Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolkoztam hogy mégis mi tart februárig ennek a profi könyv kiadonak, és rájöttem hogy tuti óra bérbe dolgoznak,csak igy kiszurnak a rajongokal akik már 2 éve várják a folytatást,és csodálkoznak a ha 1 magyar segit 1 másik magyarnak.
a netet nem lehet megfékezni,csak lassitani rajta 😊
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
emlékszem egyszer kiírta.
Nem rakta el senki?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Alex
BUDA > miskolc.
ide mehetnek a spamek ^^
én szolidan csak megkérdem h miért tart olyan soká a fordítás
Eéõször is nézzétek meg a fordítás fõoldalát!
http://hp7magyar.narod.ru/
2 olvasátok el EZT
és utánna ezt
Itt tartanak a magyarok....
De nekem naon teccett a forditás,remélem kituttok walamit találni
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
7. rõl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ráadásul aki olvassa a 7-et 😄
<#buck>#buck>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Mi (a VOLT olvasók) úgy gondoljuk, hogy nem kéne minket elszakítani az olvasástól. Emberek százai olvasnák a különbözõ fordításokat, és utána megvennék a könyvet is, hiszen egyetlen igazi Harry Potter rajongó gyûjteményébõl sem hiányozhat a befejezõ kötet.
Néhányan mégis úgy döntöttek, hogy megakadályozzák, hogy az angolul nem tudók is pár hónappal korábban átélhessék a könyv izgalmait. Mindezt miért? Azért, mert õket már rég nem a rajongók érdeklik, hanem, hogy minél több hasznot húzhassanak J.K.Rowling kíváló regényébõl.
Beszélnek itt jogsértésrõl, ami több milliós büntetést, vagy akár börtönt is vonhat maga után, de vajon miért pont ezzel foglalkoznak ennyit. Az interneten kalózfilmek és zenék ezrei lelhetõek fel, azokat az oldalakat mégsem szüntetik be? Hát hol itt az igazság?
Várjunk azért februárig, mert még nem sikerült olyan szintû tudásra szert tennünk, ami az angol verzió megértéséhez szükséges?
Nem engedjük, hogy ez történjen! Ezt a szöveget terjeszteni fogjuk, ha kell, még szókimondóbbat írunk, egészen addig, amíg nem engedélyezik a hobbyfordítást.
Aki egyetért, szintén terjessze!
sztem jo a forditas, tipikus rowling megfogalmazassal. kicsi munkaval, szerkesztovel siman elmenne eredetinek is sztem
Avanti Crociati!
BUDA > miskolc.