4470

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Merridious
    Alternatív befejezés: (amivel Rowling garantáltan kikészített volan minden Potter rajongót...)

...... és mikor Harry legyőzte Voldemort Nagyurat hatalmas öröm lett urrá rajta. Következő pillanatban a kép elhomályosult majd lassan kezdett kitisztulni... Először egy fehér szoba, alakok, befügönyözött helység ahova a nap fénye alig jut be. Majd minden kitisztul: egy tiszta mégis egyszerű kórház szobába egy személy ült fel az ágyában. Körülnézve nem látott senkit csak alakokat beszélgetve a folyosón. Amint meglátták, hogy magához tért egyből beszaladtak.
    - Óóóó James végre magadhoz tértél... 7 évig voltál kómában, azt hittük hogy a baleset után sose fogsz magadhoz térni.
    - Lily mi történt, hogy kerülök ide? A csata, roxfort! Az előbb még Harry Voldemort ellen harcolt. Mi történt mi lett a többiekkel, a főnix rendjével stb.?
    - Óóó James ez biztos a baleset sokkhatása. Nem tudom miféle rendről beszélsz, de Dr. Voldemort délelőtt volt itt vizitelni biztos onnan ismerős a neve...
    - És Dumbledore, McGalagony?
    - Dr. Dumbledore 1 éve halt meg az ő helyét váltotta fel a kardiológián Dr Voldemort. McGalagony nővér cseréli a pelenkád...
    - De hát én ezt nem értem? És Harry? Auror lett belőle? - kérdezte James.
    - Drágám Harry még csak 7 éves...
    - És mi van a jóslattal? A misztériumügyi főosztályról amit Mr. Weasley őrzött.
    - Óóóó James, a Weasley házaspár melletted lévő ágyon feküdt nemrég engedték ki őket.
    - Akkor ez az egész csak egy álom volt? És Harrynek nem is lett semmi baja?
    - Hát az autóbalesetben megsérült és maradt rajta egy heg.
    Azzal James Potter az ajtó felé fordult, hogy üdvözölje érkező kisfiát kinek homlokán egy villám alakú heg éktelenkedett.....
  • Mhosah Myth
    Alternatív befejezés:

McGalagony átváltozik egy kardfogú tigrissé és átharapja Potter carotisát...
  • Jrex
    inkább msn
  • laliking
    www.rapidshare.com -ra fel tudod tolni?
    vagy msn?
  • Jrex
    nekem megvan az egész,linket nem tudok adni.
  • laliking
    valaki dobja már át pls!
  • GTheo
    ugyanezt szeretném :) köszi előre.
  • laliking
    valaki küldene egy linket püben az egész fordításról? mert már minden eddigi link halott
  • Cat 02 #3094
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mikor adta el könyvet jött hozzá 1 házaspár Tonknak és Lupinnak öltözve, votl is büntudata
  • Punker
    Rowling nem szarozott kinyírt mindenkit szinte ne lehessen folytatni, tuti dobókockát dobálgatott mikor ki haljon meg :)

persze előzmény könyvek stb még lehetnek, a pénz nagy úr ugye :)
  • Mhosah Myth
    Na a végére értem énis... Teljesen le vagyok hangolva annyira sok szomorú eset történt!

Engem legjobban Lupin és Tonks halála keserített el... Ők voltak a kedvenceim. Főleg, hogy olyan boldogok voltak végre összeházasodtak ráadásul ugye a gyerek... És mindkettejüknek meg kellett halnia... :((
  • Cat 02 #3091
    1-2 halott / fejezet ^^
  • kraawz
    A 21. fejezet fordítása vmi katasztrófa lett :D
  • Dexantreal
    spoiler rulz állat.
  • Dexantreal
    Lol.
    Majd eldöntöm még.
    Addig is spoiler rulz emberek, vagy tökön rúgom azt, aki nem így tesz lol.
  • Dragooon #3087
    nah én is elolvastam :) nagyon tetszett ez a könyv, februárban tuti újraolvasom.
    köszi minden fordítónak mégegyszer ^^
  • AleXXXXX
    Na elolvastam ,nagyon fasza volt, de szomorú vagyok. Eleve mert szinte midenki meghalt, meg szép a befejezés is, de legfőképp azért, mert NEM LESZ TÖBB RÉSZ! Úgy értem folytatás.

:'(:'(:'(
  • NemoNe
    Szerintem teljesen ugyan olyan a fordítási stilus. Ugyhogy nyugodtan olvasd. Ha kijön februárban akkor majd azt is elolvasod. Rájössz hogy nem lesz benne sok külömbség max a tördelésben :D
  • Cat 02 #3084
    olvasdd el első 3. fejezetet és nem tudod majd abbahagyni :D
  • nóci84
    Nekem nem is volt kérdés, h elolvasom-e a kalózt..és februárban (de lehet, h már Karácsonykor?) újból nekivágok a dolognak,megveszem a hivatalos fordítást..annyira hasonlított az előzőekhez a 7.könyv szövegezése, -1-2 kapkodásból elkövetett hibától eltekintve persze-, h tényleg élmény volt
  • Dexantreal
    Looool, kis betűvel lál.
    Azért nem kell sietni fordításnál, pláne, mert februárba neleve kijön.
    Na mindegy.
    Thanks tőled is a választ.
    De még mindig hezitálok, hogy elolvassam-e a kalóz verzsönt, vagy ne :SS.
  • Cat 02 #3081
    Nekem kb felse tűnt h más xD max a névkeveredés de az is csak néha illetve volt egy nagyon rrosszul lefordított fejezet de az sztem javítav lett (értsd herry kisbetűvel és e vel )
  • Dexantreal
    Hmmm, akkor szerintem nem olvasom el és várok februárig, nemtom :S.
    Thanks a választ.
  • Punker
    minőségben rengetegben, fordításban sacc 10%-ék.
  • Dexantreal
    Amúgy mennyiben tér el a neten lévő cucc majd a februáritól szerintetek?
  • wizy
    ja, nem szóltam :D
  • wizy
    kié ez az oldal?
  • Cat 02 #3075
    borítok
    ez
    gondolom mikor betörnek a széfbe de az amcsi ??
  • Cat 02 #3074
    német borító cseppet spoilereS :D
  • Pigo
    Hát én nem emléxem semmi házasodásra WoW-ból...
  • Cat 02 #3072

Luna miért Nevillehez ment feleségül ??? Vmi kutatóhoz ment =\
    Olyan összeillő pár volt + WarofWizardsban is asszem összeházasodtak
  • Cat 02 #3071

Mi tartott Harrynek 7-8 évig ? :P Mert ugyw Ginny és 3 évig volt Kvididzs (hülye 1 szó :D) játékos
  • Mhosah Myth
    Óóóó, hogy bazd+.... Nemigaz mi a xarnak van a spoiler? Többet már ide se jövök be, holnap kiolvasom az egészet mert kikészülök...
  • 50cent911
    gomold gyűrűjnek mi köze a feltámasztó kőhöz?a gyűrűbe volt valami kő vagy mi?
  • wizy
    én máig nem értem, hogy Slughorn prof nevét miért pont Lumpsluck-ra fordították le, vagy hogy Kreacher-ből hogyan lett Sipor :D Suette-Polltsról már nem is beszélek :D na mindegy, biztos tudta a fordító hogy mit csinál, amúgy nagyon jó beszélő nevek/kifejezések vannak a könyvben, nem kritizálom :D
  • wizy
    na azért ha valaki is igényt tart rá, mármint rajtam kívül :D, akkor szívesen egységessé hozom az egészet külalakilag, meg átnézem a helyesírást, stb :D a fordítók munkájába persze nem szólok bele, csak ha akkora égbekiáltó a hiba :D na de ez se most lesz, majd egyszer ha időm lesz rá :D
  • Hano
    aki még nem olvasta angolul egyiket sem annak a hp szótár ottvan segítségnek
    Ampók is máshogy van írva, végig:))
    de nem lehet minden tökéletes.. a történet jó, csak a neveket nem fordították le:)
  • toysoldier
    picit engem is zavart de az utolsó fejezetekre már megszoktam a hibákat :D szal a végén már nem zavart ^^
  • wizy
    akkor úgylátszik, csak engem zavar:D mindegy, úgyse én olvasom, akkor meg nem szólok egy szót se :D ha nekik jó, akkor nekem is :D
  • toysoldier
    februárig jó ez ^^