Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
A Sötét Nagyúrnak
Mikor ezt olvasod, én már rég nem leszek az élõk sorában, de tudatniakarom veled, hogy én fedtem fel a titkodat. Elloptam az igazi horcruxot, és amint tehetem, megsemmisítem. Abban a reményben várom a halált, hogy mikorszembenézel méltó ellenfeleddel, már ismét egyszerû halandó leszel.
R.A.B.

én tudom ki az a R.A.B.<#vigyor3><#vigyor3>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halkan kérdezném: az angol borítón Harry hátára kapaszkodó Dobby kezében az ott Griffendél kardja? Nekem annak tûnik...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

PJack
wow

Kijöttek a Deathly Hallows könyvborítói! Nézzétek meg, nagyon jóak!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

AleXXXXX
ja😊 😛

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Malakai
Ez a feldolgozós tényleg csak magyarázkodás, eleinte egyértelmûen az volt a válasza, hogy mert nem akart a könyv legvégére behozni ilyesmit, de persze ezt egy kisiskolás úgyse érti meg. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Felfogni felfogta, de nem dolgozta fel. Sztem ez a kettõ különbözõ. Amúgy meg Rowling csak magyarázkodik, miért csak a köv könyv elejére tette.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

AleXXXXX
Érdekes, hogy egy 14 éves gyerek, aki árván nõtt fel, nem fogja fel, hogyha valaki meghalt, az soha többet nem jön vissza...

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

David01
A thesztrálokat az látja csak aki látott valakit meg és fel is dolgozta annak a halálát bõvebben itt olvashatsz róla.

Valóban nem szabad varázsolni a vonatom sem de ott mivel nem figyeli õket senki ezért következményei se nagyon lehetnek. Fogd fel csinytevésként<#vigyor>

macselek
Elöbbire rowling válaszolt, azt mondta, hogy nem akart egy teljessen új dolgot bevinni a végére. Sztem igaza is van.

AleXXXXX
Vana a könyvben 1-2 hiba:

pl uhyebár a thesztrálokat csak az látja, aki látott valakit meghalni.

Hary az 5. év elején látja a thesztrálokat, mivel láta cedriket meghalni.
DE: mikor a 4. rész végén mennek a vonathoz a fiákerekkel, akkor mért nem látja a thesztrálokat??? Pedig cedric halálán már túl van...

Meg hogy nem szabad varázsolniuk csak a suliban...

A vonaton is jól megküldték harryék malfoyt... Ha az nem varázslat akkor mi?

David01
Nekem valahogy a negyedik nem jön be, 5. végefelé abszolút kedvenc, 6-ba meg jó látni a romantikus szálakat de a végére azért már vártam volna hogy Ron és Hermione összejöjjön. Sebaj, majd a hetedikben remélem megtörténik a csoda <#puszi>

macselek
ez nekem se volt kérdéses:S Nekem a 6 tetszik a harmadik legkevésbé😊 5 a kedvenc😄

hát kidobja a szobából😄 szal biztos látta

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

David01
Én elsõ olvasásra észrevettem, és a jóstancsi nem meglátja csupán meghalja amint Malfoy örül mert megcsinálta a szekrényt.

váá tegnap olvastam hp 6 ot 😄 (már olvastam régebben is de uncsiztam)
lehet másoknak nem esett le szal leírom (pl nekem eddig nem 😄)
harry amikor el akarja rejteni a könyvet akkor bemegy a szükés szobájába úgy h "szükségem van egy helyre ahol elrejthetem a cuccot" és látja azt a volt nincs szekrényt 😄 és így tudta a jóstancsi is meglátni Malfoy-t vagy kit xD

De jó.
http://www.bonnie-fan.com/gallery/gallery/gallery/HPGOF/gofcap02.JPG

Copy+paste

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

=\ majd otthon megnézem

PJack
nem.

link címének másolásával nem jó?

macselek
de ne várj folytatást..😞 Beszéltem vele e-mailbe, azt mondja, hogy mire befejezné, addigra kijönne az igazi 7, és senkit nem érdekelne már😞 Mondtam neki, hogy itt minket érdekelne, de hajthatatlan😞

brodix
Most olvastam el(lásd:üzenet dátuma-10 perc ha precízek akarunk lenni),és tényleg nagyon ütõs a vége!
Soha nem gondoltam volna!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

macselek
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

PJack

:S

PJack
xDDDDDDDD

picit nyomott 😄 mintha Fredék neki lökték volna a falnak vagy nem tom 😄

PJack
hmm.. Hermione tényleg jól néz ki😊
de Ginny nem jön be😛

PJack
<#hehe><#nevetes1>

nem kéne lelõni a poént XD lesz még1 kiválaszot xD

AleXXXXX
Itt egy érdekesség:

A második kötetben van félig fej nélküli nick kimúlásnapi partija. Mikor nick meghívja harry-t mondja, hogy most halt meg 500 éve.
Bent a partyn a tortára van írva hogy ......nick meghalt 1492-ben.
1492+500=1992 tehát harry 1980-ban született, és most lenne 27 éves.

Csak ennyit akartam 😄

AleXXXXX
Ja 😊 Hermióne tényleg jó...

Meg a hétben van, hogy ginny meg harry befexenek az ágyba.. Ha én harry lettem volna már rég jol...😊))

AleXXXXX
A filmröl:
Torrent<#buck>

lele
thx szülinapomra megnézem 😄

PJack
thx!
én már azzal próbálkoztam hogy bemásolom word-be de lusta voltam hozzá😄

macselek
nekem már nem kell, elolvastam😊 Volt egy rész ami nem tetszet, de a alapjába véve jó volt naon.😊 Néztem egy másik alternatívot, hát, azon röhögtem nem kevessetxDxDxD

David01
Tessék itt van az alternativ hp7 egy darab doc-ba. Kényelmesebb szerintem mint egy weboldalon olvasni <#smile><#vigyor>

hp7

PJack
egyetértek, bár nekem daniellel nincs olyan nagy bajom... csakhát én elõbb láttam a filmeket mint hogy olvastam a könyvet...

David01
A könyv 2007. július 21-én jelenik meg.
Magyarul az Animus Kaidó 2008. februárjára ígéri, pontos dátum még nincs.

Fõnix rendje nemzetközi premier 2007. július 13-án lesz
A magyar premier 2007. július 19-én lesz

lele
mikor jön a könyv? és a film?

macselek
Én a filmeket egyre kevésbé szeretem... Aki a harry potter-t játsza az tök béna:@ Hermioneba szerelmes vagyok, az egyre szebb😄 Ronnal sincs gond, de ez a daniel radcliffe vagy mi a picsa, ez kurva gagyi

pár kérdés féleség 😄
hp3 film: ti ilyennek képzeltétek a tekergõk térképét ?
mert a könyvben mindig azt mondja h egy pont itt meg lábnyom :S
4: Mordon vaze 😄 mágia van minek oda "tartó" a mûszeméheZ?
más: a nagyterem ilyen kicsi ? :S az egyben mintha nagyobb lett volna meg így sztem elég gáz :S

össz-vissza kb hány oldal ?:

macselek
Én meg befejeztem😊 A vége nagyon ütõs, és télleg az az uccsó szó, hogy sebhely😊 Mikor lesz már kész a 8?? Az elsõ fejezet megvan belõle, de több nincs😞 Na mindegy, majd felkeresem e-mailbe a tagot aki irta😊

mosoporr
A tékozló fiú 18fejezet,elsõ nap 10 fejezetet olvastam el de folyt a szemem,másnap is égett,azota max 2 fejezet/nap,legalább igy tovább tart😊

brodix
Én már a ,,Nagyúr és a Kiválasztott" címû fejezetet kezdem,de most tényleg nagyon elfáradtam a sok olvasásban.
(Ez a fejezet a 36.)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

AleXXXXX
sztem eléggé jó. Nekem nemnagyon túnik fel, hogy nem jk írta.é Persze vannak különbségek, de csak a fogalmazásban. az írás stílusa, a történet menete nagyon is harrypotteres...

Ja, és ki melyik fejezetnél tart?
Éna dumbledore figyelõ szemé-nél.