4470

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Hano
    Na erről az egészről nekem az a véleményem h a kiadó vessen magára.. februárig várni vele.. max 2 hónap alatt meg lehetne csinálni...
    Most aki még nem tud angolul az simán megtanul, elolvassa és még mindig beljebb van 2 hónappal:)
  • Cat 02 #2534
    ez meedig van ?
  • Gabe1994
    köcce
  • zeli
    kattints erre:
  • Gabe1994
    Ilyen spoiler hülyeséget hogy kell csinálni?
  • Ry0K3N
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De az az övé, és igen a jó oldalon áll. Bár én már az előző könyvben is sejtetttem és lám igazam lett.
  • Kanál
    well aki kalozforditast olvassa, patrónusra gondolat:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem lehet hogy az őz Piton patrónusa? valahogy még mindig bennem van hogy a jó oldalon áll o.O
  • mosoporr
    haladunk :)
  • AleXXXXX
    Akkor hogyan lett meg?:O
    Nem értem.. Valaki magyarázzal el pls..
    Vagy az extras link fog frissülni?
    Bocs h így kérdezősködök, de érdekel...
  • Borg
    Aligha.
  • AleXXXXX
    Hehh nagyon fasza!

Csak ki ne tudódjon!

Mindíg ezen a linken fog frissülni, vagy hogy lesz?
  • nóci84
    http://kecsaap.extra.hu/files/hp7.pdf
    csak gyorsan-gyorsan, míg meg lehet találni! ha még valakinek nincs meg
  • Borg
    ;)
  • Shame
    Nóci drága ez wan....:@
  • nóci84
    kína? és most angol helyett kínaiul kell megtanulni?
  • nóci84
    óradíj? ez csak vicc ugye? kár hogy nem leütésenként kérik a bért..egyébként mindenki látta már az új filmet? miccótok hozzá? na például...várhattunk volna 2 hetet és már kalóz dvd-n is megnézhettem volna, de nem..mi ott voltunk az éjféli bemutatón..az igazi fan-oknak semmi sem drága :-)

• zeli
    Két nyakasra, egy sallerra meg egy barackra :c
  • nóci84
    ja! a büntipontot mire lehet beváltani?
  • Cat 02 #2517
    valaki emllítette és valszeg az, óradíj...
  • Gabe1994
    Valaki nem tudja, h menyik orosz oldalon van fent az eredeti vezsió? mert megvan az angol könyv, de webfordiatás.hu-ra könyebb lenne bemásolni.
  • Gabe1994
    Kínában állítólag már kész van a kalózfordítás. A leszedés előtt nem sokkal letöltöttem a fájlt, szóval lehet, h 1-2 fejezet még van, persze az is jelszó alatt.
  • nóci84
    úgy hallottam Németországban is sokkal hamarabb megjelenik a lefordított könyv, csak Magyarországon őrölnek lassan a malmok... Nálunk mi tart ennyi ideig? Mire várnak? hm. talán Tudjukki keze van a dologban hiába a NAGYON JÓ "KALÓZ" fordítás (amiért hatalmas gratula az illetőnek!!!, szerintem tényleg mindenki megveszi a könyvet, mert úgy olvasni teljesen más érzés lesz. hiába tudjuk már a végét, ettől függetlenül érdekel az egész egyben..persze örülnék, ha olvasható lenne a magánváltozat továbbra is, de már az oldal sem érhető el..
  • HUmanEmber41st
    Roppant sajnálatos, h a piros felirat máris idejétmúlt :( :( :(
    De én nem a kódot kérem, hanem az egész könyvet magyarul!! :D :D
  • Cat 02 #2512
    jaja
  • Cat 02 #2511
    gondolom ******ok Anubis-nál mondták neki h szedje le oldalt hátha feltörik, marad a mail :)
    btw hogy szólhattak neki?
  • Cat 02 #2510
    ki tudja :)
  • Gabe1994
    Várjunk csak, sztem leszedték az oldalt!!!
  • Gabe1994
    Az lenne jó, ha legalább Willov a mi oldalunkon állna.
  • Gabe1994
    1 magyar segít 200-500 másik magyarnak
  • mosoporr
    egyébként mi ez a nagy kodfeltörésdi,csak nem a kod mögött van a teljes?
  • mosoporr
    mivel a fele már kész,tuti kész lesz a másik fele is.csak max nem 1hét mulva hanem 2 hét mulva kerül a szemünk elé.

gondolkoztam hogy mégis mi tart februárig ennek a profi könyv kiadonak, és rájöttem hogy tuti óra bérbe dolgoznak,csak igy kiszurnak a rajongokal akik már 2 éve várják a folytatást,és csodálkoznak a ha 1 magyar segit 1 másik magyarnak.

a netet nem lehet megfékezni,csak lassitani rajta :)
  • Gabe1994
    már próbáltam az unokatestvér_vagyok-otXD
  • stonesour
    De ezek szerint akkor tényleg az unokatestvéreinek csinálta a fordítást nem a vilégnak,
  • stonesour
    A jelszó feltörésével ne is próbálkozzatok. Mi van ha valami ilyesmi hosszú: Én vagyok az unokatestvéred :DDDDD
  • stonesour
    Amúgy nagy bajban lehet a fordító mert már azt írták hogy elindítják a jogi procedúrát!
  • Cat 02 #2500
    kiváncsi vok h pl Szlovákiában van e ilyen probléma
  • brodix
    nem tudjátok mi az e-mailcíme willow-nak?
    emlékszem egyszer kiírta.
    Nem rakta el senki?
  • AleXXXXX
    Nem is tudtam, hogy jelszónak lehet megadni ékezetes karaktereket.:):O
  • Borg
    Minél több karakter, annál tovább tart, méghozzá karakterenként többszörösére nő az idő. Egy átlag 8-10 karakteres jelszó kb addigra lesz meg, mire amúgy is megjelenik a könyv :D Ráadásul valószínű, hogy van benne ékezetes karakter, miért ne lenne... akkor meg esélytelen. Ennyit erről.
  • AleXXXXX
    hmm nekem a 4karakteresekböl 2 óra van hátra, és az egész feltörést kb 5 perce indítottam.