Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

kraawz
Üdv. Hány fejezetes a HP7 összesen ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

bujcsik555
de nem baj mert a 29 30 31 32 nincs nekik se😊

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
egy másik veblapon már a33fejezet megy de onnan nem adja ide senki 😞

dogfish
lol
hinni a ***-ban kell (nem lövöm le hp7 et de aki olvasta annak lehet leesett 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nagyszerû!!jó a rendszer...az elsõre azt hittem nem ment át..<#boxer>
hogy mikre figyelsz<#worship> Én laikus ilyeneket észre sem veszek "csak" nézem a filmet..van még ilyen apró dolog, hátha a többieket is érdekelné...
örömmel vettem, h nem zavarom köreid :-)(annyira :-)
hogy mikre figyelsz<#worship> Én laikus ilyeneket észre sem veszek "csak" nézem a filmet..van még ilyen apró dolog, hátha a többieket is érdekelné...
örömmel vettem, h nem zavarom köreid :-)(annyira :-)
zeli
xd nem zavarnak a hozzászólásaid..(annyira😄)
A könyvet én is olvastam a hatodik részig, és az nagyon is tetszett, nekem a filmadaptációval sincs semmi bajom(Idáig a 3. rész kivételével mindet láttam moziban.), csak nem tudom, nem a legjobb cucc xD
BTW a harmadik részben pl.: mikor a Hermione pofánvágjaa Malfoyt, elõtte rászegezi a pálcáját. De a követkeõ képkockán, mikor leengedi másik kezében van😄 (ez csak úgy szembe jutott xd)
(legalább nem csak email címek vannak😄)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

jó rész volt az biztos, de még egy kicsit finomíthattak volna rajta..persze, tudom, h a könyv más, de mégis...
értelek, hiányolod az érdemi hozzászólásokat...Én pld. soha egy fórumra nem jelentkeztem be, kivéve ezt..(bánatodra?:-))most is csak azért, h lássam mennyire érdeklõdnek az emberek ezen téma iránt..tõlem aztán lehet valami a top-lista élén, nem feltétlenül fogom megnézni..nem mondom, h fan vagyok,mert az túlzás ki is nõttem már abból a korból, de bármennyiszer nézem-olvasom, nem volt még példa rá, h felénél abba tudtam volna hagyni..
írj valami vitaindítót vagy mittomén, amitõl beindulnak a fogaskerekek másnál is!
köszönöm a segítséget!így sem ment, de azért megoldódott a problem
zeli
csak unom már, hogy minden hszbe egy hülye email címet látni 😛 xd
Olvasd el az SG cikket róla, azt megtudod.
Szerintem annyira nem volt rossz, de már nem nagyon tudják überelni. és az is igaz, hogy a film a toplistán van, de hát ízlések és pofonok 😊
IMDB: 7.7/10.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

De a legnagyobb, amikor a filmben elordítja magát Neville: LEVICORPUS halálfaló bácsi meg berepü a sötétbe
AleXXXXX
Valószínüleg nállad lesz a hiba. Ha kéri, h töltsd le, akkor töltsd le.

Alex

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Mondjuk eléggé rerövidítették õket, metr ha én lennék a rendezõ, akkor az elsõ részt se úszná meg 3 óra alatt az ember
ejnye-bejnye, mindig csak morogsz..valami pozitívumot kiemelnél? (gondolom azt, h a filmnek is vége, és az egésznek vége lesz egyszer? <#vigyor2>egyébként nem'tom mit néztél, de az elsõ részhez képest minden film jobban megcsinált lett...az emberi képzeletet meg úgysem lehet ûberelni
Mégis letudtam szedni. És thx a fordítónak, meg aki ide berakta!
zeli
a film egy szar. ennyi 😄 Vagyis hogy eléggé gyengén sikeredett a többi részhez képest. De olvasd el az SG-n írtak róla cikket...

sikerült! nagyon jó látni, másokat is mennyire érdekel a történet vége..és persze utána mindenki megveszi a könyvet, hogy elolvassa újból..megszakítások nélkül<#circling>
no-no:-)amikor a filmrõl kérdeztem, senki nem regélt, TE sem, akkor írj valami érdekeset és ne csak háborogj, pls
Nekem ezt sem engedi megnyitni, kéri, h töltsek le egy programot...hogyan tovább???biztosan kell az a program hozzá?köszike a segítséget
zeli
Nemigaz, ez a topik már kétszéáz hsz óta arról a hülye kalózmásolatról szól -.-

hali, Nekem nem nyitja meg...:-(
AleXXXXX
Nincs mit😊

Ja, a jelszót nem azért raktam rá, hogy senki más ne tudja letöltögetni, csak az sg-sek, hanem:
nyuhodtan továbbadhatja mindenki a linket és a jelszót mindenhova, csak fórumon meg iylen nagy közönségû helyeken ne, több ok miatt:
1 ha valaki szol a rapidnak, törlik a fájlokat.
2 Nem too mmennyire lehet ezt lenyomozni, meg mennyire törvényellenes a kalózmásoldatok terjesztése, de nem akarok bajba kerülni.
HANSÚJOZOM MAILBEN MSN-EN IYLENEKBEN ADGATJÁTOK TOVÁBB NYUGODTAN!!!

Enjoy
<#vigyor2>

Alex

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Tudom, hogy naon béna vok, mert még nem szólt senki más, de hogy lehet onnan leszedni?engem dobál csak linkrõl linkre, és mindíg ugyanoda jutok vissza😞 Valaki tud helpelni?
fúúú nagyon köszi😊
királyok vagytok😉
AleXXXXX
hogy ne legyen baj a mail címekkel:

Harry Potter 7 Magyar Fordítás 1-23 fejezet, és 24-28 fejezet.
a jelszó a mappához:
soskamartas

dogfish
ebben a topicban, amint fel lesz love a netre valahova 😊
hm vmi modi törölhetné email címeket mert spam botok szeretik

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bujcsik555
elárulnád melyik weblapon lesz az a 29 fejezet?

dogfish
elvezhetobb. plusz az "illusztraciok" is nagyon ott vannak. 😄
angol kepecskek pixelesen, de legalabb kep...
Illusztrált, lol 😄
Viszont legalább igényesen tördelt, és szerkesztett. Valamint úgylátom átzavartak rajta egy helyesírás ellenõrzést is. Mindenképpen jobb, mint a többi verzió.
dogfish
magyarul, illusztralva, pdf formatumban elokerult 😊
nearo
a mail címeket tényleg pm-ben küldjétek, mert megint láttam, hogy 38 új üzenet, amirõl kiderült, hogy a 90%-a számomra érdektelen...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

dogfish
dogfish
bujcsik555
na kinek nincs még meg 28-ig? az küldjön privátot

dogfish
felreertes ne essek, nem bantam meg, szivesen segitek. ekes pelda. 😊
csak mailben ne zaklassatok pls 😄

amugy pedig... khm...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://rapidshare.com/files/47480429/Asztal.rar.html
zeli
Elég unalmas e-mail címeke olvasgatni itt percenként -.-
miért nem csináltok egy topikot ennek a sajátban vagy mittomén?:S

Mondjuk ugy kell neked ha közzétetted 😊
dogfish
mondom pm-ben ne mailben irjatok nekem...
meglestem a mail cimem, es mit latok? 28 uj mail 😊

hattol kb ejfelig nem leszek gep mellett, szoval kernem azt, akiknek elkuldtem a linket, adja tovabb, en ugyanis nem leszek gep kozelben es sokan szeretnek folytatni az olvasast.
este jon a 29-ig fejezet is :p
Menjetek fel a www.ds1991518.fw.hu -ra.

Ez az egyik oldlaam.

Ott a feladatlapokban, mindig frissülõ, és igényes fordítás található(olvasási feladat néven.). Szóljatok akinek csak tudtok. Amint van új frissítés, és eljut hozzám is, azonnal felrakom, oda. Ezért érdemes mindig megnézni az oldlat.
dogfish
no, megkaptam a 25-ik pm-et is.
napi kapacitasom max 250, ha meg valaki keri 1-28-ig, az szoljon. mail cimeket tovabbra is pm-ben.
Ha többen töltenek le egy IP címmel akkor idõ míg engedi újra letölteni
ezzel mi a baj?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ha kérhetném nekem is küldje már valaki a 28-ik fejezetig [email protected]
Köszönöm szépen 28-ig! <#puszi>
kérlek nekem is küldd el:[email protected]
köszönöm