Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor ezt olvasod, én már rég nem leszek az élõk sorában, de tudatniakarom veled, hogy én fedtem fel a titkodat. Elloptam az igazi horcruxot, és amint tehetem, megsemmisítem. Abban a reményben várom a halált, hogy mikorszembenézel méltó ellenfeleddel, már ismét egyszerû halandó leszel.
R.A.B.
én tudom ki az a R.A.B.<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Kijöttek a Deathly Hallows könyvborítói! Nézzétek meg, nagyon jóak!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
(\__/) ( X.x) ( } . { )
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Valóban nem szabad varázsolni a vonatom sem de ott mivel nem figyeli õket senki ezért következményei se nagyon lehetnek. Fogd fel csinytevésként<#vigyor>#vigyor>
pl uhyebár a thesztrálokat csak az látja, aki látott valakit meghalni.
Hary az 5. év elején látja a thesztrálokat, mivel láta cedriket meghalni.
DE: mikor a 4. rész végén mennek a vonathoz a fiákerekkel, akkor mért nem látja a thesztrálokat??? Pedig cedric halálán már túl van...
Meg hogy nem szabad varázsolniuk csak a suliban...
A vonaton is jól megküldték harryék malfoyt... Ha az nem varázslat akkor mi?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
lehet másoknak nem esett le szal leírom (pl nekem eddig nem 😄)
harry amikor el akarja rejteni a könyvet akkor bemegy a szükés szobájába úgy h "szükségem van egy helyre ahol elrejthetem a cuccot" és látja azt a volt nincs szekrényt 😄 és így tudta a jóstancsi is meglátni Malfoy-t vagy kit xD
http://www.bonnie-fan.com/gallery/gallery/gallery/HPGOF/gofcap02.JPG
Copy+paste
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Soha nem gondoltam volna!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
de Ginny nem jön be😛
A második kötetben van félig fej nélküli nick kimúlásnapi partija. Mikor nick meghívja harry-t mondja, hogy most halt meg 500 éve.
Bent a partyn a tortára van írva hogy ......nick meghalt 1492-ben.
1492+500=1992 tehát harry 1980-ban született, és most lenne 27 éves.
Csak ennyit akartam 😄
Meg a hétben van, hogy ginny meg harry befexenek az ágyba.. Ha én harry lettem volna már rég jol...😊))
Torrent<#buck>#buck>
én már azzal próbálkoztam hogy bemásolom word-be de lusta voltam hozzá😄
hp7
Magyarul az Animus Kaidó 2008. februárjára ígéri, pontos dátum még nincs.
Fõnix rendje nemzetközi premier 2007. július 13-án lesz
A magyar premier 2007. július 19-én lesz
hp3 film: ti ilyennek képzeltétek a tekergõk térképét ?
mert a könyvben mindig azt mondja h egy pont itt meg lábnyom :S
4: Mordon vaze 😄 mágia van minek oda "tartó" a mûszeméheZ?
más: a nagyterem ilyen kicsi ? :S az egyben mintha nagyobb lett volna meg így sztem elég gáz :S
(Ez a fejezet a 36.)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Ja, és ki melyik fejezetnél tart?
Éna dumbledore figyelõ szemé-nél.