4470

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Gabe1994
    elindítottam a jelszófeltörőt, és 13 nap neki végigpróbálni az 5 karaktereseket, feltéve, ha nincs a jelszóban ékezetes betű
  • Gabe1994
    http://theserials.com
  • AleXXXXX
    Mégis csak kéne serial pls.
    Alex
  • Cat 02 #2492
    igen, hobbifordító ingyen, nem szabadidőben 2-3 hét alatt könyv felét fordította le madjnem profin, ők meg háát 8 hónap alatt fogják
  • Kanál
    a fordítók is csak akkor kapták kézbe a könyvet amikor az átlagember
  • Cat 02 #2490
    [email protected]

ide mehetnek a spamek ^^
    én szolidan csak megkérdem h miért tart olyan soká a fordítás
  • AleXXXXX
    hmm nem tudom írta-e valaki, de azért leírom:
    Eéőször is nézzétek meg a fordítás főoldalát!
    http://hp7magyar.narod.ru/
    2 olvasátok el EZT
    és utánna ezt
  • Shame
    Tiszta gáz ez az egész.......
    Itt tartanak a magyarok....
    De nekem naon teccett a forditás,remélem kituttok walamit találni
  • Ry0K3N
    A felévér hercegnél sztem a hobbi fordítás jobb is volt mint az eredeti.
  • Cat 02 #2486
    Valami ps mester csinálhatna új logo-t mert ez elavult :)
    7. ről
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ráadásul aki olvassa a 7-et :D
  • nearo
  • Gladiator
    légyszi ne kúrjátok már szét a topikot. elmegyek 10 napra nem akarok úgy hazajönni, hogy 2000 hozzászóláson keresztül sír a szátok, hogy nincs fordítás, az értelmes kommentek meg elvesznek közte.
  • csgj
    a véráruló az más, mint a "sárvérű" (mugli születésű, ha szebben akarom kifejezni magam).... a véráruló "aranyvérű", csak "sárvérűekkel" barátkozik.
  • 50cent911
    ron ugye aranyvérű nem?akkor nem értem mér vérárulozzák le állandóan!
  • Borg
    omg..
  • Gabe1994
    http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=6630
  • Gabe1994
    gondolom hosszú neki XD
  • Gabe1994
    próbálok petíciót csinálni, csak az a baj, h nem fogadja el leírásnak Lylla írását
  • Gabe1994
    Valahogy össze kéne zsugorítani egy transzparensre, és menni a kiadó eléXD Peticio.hu-ra csináljunk egy petíciót!
  • stonesour
    HAJRÁ EMBEREK!!!!!!
  • stonesour
    HAJRÁ
  • Mhosah Myth
    Tényleg... Tennünk kell valamit! Szervezzünk forradalmat... :D Vagy SGS-t... SG Serege!
  • pandaaa
    Szívemből szóltál! :D
  • Lylla
    Emberek. A Hobbyfordítás Önök szerint bűn, vagy ezt csak a Balázs István félék gondolják így? Bűn-e az, hogy a mi szórakoztatásunkra egy idegen ember, anyagi haszon nélkül dolgozik éjt nappallá téve?
    Mi (a VOLT olvasók) úgy gondoljuk, hogy nem kéne minket elszakítani az olvasástól. Emberek százai olvasnák a különböző fordításokat, és utána megvennék a könyvet is, hiszen egyetlen igazi Harry Potter rajongó gyűjteményéből sem hiányozhat a befejező kötet.
    Néhányan mégis úgy döntöttek, hogy megakadályozzák, hogy az angolul nem tudók is pár hónappal korábban átélhessék a könyv izgalmait. Mindezt miért? Azért, mert őket már rég nem a rajongók érdeklik, hanem, hogy minél több hasznot húzhassanak J.K.Rowling kíváló regényéből.
    Beszélnek itt jogsértésről, ami több milliós büntetést, vagy akár börtönt is vonhat maga után, de vajon miért pont ezzel foglalkoznak ennyit. Az interneten kalózfilmek és zenék ezrei lelhetőek fel, azokat az oldalakat mégsem szüntetik be? Hát hol itt az igazság?
    Várjunk azért februárig, mert még nem sikerült olyan szintű tudásra szert tennünk, ami az angol verzió megértéséhez szükséges?
    Nem engedjük, hogy ez történjen! Ezt a szöveget terjeszteni fogjuk, ha kell, még szókimondóbbat írunk, egészen addig, amíg nem engedélyezik a hobbyfordítást.
    Aki egyetért, szintén terjessze!
  • pandaaa
    ott sincs... Egész este azt is figyelem...
  • dogfish
    gondolom az indexen
  • Gabe1994
    Akkor melyik?
  • dogfish
    en elolvastam az angolt, es utana elkezdtem a magyar forditast is.
    sztem jo a forditas, tipikus rowling megfogalmazassal. kicsi munkaval, szerkesztovel siman elmenne eredetinek is sztem
  • Fyrex
    épp belenéztem a magyar fordításba mert lassabban haladtam az angollal, nah akkor go tovább az eredetivel ://
  • Kanál
    nem
  • stonesour
    Így van
  • Gabe1994
    én valszínűleg fogom olvasni angolul, csak hát tesóm olvassa folyton, engem nem hagy.
  • pandaaa
    Pedig állítom hogy ezt minden kiskölyök elolvasná, nem úgy mint a kötelező olvasményokat!
  • pandaaa
    Ugye?
  • stonesour
    Hoppáá... EZ IGAZ!!! nahát magyarról pedig nem tudok ez nagy SZÍVÁS SOHA NEM TUDJUK OLVASNI TOVÁBB!!!...legalábbis februárig
  • Gabe1994
    tényleg, ez az a fórum amit a fordító is olvas?
  • stonesour
    Jó ötlet. Saját erőből szeretnénk olvasni és nem engedik! Meggátolnak a művelődésben!
  • csgj
    azt hittem már ez a sok hozzászólás értelmes dolgokat takar, de tévedtem... nemtom miért kell ennyire flémelni a fordítások miatt
  • Gabe1994
    Sztem a jelszótörő sárkánytrágát sem ér, mert csak az angol ABC betűit, meg talán a számokat próbálja ki, de ha van benne ékezetes betű, akkor semmit se tud tenni
  • pandaaa
    nem rossz ötlet... Mondjuk az oktatási minisztérium elé! Hogy nem intézik el a kisiskolások olvashassanak a nyáriszünetbe!