Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenki. A többiek pedig megsebesülnek.
simi11
Ki fog meghalni az utolsó részben?<#confused>

Simi11: My name is 11. Simi11

Sztem sincs ennyi idõs lol, ez durva lenne így ilyen korban 😛.
Ökörségeket fiatalon szokás mondani.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hehhehh, ugye csak vicc, hogy 85-90 éves vagy? 😛 véglis OK, ha vki ennyi idõsen netezik, csak az nem OK, ha ilyen bunkó...
Meglehet.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

vagy csak kinõttek a célközönségbõl ;P

BUDA > miskolc.

Elõször is: gondolom olvastál HP könyveket 😛.
ha igen, akkor már sztem a nevek is viccesek picit, de az a Véres Csepp és Cavinton, hát ez nagyon kész<#hehe>, na meg, hogy Nimphómánia eléggé rossz helyre dugta az ostort<#idiota><#hehe>.
Persze az is lehet, hogy itt jó páran nem fogékonyak a humorra 😛<#wink>.

Privi megy.

zeli
Hát lehet, hogy Gladiator "ennyi", de én se nagyon értem ezen mi a vicces :S

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Nevetni kell, mert én azt mondom<#idiota><#hehe>.
Ha meg nem vágod, akkor ennyi vagy.

dogfish
johet a link / pm 😊
betepve jo lesz <#hehe>
neked mi a bajod hogy mindenhol belekötsz valamibe? :c

BUDA > miskolc.

"Lehet, hogy azt nem érti, hogy harry sárga cérnával vart kordbársony kötényt viselt, apró kobalt szegecsekkel, csak annyit, hogy kötény viselt, de az bõven elég..."

Ez mindent elmond rólad... és igen, erre kurvára lehet írigykedni, te butaállat!

Gladiator
szólj, ha nevetni kell.

Off és egy kis humor:

"De ilyenünk nincs a raktáron! - szisszent fel Nimphómánia, mert véletlenül rossz helyre dugta az ostorát." = Nymphadora Tonks

"- Bámulatos! - állapította meg Lompos prof (Lupin ) - Látod Zordon (Rémszem Mordon), nekem ez soha nem jutott volna az eszedbe (direkt van így írva). Pedig pofon egyszerû megoldás és még egy harmadéves is képes lehet rá.
- De nem egy dérfarkas (vérfarkas) - tréfálkozott Zordon - Apropó bevetted már a Véres Cseppedet? Ne feledd, hogy ma telehold! Rossz fényt vetnél a varázslók társadalmára, ha éppen repülés közben változnál dérfarkassá.
- De jó, hogy szóltál! - csapott homlokára szõrös mancsával Lompos. Már-már elfelejtettem!
- Ja és ne feledd a Cavintont is!"

Looool<#idiota><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#eljen>.
Heri Kókler és a Fõnök Érdemrendje, a Harry Potter vicces változata. Akit bõvebben érdekel, szóljon.

dogfish
mi is a kerdes?
ha az, hogy plotter mit kuldott ra bellatrix nenire, akkor a valasz, elvileg crucio. csak nem igazan ment neki, mert nem egy szuletett halalfalo a kolyok. igy aztan csak megcsipte bellatrix hatat, de kulonosebben nem zavarta a spinet.
zeli
Luciust nem ölte meg, megy az Azkabanba(vagyis könyvbe' így vót)
a Bellatrix pedig elmegy a mesterével(megszökik)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

spidey91
3 mit nyomott Harry a spiné?

Gépem ati X1900 4200

spidey91
Ma néztem meg a z5iket de a vége nem volt tiszta

1 Luciust megölte Sirius Black?
2 a Bellatrix spinével mi lett?

Gépem ati X1900 4200

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

hello
valaki irja el, hol találom meg a neten a harry potter 7 magyar forditását, mert el szeretném olvasni...vagy még csak az elej van meg?nem olvastam az eddigi irásaitokat, azért kérdem...

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Hello
Eddig mind az 5 részt láttam filmen(az elsõ 4 részt többször is).Az 5. rész csalódás volt.
Most elterveztem és el is kezdtem a könyv változatot olvasni.
Még csak ez elsõ könyv felénél tartok(ma kezdtem) de tuti végigolvasom az összest,mert teljesen más érzést ad a könyvet olvasni.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

sztem hajnalban frissül általûában 15 oldalt 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

dogfish
fel ora alatt atfutottam, de egy-ket arc mondta, hogy tegnap meg csak 70 oldal volt, szal halad a fordito normalis tempoban. nehol durva hibakat talaltam, (helyesirasi, nem elgepelesi) de csak gratulalni tudok neki, meg megkoszonni sok ember neveben. angolul annyira nem szeretem, mert a szofordulatok ugyan megvannak, tipikus hp fogalmazas, ilyen-olyan beszolasokkal, de a nevek, varazslatok idegesitenek 😊
az elsóõ 85 oldalt már ki is pörgettem, most várom a frissítést 😊

... got nothin to share with you...

dogfish
ez meglepoen jo... (Y)
toysoldier
"A file-t valószínûleg naponta többször is fogom frissíteni, ezért érdemes lehet benézni reggel is, este is. (Persze hogy kinek mi a reggel, és mi az este, az megint egy másik kérdés. Nekem például délután 1 körültõl van reggel, és hajnali 3-4 órakor van este.) Amint befejezem egy fejezet fordítását, egybõl fel fog kerülni."

remélem nemsokár fog frissülni

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mhosah Myth
Milyen gyakran frissül ez?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Gladiator
te aztán értelmes ember lehetsz... mér kéne anyanyelvi szinten tudni? annak aki nem tud várni az is bõven elég, hogy nagyjából megértse mirõl szól. Lehet, hogy azt nem érti, hogy harry sárga cérnával vart kordbársony kötényt viselt, apró kobalt szegecsekkel, csak annyit, hogy kötény viselt, de az bõven elég...

Vagy a másik lehetõség, hogy csak írigykedsz, amiért neked csak 85-90 éves korodra sikerült megtanulnod...

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

BiG G
jé, rosszra válaszoltam 😊 azt hittem hogy Levi arra válaszol, amit most linkeltél (és amit most olvasok) 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
Szerintem igényes fordítás, van benne 1-2 elgépelés, ezen kívül egy szavunk nem lehet rá...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

haver, 17 vok és emelt angol osztályra járok... ettõl függetlenül nem vok nagy ész angolból, de megértem az angol könyvet. És nem kell hozzá angol/magyar szótár, csak a HPszótárat használom (a wikipedián van hozzá link).
(szóismétlés rulez, sorry xD)
simán, csak egy szótár kell

brodix
Francba,hogy én alig tudok angolul!
Szótárral a kezemben olvasom a könyvet😄

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Tegnap este be is fejeztem a könyvet.
Tökéletes befejezés a sorozatnak.
Az utolsó fejezet fantasztikus volt.

"Everything that happens, happens for a reason"

pf -.-

BUDA > miskolc.

Milyen sokan tudnak 14-15 évesen közel anyanyelvi szinten angolul... vagy csak a kamuzásban egyre jobb ez a korosztály!

megvettem én is az angolt végre 😊 Csak most éppen tesóm olvassa 😞 😛
zeli
Yaxley asszem egy új szereplõ....
Jah, énm csak bele pillantottam, és a "Severus Snape" pedig Perselus Piton akar lenni....
Amúgy már az elsõ három fejezetet lefordította egy illetõ, és nagyon szép munkát végzett. A stílus hasonló, mint a hivatalos.(Nézzetek át a Harry Potter 7 topikba)

dogfish
nem rossz, nem rossz, bar mire atnyalaztam magam az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eskuvoi reszen
,majdnem 2g elment arra, hogy ne doljek kardba...<#duma>
amugy jo, plane az eleje.
de maradunk a temanal is, mert ez a movie reszleg.
eleg gány melo...
TVelvet
jo a forditás teccik, remélem 2 hét mulva már az egész meglesz:p addigra érek haza balcsiról😊
Gladiator
Borzalmas fordítás. hogy jutott vkinek eszébe ez az adara kedarra? meg a dinner-t mér nem fordították le?

ultraüberqvanagfy SPOILER
le van írva mi történik benne 😊
fejezet leírások

szabad fordítás 😊
sry ha vótmá

mivel a boltban kapható magyar változat februárban jön ki, ezért tippelhetsz 😊

... got nothin to share with you...

nem hivatalos (értsd könyv)

Mi az a szabad fordítás?

" Dawlish szerint az aurorat használják majd. " aurorokat?
Yaxley = Malfoy?

szabad fordításx?