NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
Merridious #3102 Alternatív befejezés: (amivel Rowling garantáltan kikészített volan minden Potter rajongót...)
...... és mikor Harry legyőzte Voldemort Nagyurat hatalmas öröm lett urrá rajta. Következő pillanatban a kép elhomályosult majd lassan kezdett kitisztulni... Először egy fehér szoba, alakok, befügönyözött helység ahova a nap fénye alig jut be. Majd minden kitisztul: egy tiszta mégis egyszerű kórház szobába egy személy ült fel az ágyában. Körülnézve nem látott senkit csak alakokat beszélgetve a folyosón. Amint meglátták, hogy magához tért egyből beszaladtak.
- Óóóó James végre magadhoz tértél... 7 évig voltál kómában, azt hittük hogy a baleset után sose fogsz magadhoz térni.
- Lily mi történt, hogy kerülök ide? A csata, roxfort! Az előbb még Harry Voldemort ellen harcolt. Mi történt mi lett a többiekkel, a főnix rendjével stb.?
- Óóó James ez biztos a baleset sokkhatása. Nem tudom miféle rendről beszélsz, de Dr. Voldemort délelőtt volt itt vizitelni biztos onnan ismerős a neve...
- És Dumbledore, McGalagony?
- Dr. Dumbledore 1 éve halt meg az ő helyét váltotta fel a kardiológián Dr Voldemort. McGalagony nővér cseréli a pelenkád...
- De hát én ezt nem értem? És Harry? Auror lett belőle? - kérdezte James.
- Drágám Harry még csak 7 éves...
- És mi van a jóslattal? A misztériumügyi főosztályról amit Mr. Weasley őrzött.
- Óóóó James, a Weasley házaspár melletted lévő ágyon feküdt nemrég engedték ki őket.
- Akkor ez az egész csak egy álom volt? És Harrynek nem is lett semmi baja?
- Hát az autóbalesetben megsérült és maradt rajta egy heg.
Azzal James Potter az ajtó felé fordult, hogy üdvözölje érkező kisfiát kinek homlokán egy villám alakú heg éktelenkedett.....