4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Kanál
    neked mi a bajod hogy mindenhol belekötsz valamibe? :c
  • Nyarlathotep
    "Lehet, hogy azt nem érti, hogy harry sárga cérnával vart kordbársony kötényt viselt, apró kobalt szegecsekkel, csak annyit, hogy kötény viselt, de az bőven elég..."

Ez mindent elmond rólad... és igen, erre kurvára lehet írigykedni, te butaállat!
  • Gladiator
    szólj, ha nevetni kell.
  • Dexantreal
    Off és egy kis humor:

"De ilyenünk nincs a raktáron! - szisszent fel Nimphómánia, mert véletlenül rossz helyre dugta az ostorát." = Nymphadora Tonks

"- Bámulatos! - állapította meg Lompos prof (Lupin ) - Látod Zordon (Rémszem Mordon), nekem ez soha nem jutott volna az eszedbe (direkt van így írva). Pedig pofon egyszerű megoldás és még egy harmadéves is képes lehet rá.
    - De nem egy dérfarkas (vérfarkas) - tréfálkozott Zordon - Apropó bevetted már a Véres Cseppedet? Ne feledd, hogy ma telehold! Rossz fényt vetnél a varázslók társadalmára, ha éppen repülés közben változnál dérfarkassá.
    - De jó, hogy szóltál! - csapott homlokára szőrös mancsával Lompos. Már-már elfelejtettem!
    - Ja és ne feledd a Cavintont is!"

Looool.
    Heri Kókler és a Főnök Érdemrendje, a Harry Potter vicces változata. Akit bővebben érdekel, szóljon.
  • dogfish
    mi is a kerdes?
    ha az, hogy plotter mit kuldott ra bellatrix nenire, akkor a valasz, elvileg crucio. csak nem igazan ment neki, mert nem egy szuletett halalfalo a kolyok. igy aztan csak megcsipte bellatrix hatat, de kulonosebben nem zavarta a spinet.
  • zeli
    Luciust nem ölte meg, megy az Azkabanba(vagyis könyvbe' így vót)
    a Bellatrix pedig elmegy a mesterével(megszökik)
  • spidey91
    3 mit nyomott Harry a spiné?
  • spidey91
    Ma néztem meg a z5iket de a vége nem volt tiszta

1 Luciust megölte Sirius Black?
    2 a Bellatrix spinével mi lett?
  • toysoldier
  • gsg16
    hello
    valaki irja el, hol találom meg a neten a harry potter 7 magyar forditását, mert el szeretném olvasni...vagy még csak az elej van meg?nem olvastam az eddigi irásaitokat, azért kérdem...
  • A tumi
    Hello
    Eddig mind az 5 részt láttam filmen(az első 4 részt többször is).Az 5. rész csalódás volt.
    Most elterveztem és el is kezdtem a könyv változatot olvasni.
    Még csak ez első könyv felénél tartok(ma kezdtem) de tuti végigolvasom az összest,mert teljesen más érzést ad a könyvet olvasni.
  • Cat 02 #2281
    sztem hajnalban frissül általűában 15 oldalt :)
  • dogfish
    fel ora alatt atfutottam, de egy-ket arc mondta, hogy tegnap meg csak 70 oldal volt, szal halad a fordito normalis tempoban. nehol durva hibakat talaltam, (helyesirasi, nem elgepelesi) de csak gratulalni tudok neki, meg megkoszonni sok ember neveben. angolul annyira nem szeretem, mert a szofordulatok ugyan megvannak, tipikus hp fogalmazas, ilyen-olyan beszolasokkal, de a nevek, varazslatok idegesitenek :)
  • laliking
    az elsóő 85 oldalt már ki is pörgettem, most várom a frissítést :)
  • dogfish
    ez meglepoen jo... (Y)
  • toysoldier
    "A file-t valószínűleg naponta többször is fogom frissíteni, ezért érdemes lehet benézni reggel is, este is. (Persze hogy kinek mi a reggel, és mi az este, az megint egy másik kérdés. Nekem például délután 1 körültől van reggel, és hajnali 3-4 órakor van este.) Amint befejezem egy fejezet fordítását, egyből fel fog kerülni."

remélem nemsokár fog frissülni
  • Mhosah Myth
    Milyen gyakran frissül ez?
  • Gladiator
    te aztán értelmes ember lehetsz... mér kéne anyanyelvi szinten tudni? annak aki nem tud várni az is bőven elég, hogy nagyjából megértse miről szól. Lehet, hogy azt nem érti, hogy harry sárga cérnával vart kordbársony kötényt viselt, apró kobalt szegecsekkel, csak annyit, hogy kötény viselt, de az bőven elég...

Vagy a másik lehetőség, hogy csak írigykedsz, amiért neked csak 85-90 éves korodra sikerült megtanulnod...
  • Esrohnoil
    Ez a legjobb. :D
  • BiG G
    jé, rosszra válaszoltam :) azt hittem hogy Levi arra válaszol, amit most linkeltél (és amit most olvasok) :)
  • Cat 02 #2272
    ez azért jobb
  • BiG G
    Szerintem igényes fordítás, van benne 1-2 elgépelés, ezen kívül egy szavunk nem lehet rá...
  • csgj
    haver, 17 vok és emelt angol osztályra járok... ettől függetlenül nem vok nagy ész angolból, de megértem az angol könyvet. És nem kell hozzá angol/magyar szótár, csak a HPszótárat használom (a wikipedián van hozzá link).
    (szóismétlés rulez, sorry xD)
  • Cat 02 #2269
    simán, csak egy szótár kell
  • brodix
    Francba,hogy én alig tudok angolul!
    Szótárral a kezemben olvasom a könyvet:D
  • 062020
    Tegnap este be is fejeztem a könyvet.
    Tökéletes befejezés a sorozatnak.
    Az utolsó fejezet fantasztikus volt.
  • Kanál
    pf -.-
  • Nyarlathotep
    Milyen sokan tudnak 14-15 évesen közel anyanyelvi szinten angolul... vagy csak a kamuzásban egyre jobb ez a korosztály!
  • csgj
    megvettem én is az angolt végre :) Csak most éppen tesóm olvassa :( :P
  • zeli
    Yaxley asszem egy új szereplő....
    Jah, énm csak bele pillantottam, és a "Severus Snape" pedig Perselus Piton akar lenni....
    Amúgy már az első három fejezetet lefordította egy illető, és nagyon szép munkát végzett. A stílus hasonló, mint a hivatalos.(Nézzetek át a Harry Potter 7 topikba)
  • dogfish
    nem rossz, nem rossz, bar mire atnyalaztam magam az ,majdnem 2g elment arra, hogy ne doljek kardba...
    amugy jo, plane az eleje.
    de maradunk a temanal is, mert ez a movie reszleg.
    eleg gány melo...
  • TVelvet
    jo a forditás teccik, remélem 2 hét mulva már az egész meglesz:p addigra érek haza balcsiról:)
  • Gladiator
    Borzalmas fordítás. hogy jutott vkinek eszébe ez az adara kedarra? meg a dinner-t mér nem fordították le?
  • Cat 02 #2259
    ultraüberqvanagfy SPOILER
    le van írva mi történik benne :)
    fejezet leírások

szabad fordítás :)
    sry ha vótmá
  • laliking
    mivel a boltban kapható magyar változat februárban jön ki, ezért tippelhetsz :)
  • Cat 02 #2257
    nem hivatalos (értsd könyv)
  • Nyarlathotep
    Mi az a szabad fordítás?
  • Cat 02 #2255
    " Dawlish szerint az aurorat használják majd. " aurorokat?
    Yaxley = Malfoy?
  • Cat 02 #2254
    szabad fordításx?
  • zeli
    Nem lett volna egyszerűbb belinkelni? -.-