4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Dzsini
    nekem nagyon tetszett, dehát ízlések és... a könyv a kedvencem, és szerintem a lehetőségekhez képest (nem lehet 12 órás filmet csinálni) jól adta vissza. a hangulat kellemesen darkos, a táj és a CG gyönyörű... szerintem jó lett.
  • Punker
    "voltak ojan reszek ami a konyvben nem is volt..." mint a Két Toronyban a farkaslovasok.
  • KiB
    nem mondom azert hogy nagyon rossz, mert voltak benne jo reszek, de osszessegeben csalodas
  • KiB
    nem igazan, a gyuruk uraval semmi bajom nem volt... de itt nem ertettem egy csomo dolgot, de lehet velem volt a baj, de ha meg nem lattad nem mondok semmit
  • Punker
    gyűrűk ura szindróma? fontos részeket kihagyunk hogy helyette látványos dolgokat tegyünk bele?
  • KiB
    sziasztok
    megneztem a filmet, lehet hogy most tobben agyon fognak anyazni, de nekem nagyon nem teccett (olvastam az osszeset, lattam az elso 2-t), csomot kihagyta, ami benne maradt abban valtoztattak, voltak ojan reszek ami a konyvben nem is volt...az uj rendezes meg is latszik a filmen, szerintem jobb lett volna ha az rendezi aki az elso ket reszt...a karakterek jok voltak...na nem akarom teljesen lehuzni a filmet, varom a reakciokat.
  • Punker
    na megnézte már valaki? végülis mennyi részt hagytak ki?
  • wizy
    hát jaja, nekem a kedvencem a 3, aztán az öt, aztán meg a többi a harmadik heylen:-))))
  • Punker
    ilyen nincs felgyújtom az egri mozit, 15:30-tól és 18:00-tól megy a film nem hiszem el hogy nem tudják 9-től is játszani
  • Dzsini
    a 3. könyv nekem se tartott tovább :) kedvenc az eddigi 5ből
  • Punker
    a 400 oldalt kb 5 óra alatt elolvastam :) és közben még borozni is voltam :)
  • Dzsini
    székesfővárosban... te meg csajozz be végre, és mehetnél moziba ;)
  • wizso
    öhm, már ahol:-))
  • Dzsini
    meg holnapután a mozikban :) de aki türelmetlen (én) az türelmetlen :DDD
  • wizso
    :DDD
  • wizso
    már fenn van, de persze angolul
  • Bandew
    Azé' nézem, hogy mi ez. :-D
  • Bad Boys
    Mikor lesz már fent az interneten a 3.rész?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • wizso
    hát, én meg még azon szurkolok, hogy a tesom letöltse.... mert nekem nem endegi, hogy töltsek le cuccokat a netről:-)) ne kérdezzétek, miért, én se tudom:-) szal előbb meg kéne fűzni vhogy:-)
    ja, és wizy voltam, a tesom nickjével:-)
  • Dzsini
    hát igen.. szóval aki nem olvasta, az a felét nem fogja érteni, a másik felét meg féreérti :) de jó a film, bár lupint én másképp képzeltem el :o) sirius viszont rulzik
  • Dzsini
    nem fogják visszahozni túl jól az akcentusokat... én legutóbb angolul olvastam, úgyhogy a magyar nevekre tökre nem emlékszem :))
  • Punker
    én délután megyek a könyvért Myth-hez :) mégegyszer újra akarom olvasni.

300 oldallal kevesebb fért bele
  • Dzsini
    hmm... hát, megvágták nemkicsit (belekukkantottam az első pártíz percbe), de mostanra aki nem olvasta és úgy megy moziba, az meg is érdemli...
  • Punker
    én az angolt leszedem netről, az egri mozi csak szinkronosan játsza úgyis, a dvd meg még messze van.....
  • Dzsini
    moziban angolul, aztán majd úgyis meg lesz véve unokaöcsinek a dvd, és akkor magyarul ;)
  • Punker
    hát igen ez is olyan film amit angolul meg magyarul is érdemes megnézzni, de moziba csak 1x megyek :)
  • Dzsini
    Harry.Potter.And.The.Prisoner.Of.Azkaban.PROPER.SVCD.TELESYNC-VideoCD
    ;)
  • Punker
    na csütörtöktől megy majd a moziban
  • Bucser
    mozimat=moziban
  • Bucser
    Nem az imidzsemnek árt hanem nem fér a fejembe, hogy miért kell a 9 éves kölköt elvinni a moziba rá... (Igen képzeld mindkét részt megnéztem mozimat mert az Aktuális barátnőm imádta HP-t...) Én inkább maradok a nyomtatóknál....
  • shaba23 #398
    nem tenyérbe mászó, inkább kicsit idióta
  • cseri001
    Nem is.
  • Voltan

Milyen tenyérbe mászó képe van már...
  • Bandew
    Sztem a Potter filmek nagyon kakik. Remélem a harmadikat nem szúrták el annyira, mert könyben az volt a kedvencem, de ha igen...
    Piff* pafff***
  • Punker
    hát az első 2 rész igényesebb és nézhetőbb volt mint az átlag tucat amcsi szemét pl. Van Helsing.....
  • Blasta
    Biztos az lesz, már alig várom!!!!!
  • Blasta
    HP is egy "mostanában kijövő szuperprodikció", csak úgy mellesleg...
  • Punker
    HP-t lehet szidni meg nem szeretni de még mindig igényesebb mint a mostanában kijövő "szuperprodukciók"
  • winnie
    jó lesz a 3. rész
  • shaba23 #389
    Tény, hogy a könyv jobb volt