Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
õ ki ? S:
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
sztem amik széttörnek azok az idõnyerõk
de az az állarcos ki ... ha Voldemort akkor érdekes 😄
Amúgy szerintem az nem piros rucis hanem rózsaszín és igen õ Umbridge. Piton azt mondja: Then prove it! (Akkor bizonyítsd be!). Nem'tom ki az álarcos (rég olvastam a könyvet és nem emléxem álarcosra). A végén mikor a minisztériumban harcolnak sokminden eltörik, szóval az sokminden lehet.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
piros rucis Umbridge ?
Piton azt mondaj you gettin powndeD ? 😄
ki az az állarocs ?
mi az amikor a cuccok eltörnek ? 😄
plz báalszolj xD
Pain is inevitable. Suffering is optional.
igazatok volt: a végére már izgalmas, de vmiért mégsem olvasnám el mégegyszer...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://www.equustheplay.com/about/index.php
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Ez egy 2006 novemberi kép róla szal annyi idõ alatt nem edddzi fel magát olyanra meg azért az arca is més.
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
meg kell halni mert Rowling köcsög XD
persze csak találgat mindenki azt hiszem idáig is meg tudott lepni minket Rolling.
magyar premier még ugy is 1 év
most olvastam 2 azaz kettõ fõszereplõ fog meghalni
elöször arra gondoltam h Ron vagy Hermion biztos meghal aztán végüluis Voldi is föszereplõ szaaal lehet Voldemort és Harry is (bár ez max akkor ha Harry is horcrux aminek kicsi az esélye 😄)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A félvér hercegben tetszettek a romantikus szálak de a vége nagyon szomorú .
Az ötösben is voltak nagyon jó dolgok de vége itt is szomorú lett.
Remélem Rowling nem végez ki mindekit a hetesben.
mert nekem eddig az elsõ 3-ból a harmadik tetszett a legjobban. most tegnap este kezdtem a negyediket de az eleje eléggé unalmasnak tûnik...
1-2 éve még biztos voltam benne, hogy baromság. nem volt ugfyan kedvem hozzá, de megnéztem filmen a részeket, és nem annyira jöttek be.
na most hogy unatkoztam egyszercsak kb. 1, másfél hét alatt kiolvastam az elsõ 3-mat😄 pont ma fejeztem be. és mit ne mondjak teccetõs(Y)
tényleg nagyon jól van megírva, hogy minden fejezetnél tovább akard olvasni. és mostmár a filmek is teccenek, bár szvsz a könyvek kicsit jobbak, izgalmasabbak.
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
1ébként Dumbleroderral mi lett volnak ha iszik a is a vízbõl a 6 ban :S
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egyszeru Dal
Aha és ezek mindegyike megkaná a XXX-es jelzõt...
Bölcsesség tanára 😄
Egyszeru Dal
Hermione Grander és a Bölcsesség tanárá
Hermione Grander és a Megoldhatatlan Lecke
Hermione Grander és az Elfelejtett házidolgozat
Hermione Grander és a Mindentudás Tintája
Hermione Grander és a Könyvtár Fogja
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Aztán majd jönnek a "Hermióne Gréndzser" c. sorozatok. 😄
1ébként elolvastam 6 ot és egyre kisseb a gyanúm h Piton jó volt 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.