Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
És Alfonzo Cuarón aki a harmadik részt rendezte? Õ szerintem nem angol 😊

Én különben ma néztem meg a filmet. (vagyis mivel már bõven elmúlt éjfél ugyebár tegnap😄) Az új szereplõket fõleg Luna-t nagyon jól eltalálták, õ lett a legjobb eddig nem szerepelt karakter szerintem, és jól alakította ezt az "álmatag" lánykát ahogyan a könyvben is levolt írva 😊 Tonks viszont bazi keveset volt :S. Piton fapofája meg még mindig a legjobb, iszonyat jól tudja csinálni 😄 Kicsit különben idõnként unalmasnak tûnt nekem a film és szerintem nem ez lett a legjobb Potter film. Valahogy azért szerintem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehetett volna drámaibbra csinálni Sirius halálát, nekem valahogy túl elkapkodottnak tûnt. Így a filmen szerintem nem annyira látszódott, hogy Harry mennyire ragaszkodik Siriushoz, azért a könyvben ez jobban le van írva. Persze sok minden jobban és bõvebben ki van fejtve a könyvben, dehát tökéletes adaptáció sosem lesz úgysem sose az tény 😊

És most csak az olvassa aki olvasta az eddigi könyveket 😊

Nagyon remélem, hogy a következõ filmben Dumbledore-nál jobban odafigyelnek erre, illetve a "meregõs" részekre is kellõ idõt szentelnek.

Összességében nem rossz film, de valahogy vannak hiányosságai ami miatt nem ez lesz számomra a legjobb Potter film. Lunat viszont még egyszer ki kell emelnem, szerintem szuperjól eltalálták!😄 Kár, hogy a Félvér Hercegben nincs valami sok szerepe😞

fsgh
... nem kell nagy logika hozzá...a szavak nem ugyanolyan hosszúak magyarban mint angolban...aztán nem vagyok én jós hogy tudjam hosszabb lesz-e vagy rövidebb...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Rowling kisasszony nemistom, asszem a világ 10, vagy 100 leggazdagabb emberei egyike<#wink>.
Éhen halni biztos nem fog<#wink>.
Szívesen lennék a gyereke<#hehe>, akkor lenne bõven zsé. Mondjuk így is van szerencsére.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Aha, de miért? :S
És rövidebb, vagy hosszabb?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Priv. ment.
Ha tetszik, akkor vedd meg, nehogy aztán késõbb rámfogják, hogy miattam halt éhen Rowling kisasszony 😊
sziasztok nem tudja valaki hol tudom elolvasni a neten a fõnix rendjét?
fsgh
félre értettél...
ha lefordítják angolról magyarra akkor más lesz a hossza...hacsak pár oldalal is...😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a könyv!
Az angol 608 oldalas lesz!

Miért nõhet, vagy csökkenhet? Sztem mivel uccsó rész, 500 oldalra mindenképp számíthatunk, hiszen Rowling csak nem fogja összesûríteni 300-ba 😛.

fsgh
azt nem mostanában tudjuk meg(pontosan)...hisz a Magyarra fordítás után nõhet is vagy csökkenhet is az oldalszám..

brodix
Hány oldalas lesz?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Hát emberek ez lol<#wow1>Valaki lefényképezte az utolsó(Halálos Szentek) könyv elsõ 495 oldalát és felrakta a netre (torrent).Ez nem tréfa hanem igaz. Majd próbálok feltenni képet. Aki már nem bírja kivárni ezt az 1 hetet az dobjon meg egy privit és elmondom honnan lehet szedni.Csak a fél könyv de legalább valami <#eljen>

Már megvan az OST, tegnap lejött, de azért np és thanks.
#2179: várok egy jobb minõségre, de a linket is thanks mindenesetre.

AKI A HARRY POTTER 5 JÁTÉKOT TÖBB MINT 50%-IG ELJUTOTT AZ PLZ VEGYEN FEL A : [email protected] , msn címre
Punker
józanul nézted? a 4. 2 vilmossal bemelegítve teljesen jó volt, úgyhogy nem hiszek neked 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

brodix
Én most olvasom 6.szor

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Mhosah Myth
Óriási nagy csalódás volt ez a film! BORZALMAS! Persze én a könyvbõl indulok ki mivel az 5.-ik részt 5ször olvastam! És könyvadaptációnak szörnyû! Az 1. 2. volt a legjobb... A 3. résztõl el lett xarva!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

grebber
Na én is megnéztem.Hát a oltári nagy beharangozással ellentétben akció alig volt benne meg hogy legfélelmetesebb rész lesz kiknek 2 éveseknek ? lol ha ebben volt valami félelmet keltõ rész akkor már akármi is félelmetes lehet!

Next PC upgrade: 2022

a book mindig más mint a movie

PJack
tegnap déután néztem meg én is, és... hát nem is tudom... tetszett is meg nem is.
a bajom vele az hogy rövid volt. nagyon sok részt, ami szvsz fontos lenne kihagytak belõle vagy megváltoztatták. amugy sztem aki nem olvasta a könyvet, az nem is nagyon fogja érteni.
kicsit olyasmi, mint a sótlan leves, szép (télleg nagyon látványos), fogyasztható, de mégsem az igazi, mert hiányzik belõle az igazi HarryPotteresség.
viszont ez a rész már tényleg komolyabb, komorabb, durvább is hogy így mondjam, mint az elõzõek, mindenesetre én egy kicsit csalódtam benne.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

nem reggelhetõs oldalról szedtem le, úgyhogy sorry 😞 ... keress rá, nyílván máshol is fent van
Pheaper
Moziba megnéztem ésrájöttem kár volt pocsák film sztem ...

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Jó ez a Harry Potter5? Én még nem láttam.

brodix
Moziban is láttam.
Csak sajna lemaradtam a dementoros részrõl,mert késõ mentem.
FUCK!!!!!!
Nagyon szar minõségben van meg,mert a hapsi csaja egy csomó ideig eltakarja a kamerát.Legalábbis én mintha úgy hallottam volna a hangokat.
ROHADT RNGYÓ!!!!!
Bocsi a káromkodásokért.
Különben innen szettem le:Blue Dragon torrent

Most mé' baj az? A Bánk Bán feldolgozásnál az eredeti verzió volt olyan, hogy a szereplõkbõl csak a szájukat láttuk xD
(én marha, hogy hagytam, hogy azt megnézessék velem)
Bár majd megvárok egy jó minõségû törést 😛 és inkább úgy nézem meg, mert te szar minõségben láttad, azt írtad.
Én moziban láttam amúgy és nagyon jó!<#eljen><#hawaii>

Honnét?

brodix
Nekem magyarul van meg.

Én a filmet majd megvárom magyarul. Úgyis feldobják elõbb-utóbb Majomparádéra.
OST asszem Offical Soundtrackot, tehát Hivatalos Zenét, Albumot jelent.
Asszem :S.

brodix
Bocs a kérdésért,de mi az az OST?
Ami azt illeti,én az egész filmet,csak szar minõségben.
Hiányzik az alja meg a teteje.<#nevetes1><#duma>

Letöltöttem az 5-diknek az OST-jét!<#eljen><#hawaii>

Soundtrack? Pls linket vagy itt, vagy privibbeeeen! Izé, gyors hely, vagy nem?
Amúgy meg, ha agyalsz rajta, nyugodtan megoszthatnád a gondolataid. Nem jó az, ha csak te tudod és mások nem. De végülis mindegy.
Mellesleg az 1-4 soundtrackjára se tudnál linket? :S Majomparádén fent van, de ott 30/kbs-el jönne és az nagyon lassú 😛P.

megvan nektek az original soundtrack? a fireworks címû szám naggggyon jó!! A filmben rögtön megtetszett (akkor megy, amikor Fred és George elhúznak), azért szedtem le a soundtrack albumot... 😊 Van benne egy gitárnyúzás is, na az elég érdekes benne 😛 Csak rövid...
én szoktam agyalni rajta rengeteget, ahogy minden más regényen... csak éppen nem mondom el másnak a gondolataimat róla 😊
Aha, értem. Én meg ne mvagyok olyan agyalós típus, megvagyok elégedve azzal, amiket leír Rowling a könyvben és várom a folytatást<#wink>.

Ez teljesen rendben van, a tézisek épp ezért jók, mert lehet érveket és ellenérveket felhozni 😊
Volt idõm agyalni, mióta gyerkõc megszületett, átálltam egy új életrendre: éjszaka nekiáll követelõzni (értsd: bõgni), olyankor töltöm ilyesmivel az idõm, munkahelyen meg alszok 😛
Tehát azt akartam ezzel mondani, hogy oda írják elejére a spoilert és a végére így a jelek nélkül és persze, hogy látszik és mindenki megtudja 😛.

Loál.... a felét spoilerbe tette lol... pedig nem is volt ott ez a jel: [ ]
<#idiota><#hehe>

És nem olyan fasszopó spoilert, amit egyeseknél látok sokszor! 😛<#boxer><#violent>.
Pl így nyomatják sokan:
blablabla és a végén nincs ott a mondatot bezáró spoiler jel. Vagy simán oda írják, hogy spoiler a zelejére és végére oszt kész.
Köcsögök, ezzel basszák el a dolgokat és ez tök szar.
Remélem ti majd figyeltek a helyes spoilerre 😛PPP.
Spoiler 😛

ja, jó lenne majd spoilert használni...
Hmm, te aztán tudsz agyalni.
Jó, lehet, hogy az lesz, amit mondtál, de ezt még meg kell várnunk. Addig minden felvetés versenyben van.
Mindenesetre gyõztél velem szemben<#eljen>, én csak picit próbáltam ellesnezgülni és csak azé -szal nem rossz akarásból -, hogy legyen valaki, aki az érved esetleg romba dönti és felhozzon más érveket<#hehe>.
Nah, de én nem vagyok ilyen agyalós típus, szal majd elolvasom a 7-t és kiderül ott minden.
Remélem nincs harag<#wink>.
A másik meg, hogy, ha megjelenik az angol... én be nem nézek ide, ha itt tárgyaljátok ki 😛.
Nem tudok olyan jól angolul sajna és elakarom olvasni izgulva majd a 7-diket februárban<#eljen><#hawaii>.

Pontosan! 😊 Épp ezért kezdtem el én is agyalni.
Mert ha Trelawney nem emlékszik arra, amikor jóslatot ad, de arra emlékszik, hogy Piton ott volt, az azt jelenti, hogy vagy a jóslat elõtt (de akkor Piton nem ismerné a jóslat felét se), vagy pedig utána látta. És ha az utóbbi, az azt jelenti, hogy Piton ott volt végig, és hallotta az egész jóslatot.
De persze lehet, hogy tényleg csak egy logikai hiba, vagy egész más áll a háttérben.
Mindenesetre, ahogy mondtad is, egy hét múlva kiderül. Már gyûjtöm a kávét, asszonykát meg elküldöm a hugához üdülni két napra 😛
Most nem tudom pontosan idézni a könyvet, de pont az volt a lényeg, hogy Piton csak a fél jóslatot hallota és csak azt tudta elmondani Voldinak. És pont ezért rontotta el úgy Voldi ahogy.
Amúgy 1 hét múlva minden kiderül😉

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Na, legyen 😛
Amit a hatodik könyv elején olvasunk, ami kerek perec le van írva...
- Te, Perselus, nem vagy te véletlenül Dumbledore beépített embere?
- A francba, lebuktam! Az vagyok!
... szerinted így zajlana a párbeszéd, ha a jó oldalon állna? Amit ott olvasunk, az csak az, amit Piton állít.
Szóval éppannyira lehet az igazság, mint a halálfalók félrevezetése.
Ha a jó oldalon áll, akkor bizony hazudik orrba-szájba a halálfalóknak, ha nem áll fenn a lebukás esélye, és természetesen néhány valós dologba is kénytelen beavatni õket, hogy megtartsa Voldemort bizalmát.

Természetesen fennáll az a lehetõség is, hogy Voldemort embere, emellett is szólnak érvek. De van egy nagy érv ellene.
Emlékszünk a harmadik könyvre? A kimondhatatlan nevû jósnõ nem emlékezett az akkori, rövid jóslatára, teljesen kiesett neki az a pár perc. Igaz? Dumbledore említette, hogy Trelawney (vagy valami ilyesmi) elõtt titokban tartották, hogy Potter szüleinek halálát megjósolta. Namost, ezt a két tényt egymás mellé állítjuk. A hatodik könyben Potter épp a jósnõtõl tudja meg, hogy Piton hallotta a jóslatot. És ha emlékezett arra, hogy Piton ott volt, akkor az azt jelenti, hogy a mi egyetlen Perselus barátunk hallotta az egész jóslatot, és nagyon jól tudta, hogy Voldemortot a vesztébe küldi, ha csak az elejét mondja el.
(Persze ez az egész lehet egy logikai hiba is a könyvben.) Ez alapján az marad, hogy Piton vagy Dumbledore utasítására rohant Tom Denemhez a fél jóslattal, vagy...
...vagy saját véleményem szerint Piton lesz "a mi nagy ellenségünk". (Pedig én kedvelem a srácot. Eszembe juttatja fõiskolás koromat, volt ott egy ilyen tanárunk 😄 ) Míg Voldemort egy báb, egy szimbólum, melytõl mindenki fél, mert félni kell tõle... addig ott a mi Piton barátunk. Akit már ismerünk, végigkövette az összes könyvet, s szinte minden részben kulcsszerepet vállalt valamelyik történeti szálban. Sokkal ideálisabb az antoganista szerepre, mint Tom Denem. Persze ez csak spekuláció. Tegyük fel, hogy így van.
Ez esetben Perselus nem áll az egyik oldalon se, csakis a sajátján. Végülis sikerült a kor két legnagyobb varázslóját eltennie láb alól. És ismételten fontos, hogy ismerjük. Ott volt a kezdetektõl a végéig, márpedig az írók általában szeretik bemutatni a fõhõs ellenségét. Piton sokkal közelebb áll hozzánk, mint Voldemortm ez teszi annyira ideálissá.
Én ezt tartanám a legjobb megoldásnak, de van egy olyan sejtelmem, hogy közkívánatra a mi Perselus barátunk a jó oldalon áll... hamarosan úgyis kiderül.
Uff, én beszéltem.
Nah, a nagy gondolkodók nem válaszolnak a #2154-re? 😛

Jrex
igen. és azon az oldalon hol van?

<#merges2>Harry potter és afönix rendje-gyerekek csak meg van szinkronosan .Innen töltöm éppen.Na ez már más lesz mint a feliratos.Most már tényleg elmondom a véleményemet mert érteni is fogom<#nevetes1>
Holnap élménybeszámoló!

Forever Harry!!!!
Jahh és Esztikeke... értelmes hsz volt bravó, de, ha nincs semmi fontos mondani valód, ne spameld tele a topikod ilyen szarokkal.
Írj, ha tudsz, de ,akkor rendesen, vagy csak figyeld a többieket.
Vagy ne figyeld. Mindegy.

#2150: jaja, ez mind szép és jó és lehet, hogy így áll a dolog, de Piton a 6-ban mondta Malfoy feleségének - most így nem jut eszembe, régen olvastam -, meg Bellatrixnek, mikor Bellatrix ott nagyon kérdõre vonta hûségét, hogy volt ekkor és ekkor, hogy azért nem segített Voldemortnak eddig és"lapult" meg, mert különben ki lett volna a Sötét Nagyúr informátora, hírszerzõje? Senki és, mintha még a Bölcsek Kövéig is visszakanyarodott volna Piton a válasz adásban, hogy már, akkor se nagyon tudhatta volna nélküle megszerezni Voldemort a dolgot. Az igaz, hogy, akkor Harry túl járt Voldemort eszén 😛.
Szal ezen nincs mit filozofálni: le van írva kerekperec a 6 elején a megszeghetetlen eskü elõtt.
#2152: Na és mi van, akkor, ha nem félnek tõle? Még mindig lehet Voldemortnak majd hatalmas serege az utolsó résznél és bár ott lesznek az aurorok, meg a párbajból jelesen lediplomázó nagyhatalmú jó varázslók, no meg a Fõnix Rendjének maradék tagja és Harry meg barátai; de az nem elég itt, hogy nem félnek az évtized fekete mágusától, Voldemorttól.
Ennél több spiritusz kell majd, de erre is azt mondom: szép elmélet.

lmkij