4470

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Fawkes
    Ez a Fókuszos dolog tényleg szánalmas. Rowling pont Egy ilyen hapsitol fogja elvenni a hosszú köpeny és az üst ötletét mi? A Britt szokások és legendák mindig varázslókrol és boszorkányokrol szóltak(nameg 10000 varázslatos dologról. Es ha észrevettétek a Fókuszban is ügyesen osszevágtak a dolgokat.
  • Gabe1994
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet, h dumbi nem akart főbenjáró átkot használni, mert lecsukják érte, de harryéket így is keresik, szóval nem valószínű, h lenne kuk nem használni
  • Ry0K3N
    Figy ha Dumbledore sem bírt vele csak a kard segítségével akkor szted más használ neki?
  • Cat 02 #2612
    A kviddics évszázadai
    Legendás állatok és megfigyelésük
  • Jrex
    Annak a másik könyvnek mi a címe ami külön van?Tudjátok van a kviddicses meg az a másik(ilyen szörnyes vagy mi)
  • Hano
    lexikon:D
  • Gabe1994
    Aztán Voldemort közli ronnal, h ő az apjaXD 1ébként lesz 8. rész, de az csak vmi összefoglaló kötet lesz
  • Cat 02 #2608
    Lovegoodig?
  • brodix
    Rosszul írtam a nevét.
    Nem Gabe 98,hanem GáBriS.
    Nem tom honnan szedtem ezt.
  • Kanál
    pedig ilyen stílusú az eredeti is, többek között ezért nem tudom olvasni az angolt mert rohadtul irritál :c
  • toysoldier
  • nando42
    Hát, aki a második fejezetet fordította, véleményem szerint még életében nem látott (magyarul) könyvet. :(
  • 50cent911
    remélem hogy rowilng asszony meggondolja magát és még ir vagy 4harry potter kötetet!mondjuk harry tovább tanul hogyauror lehessen,eközben kiderül hogy volt egy elveszett horcrux amire senkise gondolt egy halálfaló formájában aki hű maradt voldemorthoz.közben ron megutálja harryt mert tul nagy a felhajtás körülötte és irigy lesz rá,ezért csatlakozik voldemort nagyurhoz és beáll halálfalónak!ezután harcolnak 3 köteten át de nem birnak egymással,és a az utolsó kötet végén szembe kerülegymással ron és harry mivel harry képtelen megtámadni ront,eközben voldemort egy hirtelen támadással megöli harryt!ezért ron olyan ideges lesz hogy semmi se állhat az utjába és megöli voldemorot ezentul őlesz király és happy mindenki!:))))))csak nehogy olvassa a fórumot rowling aszony és lenyúlja a sztroimat!

egyébként volt a fókuszban egy csávó és azt állitotta hogy tőle vette az ötletet j.k.w mert az ő könyvébe is volt tallár meg üst!szánalmas
  • Gabe1994
    Az új fejezeteket a rádió mintájára kéne feltenni, mindg más jelszó, és a más hely, és az előző végén van a jelszóXD
  • Gabe1994
    nem baj, tőlem lehet egy fokkal rosszabb, de legyen fent az egész
  • Gabe1994
    ja, meg aztán a mágikus testvériség kútjáról ne is beszéljünk
  • nando42
    oké', é vagyok az idióta, rájöttem. :D
  • Gabe1994
    Mondjuk, tényleg szép felfordulást csináltak 5.-ben a Misztériumügyi főosztályon, 20-30 időnyerő, 20-30 ezer jóslat, a halál termét(a boltíveset) porrá rombolták szinte, a bolygós termet is valszeg jól szétlövöldözték, ha jól emlékszem az agyas tartályt is szétlőtték, szóval csak pár százezer galleonos kárt okoztakXD
  • nando42
    lehet, hogy csak én bénázom, de a firefoyom nem akarja leszedni, vagyis a 1.5mb-ből mindössze pár száz kilobyte-ot hajlandó leszedni...? valaki feltenné egy normális helyre?
  • 50cent911
    azt tudom hogy összetörték de valahogy biztos tudnának ujjalat csinálni
  • Borg
    Btw, látszik hogy ezeket a fejezeteket már valaki más tette hozzá. SOKKAL silányabb fordítás!
  • Kanál
    összetörték az összes időnyerőt, figyelj mit olvasol -.-
  • Hano
    olvasd el angolul a köv fejezetet:D
  • 50cent911
    egy bajom vann a harry potter könyvekkel ha az egyiket olvasom telejsen elfelejtem a többit és ujra el kellolvasnom:))
  • toti81
    Nem lehet szavakba önteni a hálámat....
    Csak annyi a baj hogy megin izgalmas résznél lett vége...
  • Hano
    azt úgy kellett volna csinálni h senki se vegye észre őket.. azt meg elég macerás lett volna:))
  • 50cent911
    DUMBLEDORT nem lehetett volna az időnyerő segitségével megmenteni?simán visszamennek 30percet ugy ahogy csikócsőrnél tették
  • Shame
    Thx newrokonomnak!
  • Gabe1994
    thx a névrokonnak!
  • Borg
    thx
  • brodix
    Itt van 22. fejezetig.
    Ha esetleg vki meg szeretné köszönni,ne tegye,mert gabe 98-é az érdem.
    Egy másik hp-s fórumban linkelte be.
  • Hano
    193, de a 20. fejezet benne van..
  • dogfish
    298 oldal?
  • Hano
    20ig meg van nekem, de lehet h nem ugyanaz a lelkes fordító csinálta...
  • dogfish
    a jok nem lovoldoznek zold fenyeket semmire. :)
  • 50cent911
    :)jó ötlet gabe
  • Gabe1994
    Én szeretem ezeket a hibákat olvasni, mert érdekesek. A könyv azért 50 évvel ezelőtti, mert piton az annyától örökölte( eli s mondja hermi, h igaza volt, mert valaha tényleg eileen prince-é volt) Ha én horcruxot csinálnék, akkor egy homokszemből csinálnám, ami lesüllyed a tenger mélyére, és 2 tonna homok ráülepszik. na azt meg nem találná senki.
    És Harryék mért nem semmisítették meg adava kedavra-val a medált, vagy ha nm tudják használni, akkor megkérni rá a rend egyik tagját, mért keresgélték a kardot?
  • zeli
    Hét nem nagyon lesz, mivel a magyar kiadó már a pert fontolgatja a magyar fordítások miatt.[cikk]
    Szóval minden az interneten fellelhető magyar fordítást eltávolítottak.
  • Eszter004
    ....Mert én 19 fejezetet, úgyhogy szóljatok, ha van újabb rész is:)
  • Eszter004
    Hali!
    Ti mennyit olvastatok eddig el magyarul?