4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
nóci84 #2739 sikerült! nagyon jó látni, másokat is mennyire érdekel a történet vége..és persze utána mindenki megveszi a könyvet, hogy elolvassa újból..megszakítások nélkül
-
nóci84 #2738 no-no:-)amikor a filmről kérdeztem, senki nem regélt, TE sem, akkor írj valami érdekeset és ne csak háborogj, pls -
nóci84 #2737 Nekem ezt sem engedi megnyitni, kéri, h töltsek le egy programot...hogyan tovább???biztosan kell az a program hozzá?köszike a segítséget -
Nemigaz, ez a topik már kétszéáz hsz óta arról a hülye kalózmásolatról szól -.- -
nóci84 #2735 hali, Nekem nem nyitja meg...:-( -
Nincs mit:)
Ja, a jelszót nem azért raktam rá, hogy senki más ne tudja letöltögetni, csak az sg-sek, hanem:
nyuhodtan továbbadhatja mindenki a linket és a jelszót mindenhova, csak fórumon meg iylen nagy közönségű helyeken ne, több ok miatt:
1 ha valaki szol a rapidnak, törlik a fájlokat.
2 Nem too mmennyire lehet ezt lenyomozni, meg mennyire törvényellenes a kalózmásoldatok terjesztése, de nem akarok bajba kerülni.
HANSÚJOZOM MAILBEN MSN-EN IYLENEKBEN ADGATJÁTOK TOVÁBB NYUGODTAN!!!
Enjoy

Alex -
Harymate #2733 Tudom, hogy naon béna vok, mert még nem szólt senki más, de hogy lehet onnan leszedni?engem dobál csak linkről linkre, és mindíg ugyanoda jutok vissza:( Valaki tud helpelni? -
dublic #2732 fúúú nagyon köszi:)
királyok vagytok;) -
hogy ne legyen baj a mail címekkel:
Harry Potter 7 Magyar Fordítás 1-23 fejezet, és 24-28 fejezet.
a jelszó a mappához:
soskamartas -
ebben a topicban, amint fel lesz love a netre valahova :) -
Cat 02 #2729 hm vmi modi törölhetné email címeket mert spam botok szeretik -
elárulnád melyik weblapon lesz az a 29 fejezet? -
elvezhetobb. plusz az "illusztraciok" is nagyon ott vannak. :D
angol kepecskek pixelesen, de legalabb kep... -
Borg #2726 Illusztrált, lol :D
Viszont legalább igényesen tördelt, és szerkesztett. Valamint úgylátom átzavartak rajta egy helyesírás ellenőrzést is. Mindenképpen jobb, mint a többi verzió. -
magyarul, illusztralva, pdf formatumban elokerult :) -
a mail címeket tényleg pm-ben küldjétek, mert megint láttam, hogy 38 új üzenet, amiről kiderült, hogy a 90%-a számomra érdektelen... -
#2717 -
#2717 -
na kinek nincs még meg 28-ig? az küldjön privátot -
felreertes ne essek, nem bantam meg, szivesen segitek. ekes pelda. :)
csak mailben ne zaklassatok pls :D
amugy pedig... khm...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/47480429/Asztal.rar.html -
Elég unalmas e-mail címeke olvasgatni itt percenként -.-
miért nem csináltok egy topikot ennek a sajátban vagy mittomén?:S -
Borg #2715 Mondjuk ugy kell neked ha közzétetted :) -
mondom pm-ben ne mailben irjatok nekem...
meglestem a mail cimem, es mit latok? 28 uj mail :)
hattol kb ejfelig nem leszek gep mellett, szoval kernem azt, akiknek elkuldtem a linket, adja tovabb, en ugyanis nem leszek gep kozelben es sokan szeretnek folytatni az olvasast.
este jon a 29-ig fejezet is :p -
tt1991 #2713 Menjetek fel a www.ds1991518.fw.hu -ra.
Ez az egyik oldlaam.
Ott a feladatlapokban, mindig frissülő, és igényes fordítás található(olvasási feladat néven.). Szóljatok akinek csak tudtok. Amint van új frissítés, és eljut hozzám is, azonnal felrakom, oda. Ezért érdemes mindig megnézni az oldlat.
-
no, megkaptam a 25-ik pm-et is.
napi kapacitasom max 250, ha meg valaki keri 1-28-ig, az szoljon. mail cimeket tovabbra is pm-ben. -
NemoNe #2711 Ha többen töltenek le egy IP címmel akkor idő míg engedi újra letölteni -
Cat 02 #2710 ezzel mi a baj? -
Padawan88 #2709 Ha kérhetném nekem is küldje már valaki a 28-ik fejezetig [email protected] -
NemoNe #2708 Köszönöm szépen 28-ig!
-
Shame #2707 kérlek nekem is küldd el:[email protected]
köszönöm -
Gabe1994 #2706 Griphook=Ampók -
Eszter004 #2705 Na köszönöm szépen a segítséget:D -
Conman #2704 Elöre is kösz:) -
Conman #2703 Ha valakinek megvan a 20. fejezettől a 24.-ig az küldje el legyen olyan szives.
[email protected] -
[email protected], előre is köszi! :) -
PLS küld [email protected] -ra!!!!! -
Eszter004 #2700 ...megköszönném
-
Eszter004 #2699 Én is nagyon megköszönnám, ha elküldenéd a 28.fejezetig!
[email protected] -
Hollófészek #2698 Hali!
Elküldenéd nekem is a 28. fejezetig?
[email protected]
elöre is nagyon köszi -
dublic #2697 nagyon kösz:D
de nekem csak 22ig van meg:S
h valaki el tudná küldeni a 23.at is azt nagyon megköszönném