Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
Mázlista.
Nekem csak szombaton lesz idõm.
:@

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

nah megnéztem, nagyon élvezetes, és nagyon jo effektek vannak benne, ez már komoly film!

cool, lefoglaltam egy helyet csütörtök 6 órára a filmre 😊 Vááá, már nagyon várom! Mondjuk a 7. könyvet még jobban... 😄
azt is ott kérdezd meg...
De nekem javítás kell a játékhoz.Vagy valami ötlet!
van külön topicja 😛 top 10 ben

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hp és a fõnix rendje pc játék nekem le szokott fagyni.Tud errõl valaki valamit?Köszi
Meg van mégegy,nem mintha a Harry Potter trilógia ellen lennék,de PL:az elsõrsz 300.-valamenyi oldalas volt ,aszthiszem,de a 7.-rész már 700 oldalas...nem tudom felfogani.-ez most szánalom??😊

Malakai
Ugyanezt a könyvekre is el lehet mondani...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nekem az uj rész,5.-ik,nem nagyon tetszik,mert szerintem durváb lett a film...Bár,ha belegondolunk,az 1.-sõ részhez viszonyitva,jobb lett.

Jrex
ok

Timbo
vmié nem tom elküldeni ezzel a szarral 😄 ha kell akkor vegyetek fel msn en : [email protected]

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Timbo
elküldöm mindd kûûûgyé privátba elérhetõséget !

PJack
na jah😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Jrex
mind megvan?(nem kell mind,csak amit még nem láttam)

Timbo
melyik kell ?😊 elküldöm ha kell

Jrex
nem lehetne inkább letölteni?

Jrex
hát majdnem ott 😊ugyan is egy olyan kisvárosban élek ahol nincs könyvesbolt, a könyvtárban meg nincs meg hp.más városokban meg nem tom holvannak könyvtárak,könyvesboltok ........

brodix
Vagy menny fel ide:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.bookline.com amúgy magyar

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

fsgh
egy könyves boltbol!!!!:o nem nagy dolog...vagy te a marson élsz?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

vagy kiveszi könyvtárból (habár legjobb megvenni, úgy legalább kiolvashatja még vagy 100-szor is 😄 Egyszer nem is elég 😊)
Cowie
Szia!

Arra nem gondoltál, hogy megveszed? 😊

Jrex
de hogyan szerezzem meg??????????

Timbo
😊 trabant...

olvass, nem árt meg.

BUDA > miskolc.

Jrex
nekem a hp folytatásokban az nem tetszik h, mindíg jön új valaki/valami és a következõ részben már nincs benne pl: az a trabant a 2.részben vagy a hipogriff a 3.ban...(mondjuk még csak a fílmeket láttam)

hehehh...
brodix
NEM KÉNE ENNYIRE SOKAT ÍRNI!!!!!!!

itt ne mtudjátok h milyen kódot kell beírni a dumbledore serege menüpont eléréséhez? 😄

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

jól tudott pasizni 😛 De az tény, hogy a filmben Ginny-t játszó csaj nem igazán tûnik belevaló, pasizós lánynak... Monnyuk amíg Harry-be volt szerelmes, addig halk kislány is volt...
fsgh
hááát eléggé utalt rá a könyv hogy bombázó😄Dd azért ki kell nézni valahogy hogy a fél sulival járjon😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Harry-nek szuperszépség 😄 Egyébként soha sem írták a könyvekben, hogy az... csak összeszedett pár fickót 😛 Azt szuperszépség nélkül is meg tudja tenni, nem?
fsgh
csak linkelni merted mi?😄DD

fsgh
6 részben...

Punker
képet, amúgy a kis vörös hol volt szuperszépség?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

1ébként elég lol h elvileg Ginny a szuperszépség és Luna a ronda közben hát izéé 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Punker
jóképességû tényleg 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szipor.... aranyos kis házimanó... lol 😄 Egész jól eltalálták
AleXXXXX
Ennek mi köze hp-hoz?😄

ja csak mondom, hogy én megveszem a hp 7-et, és megpróbálgatom elolvasgatni angolul, majd ha nem sikerülne, írok 1-2 infót hasbol nektek, hogy csillapodjon az éhségetek😛

A filmet viszont tuti leszedem torirol, és waccsolom. a nagy szám: JúLI <#smile><#nevetes1><#nevetes2><#email>17

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Gerzson
😊 azért nem kell sietni!

PJack
háromnegyed😄

macselek
inkább csak fél év😊

InfectedMann
De én tudom, Rowling nagy spanom 😄
Amúgy, hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni? 😄
Senki sem tudja, de van egy lista, hogy kb. mire lehet számítani 😉
http://www.lumos.hu/index.php?page=book7list

Ajánlom napi böngészésre a lumos.hu -t 😊

Amúgy remélem aki elolvassa a 7. részt angolul legalább ha ideröfög néhány részletet a türelmetleneknek akkor legalább majd spoilerezze.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

PJack
igen, február felé.
még majdnem egy év<#rinya>

Malakai
Február a jelenlegi álláspont..

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tehát akkor a 7. kötete kb december-januárra fordítják le.

PJack
nagyjából fél év.

lenne agy kérdésem. vki nem tudja h mennyi ideig tartott lefordítani a 5. és a 6. kötetet magyarra? elõre is köszi!

http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=24419