1526
  • CarajoEsp
    Engem az idegesít ,hogy ez nem sokkal szebb mint az Unreal 2 és nekem még azis elfogadható sebeséggel futott. SZóval leszívhatnak.
  • ceas
    Azt azért még megjegyezném, hogy én is kib....ttul mérges vagyok, hogy a várva várt Deus Ex 2 (ahogy azt én elképzeltem), valszeg sose lesz már:((((
  • ceas
    Ezt csak én gondoltam ki, mert nem szabad az elődhöz hasonlítani. Azt javaslom, ha akartok egy jót játszani felejtsétek el, hogy ezt szánták folytatásnak, mert, ahogy azt írtam lentebb, önmagában a játék kurva jó. Még így sem egy agyatlan hent, és az átvezető animációk stb.. nagyon feldobják az egészet.
  • CarajoEsp
    Huhh gyerekek. Ekkora szart már régen láttam. Nem csak az a baj ,hogy lassú hanem az egész nevetséges. Nekem nincs iszonyú bika gépem ,de ennek mégse kéne így lennie. Minden Lowon és 2fps:D Beszarás.
  • hykao #575
    Sajnos, úgy tűnik ez itt a lényeg...
  • ceas
    Hát nem tudom mit mondjak. Miután a grafikát sikerült belőni illetve ha elfelejtjük azt, hogy elvileg ez a Deus Ex folytatása, akkor kurva jó game. Az biztos, hogy messze alulmaradt az -legalábbis ami engem illet- elvárásoknak. Grafikailag ugyebár a Half Life 2, meg a Doom 3 riválisának szánták, mondjuk szép game, de meg se közelíti a fent említett kettőt. Játékmenetben meg totál el kell felejteni, hogy ez egy folytatás. Talán érdemesebb úgy venni, mintha egy Deus Ex mintájára készült könnyedebb akciójáték lenne.
    Ja, az tényleg elég primitív, hogy a keymap beállításain kívűl, nem menti el a többi beállítást a user.ini-ben.
  • Kandurex
    Vedd figyelembe, hogy egy játékkal szórakozni kell nem pedig a 5fps/sec frissítést bambulni a legerősebb gépen is. Ez egy szar játék és kész. Majd legközelebb olyan könyveket adnak ki a könyvkiadók amik zsenilásiak csak éppen minden második lap hiányzik a történetből. Fantasztikus. Az ilyen játékfejlesztők okozzák a piac ledekradálódását és az ilyenek miatt döglödik az egész "PC-s játékok" un. társadalmai.

Szégyenfoltja a játákpiacnak ez a fejlesztő cég.
  • Mayday
    Jo-jo, de mi itt ertekeljuk egy keveske kiprobalas utan, es persze latjuk a hibait, de ennek ellenere lehet, hogy vegigjatszva k***a jo, vagy nem?
    Valaki mar vegigvitte, es sz*r volt? Jelentkezzen, aki megtette!
    (En ezt most abszolut nem a jatek vedelmeben mondom, mert en is megtapasztaltam fo negativumat, hogy nem bir elfutni siman)
  • hykao #565
    Az biztos hogy nem lehet.

Az ION és az Eidos fúrumán, nyilván jórészt a bolti vásárlók zúgolódnak.

De tekinthetjük a PC-s verziót az Xbox-os törésének...
  • Drex
    aztán meglehet hogy csak sz@r a törés ? ....
  • Drex
    na szal

2100+, Ti4200, és direkt levittem 640x480-ra, és van vagy 15 fps... döbbenet :)))) 15 perc után ficcen is az uninstall... de ezen tény leg csak molylogni lehet :)))
  • Drex
    hogy ez mekkora X@r :)))) döbbenet.... a mai világban, egy CoD után ilyen motorral kiadni valamit hehe.. csak röhögni tudok rajta :))
  • hykao #561
    az mx nem mmx
  • zoli80
    esélytelen:)
  • Adam5
    bocs geeforce 2 mmx400 64mb hogy pontos legyen :)
  • Adam5
    bár a véleményeket nézve nem toltom le (geeforce 2mmx 64mb van nekem :)) )
  • Drex
    sosenem a készítőkkel van a baj hanem a MUTYEKLI HardWare-rel :)))
  • hykao #556
    Lehetetlent kérsz...
  • Adam5
    Sorry hogy nem olvastam vissza de milyen game ez?
    hasonlit a chrome hoz?
    vagy az eliteforce2hoz?
    please rövid össze foglalót

előre is thx!
  • kHares
    Szerintem nézzétek a dolog jobbik oldalát. Ezek után a harmadik rész csak jó lehet :)
  • zoli80
    na gef4-el is baszott szar,blur(???) nélkül is diafilm de nem is bánom,az eleje alapján sittes!de baze,a készitők milyen kurva gépen tesztelték hogy náluk futott,mert hogy futnia kellett ha kiadták?
  • hykao #552
    Ne izgulj, kap a többi topic is.
  • Deajka
    Bazz, minek ennek az elbaltázott, pénznyelő automatának ilyen klassz képet beiklleszteni!
  • hykao #550
    Lásd: #394-est, egyébként bloom-mal nálam gyorsabb, de a képminőség rovására.

Olyasmi, mint a Prince of Persia-nal, csak ott klasszisokkal jobban funkcionál!!!
  • gabesz752
    Bas.....a meg a ........ any..... ez a kiba........ köcs..............game.
    Ezért töltöttem le, hogy roha.... meg a készítők.
    Szóval mx440 :)
  • gabesz752
    Mi lehet a gáz?
    Elindítom a game-t. Bejön egy fekete képernyő, nyomok egy entert, aztán kiír valami victoria hibaüzenetet.
    Celeron 1700Mhz Nvidia Geforce 4 256mb ram
  • KM
    Még nem próbáltam, mert melóhelyen vagyok.
  • Mayday
    Mit csinal ez a BLOOM opcio? Es tenyleg sok gyorsulast lehet nyerni vele?
  • hykao #544
    és bevált?
  • KM
    Köszi szépen a tippet!
  • Pityuka Fővezér
    LoLler
  • hykao #540
    Természetesen én is csupán felületi kezelést tudok nyújtani egy igen mélyen tátongó sebre...de ittvan egy hatásosabb gyógymód:
  • Pityuka Fővezér
    Jójó, de ettől a grafika még bűnronda marad max nem élvezhetetlenül bűn ronda, arról nem beszélve, hogy az 1-hez képest gagyi a játékmenet. Akkor is baszódjanak meg.
  • hykao #538
    De! Ne legyen bepipálva a BLOOM!!! Gondolom ATI-d van.
    (megpróbálkozhatsz még - ha erősebb kártyád van, mondjuk 9500-tól felfele - a MULTISAMPLING 4x-re rakásával is)
  • Pityuka Fővezér
    De ki lehetne, csak az a baj, hogy a konzol sokkal nagyobb piac, mint a PC így szarnak a fejünkre tisztelet a kivételnek.
  • insp
  • KM
    Oksa, nem lehet valahogy kiküszöbölni?
  • Pityuka Fővezér
    Attól van, hogy megbaszhassák magukat akik ilyen szemetet kiadnak.
  • KM
    Üdv!
    Nekem "csak" egy gondom van. Mitől van az, hogy össze-vissza pixelesedik a tárgyak / karakterek körvonala, különösen akkor, ha közel baktatok hozzájuk? Talán a 382-es hozzászólásban található képek demonstrálják legjobban a problémamat. Mindenesetre nagyon furcsa...
  • hykao #532
    De legalább tennék közre, hogy a többi only konzol gémmel is nyomulhassunk...