4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
Ja,egyébként én az első 3 könyvet 7-szer,most olvasom hetedszer a negyediket,az 5-öt és a 6-ot 6-szor,a 7-et 2-szer. -
HI!
Ki hányszor olvasta már el a HP könyveket? -
Ár: 4 690 Ft
Internetes kedvezmény: 20%
Internetes ár: 3 752 Ft
vagy te miről beszélsz? -
699 ft? -
Hahó!:)
Mátol lehet rendelni bookline-rol a könyvet, 699ftért már 9-én(szombat!!!) megkapjuk a könyvet. Aki sajnálja érte azt a pár fillért, és még bír várni, az -300 így 399ft postaköltségért hétfőre/keddre kaphatja meg.
DE siessetek, mert ha elfogy a könyv, akkor várhattok az utánnyomásra
Alex -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az, hogy végül is hogyan került Harryhez a deadstick, hogy Malfoy győzte le végül Dumbledort, azzal, hogy Dumbi feláldozta saját magát. Szerintem jó kis csavar volt. -
Pont azé baj.... Szánalmas. Max az 5 évesek tartják jópofának, amúgy szerintem is gáz és nyálas. -
Cat 02 #3255 a nevek direkt olyanok :D -
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. -
melyikre gondolsz? (spoilerbe ird) -
Nekem kifejezetten tetszett a csattanó a pálcával kapcsolatban. -
hat en most fejeztem be, nyaron kezdtem el de akadt mas dolog kozben. na de vegre raszantam magam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egesz konyv kb a 3/4eig jo..mint az eddigiek kb az a szinvonal, aztan onnan az utolso elotti fejezetig kb baromi jo! alig hittem a szememnek amikor olvastam, hogy igen, a csajszi megmerte lepni amit kellett es kurva jol kitalalta az egeszet, jol osszevarta a szalakat, es minden keszen volt hogy azt mondjam ez igen, ezert erdemes volt vegigolvasni mindegyiket. Erre elbassza az utolso 2 fejezettel, vagy 3mal (King cross-tol kezdodoen) hat el se hiszem...jo okes, 14eves a celkozonseg, nekik nem lehet eladni olyat ami nem happy end mert akkor megy a siras rivas, hogy miert kellett megolni harry-t, dehat konyorgom, ez szanalmas...meg a legutolso fejezet: Albus Severus? James es Lily? de kurva kreativ nevek...szerintem egy 5.es kisiskolas igy igy zarta volna le a tortenetet de egy az egyben...hat kar erte, en azt mondom.
En egyebkent nem vagyok fanatikus, egyszer olvastam csak el, de mindet, a 4.tol kezdve angolul, lehet h ha angolul nem tudtam volna magyarul nem olvastam volna el..na mindegy, azert nem bantam meg, de AAAaaaaa... -
:D
Nagy pletykalap:D
Mondjuk sztem a Blikk = a Hírverővel
Vagy a Reggeli Prófétával? -
Akkor az már tutibiztos, ha a blikkben volt. -
különben volt a blikkben is.
Sorry a hirdetésért! -
Jeeeeeeeeeee!!! -
adja meg az ég hogy igaz legyen! mert akkor végre normális Potter filmet is láthatnánk! -
Nekem tetszik az ötlet :) -
Polkino #3244 8 részes lesz Harry Potter!? -
pedig jóaz ha kint van a polcon^^ -
sose adtam, az összes könyvet Myth adta eddig is kölcsön :) -
nem akarsz rá pénzt kiadni?:D -
Én is úgy voltam vele, hogy elkezdtem olvasni. Egyszer becsuktam, mert 1: a szemem már ki folyt, 2: mondom, számítógépezek. Feláltam az ágyrol,ki léptem az ajtón, de azonnal visszafordultam, mert egyszerűen olyan izgalmas az egész, hogy csak azt járt a fejemben:"mi fog most történni?", visszafordultam, és olvastam tovább, nem érdekelt hogy a szemem káprádzik:D. Meg nekem is volt olyan, hogy fél 10-ig olvastam, apám átjött hogy:"most már jobb ha be fejeznéd, ne rontsd a szemed.", mondom:"Mingyá már csak 10 oldal a kövi fejezetig." Aztán addig nem tettem lée, amíg el nem olvastam azt a fejezetet:D. -
te inkább az uccsút rendeld már meg, kapsz rá 2 napot kiolvasni aztán úgyis elszedem tőled :) -
Én az 5.-el voltam úgy, hogy megvettem reggel 9kor a boltban és este fél 12kor befejeztem...
Még mikor kajáltam akkor is olvastam... :)))
-
Áh, sztem sokan vagyunk ezzel így...:D
Meg csak szolnék a házigazdának, hogy elkéne 1 új fejléc, mivel az utolsó rész jön ki könyvben, de a fejléc az 1 rész kisgyerekeit ábrázolja:D -
Akkor megnyugodtam, hogy csak velem van a gond. :D -
én meg angolul olvastam el... kíváncsi vagyok már, hogy miket értettem nagyon félre, bár a fonotosabb dolgok valszeg lejöttek, mert a történet így is kerek számomra -
A friss hp könyvekkel én is így vagyok:D
Megvettem a 6.-at, vagyis kijött postán, 3 nap alatt kivégeztem:
olvastam a kádban, olvastam alvás előtt( a 3. este éjjszaka is, úgy fejeztem be), meg olvastam amikor csak volt szabadidőm.:D A szemem a végére ko-n volt.. de, na megérte:D és asszem a 7.el is így leszek, pedig má elolvastam a kalózváltozatot. -
Lehet innen fogom én is, csak nagyon félek.Esküszöm ha kezembe kerül, nem birom letenni.Ezt most nagyon komolyan mondom, ha minimum 3-szor nem olvasom ki akkor addig nem birom letenni.De utána is elő szoktam venni, ha van olyan fejezet ami nagyon tetszik.Aztán tudom letenni pár hónapra. :D -
Ja, ok:D
A könyvet ki rendelte már meg?:D
Én boolkile-nál veszem, mert így csak 3752ft, azaz 938 ft-nyi kedvezményt kapunk, a postaköltésg pedig 400ft így marad 538 ft és a könyv is meglesz:D:D
Harry Potter és a Halál Ereklyéi - Bookline.hu -
De, írtam is, hogy fan trailer. :) -
Őőő neharagudjatok, de senkit nem zavar h eben az előző részek vannak összevágva? úgyértem az előző részekböl van a trailer?
Mert sztem eléggé feltűnő... -
2-be és 3-ba is volt 4be alapból nincs, 5-ből kihagyták :) -
Kell akalozforditás ?ha kellirj pm-et -
Mikor lesz mmár február 9.-e? Olvasni akarom a HP7-et:D. -
EZ még nagyon jó! -
ITT egy fan trailer a 6-os filmről, szerintem nem rossz. ITT egy másik, ez szerintem már kevésbé jó.Nagyon várom már a filmet, komolyan mondom, pedig még egyiket se bírtam többször végignézni.De akkor is jöhet minden ami Harry Potter. :) -
Valamelyik nap eszembe jutott, hogy vajon a 6-os könyvből mi kerül bele a filmbe, mi nem, és miket írnak át.
Lupstuck beszervezését gondolom nem fogják az elején kihagyni, viszont a vonatos orrtörést tutira kihagyják.
Kvidics, szerelmi szál, na ez szintén kérdéses (talán HP1 óta nem volt filmben HP kvidicsezése) -
Köszi:)