Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pl az se lehet h harry elordítja magát h invitot összes horcrux és jeee
vagy invito Voldemort szíve ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

azokon van bûbáj ^^

AleXXXXX
Ha már a "hibáknál" tartunk, akkor:

Elvileg az invítóval(acio) akármit magadhoz tudsz hívni.
oylat is, amiröl nem tudod pontosan hol van, vagy hogy néz ki. (pl hermione és a hurcruxos könycek a 7. részben), akkor ha nem találsz valakit, mért nem hívod oda magadhoz....😄
Vagy: ha nincs pénzed simán mondod (vagy nem is mondod) invito 1000000000000000000000 galleon. Huss és pöcc, a pálca suhan, kivágódik a bolt ajtaja, és a boltba repül több zsák pénz, melyek készségesen kifizetik magukkal az árut..
😄
?

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

1. sztem a minisztériumban nem mérik xP
2. 7 et is nehéz volt
3. 7. könybnem van egy leírás féleség h cask akkor teheti ha már elõre megvette és 'elraktározta', és vízbõl bor változtatás is elég nehét varázslat

és lenne még pár kérdésem!😊
amikor harry a minisztériumban harcolt bellatrix lestrangéval akkor rá küldte a crució átkot ugye amik fõbenjáó átok és aki használja az azkabanba zárják de ugye nem is vetették harry szeme alá.
a másik ha én voldemort helyébe lennék akkor csináltam volna vagy 100horcruxot hogy biztosra menjek,és aszt se értem hogy amikor meg tudta hogy a napló megsemmisült akkor mér nem csinált egy ujjab horcruxot?ha ezen mulna az én életem biztos hetente ellenõrizném hogy megvan e minnd!
asse tûnik nekem logikusnak hogy bárki csak ugy a semmibõl elõvarázsol egy üvegbort,haerre képesek mért nem csinálnak ital nagy kereskedést?😊)) vagy varázsolnak maguknak vagy 1000galleont és kész!de fõleg az elsõ 2 kérdésre lennék kiváncsi mi a véleményetek róla!
nem értem,amikor voldemort járt a roxfortba akkor ugye dippet volt az igazgató!de amikor lumpsluck mondtan voldemortnak hogy ne mondja el senkinek hogya a horcruxokról beszéltek,mert dumbledore megtiltotta.ebbõl nem az jön le hogydippet lenne az igazgató
átváltozás-tan

dumludore amugy mit taniott a roxfortba amikor odajárt voldemort?
lol ennek is jól van vége XD

sztem jó volt így napi 20 oldal nem sok, de 1szerre sztem sokak hagyták volna

😊 sztem akkor majd fel kéne rakni vmi jó kis oldalra vmi más címmel, és majd hagyni hogy msn-en terjedjen a dolog😉
nando42
Srácok, én amondó vagyok ne ugorjatok neki, Willow nagyon tehetséges, van érzéke a fordításhoz. Lehet, hogy ti is tudtok angolul, de vissza is tudjátok adni magyarul a szöveg lüktetését? Ráadásul, ha több a fordító, a stílus is változik, ami szintén az élvezhetõség rovására fog menni.

(Lehet benne reménykedni, hogy véletlenül kiszivárog majd a fordítás, sajnos Willow mester ezt a hibát vétette, ha csak a kész fordítást teszi ki, akkor már fújtathat a kiadó...)

http://motionpicture42.freeblog.hu/

Punker
hát de nem is 2 hét, csak a korrektúra 1,5-2 hónap szokott lenni ekkora könyvnél (több ember többször csinálja), karácsonyra kész lehetne de valamiért nem lesz, lehet a kiadó nem akar más könyveinek konkurenciát csinálni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

angolul olvasom, a 23.nál járok😛 de eddig könnyebb volt h volt mibõl nézni egykét mondatnak a hozzávetõleges jelentését, de nem fogom emiatt abbahygani, max lassabban megy majd egy kicsit😊
Namost azért ha az egyszemélyes hobbifordító már majdnem a felénél tart, akkor nehogy nekik fél évbe teljen az egész. Még akkor is, ha korrektúrázni kell, hiszen ott nem 1 ember dolgozik rajta. Még a könyvnyomatással, sokszorosítással sem 6 hónap az. Nem mintha annyira létkérdés lenne, mert akit érdekel úgyis megszerzi/megveszi amikor lehetõség lesz rá, és kész.
szabadfordítást olvastad? nagyon jó, max az ilyen hülye díj nevek fordítása hülyeség

de tényleg jobb lenne karácsonyra a fa alá =)

nem hinném h olyan nagy dolog a helyesírást lecsekkolni... meg már azért fordított 6 könyvet, tudhat vmit az illetõ, és ha ilyen rövid idõ alatt vki le tudott fordítani 20 fejezetet magyarra, akkor nem hinném h probléma lenne egy olyannak aki már 6 könyvet lefordított.. sztem már rég kész is van csak még egy kicsit akarnak az angol könyvvel kaszálni😛 aztán meg pihentetik a dolgot, hogy az is megvegye aki már olvasta😛
Punker
adjanak ki minõségi munkát és akkor nincs gond.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zeli
Hát az sajnos igaz :S
Bojkottáljuk a herripottert, ne vegye meg senki 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Punker
2 hónap????? ember, nagy valószínûséggel a hivatalos megjelenéskor kezdhetnekel dologozni rajta, fordítják korrektúra stb, nem kevés meló az, mondjuk nem értem miért nem karácsonyra lesz kész, bár ilyen könyvnél tök mindegy nekik mikor adják ki ígyis úgyis kaszálnak rajta.

Na errõl az egészrõl nekem az a véleményem h a kiadó vessen magára.. februárig várni vele.. max 2 hónap alatt meg lehetne csinálni...
Most aki még nem tud angolul az simán megtanul, elolvassa és még mindig beljebb van 2 hónappal😊
ez meedig van ?

köcce
zeli
kattints erre:

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ilyen spoiler hülyeséget hogy kell csinálni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De az az övé, és igen a jó oldalon áll. Bár én már az elõzõ könyvben is sejtetttem és lám igazam lett.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

well aki kalozforditast olvassa, patrónusra gondolat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lehet hogy az õz Piton patrónusa? valahogy még mindig bennem van hogy a jó oldalon áll o.O

BUDA > miskolc.

mosoporr
haladunk 😊

AleXXXXX
Akkor hogyan lett meg?😮
Nem értem.. Valaki magyarázzal el pls..
Vagy az extras link fog frissülni?
Bocs h így kérdezõsködök, de érdekel...

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Aligha.
AleXXXXX
Hehh nagyon fasza!

Csak ki ne tudódjon!

Mindíg ezen a linken fog frissülni, vagy hogy lesz?

http://kecsaap.extra.hu/files/hp7.pdf
csak gyorsan-gyorsan, míg meg lehet találni! ha még valakinek nincs meg
Nóci drága ez wan....:@
kína? és most angol helyett kínaiul kell megtanulni?
óradíj? ez csak vicc ugye? kár hogy nem leütésenként kérik a bért..egyébként mindenki látta már az új filmet? miccótok hozzá? na például...várhattunk volna 2 hetet és már kalóz dvd-n is megnézhettem volna, de nem..mi ott voltunk az éjféli bemutatón..az igazi fan-oknak semmi sem drága :-)

zeli
Két nyakasra, egy sallerra meg egy barackra :c

ja! a büntipontot mire lehet beváltani?
valaki emllítette és valszeg az, óradíj...

Valaki nem tudja, h menyik orosz oldalon van fent az eredeti vezsió? mert megvan az angol könyv, de webfordiatás.hu-ra könyebb lenne bemásolni.
Kínában állítólag már kész van a kalózfordítás. A leszedés elõtt nem sokkal letöltöttem a fájlt, szóval lehet, h 1-2 fejezet még van, persze az is jelszó alatt.
úgy hallottam Németországban is sokkal hamarabb megjelenik a lefordított könyv, csak Magyarországon õrölnek lassan a malmok... Nálunk mi tart ennyi ideig? Mire várnak? hm. talán Tudjukki keze van a dologban <#eplus2>hiába a NAGYON JÓ "KALÓZ" fordítás (amiért hatalmas gratula az illetõnek!!!<#taps>, szerintem tényleg mindenki megveszi a könyvet, mert úgy olvasni teljesen más érzés lesz. hiába tudjuk már a végét, ettõl függetlenül érdekel az egész egyben..persze örülnék, ha olvasható lenne a magánváltozat továbbra is, de már az oldal sem érhetõ el..
Roppant sajnálatos, h a piros felirat máris idejétmúlt 😞 😞 😞
De én nem a kódot kérem, hanem az egész könyvet magyarul!! 😄 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gondolom ******ok Anubis-nál mondták neki h szedje le oldalt hátha feltörik, marad a mail 😊
btw hogy szólhattak neki?

ki tudja 😊

Várjunk csak, sztem leszedték az oldalt!!!
Az lenne jó, ha legalább Willov a mi oldalunkon állna.
1 magyar segít 200-500 másik magyarnak
mosoporr
egyébként mi ez a nagy kodfeltörésdi,csak nem a kod mögött van a teljes?