4470

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Timbo
    Akkor boldogot ;)
  • AleXXXXX
    Nna ez a topic is kihalt..
    De én vagyok az év első hozzászólója:D:D:D::D:D
    És ma van a börzdém is:D
  • Dexantreal
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=TqTHmzMk0Cw]Potter Puppet Pals in "Wizard Swears"[/URL]

Az utolsó egy-két percen nagyon röhögtem, alig kaptam levegőt!
  • AleXXXXX
    Szia!

Az oldal nagyon jó, a vajsört ki is próbálom..
    De holvan bene a sör?
    Bár ötlet:
    Rakjunk bele 1 kis likört, vagy ilyesmit.. pl vanilialikört..
    Sztem nem lehet rossz..
    És így lesz bene alkohol is, így "sörebb" lesz:D
  • mama2
    Na ekkor sajnálom hogy nincs HBO a digitv csatorna választékába(bár igaz nem is kell, mer meg van dvd-n
  • Tomy71
    Szerintem is a Lumos a legjobb magyar HP oldal!
  • csgj
    Nem rossz, de azért még mindig Lumos forever! (Ha már magyar oldalakról van szó) :)
  • Tomy71
    És tetszettű?
  • csgj
    Azt hittem vmi teljesen másról szóló reklám spam lesz... :D Mondjuk félig igaz, mert a saját oldalodat reklámozod. De legalább a témához passzol. Meg is nézem :)
  • Tomy71
    Sziasztok! Szerintem érdemes megnézni a www.tomyshp.lone-warriors.eu honlapot, mert a legfrissebb hírek, megújuló galéria és eget verő tartalom vár!!
  • Hegeace
    HP délután a HBO-n 4 rész egymás után vetítve :D
  • RaulwakY
    :D
  • Cat 02 #3210
    meg a könyvvé :)
  • mama2
    Ja bocs hülye kérdés volt. Persze hogy A filmet bírtad egy óráig, hisz ez a filmek topikja. Sorry:S.
  • mama2
    Már melyik HP5-öt? A filmet, vagy a játékot?
  • Cat 02 #3207
    huh hp 5 öt 1 óráig bírtam :S
  • mama2
    beztos. Ha A WIKEPEDIA írja, akkor tutka:D.
  • Mhosah Myth
    Az angol szövegben én nem találtam olyat, hogy azt írták volna, hogy megölte... Sztem csak a magyarok bénázták el :)

De akkor is borzalmas ez az egész :) Ekkora hülyeséget... Mondjuk engem nem zavar mondhatna ezekután akármit rowling, meg sem hallom... :)
  • csgj
    Nem hát :P Rowling túl sokat ivott aznap
  • Cat 02 #3203
    "hogy a fess varázsló a fekete mágia híve. Kénytelen volt megölni szerelmét. Ez Dumbledore "nagy tragédiája" - mondta a szerző."

nem is ölte meg
  • csgj
    Ilyen figurákat nálunk nem lehet kapni? :D
  • Gladiator
    Most már mind1, a könyveket befejezte, az hogy mit fikcionál hozzá már semmit nem számít. Én speciel nem sajnálom tőle a pénzt. Megdolgozott. Amúgy nekem bejön ez a kis fordulat. Kicsit érdekesebbé teszi Dumbledore múltját, ami mondjuk szvsz kicsit uncsi volt a könyvben. Mondjuk ha ott megemlítette volna, akkor biztos hogy nagyobbat üt.
  • brodix
    Én még mindig bízok benne,hogy még mindig jó ember,az irodalmat,az írást szereti nem a pénzt.
    Én miatta kezdetem el olvasni.
    Megnéztem az első négy filmet,aztán kíváncsi voltam az ötödikre,hát nekikeztem a könyvnek(az ötödiknek).
    Aztán már ott tartok,hogy az első kettőt hatszor,3-6-ig ötször,hetediket egyszer(kalózfordítás).
    Azóta már Stephen Kinget(remélem jól írom),C.S. Lewist(asszem így hívják)is olvasok.
    Szóval még mindig reménykedek abban,hogy a pénz nem vette el Rowling eszét.
    Bocs,hogy ilyen hosszú lett az üzi.
  • KnightRider
    Engedjetek meg nekem egy kis cinizmust: Rowling kissé olyan lett, mint Voldemort. Voldemort mit csinált: maga mellé állította az összes kisebbséget, hogy azok támogassák, amíg kell, utána úgysem törődött velük. Rowling mit csinál? Behoz színesbőrű karaktereket, de csak az ötödik részben derül ki, hogy ki hová tartozik (szép magyar szóval élve: retcon), most meg behozza a buzikat. Tessék, íme a fanbase, lehet rájuk alapozni, annál több pénz vándorol Miss Rowling amúgy is kövér pénztárcájába.

Én még emlékszem a szegény, de egy szebb jövőről álmodó írónőre, aki egy kávézóba ment írni, mert ott van fűtés. A végére a királi lakosztályban fejezi be a DH-t. Ez már nem ugyanaz az ember. Ékes anyanyelvén mondhatnók: Money is God...
  • mama2
    Buzi a kedvenc szereplőm? A Büdös gecibe bele:(
  • TVelvet
    ROFL :DDDDDDDDDDDD
  • csgj
    B+, hát ez nagy hülyeség volt... J.K. kicsit elveti a sulykot. Kicsit már úgy érzem, hogy ezt a reklámért csinálja... pénzhajhász lett :(
  • Narxis
    ÁÁÁÁÁ ezt most mért kellett?
  • Gladiator
    nem a sztorit cseszték el, szentem egész érdekes. a cikket cseszték el, mármint a címét.
  • KnightRider

Én is így gondolom. DH-ban nekem nagyon tetszett a sötét múltú Dumbi, de ez... Hány embernek volt már példaképe az öreg, erre most, a klasszikusokat idézve, "Buzi-e van?" Oké, hogy ezt a könyvben magában nem írhatta le, de mekkora illúziórombolás már így.

Le merem fogadni, hogy az eljövendő hetekben, hónapokban, sorra jelennek majd meg a tanulmánok azt taglalandó, hogy vajon Dumbi miként is közeledett Harryhez és/vagy Pitonhoz. A sok slash ficről és fanartról meg jobb nem is beszélni...
  • Gladiator
    Baszki, így elcseszni...
    Nem a Harry Potter film szereplője buzi, hanem a könyvben szereplő Dumbledore...
  • KnightRider

Itt van magyarul
  • brodix
    vki lefordítaná?
    nem naon tok angolul
  • KnightRider

A szörnyű igazság
  • Narxis
    ???
  • KnightRider

Rowling ezúttal is nagyot dobott: Dumbledore-t coming-outolta. Nem akarom kommentálni sem őt, sem az ötleteit, mert abból nagy ban lenne, de aki még nem hallotta, hát íme: A nagy Albus Dumbledore, mondjuk úgy, "más"...
  • Gladiator
    amíg bújkált felcsinált egy csajt, lett egy gyereke. kész.
  • Gabe1994
    én letöltöttem, de valszeg a vid. kártyám nem jó hozzá:(
    a hp8 pedig télleg jó 5let, csak az a baj,hogy nem lenne hozzá sztori, mert voldika megpurcant
  • markmor
    mama2 ez biztos?
  • mama2
    A HP 6. 2008-ban jön ki, a 7 meg 2010. Wikepedia rulz:D.