4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#428 nekem nagyon tetszett, dehát ízlések és... a könyv a kedvencem, és szerintem a lehetőségekhez képest (nem lehet 12 órás filmet csinálni) jól adta vissza. a hangulat kellemesen darkos, a táj és a CG gyönyörű... szerintem jó lett. -
#427 "voltak ojan reszek ami a konyvben nem is volt..." mint a Két Toronyban a farkaslovasok. -
KiB #426 nem mondom azert hogy nagyon rossz, mert voltak benne jo reszek, de osszessegeben csalodas -
KiB #425 nem igazan, a gyuruk uraval semmi bajom nem volt... de itt nem ertettem egy csomo dolgot, de lehet velem volt a baj, de ha meg nem lattad nem mondok semmit -
#424 gyűrűk ura szindróma? fontos részeket kihagyunk hogy helyette látványos dolgokat tegyünk bele? -
KiB #423 sziasztok
megneztem a filmet, lehet hogy most tobben agyon fognak anyazni, de nekem nagyon nem teccett (olvastam az osszeset, lattam az elso 2-t), csomot kihagyta, ami benne maradt abban valtoztattak, voltak ojan reszek ami a konyvben nem is volt...az uj rendezes meg is latszik a filmen, szerintem jobb lett volna ha az rendezi aki az elso ket reszt...a karakterek jok voltak...na nem akarom teljesen lehuzni a filmet, varom a reakciokat. -
#422 na megnézte már valaki? végülis mennyi részt hagytak ki? -
#421 hát jaja, nekem a kedvencem a 3, aztán az öt, aztán meg a többi a harmadik heylen:-)))) -
#420 ilyen nincs felgyújtom az egri mozit, 15:30-tól és 18:00-tól megy a film nem hiszem el hogy nem tudják 9-től is játszani -
#419 a 3. könyv nekem se tartott tovább :) kedvenc az eddigi 5ből -
#418 a 400 oldalt kb 5 óra alatt elolvastam :) és közben még borozni is voltam :) -
#417 székesfővárosban... te meg csajozz be végre, és mehetnél moziba ;) -
wizso #416 öhm, már ahol:-)) -
#415 meg holnapután a mozikban :) de aki türelmetlen (én) az türelmetlen :DDD -
wizso #414 :DDD -
wizso #413 már fenn van, de persze angolul -
#412 Azé' nézem, hogy mi ez. :-D -
Bad Boys #411 Mikor lesz már fent az interneten a 3.rész?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
wizso #410 hát, én meg még azon szurkolok, hogy a tesom letöltse.... mert nekem nem endegi, hogy töltsek le cuccokat a netről:-)) ne kérdezzétek, miért, én se tudom:-) szal előbb meg kéne fűzni vhogy:-)
ja, és wizy voltam, a tesom nickjével:-)
-
#409 hát igen.. szóval aki nem olvasta, az a felét nem fogja érteni, a másik felét meg féreérti :) de jó a film, bár lupint én másképp képzeltem el :o) sirius viszont rulzik -
#408 nem fogják visszahozni túl jól az akcentusokat... én legutóbb angolul olvastam, úgyhogy a magyar nevekre tökre nem emlékszem :)) -
#407 én délután megyek a könyvért Myth-hez :) mégegyszer újra akarom olvasni.
300 oldallal kevesebb fért bele -
#406 hmm... hát, megvágták nemkicsit (belekukkantottam az első pártíz percbe), de mostanra aki nem olvasta és úgy megy moziba, az meg is érdemli... -
#405 én az angolt leszedem netről, az egri mozi csak szinkronosan játsza úgyis, a dvd meg még messze van..... -
#404 moziban angolul, aztán majd úgyis meg lesz véve unokaöcsinek a dvd, és akkor magyarul ;) -
#403 hát igen ez is olyan film amit angolul meg magyarul is érdemes megnézzni, de moziba csak 1x megyek :) -
#402 Harry.Potter.And.The.Prisoner.Of.Azkaban.PROPER.SVCD.TELESYNC-VideoCD
;) -
#401 na csütörtöktől megy majd a moziban -
#400 mozimat=moziban -
#399 Nem az imidzsemnek árt hanem nem fér a fejembe, hogy miért kell a 9 éves kölköt elvinni a moziba rá... (Igen képzeld mindkét részt megnéztem mozimat mert az Aktuális barátnőm imádta HP-t...) Én inkább maradok a nyomtatóknál.... -
#398 nem tenyérbe mászó, inkább kicsit idióta -
#397 Nem is. -
Milyen tenyérbe mászó képe van már... -
#395 Sztem a Potter filmek nagyon kakik. Remélem a harmadikat nem szúrták el annyira, mert könyben az volt a kedvencem, de ha igen...
Piff* pafff*** -
#394 hát az első 2 rész igényesebb és nézhetőbb volt mint az átlag tucat amcsi szemét pl. Van Helsing..... -
#393 Biztos az lesz, már alig várom!!!!! -
#392 HP is egy "mostanában kijövő szuperprodikció", csak úgy mellesleg... -
#391 HP-t lehet szidni meg nem szeretni de még mindig igényesebb mint a mostanában kijövő "szuperprodukciók" -
winnie #390 jó lesz a 3. rész -
#389 Tény, hogy a könyv jobb volt