Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy invito Voldemort szíve ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elvileg az invítóval(acio) akármit magadhoz tudsz hívni.
oylat is, amiröl nem tudod pontosan hol van, vagy hogy néz ki. (pl hermione és a hurcruxos könycek a 7. részben), akkor ha nem találsz valakit, mért nem hívod oda magadhoz....😄
Vagy: ha nincs pénzed simán mondod (vagy nem is mondod) invito 1000000000000000000000 galleon. Huss és pöcc, a pálca suhan, kivágódik a bolt ajtaja, és a boltba repül több zsák pénz, melyek készségesen kifizetik magukkal az árut..
😄
?
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
2. 7 et is nehéz volt
3. 7. könybnem van egy leírás féleség h cask akkor teheti ha már elõre megvette és 'elraktározta', és vízbõl bor változtatás is elég nehét varázslat
amikor harry a minisztériumban harcolt bellatrix lestrangéval akkor rá küldte a crució átkot ugye amik fõbenjáó átok és aki használja az azkabanba zárják de ugye nem is vetették harry szeme alá.
a másik ha én voldemort helyébe lennék akkor csináltam volna vagy 100horcruxot hogy biztosra menjek,és aszt se értem hogy amikor meg tudta hogy a napló megsemmisült akkor mér nem csinált egy ujjab horcruxot?ha ezen mulna az én életem biztos hetente ellenõrizném hogy megvan e minnd!
asse tûnik nekem logikusnak hogy bárki csak ugy a semmibõl elõvarázsol egy üvegbort,haerre képesek mért nem csinálnak ital nagy kereskedést?😊)) vagy varázsolnak maguknak vagy 1000galleont és kész!de fõleg az elsõ 2 kérdésre lennék kiváncsi mi a véleményetek róla!
(Lehet benne reménykedni, hogy véletlenül kiszivárog majd a fordítás, sajnos Willow mester ezt a hibát vétette, ha csak a kész fordítást teszi ki, akkor már fújtathat a kiadó...)
http://motionpicture42.freeblog.hu/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de tényleg jobb lenne karácsonyra a fa alá =)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bojkottáljuk a herripottert, ne vegye meg senki 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Most aki még nem tud angolul az simán megtanul, elolvassa és még mindig beljebb van 2 hónappal😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BUDA > miskolc.
Nem értem.. Valaki magyarázzal el pls..
Vagy az extras link fog frissülni?
Bocs h így kérdezõsködök, de érdekel...
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Csak ki ne tudódjon!
Mindíg ezen a linken fog frissülni, vagy hogy lesz?
csak gyorsan-gyorsan, míg meg lehet találni! ha még valakinek nincs meg
De én nem a kódot kérem, hanem az egész könyvet magyarul!! 😄 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
btw hogy szólhattak neki?