játékmenetre gondolok). a játék megítélése kicsit olyan, mintha apuci bevinné a kölköt dolgozni a cégéhez: mivel a tehetséges és nagyhatalmú apuci fia, sok mindent elnéznek neki, de dupla a csalódás és a harag, ha nem felel meg az elvárásoknak, nem tud apuka nyomdokaiba lépni...
ha dx csillagos ötös (és az!), ez nálam gyenge négyes.

bocs a kisregényért 8)

Seth
Röviden: szarul .
pont

PSN ID.: Beegabor

700as cerkán hogy menne a game?😊)

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

B@dsector
Tévedésbe vagy itt nem sírok legfeljebb neked sír a szád mielõtt bele nem lép valaki.
Én csak azt mondtam, hogy nagy a gépigénye.
És szerintem az a probléma, hogy nem tudnak programozni…
Majd talán egy patch dob valamit a hangulaton.

Bizony. Köszi a kiegészítést!😄eusEx II