4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
btw: a progi most haladta at a 12 milliomodik lehetoseget. :)
haladunk... :p -
Teljesen igazad van. -
ez elkerulhetetlen, bar remenykedjunk, hogy a fordito egyuttmukodik az olvasokkal, es huzza a dolgot amig lehet :) -
Teutonic #2412 De nem veszít rajta mert mindenki tudja hogy ez nem olyan jó mintha az igazi könyv lenne az ember kezébe,hogy most elolvastam egy hobbifordító munkáját, attól én még 100%-osan megveszem a könyvet !!Csak szemétségből csinálják mert ez már személyiségi jogokat tipor meg.Mert pl. a hugom aki most 5.es általános iskolába hogy a fenébe tudna elolvasni egy angol könyvet.És nem is kutattam volna itt a neten ha azt mondják mint a németeknél hogy októberben meglesz!!!!!!De ez nem így van több mint félév (magyar gyorsaság....)!!!!!! 
-
de akkor is veszit a kiado azon a 20%-on. ami azert eleg nyomos osszeg... :)
a hp fanok, ugyis megveszik majd a konyvet, es meg 12x el fogjak olvasni. -
Ja... és honnan fogják megtudni a fordító valódi kilétét? Hogy hol lakik? Hogy mi a neve? ha még az emil címét sem teszi közzé? -
Cat 02 #2409 btw: vki megfejti jelszót, felrakja netre, másnap új jelszó XD -
Attól nem fogják többen megvenni hogy februárig kell várni.. -
Kanál #2407 itiz
bar szerintem aki olvassa a narodos forditast azoknak a 80%-a biztos megveszi a konyvet is -
jaja én is megveszem a könyvet. Azért az lesz az igazi -
hogy megegyek minel tobben... ehh, te ennyire fiatal lennel? -
Akkor tudod mit? A KIADÓ BEKAPHATJA. Minek kell várni februárig? -
Cat 02 #2403 én sem értem, elolvasom ezt de 100 % h könyv is meglesz -
mert a kiado veszit rajta. milliokat, sot! -
De nem értem. Miért olyan ILLEGÁLIS ez? HMM? soha nem fogják eladni vagy lemásolni. Csak egy hobbifordító. Minek kell ilyen nagy felhajtás? -
Kanál #2400 te meg hulye vagy :c
nem a fordito miatt nem elerheto, bar biztos nehez felfogni. -
en is behuztam volna a farkam, ha a kiado bedobja magat... :s
igaza van, elore tudja ugyis, hogy ha rak ra jelszot, (ami ugyebar koztudott, hogy ido kerdese es kiderul) akkor a nyomda mar nem toszhatja meg :) -
Vannak pdf jelszó feltörő progik le is szedtem egyet próbáltam feltörni de mivel lehet a jelszó nagyon sok karakteres ezért feladtam mert csillagászati idő mire feltör mondjuk egy 10 karakteres jelszavat (komolyan ez több hét is lehet) Úgyhogy feladtam . AJJ nem tudok angolul . Olvasni akarok. De nagy kocs.g ez a fordító -
es ha nem mindenki ugyanazt a bongeszot hasznalja? :D
he? erre nem gondoltal mi? :p
na mind1, ez off
csak egy otletet adtam elo -
amugy amig a progi kiszimatolja a jelszot, az eltart egy darabig sztem.
szoval, ha gyorsan akarjatok folytatni, akkor en mar elkezdenem a helyetekben. -
Cat 02 #2395 de :P bár leg1szerűább jobb klikk és hiv mentése :D -
nem mind1? :D -
Cat 02 #2393 nem egyszerűbb Flashgetbe beírni h letöltés "http://hp7magyar.narod.ru/forditas.pdf" és ezt oda? -
csak megsugom, hogyha valamit nagyon akar az ember, akkor megszerzi azt.
egy abszolut egyszeru modszer az olvas tovabbi elvezesehez... :)
lemented a gepedre a filet, aztan szetteped a jelszot rajta.
azaz:
http://hp7magyar.narod.ru/forditas.pdf <<< megvarod, amig keri a jelszot. te termeszetesen raklikkelsz az elutasitobb lehetosegre, miutan nincs jelszavad. sebaj, az oldal betoltodott, ergo lementheted a gepedre. :)
aztan mar nincs mas dolgot, mig megvarod, amig a frissen letoltott adobe jelszofeltoro meg nem tori az atkot. mondjuk ezt naponta kell letoltened, de segaz. ha mar egyszer megvan a jelszo... (a cracker progi okklumenciat alkalmaz)
sok sikert
:) -
A jelszót még senki nem tudja, és nem valószínő, hogy a fordító, az azt adta volna jelszónak, h harrypotter.
Esetleg ha van valakinek feltörője akkor... -
Teutonic #2390 Ha valaki megtalálja a magyar fordítás folytatását kérlek küldjétek el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bármit megadnék érte:((((((((((
Emailem : [email protected] -
1010 #2389 sziasztok ide is jöhet a jelszó [email protected] -
Itt a jelszavazás előtti pdf, 286 oldal. -
Gabe1994 #2387 Nekem is lécci küldjétek el, ha vki rájön, és én is próbálkozok
-
pandaaa #2386 ha megadod a mail címedet átküldöm azt a 286 oldalt ami eddig fent volt -
Áááá ma akartam elkezdeni olvasni erre jelszó... :S Fizetős lesz vagy mi? -
Cat 02 #2384 istenem , spam levél menni fog 1000L :S -
Sziasztok!
Hát ez a jelszós dolog engem is érzékenyen érintett. Délután olvastam el az utolsó sort, most meg úgy látom abba kell hagynom... Ez nem jó :(
Ha valaki tudja a jelszót kérem nekem is küldje el a [email protected] mailcímre! Hálám üldözni fogja! Köszi! -
toti81 #2382 ha valakinek megvan a jelszó: [email protected]
lécci lécci lécci lécci lécci!!!!! -
eXequtoR #2381 Ha a jelszó megvan vki pls [email protected] msnen tolja át. Nem pojén a felénél abbahagyni... -
Dumbledore az 5. vagy a 6. részben hal meg?(még nem tartok ott:) -
Cat 02 #2379 "Ugye, a Harry Potter hatodik epizódjában (?) az új miniszter egy bizonyos Rufus Scrimgeour, aki az aurorok parancsnoka volt. Namármost, a latinban a rufus szó jelentése baloldali. Tehát a mágiaügyi miniszter baloldali nézeteket vall."
-.-' -
pandaaa #2378 A jelszót honnan lehet megtudni? Én is uncsitesó szeretnék lenni!!! :-D -
Cat 02 #2377 LF jelszó, hát a más fordítást nem tudtok? -
Borg #2376 Jelszó lett a pdf-en. Kiváncsi vagyok mikor lesz közzétéve valahol :)