33479
-
#767 de amúgy nagyon nincsenek izmaim,hirtelen nőttem sokat,izom meg nem,úgyhogy muszály!ülve se szabad? -
#766 14,de most be is szartamtesóm válla elbaszódott(ő is nyomta már 15-16 évesen,igaz csak súlyzóval) -
vader #765 a szűknyomás olyan tricepszet hoz appám, hogy a csajok bekakálnak a strandon ha ráfeszítesz. érdemes utánajárnod hogy is végzik valójában. (bár nem egy kvantumfizika. egyszerűen szűken fogod meg a rudat) -
#764 szűknyomás?!!
úr*sten! mik nincsenek!
az a baj a kondiban nics emberke akit megkérdezhetnék(sulis)
a "hivatalosban"meg egy csaj ül.. -
#763 Mondom ne erőltesd 18 alatt! Hány éves vagy pontosan??? -
#762 tárogatni hogy kell? -
#761 háááát, attól függ...
ne felejtsük el, hogy ezeknél a gyakorlatoknál nem lehet annyira lendítgetni-lóbálózni... -
#760 amúgy szerintem a tárogatás és az oldalemelés az amit legtöbben rosszul csinálnak (mondjuk énis csak a kancsó után jöttem rá :-) -
#759 ezek nálam mind a már említett gyakorlatkörökbe tartoznak. -
#758 a negatív szögű nyomás (alsó része)
kétkezes súlyzúval fekvenyomás csuklófordítással
szűknyomás változatai már nem mennek? -
kritikuss #757 Vasárnap néztem Mike edzőfilmjét, és azon tűnödtem, vajon mi lehet a sráccal. Semmi hírt nem lehet róla tudni, olvasni, nem szerepel veresenyeken???
A film pedig jó, ki látta közületek????
-
kritikuss #756 Azért mindig vannak humoros, meghökkentő, vagy különleges fotók, elkapott pillanatok.
Nos árulja már el valaki ki van a képen közületek :))))
-
kritikuss #755 Oké ez idáig jó. Azonban még csak a fele van meg a kérdésnek. Még nem mehetsz gyúrni, 25 fekvőtámasz :))) -
#754 Fekvenyomásban van még 45 fokos padon nyomás (sokan inkább 30-ra állítják, mert a 45 túlzottan megy vállra is), ami a mellizom felső részére "megy" inkább.
De a legjobb izolációs gyakorlat mellre -> a tárogatás különböző fajtái (csigás mókákat is beleértve).
Félig meddig mellre mehet még az áthúzás (pull-over), és a tolódzkodás. -
#753 negatívszög,meg a vízszintes
tehát ,még mik vbannak? -
#752 tök látszik ,hogy úgy van bevágva a fej... -
#751 Uhh, na az ilyen csajok már nem tetszenek.
Szerintem egy ilyen csajjal kúrni, felér egy fél homoszexualitással...
Szeretem a feszes, sportos csajokat, gyúrhatnak is, addig a pontig, amíg a dolog a feszességről, meg a zsírégetésről szól, de amikor már férfiakat megszégyenítő ízomtömeggel (és arcszerkezettel) rendelkeznek, az már undorít. -
#750 A baloldali Samir Banout egykori Mr.O. -
kritikuss #749 Először amikor megnéztem ezt a filmet, nem hittem a szememnek. Egy ilyet kérek én is Húsvétra:)))) Azóta már megnéztem többször is, s az az érzésem Massino az életben is ilyen típusú csajszi lehet. Nektek hogy tetszik???? Láttátok már a filmet???
-
kritikuss #748 Hát igen Markus az egyik kedvencem!!!! Döbbenetes mekkora izmokkal rendelkezik. Zane pedig a másik kedvencem, csak hát ő még a '70-es évek stílusa. -
kritikuss #747 Szerintetek kik láthatóak a képen??? Jó válasz esetén tovább gyúrhatsz az edzőteremben:)) Rossz válasz esetén 50 fekvőtámasz:)))
-
#746 én láttam. jó kis film. -
#745 Igen, példul ilyen változások:
Frank Zane & Markus Rühl
-
#744 hát igen ők még az erdőben futkároztak egymással
meg farönköket cipeltek
és doppiingoltak -
#743 Láttam már én is többször. Legelőször még valamikor a '80-as években.
Ma már kissé megmosolyogtató, mármint azóta hatalmas változások történtek a sportban is, és a versenyek terén is... -
kritikuss #742 S ha már Arninál tartunk... Már többször megnéztem, és nekem nagyon tetszik a Pumping Iron filmje. Ugyan nem mai darab, de.... Ti láttátok már?? Mi a vélemény???
-
kritikuss #741 Egy lesi fotós megörökítette tavaly Arnit!!!! Szerintetek ebből vajon mi az igazság????
-
kritikuss #740 Ha valaki le szeretné cserélni megunt háttérképét, akkor ezek közül max. 2 fajtát szívesen eltudom küldeni neki.
-
#739 ja hát le kellett engedni a melléig és közötte tartani :-) -
#738 fekvenyomó lányok? képzelem...
Amúgy nálunk két féle csaj van a teremben. Az egyik, csak azért jön, hogy haverkodjon és hogy pasit szerezzen magának. az ilyenek általában feszülős csípőnadrágban és mellet éppenhogy eltakaró topban edzenek, természetesen a terem közepén, hogy mindeki jól lássa őket. (na meg előszeretettel használják a terpesz-gépet)
nekünk pasiknak meg folyik a nyálunk.
Aki meg az edzés miatt jön, az meg melegítőben szépen eledzeget magának a sarokban lévő taposógépen. -
#737 hmmmmm
régi szép idők mikor a lánykoleszbe jártunk edzeni
és lejött két csaj és nekünk kellett fekvenyomásnál segíteni
hát nem biztos fel tudtam volna húzni ha a csaj egészen kiakad
Amúgy nem tudom hogy tudnak a nők edzés közben még izgatóbban kinézni P -
#736 én leengedem, de csak éppen, hogy érintve a pólómat -
#735 én le sem engedem a mellkasomig. -
Augustus Gigo #734 gyakran vannak ezek:D -
Augustus Gigo #733 -
#732 inkább tekeregnek mint a giliszták!
még egy: fekvenyomásnál a súly intenzív pattogtatása a mellkason. még nézni is rossz! :DD -
#731 asszittem a fölfuxozott madarakra gondoltál... -
#730 ...hát amikor ficánkol a madár, mint egy hal...pl. pont a tárogató gépen...
eszembe jutott még egy LOL: rugdalózás -> tolódzkodásnál, húzódszkodásnál... -
#729 hát felénk azokat híjják annak akit felraknak fekvenyomáskor pl két 20 kilóst a rúdra és sorozatonként kb két kiloval növelik
a végén olyan mint a hanoi torony -
Augustus Gigo #728 na milyen a karácsonyfa?