Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
<#szomoru1><#szomoru1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

nando42
Hát, aki a második fejezetet fordította, véleményem szerint még életében nem látott (magyarul) könyvet. 😞

http://motionpicture42.freeblog.hu/

remélem hogy rowilng asszony meggondolja magát és még ir vagy 4harry potter kötetet!mondjuk harry tovább tanul hogyauror lehessen,eközben kiderül hogy volt egy elveszett horcrux amire senkise gondolt egy halálfaló formájában aki hû maradt voldemorthoz.közben ron megutálja harryt mert tul nagy a felhajtás körülötte és irigy lesz rá,ezért csatlakozik voldemort nagyurhoz és beáll halálfalónak!ezután harcolnak 3 köteten át de nem birnak egymással,és a az utolsó kötet végén szembe kerülegymással ron és harry mivel harry képtelen megtámadni ront,eközben voldemort egy hirtelen támadással megöli harryt!ezért ron olyan ideges lesz hogy semmi se állhat az utjába és megöli voldemorot ezentul õlesz király és happy mindenki!😊)))))csak nehogy olvassa a fórumot rowling aszony és lenyúlja a sztroimat!

egyébként volt a fókuszban egy csávó és azt állitotta hogy tõle vette az ötletet j.k.w mert az õ könyvébe is volt tallár meg üst!szánalmas
Az új fejezeteket a rádió mintájára kéne feltenni, mindg más jelszó, és a más hely, és az elõzõ végén van a jelszóXD
nem baj, tõlem lehet egy fokkal rosszabb, de legyen fent az egész
ja, meg aztán a mágikus testvériség kútjáról ne is beszéljünk
nando42
oké', é vagyok az idióta, rájöttem. 😄

Mondjuk, tényleg szép felfordulást csináltak 5.-ben a Misztériumügyi fõosztályon, 20-30 idõnyerõ, 20-30 ezer jóslat, a halál termét(a boltíveset) porrá rombolták szinte, a bolygós termet is valszeg jól szétlövöldözték, ha jól emlékszem az agyas tartályt is szétlõtték, szóval csak pár százezer galleonos kárt okoztakXD
nando42
lehet, hogy csak én bénázom, de a firefoyom nem akarja leszedni, vagyis a 1.5mb-bõl mindössze pár száz kilobyte-ot hajlandó leszedni...? valaki feltenné egy normális helyre?

azt tudom hogy összetörték de valahogy biztos tudnának ujjalat csinálni
Btw, látszik hogy ezeket a fejezeteket már valaki más tette hozzá. SOKKAL silányabb fordítás!
összetörték az összes idõnyerõt, figyelj mit olvasol -.-

BUDA > miskolc.

olvasd el angolul a köv fejezetet😄
egy bajom vann a harry potter könyvekkel ha az egyiket olvasom telejsen elfelejtem a többit és ujra el kellolvasnom😊)
Nem lehet szavakba önteni a hálámat....
Csak annyi a baj hogy megin izgalmas résznél lett vége...
<#falbav><#falbav><#falbav>
azt úgy kellett volna csinálni h senki se vegye észre õket.. azt meg elég macerás lett volna😊)
DUMBLEDORT nem lehetett volna az idõnyerõ segitségével megmenteni?simán visszamennek 30percet ugy ahogy csikócsõrnél tették
Thx newrokonomnak!
thx a névrokonnak!
thx
brodix
Itt van 22. fejezetig.
Ha esetleg vki meg szeretné köszönni,ne tegye,mert gabe 98-é az érdem.
Egy másik hp-s fórumban linkelte be.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

193, de a 20. fejezet benne van..
dogfish
298 oldal?
20ig meg van nekem, de lehet h nem ugyanaz a lelkes fordító csinálta...
dogfish
a jok nem lovoldoznek zold fenyeket semmire. 😊
😊jó ötlet gabe
Én szeretem ezeket a hibákat olvasni, mert érdekesek. A könyv azért 50 évvel ezelõtti, mert piton az annyától örökölte( eli s mondja hermi, h igaza volt, mert valaha tényleg eileen prince-é volt) Ha én horcruxot csinálnék, akkor egy homokszembõl csinálnám, ami lesüllyed a tenger mélyére, és 2 tonna homok ráülepszik. na azt meg nem találná senki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És Harryék mért nem semmisítették meg adava kedavra-val a medált, vagy ha nm tudják használni, akkor megkérni rá a rend egyik tagját, mért keresgélték a kardot?
zeli
Hét nem nagyon lesz, mivel a magyar kiadó már a pert fontolgatja a magyar fordítások miatt.
Szóval minden az interneten fellelhetõ magyar fordítást eltávolítottak.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

....Mert én 19 fejezetet, úgyhogy szóljatok, ha van újabb rész is😊
Hali!
Ti mennyit olvastatok eddig el magyarul?
De Trelawney akkor is egy alkoholista...XD
nyugi én nem azért irtam a hibákat mert fikáznám a könyvet!életembe nem olvastam ennyit mint ahányszor elolvatsam a harry potter elsõ részét!csak kiváncsi voltam hogy mia véleménye a többieknek!
egyébként amikor hermione ellenõrizte a fél vér herceg könyvét azt mondta akié volt 50éve járt az iskolába piton ugye még nincs 50éves ha csak nem használta a bölcsek kövét!😊)
ja de mondjuk lehet arra utalt hermione hogy a könyv készült akkor!
na mindegy télleg hagyjuk a hibákat inkább olvassgassuk
zeli
Nem fikázták, csak elmondták, hogy mi az ami nem érthetõ a könyvben 😊
Ebben semmi rossz nincs. Nme mondtuk, hogy ez szar. Különben nem olvasnák ennyien ...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

na lehet fikázni engem is mert a megkeresnibõl kihagytam az e-t....
Nem tudom, de a hozzászólások többsége mostanában arról szól hogy ki milyen hibát talált az eddigi 6 részben. Ez olyan igazi jó magyaros szokás , mindenben megkresni a rosszat, meg a hibát....
Gondolom a fikázók mindegyike számtalan logikailag és történetében teljesen hibátlan bestsellert ír már....
Mi a f@szért nem lehet elfogani valmit olyannak amilyen, a hibáival és logikai bukfenceivel együtt csak élvezni és kész???
zeli
Érdekesek amúgy amiket itt mondogattok. Én is gondolkodtam már rajtuk 😛 De hát ez egy kitalált cucc, sok a bug benne 😄

Érdekes dolgokat olvasok itt...100 horcrux? ha figyelmesen olvastok akkor visszaemlekezhettek mikor Lumpsluck mesélte az ifjú Denemnek, hogy 1 horcrux is nagyon nagy felelõseg és már nem teljes a lélek...vagy hasonló...akkor 100 horcruxnal?....hááát....

Egyébkent ha valaki tud meg magzar forditast valahol legyszi jelezze.
Sziasztok!
Valaki lenne olyan kedves és elküld nekem erre a címre( [email protected] ) HP7 fordítást vagy egy page címet ahol megtalálom.
köszönöm elõre is
nem halt meg 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ja, meg azt is látta, amikor kiskorában Voldi "meghalt".
Mert nem figyelt odaXD
hát jah, és ki is tudták volna vinni (ld Piton)

de csoda h azt senki nem említette h Harry a 4. végén ménem látta lovakat (azért mert nem doglozta fel de ez csak mese)

úgy van, de a kábító átok csak a 4. részben van benneXD
nearo
Jó, akkor mondok én is egyet... a harmadik részben sokkal egyszerûbb lett volna Féregfarkot elkábítani, mint megkötözni... akkor nem tudott volna elszökni.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Punker
csak szeret poharazni, hogy jobban pörögjenek a képek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Trelawney alkoholista.... 😊
gondolom volt a közelben borosüveg ^^ (mármint Hagrid elõvett)

hát figyu mágia ^^ha egy vari testébe került a folyadék eltûnik

3. válaszodra: és mi van a6. könyvben harry újratöltõbûbájával?
Meg amikor a horcruxért mentek dumbledore-ral,
1 amikor a partról hívta harry a horcruxot, egy infernus beugrott a varázslat elé, d eamikor a szigeten voltak, ott már nem volt egy tónyi infernus köztük és a horcrux között, tehát magáhozhívhtta volnas, ha meg nem lehet kihívni a kõtálból, akkor meg minek ugrott fel az inferus?
2 Ha pedig nem is hívja ki, a folyadékot beletölthették volna, ha nem is ki a szigetre, mert akkor a vízbe csorog, de például egy elõvarázsolt mûanyagflakonba, vagy vmibe
van 1ébként egy hiba az 5. könyvben: mikor umbridge Trelawney óráján(277.oldal) Trelawney azt mondja 19 éve tanít a roxfortban. Viszont 724. oldalon Dumbledore mondja, h 16 éve ment meghallgatni a jósnõt.