Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
mert kodolva van
goldengaterõl is letölthecc bármit de nem tudod megnézni<#vigyor4>

\"If in doubt, flat out!\"

brodix
FRANCBA!
Letöltötte,de vmiért nem tom megnyitni!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Kicsit izgultam a negyedik rész miatt. Szerintem Chris Colombus volt a legalkalmasabb a feladatra, ezt bizonyította is két résszel. De mákom van mert nem csalódtam az Azkabanban és a Tûz serlegében. Az új Herri Potyogót megint kissé parázva várom. Vajon mennyire cseszte el az új rendezõ a filmet vagy mennyire nem?

For the greater good

sok sikert majd a hp4-hez o/

BUDA > miskolc.

brodix
Nem tom,mert 99%-nál megakadt!<#szomoru1>
De reménykedek benne,hogy menni fog!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

PJack
és legalább az van benne, aminek lennie kell?:P

Pain is inevitable. Suffering is optional.

brodix
ZSÍR!!!!
Felmentem újra a torrentz.com-ra ,és találtam egy nem becsomagoltat,tehát egy tényleg INGYENEST!!!!!!!
TÖLTSÉTEK LE!!!!

macselek
nem áll szándékomban fizetni érte:) csak password nincs hozzá...

Malakai
Nem kell ennyire ráizgulni, úgyse az eredeti van benne, aki meg kifizeti, az megérdemli. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

brodix
HI!
Akinek sikerült feltörni,pls adja már meg a passwordot!

brodix
Abban a password.txt fájlban az van,amit írtam:
,,Fizess 5 dollárt,és megnézheted a filmet!"
Különben én is próbáltam feltörni,de eltartott volna vagy 5 napig!

maffioso
én feltudtam volna anno xp-n de nemtom mejik progit használtam
nézz utána és phazeddlrõl szeddle
phazeddl.com
eltarthat akár3-4oráig is mig feltöri

macselek
na, nem szóltam:P Ez egy p*csa. Ki tudja feltörni?:)

macselek
jó, de még nem jött le nekem, és egy darabig nem is fog azthiszem:)

maffioso
na hogyha nem fake akkor irjátok le légyszi

macselek
van mellette egy password.txt -.-

maffioso
fel lehet törninem nagy cucc

brodix
Téves riasztás!
Legalábbis azok számára,akik nem akarnak 5 dolcsit leperkálni egy regisztrációért,mert csak úgy kapod meg a kódot,a tömörített fájlhoz,ugyanis kóddal van védve!
picsába!

macselek
sztem simán kiírják alatta...:D

kiváncsi leszek h oldják meg magyarban a hazudni bûnt feliratot

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

De több mint 3 hónappal a premier elõtt? Ez annyira irreális hogy már fáj, még javában folyhatnak a film utómunkálatai...
macselek
Egy: Nem kéne csak úgy hülyézni. Kettõ: Nem tudtad, hogy egy csomó filmet kilopnak bemutatás elött?

Te nagyon hülye, világszerte csak július 13-tól mutatják be, hogy lenne fent? Az fake amit szedsz :)

Nem, nem a boltív. Nézzétek meg, a lába még benne van a csõben. Látszik a csõ pereme is!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

macselek
szóval télleg le lehet szedni? Bátyám mondta, de azt hittem kamuzik:P

brodix
Az elõbb a HP5 FILMRÕL beszéltem

brodix
HI!
Remélem SPOILER!-rel nem számít hirdetésnek a következõ:
Töltsétek le a torrentz.com-ról a Harry Potter 5-öt!
Ha valaki letöltötte,és jól tud angolul,és tud csinálni feliratot,az pls küldje már el a feliratot!
PLS!

Malakai
A közönséges muglik azt kapunak, vagy boltívnek nevezik... :D

Cat02: Az eddigi részek se voltak olcsóbbak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

17 font :O

hát amcsi boríton olyan mintha invitoznának

Teljes amerikai borító

Teljes brit borító

Teljes felnõtt borító

Nézzétek meg a brit verzió elõlepját, Harry felsõteste egy csõszerûségbõl bukik ki, amelyet mi, közoönséges muglik teleportációs korridornak hívunk.

hát szerintem Hermionénak megvan az a bal szeme, csak a nagy részét eltakarja a haja, és gondolom megzavart, hogy nem látod a szembogarát :) Az olyan izé lenne, ha Rémszemtõl kéne mûszemet kérnie xD
õõõ milyen szûk csõ ?
hátso borítót hol láttál ? linket plz :)

Megfigyeléseim a két borítóról. Csak ötletek, véleményt, ellenvéleményt várok :D

Brit borító:

- Harry éppen apparál, most bukik ki abból a "szûk csõbõl", amelyrõl a HBP-ben olvashattunk
- Harry bal karján megégett a talár, vagy mintha megolvadt volna
- Egy manó (Dobby, Winky vagy Kreacher) kapaszkodik Harry vállába és a Griffendél kardot tartja
- A karakterek körül vannak véve. H, Hr, R ellenkezõ irányokba néznek és mindnyájan látnak valamit.
- Valószínûleg nem véletlen, hogy különbözõ színû a talárjuk. Hermionén Hollóhátas kék van, ugyebár az ész. Harryn fekete, ez talán valami halál-szimbólum. Ron és a mardekár-zöld? Érdekes...
- Hermionénak hiányzik a bal szeme.
- Csak Ron ép, Hermione és Harry sérült. Mintha bal oldalról érte volna õket vmi támadás (Hermione hiányzó bal szeme, Harry megvágott bal karja)
- Hátrafelé/kifelé zuhannak a "csillagkapu" alakzat irányába

Hátsó borító:

- Fehér Roxfort? Vagy egy másik kastély? A Malfoy-kastély?
- Töviserdõ (Tiltott Rengeteg?), a homály/köd forrása. Mtaforikus, vagy tényleg az erdõbõl jön a negatív sugallat?
- A kastély ajtaja nyitva és odabenn világoság van. Ha ez Roxfort, akkor nem zárják be?
- Mi az a furcsa felhõ a kastély fölött? Nekem elsõ látásra olyannak tûnik, mint az Enterprise :D
- A fülszöveg alatt átlátszó üveggömb csillag mintázattal, benne kígyó. Köze lehet vajon az OoTP-bõl emlékezetes egymásba maró füstkígyókhoz?
- A túloldalt Ágas. Dementorok lesznek, úgy látszik

Amerikai borító

- Amfiteátrum szerû épület, nyiott tetõ, naplemente, körben emberek, Halálfalók?
- Az elõtérben romok: törött gerenda és oszlop maradványok
- Függönyök? Színház?
- Voldemort úgy tartja a kezét, mintha távol akarna tartani magától valamit/valakit. Úgy tûnik, mintha hátrálna.
- Harry ezzel ellenben mintha búcsúzna, istenhozzádot integet. Az arca nyugodt, nem úgy, mint a csuklyás Voldemorté.
- Harry nyakában egy hal alakú medál lóg.

Hirtelen felindulásból ennyi. Kérlek, vélményzzétek az észrevételeimet!

brodix
csak ron néz ki úgy,ahogy eképzeltem

macselek
alapból undorító:@ Harry úgy néz ki rajta, mint Klark Kent:D Én nem így képzelem el legalábbis...

Punker
úgy fogalmaznék hogy sz@r a rajz :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
képet!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

vagy csak kacsint xD

Nézzétek meg a brit borítót. Hermionénak mintha hiányozna a bal szeme. Lehet, hogy fél szemére megvakul?

brodix
Nem codric and hollow,hanem Godric's Hollow

Malakai
Jap, legtöbben rá gondolnak, az pedig csak rátett egy lapáttal, hogy a HP-Lexikonban egy darabig az R.A.B. mellett ott állt a neve, de aztán ezt eltávolították. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

btw az a Halálos szent vagy mi ? :D
1ébként a szülei sírka is egy olyan helyen van nem ? Codric and Hallow vagy mi

ez?
vagy az amcsi :D
1ébként nekem az angol túl sûrû :D
a 4. angolé viszont a sárkánnyal szép :)

én csak 1et ismerek :D

PJack
Regulus Arcturus Black

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Malakai
Rowling direkt jópár R.A.B.-ot írt a sztoriba, hogy lehessen találgatni. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

macselek
regulus (mittoménmi) black? -.-

Punker
na ki?