Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
örömmel vettem, h nem zavarom köreid :-)(annyira :-)
örömmel vettem, h nem zavarom köreid :-)(annyira :-)
A könyvet én is olvastam a hatodik részig, és az nagyon is tetszett, nekem a filmadaptációval sincs semmi bajom(Idáig a 3. rész kivételével mindet láttam moziban.), csak nem tudom, nem a legjobb cucc xD
BTW a harmadik részben pl.: mikor a Hermione pofánvágjaa Malfoyt, elõtte rászegezi a pálcáját. De a követkeõ képkockán, mikor leengedi másik kezében van😄 (ez csak úgy szembe jutott xd)
(legalább nem csak email címek vannak😄)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
írj valami vitaindítót vagy mittomén, amitõl beindulnak a fogaskerekek másnál is!
Olvasd el az SG cikket róla, azt megtudod.
Szerintem annyira nem volt rossz, de már nem nagyon tudják überelni. és az is igaz, hogy a film a toplistán van, de hát ízlések és pofonok 😊
IMDB: 7.7/10.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Alex
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Ja, a jelszót nem azért raktam rá, hogy senki más ne tudja letöltögetni, csak az sg-sek, hanem:
nyuhodtan továbbadhatja mindenki a linket és a jelszót mindenhova, csak fórumon meg iylen nagy közönségû helyeken ne, több ok miatt:
1 ha valaki szol a rapidnak, törlik a fájlokat.
2 Nem too mmennyire lehet ezt lenyomozni, meg mennyire törvényellenes a kalózmásoldatok terjesztése, de nem akarok bajba kerülni.
HANSÚJOZOM MAILBEN MSN-EN IYLENEKBEN ADGATJÁTOK TOVÁBB NYUGODTAN!!!
Enjoy
<#vigyor2>#vigyor2>
Alex
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
királyok vagytok😉
Harry Potter 7 Magyar Fordítás 1-23 fejezet, és 24-28 fejezet.
a jelszó a mappához:
soskamartas
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
angol kepecskek pixelesen, de legalabb kep...
Viszont legalább igényesen tördelt, és szerkesztett. Valamint úgylátom átzavartak rajta egy helyesírás ellenõrzést is. Mindenképpen jobb, mint a többi verzió.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
csak mailben ne zaklassatok pls 😄
amugy pedig... khm...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miért nem csináltok egy topikot ennek a sajátban vagy mittomén?:S
meglestem a mail cimem, es mit latok? 28 uj mail 😊
hattol kb ejfelig nem leszek gep mellett, szoval kernem azt, akiknek elkuldtem a linket, adja tovabb, en ugyanis nem leszek gep kozelben es sokan szeretnek folytatni az olvasast.
este jon a 29-ig fejezet is :p
Ez az egyik oldlaam.
Ott a feladatlapokban, mindig frissülõ, és igényes fordítás található(olvasási feladat néven.). Szóljatok akinek csak tudtok. Amint van új frissítés, és eljut hozzám is, azonnal felrakom, oda. Ezért érdemes mindig megnézni az oldlat.
napi kapacitasom max 250, ha meg valaki keri 1-28-ig, az szoljon. mail cimeket tovabbra is pm-ben.
köszönöm