4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#468 Persze, hisz mindegyikben van. :-D
De én személy szerint ezen a részen nevettem a legtöbbet (mármint a kövyben). -
#467 vidám? jó pár komor rész van benne, + 1 csomó kérdést ami lényeges lenne kihagyott, pl meg se említette hogy harry faterja animágus volt..... -
#466 Nekem ez tetszett, hisz a 3. rész alapvetően vidám. -
#465 szerintem egyáltalán nem adta vissza a könyv hangulatát, 1 csomó dolgot kihagyott és inkább a vidámabb részeket rakta be -
#464 Sokan azt mondják, hogy Alfonso Cuarón stílusához leginkább a Főnix rendje c. könyv áll a legközelebb. Kíváncsi leszek nagyon, hogy a 3. rész sikere után az 5. részt is ő fogja e rendezni, én mindenesetre nagyon szurkolok neki, mert baromi jól csinálja, amit csinál, és az operatőre is zseni(most hirtelen nem jut eszembe a neve). -
winnie #463 ez a beszéd! -
#462 ízlések és pofonok -
winnie #461 alfonso cuaron rulez! eddig nem tudott hibázni, most is hozta filmet.
a köv. részt mike newell rendezi - érdekes lesz.
szvsz
hp1 - 7/10
hp2 - 5/10
hp3 - 9/10 -
#460 Igaz bele is kötöttem de én most a topicról beszélek hogy ide mennyit tudtam volan írni.... -
#459 szal a film minden másodpercébe bele tudtál volna kötni :) -
#458 már Myth vagyok -
#457 tudtam volna kötni a filmbe.... -
#456 Én a filmről inkább nem mondok semmit mert azt több oldalon és több napon keresztül is írthatnám... Nem szeretnék anyázni mert nincs értelme... Én 7szer olvastam a 3-at és szinte minden másodpercébe bele tudtam volan kötni a filmet. A filmen sztem látszott hogy tipikusan a 10 éves kis kölköknek csinálták... Az új rendezőnek pedig csak ennyit:
A filmről pedig csak ennyit: -
#455 Ja! Nem tom, nekem nem volt vele különösebb bajom. :-) -
#454 híd ahol Lupinnal beszélt Harry..... -
#453 Milyen hídról beszélsz?
AMúgy az még tetszett nekem, hogy át lett rendezve az egész (bár a plafon meg az inga nekem se tetszett) mert ez jelzi, hogy a rendező tényleg a saját fantáziájával dolgozott. Pl ahogy én képzelem el a Roxfort birtokot, az eddig semelyik verzióra sem hasonlít. :-D -
#452 hát igen, a környék átrendezése katasztrofális az inga az idegeimre ment, a hídról és az étkező plafonjáról ne is beszéljünk ( még mindig Punker vagyok) -
#451 Meg az is hülyén jön ki, hogy amikor Hermione és Harry visszamennek az időben, akkor a könyvben Hermione figyelmezteti Harryt, hogy nem szabad közbeavatkozniuk, és amikjor Harry megidézi a patrónust, akkor úgy kell neki elmagyarázni.
Ezzel szemben elég hülyén jött ki, hogy pont Hermione volt az, aki egy csomószor belekontárkodott a dolgok menetében, és a végén meg néz, hogy mit csinál Harry. LOL -
#450 pontosan az ilyen f@szságokról beszélek -
#449 Nekem főleg az nem tetszett, hogy Harry észreveszi a térképen Pettigrewt. Ez eléggé lelövi a poént azoknak, akik nem látták. Sztem sokkal csattanósabb úgy, hogy minden a Szellemszálláson derül ki. -
#448 gondoltam hogy más lesz mint az 1-2. rész de ennyi lényeges részt nem kellett volna kihagyni, (Punker voltam) -
winnie #447 LOL, köze sincs, LOL
mondjuk lehet, hogy még nem tudtad, de a könyvet filmre kell írni, és hogy működjön a dolog valamit ki kell hagyni, valamit bele kell írni. elég naiv lehetsz, ha te a könyv szó szerinti leképezését vártad. sebaj. demokrácia. nekem nagyon tetszett, szerintem állat lett. -
#446 Csak azt nem értem, hogy mért baj az, hogy nem szó szerint követte a film a könyvet. 3-400 oldalt nem lehet belesűríteni 2 órába, ez logikus. És attól, hogy sok jelenetet kihagytak a könyvből, még lehet jó. És ahogy nézem ezt a véleményt a kritikusok nagy része osztja, bár én nem vagyok az. -
#445 Huuuu Az tényleg nagyon ratyi volt, de maga Lupin sztem nagyon jó volt. -
#444 a Lupin féle vérfarkas max vérpatkány lehetne, kvazimódórol meg ne is beszéljünk a Foltozott Üstben..... -
#443 10/2,5 max -
#442 jobb? köze nincs a könyvhöz, siralmasan sz@r volt :(((
(Punker beszélt Uff!) :D -
#441 A Gyűrű Szövetsége szvsz nagyon jól visszaadta, de csak az. -
#440 Szerintem egy könyv alapján készült film sem fogja teljesen visszaadni a könyv hangulatát. Egyszerűen lehetetlen. Teljesen más műfaj a kettő. De szerintem egész jól sikerült azért az Azkabani fogoly. -
#439 Megnéztem ma a filmet. Sokkal jobb mint az első kettő, de ez a film se adta vissza azt a hangulatot, amit vártam. Bár sztem ezt nem is lehet filmben visszaadni. -
#438 Igen a 3. részben tényleg sokkal több kimaradt a könyvből, mint az első 2-ben. De ez szándékos volt, mivel az író, Rowling kérése volt ez, hogy ne szó szerint adják vissza a sztorit, hanem inkább csak az alaphoz legyenek hűek. És szerintem ez bevált, nekem sokkal jobban tetszett ez a rész, mint az első 2. Nagyon meglátszik, hogy más a rendező, mivel Chris Columbus szinte szó szerint vitte filmre a könyvet, nem vitte bele a saját egyéniségét (lehet azért, mert nincs is neki). Míg az első két rész nagyon gyerekmese lett, addig a 3. rész sokkal sötétebb, inkább felnőtteknek való. Szóval nekem nagyon tetszett:
10/8,5 -
#437 én az 1-5-ig olvastam ki egyszerre :) -
Cat #436 én majd akkor olvasom el a könyveket, ha megjelenik mind a 8 vagy 9 :) addig minek izguljak, ráérek :) -
#435 Tegnap néztem meg a moziban a harmadik részt. Nos, nem tudom... Igazából nem voltam elájulva. Sok minden kimaradt a könyvből, voltak változtatások is. Nem mondom, hogy rossz lett a film, de nekem valahogy hiányérzetem maradt, mert mintha itt több dolog maradt volna ki, mint az első két film esetében. -
KiB #434 szerintem messze elmarad az elso ket resztol...na nem anyazom tovabb a filmet:) majd irjatok hogy teccett -
#433 igen, átment dombosba a kastély környéke -
#432 Én reménykedek benne hogy nem lesz rossz... Szombaton megyek 6-kor Punkerral... -
KiB #431 a kastely kornyekere gondolok, legalabb az maradhatott volna ugy mint az elozo reszekben (tudom uj rendezo, de akkor is) -
#430 mi az hogy átrendezték a környéket? -
KiB #429 valahogy nekem oriasi hianyerzetem maradt, a konyv nagyon teccett, filmet megcsinalhattak volna 3 orasra, es akkor jobban osszehozhattak volna a dolgot, vágás szerintem eleg gáz lett...elso gondopm az volt hogy "atrendeztek" a kornyeket, engem nagyon zavart...