Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halálos Ereklyék?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Inkább pl.: - A halál emlékei
- A halál ereklyéi (habár ez se olyan jól hangzik)
- A halál hamvai (a relics földi maradványokat is jelent)
Elõre is köszi.
"Harry Potter and the Deathly Hallows" a 7. könyv angol címe, aminek valószinüleg "...és a Halál Relikviái" lesz a magyar címe, vagy vmilyen szinonima (mivel a Deathly Hallows nehezen fordítható, így Rowling alternatív segédletként az "...and the Relics of Death"-et adta meg).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Dumáltam az íróval(Juhász Roland),és asszonta a hivatalos 7.-et is fogja fojtatni.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
én inkább a könyvet várom...a film az úgyis csalódás lesz a könyvhöz képest csak az a kérdés hogy nagy vagy kicsi...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Mé nem csak így írod:majd ha kijön a Hp 7 ugye senki se büfögi be ide....
ezt csak úgy megemlítettem.
Nem mintha zavarna
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
amúgy majd ha kijön a Hp7 nyáron ugye senki se büfögi be ide mondjuk a legnagyobb poént belõle?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Lumos fórum
Ez egy fanfic, csak HP7 néven terjesztik az okosok.
Angol, 660 oldal, állítólag nem fake: Download
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
HP5 sem kizárt, hogy tényleg elõbb lesz 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
De néha az is, hogy nálunk elõbb van..
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Könyv Megjelenés: US/UK Július 21. HU 2008. Február
Jó fordításhoz idõ kell mi? Bár a legtöbb ország még 2007-ben kiadja, mind1. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
For the greater good
Torrenten nem jön! 😞
BUDA > miskolc.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
No mindegy, szerintem megint pár dolog nem úgy lesz a filmben mint ahogy a könyvben van <#ejnye1>#ejnye1>