Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként van már 29.-kel bõvített pdf-es verzió is.
de ez hanyadik fejezet?
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
A mappa frissítve.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
😄 😄
Csak sajna már el is olvastam 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
köszi Bogie 😊
Megvan az is valahol, csak nagyon meg kellene keresni..
Ha Wilow of Narod olvassa, vagy valaki innét ismeri, mondja meg neki, h
nagyon köszönöm az eddigi munkáját is !
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
http://motionpicture42.freeblog.hu/
szal nagyon nagy köszönet
aki meg fikázza az csináljon jobb fordítást...
De hát CsiGageciJek csak ilyen marad,nem vél. volt õt fikázó topik ..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szeretem ezt az igazi magyar mentalitást...
Gondolom te már 2-szer elolvastad angolul és legalább 1 tucat Karinthy-szintû fordítást csináltál....
Néztem azon a honlapon hogy hányfõs a Dumledore serege! Tegnap még párszáz volt, ma majd háromezer, kb ennyi ember lehet kimondhatatlanul hálás annak az embernek (embereknek) akik órákat, napokat áldoztak az életükbõl hogy az angolul nemtudók is hasonlóképp örülhessenek A KÖNYV!!!-nek, te meg nekiállsz fikázni. Ha minden harmadik szót átírnának héberre a fordításukban akkor is csak dícsérni lehetne õket te idióta....!
Óh istenem ments meg bennünket az ilyen barmoktól!!!
tök fura lesz h nem lesz több rész
Nem tudja vki ez kb mennyi idõ?Nem tudom,ez a 28 fejezet mennyi ideig tartott a fordítóknak,de nagy köszönet érte 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
télleg ez a legjobb... kicsit sötét meg már lassan üldözési mániám lesz...xD
de akkor is nekem nagyon tetszik 😊
Én is így vagyok😞
megvan a 33 fejezet de 29-32-ig nincs meg és így nem akarok tovább menni <#rinya>#rinya>
valakinek nincs meg?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Asszem ez lett a legütõsebb a 7 könyv közül...
Már csak azt nem értem miért kellett a szereplõk felét kinyírnia<#confused>#confused>
Mikorra várható a 29-32. fejezet?
Elõre is köszi.
Peti
Legközelebb olvass visssza!!!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
csak elõre le lenne lõve a poén :S
mert nekem semmit nem hoz be 😞