4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
mert én is brodixtol kaptam e-mailba -
miert nem linkelsz? -
laliking #2654 nekem! [email protected] -
na kell még valakinek a 23 fejezet?
-
toti81 #2652 bocsánat persze ékezet nélkül..
[email protected]
-
toti81 #2651 sztem szerűbb ha belinkeled
vagy aki már megkapta tőled az is továbbküldi valakinek...
mindenesetre irtó hálás lennék ha én is megkapnám..
toth--istvá[email protected] -
Optimusz #2650 Nekem is elküldenéd?nagyon köszönöm! [email protected] -
selezs #2649 Ezer bocsánat nem tudtam hogy ezeket nem szabad leírni, többet nem fordúl elő! Ne haragudjatok!:( -
bartajancsi #2648 Légyszíves nekem is küldd el
[email protected] -
en mar linkeltem volna a kozosbe... :cC -
toti81 #2646 kérem lécci lécci
[email protected]

-
nekem is kellene: [email protected] -
Gabe1994 #2644 Nekem is bitte [email protected]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a diadém a horcrux, amit harry a 6. könyvben mikor elrejtette piton könyvét, rárakotta mellszobor és a paróka tetejére, amit a szekrényre rakott jelzésként -
Shame #2643 Nekem is lécci: [email protected] -
Fawkes #2642 selezs....nem hallottal meg a ''SPOILER'' kifejezesrol?...eleg sajnalatos. -
Fawkes #2641 Nekem kellene, legyszi kuld el: [email protected] -
nagyon finoman fogok fogalmazni: menyj a kibaszott...
gondolkodjál már ember! legalább spoiler és két enter! -
Kanál #2639 nem egyszerűbb kitenni egy linket? :c -
hello!
megvan a könyv magyarul a 23. fejezetig.
Akinek kell,adja meg az e-mail címét. -
na mi?
írd meg spoilerben. -
Gabe1994 #2635 Tudom mi az uccsó horcrux, és előkerült már az utóbbi 6 részben valahol, de nem volt nagy hangsúly rajta -
Gabe1994 #2634 Narcissának, draco anyjának esküdött meg, és ez nem spoiler, mert a 6. részben volt -
Eszter004 #2633 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Piton megesküdött Draconak, hogy teljesíti a feladatát, ha a fiú nem lesz rá képes. Ha nem tartotta volna meg az ígéretét, meghalt volna. -
a halálfalók sem használhatják, az mindenkinek tiltott :) -
Gabe1994 #2631 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tom, még nem olvatam végig a könyvet, ccask a nővérem olvassa, de sztem amikor hagrid hallotta dumbival veszekedni, akkor arra vette rá dumbi, h ölje meg. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lenne egy kérdésem!...Nos ugyebár Piton megöli Dumbledor-t a 6.-ban, arra lennék kíváncsi, hogy mi vitte rá erre ha eredetileg a jó oldalon áll?...Tán Woldemort kényszeríti valamilyen bűbájjal? -
Az tiltott varázslat, csak a halálfalók használhatják...bár a jók is használhatják, de akkor mehetnek az Azkabanba... -
Gabe1994 #2628 nem is beszélve bajkeverő varázslótanocokról -
Gabe1994 #2627 Viszont talár az tényleg nincs egyben se szinteXD -
kösz a könyvcímet cat02
amúgy a fókuszos videóról:a varászvilágban elkerülhetetlenek a sárkányok meg az óriások..... -
eg a pofam, pedig mar reg nem vagyok mo-n :) -
Gabe1994 #2624 Basszus ekkora marhaságot: van egy sárkány a koma regényében, és rowling innen vette a Magyar mennydörgőt? BAROM ÁLLAT -
Gabe1994 #2623 A Fókuszos riport -
Mind a kettő megvan.
Tök jók.
Ha jól emlékszem a bookline-on 690 FT,ebből következik,hogy az alexandrában pedig 500 FT körül van. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg tovabbra is fenntartom a velemenyem, amit irtam a #2581-es postban:
"a jok nem lovoldoznek zold fenyeket semmire. :)" -
Fawkes #2620 Szerintem ay RTL honlapján meg lehet nézni Gabe1994. -
Padawan88 #2619 miért zárolták a Harry Potter 7 (könyv) fórumát...???
Amugy meg lenne egy kérdésem: ha tudja valaki hogy milyen forum oldalakon szokták (vagy fogják) közzétennia az uj fordítások helyszíneit az dobja már el a linket ide, vagy nekem mail-be ([email protected]) THX
-
Gabe1994 #2618 jut eszembe, olvatátok már a Varázslók háborúját? egy Harry potter 7 hamisítvány, fent van a warofwizards.fw.hu-n -
Gabe1994 #2617 ezt a fókusz adást meg lehet nézni vhol as neten?
én nem szoktam nézni, ha ilyesmit nézek akkor már az Aktív (de aban is ugyanilyen IQ dolgok vannak, amik hatalmas hírértékűek) -
Gabe1994 #2616 Ja, és az utóbbi 2, meg a 2579-es nem spoiler, ha elolvastad az első 22 fejezetet