Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
az elolvasázhoz jelöld ki a keretes szöveget:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az nem Menopé,hanem merope.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

az volt Menopé vagy ki nyakában nem ? (Voldemort anyja ) harry a visszaemlékezésben látta

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Malakai
Igen, lakatnak (lock) fordított egy medaliont (locket), amikor...
... Takarítanak a Black házban és kipakolnak egy régi szekrényt, annyit ír rólla, hogy nem tudták kinyitni a "lakatot". Sokan gondoltak arra, hogy az lesz az egyik Horcrux.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hi 😄
állítólag volt egy félrefordítás az 5 ben amikor lakatnak fordítottak vmit közbe az más volt ... nem tudja vki mi más ? (talán Mardekáros lehett a cucc bûár nem hiszem mert abból 2 is van :S)

Mordon volt a jó (a félszemû)
a másik pedig vmi miniszter fia

Hi!

A HP4-ben volt amikor a gonosz mágus bezárta a ládába a jó mágust.(vagy vmi ilyesmi). Mi a neve annak a két varázslónak??

Honnan veszik, hogy júliusban jelenik meg, amikor még külföldön sem tudják? Az Amazonon azt írják, még az sem biztos, hogy 2007-ben... idézem: "When you place your order our system may tell you that the book will be delivered in 2007 but unfortunately, as we don't know the actual publication date, we can't promise that."
*borítójuk
Eddig is volt children's edition minden részbõl. Csak a bórítójuk különbözik a "felnõtt kiadástól".
hm... lesz kölün children edition is? annyira durva lesz? 😮

... got nothin to share with you...

h5 oWned! xD

Malakai
Mondjuk elõrendelési listákról nem érdemes megjelenési dátumokat nézni, azok mindent beírnak, hogy elõjegyezzék az emberek a könyveket...
Majd egy hivatalos bejelentés, olyan messze már nem lehet...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mosoporr
Várhatóan júliusban jelenik meg a Harry Potter-sorozat befejezõ kötete, a Harry Potter and the Deathly Hallows (Children's Edition).

Ha június 30-ig elõjegyzi, akkor 25% kedvezményt* adunk a fogyasztói árból!

Jegyezze elõ most! >>>

Korábbi hírek szerint az utolsó részben két szereplõ - köztük talán maga a címszereplõ is - meghal. A magyar nyelvû kiadást 2008 februárjára ígéri a Rowling-kötetek hazai gondozója, az Animus Kiadó.

brodix
Már elõ lehet jegyezni aHP angol változatát ITT(magyar oldal)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

pedig az a célom, hidd el.
viszont most sikerült elvenned a kedvem 😄

Punker
1000 oldal alatt csak átlagos 1 könyv.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ja elfelejtettem odaírni, hogy bocsi ^^
ebbõl látszik, hogy nem jártál még informatika szakra egyetemen. a tankönyvek átlag 900-1300 oldalasak 😄 bár tudtommal az orvosoknak még hosszabb könyveik vannak. 😄
hehe. életemben nem olvastam ilyen hosszú könyvet 😄
tegnap elkezdtem... 426.oldalnál tartok

brodix
HP5:760oldal kb.
HP6:640oldal kb.

A WMP-bõl is tudsz print screennel képet lopni, csak át kell állítani a beállításait.

Eszközök -> Beállítások -> Teljesítmény -> Speciális -> Átfedések használata (ez nem szabad, hogy bejelölve legyen!)
David01
Power DVD, Bs player, Media player classic ...

Ebbõl a filmbõl szeretnék kivenni egy képet! wmp-ben játszom le, és leállítom ott ahol van az a kép amit ki szeretnék venni, nyomok egy print screen-t, aztán paint, beillesztés, mentés, kész. gépen is egy csomószor csak nagy sötétséget látok, de ha elküldöm vkinek akkor mindig azvan h csak nagy feketeség. tudna valaki egy jó programot amivel jól tok kiszedni képeket?

rövidebb

haverom kinyomtatta a Félvér herceget 😄 mondjuk neki vmi szabad fordítás volt 😄

a hatodik hosszabb a ötödiknél? 😛

Malakai
Tudtommal nincs hivatalos megjelenési dátum a 07.07.07.-et a rajongók találták ki (ami a 2007. Július 7.-ét jelent). A 6. kötetnél 7 hónap volt a különbség az angol és a magyar közt, nemhiszem, hogy most kevesebb lesz... (Valszeg a könyv se lesz rövidebb, Rowling azthiszem azt mondta kb ugyanolyan hosszú.)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

vmikor nyáron lesz az angol asszem, mo-n nyílván "kicsit" késõbb...a fordíás miatt
brodix
vagyis mondjuk az angolt?

brodix
nem tudjátok,hogy mikor adják ki kb MO-n a hp7-et?
vagy mondjik a 7-et?

én se... könyvet olvasni akkor igazi, ha meg tudod fogni, érzed az illatát, stb... 😊 Egyedül a Galaxis Útikalauz Stopposoknak címû könyvet olvastam gépen, mert vhogy muszáj volt elolvasnom 😄....és úgy nem volt olyan jó...egyszerûen nem élem bele annyira magam, + kényelmetlen, rossz a szemnek, és nem könyv... Lényeg az, hogy tessék kézzel fogható könyvet olvasni!! SOKAT!! 😄
Lizzy Sheffield
Én valahogy nem is tok gépen ilyet olvasni

Lizzy Sheffield :-)

csak nem az én tanárommal 😄
egyébként nem sokáig jutottam az 5. résszel gépen. most hogy vége a szünetnek és újra "emberek " közt vagyok, elkértem haveromtól 😄

Lizzy Sheffield
pedig ott is meglehet oldani!

fazsság. nívómatekon az elsõ padban kicsit gázos lenne olvasgatni 😄

lele
jo gyerekek 😄 erre lehet h átállok 😄😄 ha lesz majd könyv 😉

Lizzy Sheffield
matek órán én is mindig olvasok :d

jah, 2 nap alatt.
akkor ez 3 lesz? 😄😄
(nemtud majd olvasni mert vége a szünetnek)

David01
Mégis megvoltál vele pár nap alatt 😊

fúúú pazeg, most nézem. 412 oldal.... a 267 oldalas negyedik részt is nehezen tudtam elolvasni 😛

megint gyors voltál, megint sokat segítettél, megint 1000X kösssssz! 😊

David01
Elment 😊

tegnap este befejeztem. 😊
a legvége nem tetszett annyira.... vagy lehet túl álmos voltam már 😄

David! Ha nem gond, az 5.-et is eltod küldeni? 😊

lele
nekem kifolyna a szemem respect--!!!
A haverom is PDA-n olvasta én kicsit belekukantottam és azt hittem belehalok 😄

David01
Én már elolvastam mobilon is az elsõ 5 könyvet <#wink><#vigyor>
Matek alatt van idõ <#vigyor><#hehe>

szerintem is. csak a könyvet kölcsön adtam valakinek... csak azt nem tudom kinek 😄

195/267 oldalnál tartok gépen.

lele
😄 kifolyna a szemem hogy ha gépen kellene elolvasnom szerintem a könyv sokkal élvezetesebb!

1000X kösz, pár napig elcsámcsogok ezen 😊

David01
Elküldtem e-mailben 😊

hi, valaki megmondaná, hogy honnan tudom letölteni a könyveket magyarul? 😊
különösen a 4. rész érdekelne.