Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ökörségeket fiatalon szokás mondani.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
BUDA > miskolc.
ha igen, akkor már sztem a nevek is viccesek picit, de az a Véres Csepp és Cavinton, hát ez nagyon kész<#hehe>#hehe>, na meg, hogy Nimphómánia eléggé rossz helyre dugta az ostort<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Persze az is lehet, hogy itt jó páran nem fogékonyak a humorra 😛<#wink>#wink>.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ha meg nem vágod, akkor ennyi vagy.
BUDA > miskolc.
Ez mindent elmond rólad... és igen, erre kurvára lehet írigykedni, te butaállat!
"De ilyenünk nincs a raktáron! - szisszent fel Nimphómánia, mert véletlenül rossz helyre dugta az ostorát." = Nymphadora Tonks
"- Bámulatos! - állapította meg Lompos prof (Lupin ) - Látod Zordon (Rémszem Mordon), nekem ez soha nem jutott volna az eszedbe (direkt van így írva). Pedig pofon egyszerû megoldás és még egy harmadéves is képes lehet rá.
- De nem egy dérfarkas (vérfarkas) - tréfálkozott Zordon - Apropó bevetted már a Véres Cseppedet? Ne feledd, hogy ma telehold! Rossz fényt vetnél a varázslók társadalmára, ha éppen repülés közben változnál dérfarkassá.
- De jó, hogy szóltál! - csapott homlokára szõrös mancsával Lompos. Már-már elfelejtettem!
- Ja és ne feledd a Cavintont is!"
Looool
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>.
Heri Kókler és a Fõnök Érdemrendje, a Harry Potter vicces változata. Akit bõvebben érdekel, szóljon.
ha az, hogy plotter mit kuldott ra bellatrix nenire, akkor a valasz, elvileg crucio. csak nem igazan ment neki, mert nem egy szuletett halalfalo a kolyok. igy aztan csak megcsipte bellatrix hatat, de kulonosebben nem zavarta a spinet.
a Bellatrix pedig elmegy a mesterével(megszökik)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
1 Luciust megölte Sirius Black?
2 a Bellatrix spinével mi lett?
Gépem ati X1900 4200
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
valaki irja el, hol találom meg a neten a harry potter 7 magyar forditását, mert el szeretném olvasni...vagy még csak az elej van meg?nem olvastam az eddigi irásaitokat, azért kérdem...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Eddig mind az 5 részt láttam filmen(az elsõ 4 részt többször is).Az 5. rész csalódás volt.
Most elterveztem és el is kezdtem a könyv változatot olvasni.
Még csak ez elsõ könyv felénél tartok(ma kezdtem) de tuti végigolvasom az összest,mert teljesen más érzést ad a könyvet olvasni.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
... got nothin to share with you...
remélem nemsokár fog frissülni
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Vagy a másik lehetõség, hogy csak írigykedsz, amiért neked csak 85-90 éves korodra sikerült megtanulnod...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
(szóismétlés rulez, sorry xD)
Szótárral a kezemben olvasom a könyvet😄
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Tökéletes befejezés a sorozatnak.
Az utolsó fejezet fantasztikus volt.
"Everything that happens, happens for a reason"
BUDA > miskolc.
Jah, énm csak bele pillantottam, és a "Severus Snape" pedig Perselus Piton akar lenni....
Amúgy már az elsõ három fejezetet lefordította egy illetõ, és nagyon szép munkát végzett. A stílus hasonló, mint a hivatalos.(Nézzetek át a Harry Potter 7 topikba)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy jo, plane az eleje.
de maradunk a temanal is, mert ez a movie reszleg.
eleg gány melo...
le van írva mi történik benne 😊
fejezet leírások
szabad fordítás 😊
sry ha vótmá
... got nothin to share with you...
Yaxley = Malfoy?