4470

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • dogfish
    btw: a progi most haladta at a 12 milliomodik lehetoseget. :)
    haladunk... :p
  • stonesour
    Teljesen igazad van.
  • dogfish
    ez elkerulhetetlen, bar remenykedjunk, hogy a fordito egyuttmukodik az olvasokkal, es huzza a dolgot amig lehet :)
  • Teutonic
    De nem veszít rajta mert mindenki tudja hogy ez nem olyan jó mintha az igazi könyv lenne az ember kezébe,hogy most elolvastam egy hobbifordító munkáját, attól én még 100%-osan megveszem a könyvet !!Csak szemétségből csinálják mert ez már személyiségi jogokat tipor meg.Mert pl. a hugom aki most 5.es általános iskolába hogy a fenébe tudna elolvasni egy angol könyvet.És nem is kutattam volna itt a neten ha azt mondják mint a németeknél hogy októberben meglesz!!!!!!De ez nem így van több mint félév (magyar gyorsaság....)!!!!!!
  • dogfish
    de akkor is veszit a kiado azon a 20%-on. ami azert eleg nyomos osszeg... :)
    a hp fanok, ugyis megveszik majd a konyvet, es meg 12x el fogjak olvasni.
  • stonesour
    Ja... és honnan fogják megtudni a fordító valódi kilétét? Hogy hol lakik? Hogy mi a neve? ha még az emil címét sem teszi közzé?
  • Cat 02 #2409
    btw: vki megfejti jelszót, felrakja netre, másnap új jelszó XD
  • stonesour
    Attól nem fogják többen megvenni hogy februárig kell várni..
  • Kanál
    itiz
    bar szerintem aki olvassa a narodos forditast azoknak a 80%-a biztos megveszi a konyvet is
  • stonesour
    jaja én is megveszem a könyvet. Azért az lesz az igazi
  • dogfish
    hogy megegyek minel tobben... ehh, te ennyire fiatal lennel?
  • stonesour
    Akkor tudod mit? A KIADÓ BEKAPHATJA. Minek kell várni februárig?
  • Cat 02 #2403
    én sem értem, elolvasom ezt de 100 % h könyv is meglesz
  • dogfish
    mert a kiado veszit rajta. milliokat, sot!
  • stonesour
    De nem értem. Miért olyan ILLEGÁLIS ez? HMM? soha nem fogják eladni vagy lemásolni. Csak egy hobbifordító. Minek kell ilyen nagy felhajtás?
  • Kanál
    te meg hulye vagy :c
    nem a fordito miatt nem elerheto, bar biztos nehez felfogni.
  • dogfish
    en is behuztam volna a farkam, ha a kiado bedobja magat... :s
    igaza van, elore tudja ugyis, hogy ha rak ra jelszot, (ami ugyebar koztudott, hogy ido kerdese es kiderul) akkor a nyomda mar nem toszhatja meg :)
  • stonesour
    Vannak pdf jelszó feltörő progik le is szedtem egyet próbáltam feltörni de mivel lehet a jelszó nagyon sok karakteres ezért feladtam mert csillagászati idő mire feltör mondjuk egy 10 karakteres jelszavat (komolyan ez több hét is lehet) Úgyhogy feladtam . AJJ nem tudok angolul . Olvasni akarok. De nagy kocs.g ez a fordító
  • dogfish
    es ha nem mindenki ugyanazt a bongeszot hasznalja? :D
    he? erre nem gondoltal mi? :p

na mind1, ez off
    csak egy otletet adtam elo
  • dogfish
    amugy amig a progi kiszimatolja a jelszot, az eltart egy darabig sztem.
    szoval, ha gyorsan akarjatok folytatni, akkor en mar elkezdenem a helyetekben.
  • Cat 02 #2395
    de :P bár leg1szerűább jobb klikk és hiv mentése :D
  • dogfish
    nem mind1? :D
  • Cat 02 #2393
    nem egyszerűbb Flashgetbe beírni h letöltés "http://hp7magyar.narod.ru/forditas.pdf" és ezt oda?
  • dogfish
    csak megsugom, hogyha valamit nagyon akar az ember, akkor megszerzi azt.
    egy abszolut egyszeru modszer az olvas tovabbi elvezesehez... :)
    lemented a gepedre a filet, aztan szetteped a jelszot rajta.
    azaz:
    http://hp7magyar.narod.ru/forditas.pdf <<< megvarod, amig keri a jelszot. te termeszetesen raklikkelsz az elutasitobb lehetosegre, miutan nincs jelszavad. sebaj, az oldal betoltodott, ergo lementheted a gepedre. :)

aztan mar nincs mas dolgot, mig megvarod, amig a frissen letoltott adobe jelszofeltoro meg nem tori az atkot. mondjuk ezt naponta kell letoltened, de segaz. ha mar egyszer megvan a jelszo... (a cracker progi okklumenciat alkalmaz)

sok sikert

:)
  • AleXXXXX
    A jelszót még senki nem tudja, és nem valószínő, hogy a fordító, az azt adta volna jelszónak, h harrypotter.
    Esetleg ha van valakinek feltörője akkor...
  • Teutonic
    Ha valaki megtalálja a magyar fordítás folytatását kérlek küldjétek el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bármit megadnék érte:((((((((((
    Emailem : [email protected]
  • 1010
    sziasztok ide is jöhet a jelszó [email protected]
  • AleXXXXX
    Itt a jelszavazás előtti pdf, 286 oldal.
  • Gabe1994
    Nekem is lécci küldjétek el, ha vki rájön, és én is próbálkozok
  • pandaaa
    ha megadod a mail címedet átküldöm azt a 286 oldalt ami eddig fent volt
  • Mhosah Myth
    Áááá ma akartam elkezdeni olvasni erre jelszó... :S Fizetős lesz vagy mi?
  • Cat 02 #2384
    istenem , spam levél menni fog 1000L :S
  • Hocsika
    Sziasztok!
    Hát ez a jelszós dolog engem is érzékenyen érintett. Délután olvastam el az utolsó sort, most meg úgy látom abba kell hagynom... Ez nem jó :(
    Ha valaki tudja a jelszót kérem nekem is küldje el a [email protected] mailcímre! Hálám üldözni fogja! Köszi!
  • toti81
    ha valakinek megvan a jelszó: [email protected]
    lécci lécci lécci lécci lécci!!!!!
  • eXequtoR
    Ha a jelszó megvan vki pls [email protected] msnen tolja át. Nem pojén a felénél abbahagyni...
  • Jrex
    Dumbledore az 5. vagy a 6. részben hal meg?(még nem tartok ott:)
  • Cat 02 #2379
    "Ugye, a Harry Potter hatodik epizódjában (?) az új miniszter egy bizonyos Rufus Scrimgeour, aki az aurorok parancsnoka volt. Namármost, a latinban a rufus szó jelentése baloldali. Tehát a mágiaügyi miniszter baloldali nézeteket vall."

-.-'
  • pandaaa
    A jelszót honnan lehet megtudni? Én is uncsitesó szeretnék lenni!!! :-D
  • Cat 02 #2377
    LF jelszó, hát a más fordítást nem tudtok?
  • Borg
    Jelszó lett a pdf-en. Kiváncsi vagyok mikor lesz közzétéve valahol :)