4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
Merridious #3102 Alternatív befejezés: (amivel Rowling garantáltan kikészített volan minden Potter rajongót...)
...... és mikor Harry legyőzte Voldemort Nagyurat hatalmas öröm lett urrá rajta. Következő pillanatban a kép elhomályosult majd lassan kezdett kitisztulni... Először egy fehér szoba, alakok, befügönyözött helység ahova a nap fénye alig jut be. Majd minden kitisztul: egy tiszta mégis egyszerű kórház szobába egy személy ült fel az ágyában. Körülnézve nem látott senkit csak alakokat beszélgetve a folyosón. Amint meglátták, hogy magához tért egyből beszaladtak.
- Óóóó James végre magadhoz tértél... 7 évig voltál kómában, azt hittük hogy a baleset után sose fogsz magadhoz térni.
- Lily mi történt, hogy kerülök ide? A csata, roxfort! Az előbb még Harry Voldemort ellen harcolt. Mi történt mi lett a többiekkel, a főnix rendjével stb.?
- Óóó James ez biztos a baleset sokkhatása. Nem tudom miféle rendről beszélsz, de Dr. Voldemort délelőtt volt itt vizitelni biztos onnan ismerős a neve...
- És Dumbledore, McGalagony?
- Dr. Dumbledore 1 éve halt meg az ő helyét váltotta fel a kardiológián Dr Voldemort. McGalagony nővér cseréli a pelenkád...
- De hát én ezt nem értem? És Harry? Auror lett belőle? - kérdezte James.
- Drágám Harry még csak 7 éves...
- És mi van a jóslattal? A misztériumügyi főosztályról amit Mr. Weasley őrzött.
- Óóóó James, a Weasley házaspár melletted lévő ágyon feküdt nemrég engedték ki őket.
- Akkor ez az egész csak egy álom volt? És Harrynek nem is lett semmi baja?
- Hát az autóbalesetben megsérült és maradt rajta egy heg.
Azzal James Potter az ajtó felé fordult, hogy üdvözölje érkező kisfiát kinek homlokán egy villám alakú heg éktelenkedett.....

-
Alternatív befejezés:
McGalagony átváltozik egy kardfogú tigrissé és átharapja Potter carotisát...
-
inkább msn -
laliking #3099 www.rapidshare.com -ra fel tudod tolni?
vagy msn? -
nekem megvan az egész,linket nem tudok adni. -
laliking #3097 valaki dobja már át pls! -
ugyanezt szeretném :) köszi előre. -
laliking #3095 valaki küldene egy linket püben az egész fordításról? mert már minden eddigi link halott -
Cat 02 #3094 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mikor adta el könyvet jött hozzá 1 házaspár Tonknak és Lupinnak öltözve, votl is büntudata
-
Rowling nem szarozott kinyírt mindenkit szinte ne lehessen folytatni, tuti dobókockát dobálgatott mikor ki haljon meg :)
persze előzmény könyvek stb még lehetnek, a pénz nagy úr ugye :) -
Na a végére értem énis... Teljesen le vagyok hangolva annyira sok szomorú eset történt! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engem legjobban Lupin és Tonks halála keserített el... Ők voltak a kedvenceim. Főleg, hogy olyan boldogok voltak végre összeházasodtak ráadásul ugye a gyerek... És mindkettejüknek meg kellett halnia... :(( -
Cat 02 #3091 1-2 halott / fejezet ^^ -
A 21. fejezet fordítása vmi katasztrófa lett :D -
Dexantreal #3089 spoiler rulz állat. -
Dexantreal #3088 Lol.
Majd eldöntöm még.
Addig is spoiler rulz emberek, vagy tökön rúgom azt, aki nem így tesz lol. -
nah én is elolvastam :) nagyon tetszett ez a könyv, februárban tuti újraolvasom.
köszi minden fordítónak mégegyszer ^^ -
Na elolvastam ,nagyon fasza volt, de szomorú vagyok. Eleve mert szinte midenki meghalt, meg szép a befejezés is, de legfőképp azért, mert NEM LESZ TÖBB RÉSZ! Úgy értem folytatás.
:'(:'(:'( -
NemoNe #3085 Szerintem teljesen ugyan olyan a fordítási stilus. Ugyhogy nyugodtan olvasd. Ha kijön februárban akkor majd azt is elolvasod. Rájössz hogy nem lesz benne sok külömbség max a tördelésben :D -
Cat 02 #3084 olvasdd el első 3. fejezetet és nem tudod majd abbahagyni :D -
nóci84 #3083 Nekem nem is volt kérdés, h elolvasom-e a kalózt..és februárban (de lehet, h már Karácsonykor?) újból nekivágok a dolognak,megveszem a hivatalos fordítást..annyira hasonlított az előzőekhez a 7.könyv szövegezése, -1-2 kapkodásból elkövetett hibától eltekintve persze-, h tényleg élmény volt -
Dexantreal #3082 Looool, kis betűvel lál.
Azért nem kell sietni fordításnál, pláne, mert februárba neleve kijön.
Na mindegy.
Thanks tőled is a választ.
De még mindig hezitálok, hogy elolvassam-e a kalóz verzsönt, vagy ne :SS. -
Cat 02 #3081 Nekem kb felse tűnt h más xD max a névkeveredés de az is csak néha illetve volt egy nagyon rrosszul lefordított fejezet de az sztem javítav lett (értsd herry kisbetűvel és e vel ) -
Dexantreal #3080 Hmmm, akkor szerintem nem olvasom el és várok februárig, nemtom :S.
Thanks a választ. -
minőségben rengetegben, fordításban sacc 10%-ék. -
Dexantreal #3078 Amúgy mennyiben tér el a neten lévő cucc majd a februáritól szerintetek? -
ja, nem szóltam :D -
kié ez az oldal? -
Cat 02 #3075 borítok
ezSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom mikor betörnek a széfbe de az amcsi ?? -
Cat 02 #3074 német borító cseppet spoilereS :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én nem emléxem semmi házasodásra WoW-ból... -
Cat 02 #3072 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Luna miért Nevillehez ment feleségül ??? Vmi kutatóhoz ment =\
Olyan összeillő pár volt + WarofWizardsban is asszem összeházasodtak
-
Cat 02 #3071 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mi tartott Harrynek 7-8 évig ? :P Mert ugyw Ginny és 3 évig volt Kvididzs (hülye 1 szó :D) játékos
-
Óóóó, hogy bazd+.... Nemigaz mi a xarnak van a spoiler? Többet már ide se jövök be, holnap kiolvasom az egészet mert kikészülök... -
50cent911 #3069 gomold gyűrűjnek mi köze a feltámasztó kőhöz?a gyűrűbe volt valami kő vagy mi? -
én máig nem értem, hogy Slughorn prof nevét miért pont Lumpsluck-ra fordították le, vagy hogy Kreacher-ből hogyan lett Sipor :D Suette-Polltsról már nem is beszélek :D na mindegy, biztos tudta a fordító hogy mit csinál, amúgy nagyon jó beszélő nevek/kifejezések vannak a könyvben, nem kritizálom :D -
na azért ha valaki is igényt tart rá, mármint rajtam kívül :D, akkor szívesen egységessé hozom az egészet külalakilag, meg átnézem a helyesírást, stb :D a fordítók munkájába persze nem szólok bele, csak ha akkora égbekiáltó a hiba :D na de ez se most lesz, majd egyszer ha időm lesz rá :D -
Hano #3066 aki még nem olvasta angolul egyiket sem annak a hp szótár ottvan segítségnek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ampók is máshogy van írva, végig:))
de nem lehet minden tökéletes.. a történet jó, csak a neveket nem fordították le:) -
picit engem is zavart de az utolsó fejezetekre már megszoktam a hibákat :D szal a végén már nem zavart ^^ -
akkor úgylátszik, csak engem zavar:D mindegy, úgyse én olvasom, akkor meg nem szólok egy szót se :D ha nekik jó, akkor nekem is :D -
februárig jó ez ^^