Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár nappal a Hallows elõtt az ember agya igencsak beindul. Elõjöttem egy elmélettel, kérlek Titeket, fûzzetek hozzá kommentárt:
Voldemortot nem is olyan nehéz legyõzni, mert valójában nincs akkora hatalma, mint amilyennek az emberek hiszik. Nagyon erõs, ezt nem kétlem, de aki nem fél tõle (pl a megboldogult Dumbi annak idején), könnyedén két vállra fekteti.
Van ugye Tom Marvolo Riddle, a sunyi kis Mardekáros, aki szinte perverz kéjjel terrorizálja a diáktársait. Elõtte meg, ott volt az árvaház, a kirándulás és az a barlang... Na szóval, az emberek megtanultak félni Tom Riddle-tõl, fõleg azután, hogy elidegenítette magát minden gyökerétõl, azzal, hogy felvette a Voldemort nevet. Tom Riddle-bõl így egy túlmisztifikált, démonizált figura vált, nem csoda, hogy csak nagyon kevesen tudják, ki is volt õ annak idején.
Úgy 1970 körül Voldemort és a Halálfalók (akkor még Walpurgis Lovagjai, amennyire ez Rowling háttérinfóiból kiderül) megindítják a támadást. Itt jön az eémélet az elméletben: Hogyan érhette el Voldi, hogy ennyire rettegjenek tõle? Bevetette a villámtámadás gyõzhetetlen stratégiáját. Gors, koncentrált támadások, kulcsfigurák kiiktatása. Nem csoda, hogy a nép megtanulta félni a Voldemort nevet...
Itt jön be a lényeg: ha nem félnének tõle, Voldemort nem lenne több egy mágikus "terroristánál", aki ugyan sokakat megöl, de attól még hús-vér ember, nem az a szinte természetfölöttinek mondott lény, akinek õt, "Tudjukkit", a mágusnép látja. Voldemort erejét a nép félelme adja, annyira, hogy el is hiszi magáról, hogy milyen hatalmas, pusztán azért, hogy önnön halandó lényét, melyet mindennél jobban gyûlöl, elfedje. Ha a nép megtanul nem félni tõle, Voldemort bukása elkerülhetetlen. Ehhez pedig egy népvezér kell, mondjuk... A Fiú, Aki Túlélte...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
kicsit vissza olvastam,és nagyon dicséritek a filmet,én is láttam 3órája,
nekem hatalmas csalodás volt,irtátok hogy javult a szinészi teljesitmény, nekem ez nem tünt fel,Luna Piton ÉS Voldit alakito szinészek kivételével nállam mind megbukott,a film zenéje is ellett tulozva nem volt összhangba a filmel,a spec efektek rendbe voltak de tényleg csak ennyi pozitiv
szerintem a film hibája a rendezõ választása volt. a kölcségvetés elég magas nyugottan lehetne igazi rendezõt szerzödtetni,nagyon meg nézném James Cameron mit hozna ki ebbõl a müfajbol.
Most néztem meg a filmet,krva jó volt!!!!!!!!!!!
Különben igazat adok MagyaR-nak,lehetett volna hosszab is,mert így mindenbõl csak egy kevéske jutott,vmibõl pedig semmi.(Teszem azt Kviddics
Sztem a Szükség Szobájának megtalálása nem volt vmi jó.
Most nem mondom el,hogy hogy történt,mert van aki még nem látta,de aki látta,sztem tudja mire gondolok.
Na jó,ennyi az én véleményem,ha elárultam vmit,nagyon sajnálom.
Értékelés:lásd. második sor 😄
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
... got nothin to share with you...
Most várhatok egy csomót<#shakehead>#shakehead>.
Azért thanks infot!<#wave>#wave>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
rasheedw: Ezt ne itt, keress egy warez fórumot vhol...!
VSO ConvertXtoDvd progival ha konvertálok az átvonvertált dvd filmen megjeleni egy felirat a film közben hogy a www.vso-software.fr oldalo tudom leszedni, de én nem tom hogy hol kell. Ha valakinek megvan ez a progi és tudja please mondja el! Eéõre is köszi
Cat 02: 22.-én jön ki MO-n az angol változat (ha itthon lennék akkor, tuti meg is venném...)
Különben én is örültem volna még 1,1.5 órának.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Egy kb. 700 oldalas könyvet nem lehet jól belesûríteni egy 2 órás filmbe!! Vhogy mindenbõl kaptunk egy kis ízelítõt, ami a könyvbe jobban ki volt fejtve.
Jó a film csak lehetett volna még jobb is, kb. ha egy órával hosszabb lett volna<#beka3>#beka3>
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Alah Alik Ya Sidi!
... got nothin to share with you...
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Két verzio már fent vanegy oldalon.Most találtam. Le is szedem.Alig várom. Azt mondják ez a legjobb rész.Majd ha megnézem irok róla rövid véleményt nektek!
Forever Harry!<#nyes>#nyes>
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Olyan jó lesz a 7. könyv!!!😊)))))))) Csak az a szar, h utánna nem lessz tovább...:'(
Nos én találtam torrenten pár harry potter 7-nek kikiáltott cuccot, és beleolvastam, és mindegyik ugyanaz volt.
Ha érdekel, és ha fenn vagy bluetorrenten, akkor keress rá, én töltöttem fel.
Alex
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Jól játssza az ipse a gonosz szerepeket. Bár eddig én még mindig ilyen szerepben láttam (Schindler listája, Vörös sárkány). A trailer alapján ebben a részben sem lesz valami barátságos. <#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"