4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#992 Te aztán kultúrált emberke lehetsz -
#990 az is igaz:9 -
#989 hát neméppen.
nekem mostis ugyanúgy teccik -
#988 adig voltjo amig izsmeretlen volt.:. -
#987 akkor inkább a dc..:) -
#986 vedd meg!:)
mostmár kuva olcsó..2001-ben az 1.(bölcsek köve) valami 2000Ft volt!!
azthiszem most a 4.(tűz serlege) kötet 2000Ft...nem az 1,2,3:) -
#985 nem tudtok olyan oldalt ahol fennt van a bölcsek köve meg a titkok kamrája is...?
csak az azkaban van meg :( -
#984 esküsöm őt sem utálnám az csak akkor lenne sablonos "mivel ő a főhős" ezért őve a csaj de nem így van...:) -
#983 heri ploter nagyon sablonos mindenki utájja csak a hermiónéak miattnézik:o -
#982 gondolom a legtöbb levél arról szól h milyen szép/milyen ronda...elég uncsi lehet
-
#981 -
#980 ünnepnapokon valszeg el is olvassa minden százezredik rajongói levet :) -
#979 hivatalos oldalán valszeg kint van a hivatalso mail címe..... -
#978 nem tudja valaki Emma e-mail címét? -
#977 jóvan haggyá :) -
#976 hát, van 2 hosszú új trailer a GoF-ról, az egyik a mozis ami lent van linkelve, a másik pedig amit én linkeltem, a tv-s... van bennük átfedés, de sok új jelenet van mindkettőben. -
Haver ez nagy volt -
#974 -
#973 ha esetleg 1-2 sort visszaolvasnál láthatnád a trailer-t és benne a 2005 novemberi megjelenés dátumot...... -
#972 ki tudja h mikor filmesítik meg a Harry Potter 4. részét...? -
#971 ez az előző? vagy hülyeségeket beszéltek hogy a 4-es az uccsó? :) -
#970 másiktrailer? -
#969 Fúúúúú aki még nagyon nagyon nem tetszik az Madam Maxime!!! Szerintem írtó gyenge lett -
#968 hát itt biztos nem, feleannyi ember se menne el rá, no sebaj, mire való a torrent -
#967 én azt remélem, hogy valahol eredeti hanggal is leadják... -
#966 én azt remélem, hogy normális hangja lesz a hermionenak, harrynek, és ronnak -
Waux Trident #965 BTW, tudja valaki, hogy ki lesz a Mordon szinkronhangja?
Mert pl. majdnem kijöttem a moziból, amikor kiderült, hogy a Lupin hangja nem a Szacsvay lesz, ahogy a trailerben hallhattuk, hanem ez a kommersz mellékszereplő hang... Cs. Németh? L. Kovács? Valami egyszerű neve. -
Waux Trident #964 Nos, szerintem ez ki-bebaszottul qrvayo lesz. Pontosabban remélem. A PoA nagyon, nagyon szinte kifejezhetetlenül ótvar volt, és amikor megláttam az első képet Mordonról, azt hittem, ez is az lesz, de kezd megváltozni a véleményem.
-
#963 Akkor majd dánlódolom :) -
#962 jujj megnéztem, nagyon nagy -
#961 Én láttam az 1-2-t szinkronosan, a 2-t feliratosan iks, a 3at pedig csak angolul. szerintem nagyon jól játsza, úgy értem eredeti hanggal sokkalta jobb -
#960 Nekem az nem furcsa, de mint említettem csak a szinkronost láttam. Egy rossz szinkron hang nálam nagyon be tud tenni. -
#959 [átfogalmazza]
Eltudja játszani a szerepet, csak olyan hibákat ejt, amit amatőrök szoktak. Kis hibák, de rohadt idegesítőek -
#958 mert nem usa akcentussal beszél hanem valódi inglis ezért tűnik furcsának az dumája -
#957 szerintem pont hogy tud -
#956 Jah, igen Mordon. :) -
#955 Ki látta angolul a filmeket? Abban is "érzékelhető", hogy a Radcliffe gyerek nem "igazán" tud színészkedni.
Mert úgy tűnik, persze lehet, hogy a szinkron miatt érzem úgy -
#954 Héé ez spiler :D:)
Mindenesetre Mordon az akivel egy kicsit még barátkoznom kell mert sztem nem lett túl jó de ettől eltekintve nagyon nagy lesz... :) Végre egy normális hp film lesz legalábbis remélem -
#953 Überfasza, rohadt jó,stb....
Nekem is újra el kell olvasnom a könyvet, sajnos már nem emlékszem sok mindenre.
Bár ijesztőbbnek képzeltem el a mozgó szemű űrgét (aki nem is az aki). -
#952 Atyaúristen.
Na most a HP filmek fikázóinak alaposan fel fog kopni az álluk.
Alfonso Cuarón-nal elindult a HP filmek reneszánsza, Mike Nevell pedig maga a koronafeltevő.
Na ez rendesen odatesz majd. A Star Wars 3 előzetese óta nem éreztem ekkora vágyat egy film megtekintése iránt...