4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
dublic #2696 szia
nekem is el tudnátok küldeni a 28. fejezetig?
[email protected]
elöre is nagyon köszi -
selezs #2695 Remélem most már meg tudjátok bocsátani az előző dobby-s beszólásomat. -
na, en is megkaptam, akinek kell pm-ben(!) adjatok mail cimeket. -
NemoNe #2693 Nekem is lécciiiiiiiiiiiiiii! :D
[email protected]
-
Gabe1994 #2692 [email protected]
-
bejovo privat uzeneteidet kukkold meg :) -
selezs #2690 Ezt hogy érted? -
na, akkor oda is ment a pm :P -
selezs #2688 Hello!
24-28-ik fejezetig van meg a hp ha kell valakinek adja meg az email címét! -
NemoNe #2687 Asszem Fokusz riportba hallottam.
Ha ezen is keresni akar akkor meg van a véleményem róla!
-
én nbemértek ehez. -
Cat 02 #2685 féreg hát
[spoiler]
Megölte Dobby-t :DDD
[spoiler] -
Nem hallotam ilyenről, de ha megmeri csinálni...akkor elég egy féreg. ja és már gazdagabb mint Erzsébet királynő... -
NemoNe #2683 Hallottátok hogy J.K álítólag 7000 Ft-nak megfelelő fontért ad autógrammot????? -
Gabe1994 #2682 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bellatrix kése állt bele, és Ront meg Hermit magukkal vitték, a kobold nem tud hoppanálni, és dobby azért tud, mert a házimanók mindenhol tudnak, még a roxfortban is ahol évszázados védőbűbájok vannak. meg ha emlékszel sipor is tudott a barlangból, de csa akkor csinálhatta,mikor a gazdája utasította rá -
HP 4 1-23 FEJEZET -
Én is szeretném megkapni:[email protected]
köszi -
Eszter004 #2679 A hibáért bocsi. Azért írtam spoileresen, mert ő is úgy kérdezte....mi van, ha valaki csak most olvassa a 6. részt???? -
Padawan88 #2678 Hali! Ha valki ráér akkor dobjon már meg egy 23. fejezetet is tartalmazó e-mail-lel ([email protected]) előre is THX
-
"rjátok alá ha egyet értetek!"
Megvolt. -
Hildegrand1 #2676 Sziasztok! Nekem is küldje el valaki a 23. fejezetig [email protected]. Előre is köszönöm. -
Cat 02 #2675 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nem a kard állt bele hanem Belatrix ( v ki) ezüst kése amit eldobott
Hát Ron és Hermion ottmaradt de lehet h az a kobold dod teleportálni bár Dobby is csak azért tudott mert anno ott élt
-
NemoNe #2674 Írjátok alá ha egyet értetek!
http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=6630 -
NemoNe #2673 Bocsil lemaradt: [email protected] -
NemoNe #2672 Halihó!
Én csak 22-ig olvastam. Elküldenéd nekem? SEGÍTS majd meghalok a kíváncsiságtól!!! -
Cat 02 #2671 feltöltsem vhova? -
Lamair #2670 nekem kellene a 23as mivel a kéksárkányon zárvavan a reg
lamair(kukac)hotmail(pont)com -
ops!
nem tprrenten,hanem torrenten.
Még pedig innen. -
HI!
azért nem linkeltem,mert tprrenten töltöttem.
Még szép hogy linkeltem volna!
Most vagy 10 embernek e-maileztem.
Nem mintha nagy baj lenne,de úgy egyszerübb lett volna.
Különben próbálkoztam a rapidsharral,de ahhoz túl hülye vagyok,nem tuttam használni.
Na mind1.
Remélem mindenki megkapta.
És kössz a segítséget bujocski az e-maileknél!
És lenne egy megjegyzésem,amit szigorúan csak azok olvassanak el,akik már olvasták a 23-ast!!!Ha valaki hülye,és a 23-as nélkül olvasta el,ne rinyáljon!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy sajnáltam dobbyt!nem tudták volna normálisan vinni a kardot?különben szerintetek hermionét magukkal vitték?Mert én úgy vettem észre,ő a kúriában maradt. -
én kimaradt! [email protected] -
Ry0K3N #2666 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Emlékszel még a gyűrűre és Dumbledore kezére? Nos felvette a gyűrűt ami el volt átkozva és ha piton nem érkezik időben azonnal meg halt volna. De az átok olyan erejű hogy így is meghalt volna 1 éven belül szóla akkor Dumbledorenak amúgy is mindegy volt már hiszen mindenképpen meghal. És így Dumbledore rávette Piton hogy ölje (ez volt az a vita)meg hogy hamár úgyis meghal a halála legyen célszerű. -
Na jó, én is így értettem :)
De a jó varázslókra kevésbé jellemző..:)
#2633: aha...de közben már elmesélték :) -
és mindenki brodixnek köszönje!!!!!!
-
valoban :)
thx -
te meg a 23 fejezetet -
elvileg kaptal egy pm-et :) -
mégvalakinek? -
mégvalakinek? -
rendben, foladom :) -
neked is kell?