Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujcsik555
mert én is brodixtol kaptam e-mailba

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

dogfish
miert nem linkelsz?

... got nothin to share with you...

bujcsik555
na kell még valakinek a 23 fejezet?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bocsánat persze ékezet nélkül..
[email protected]
sztem szerûbb ha belinkeled
vagy aki már megkapta tõled az is továbbküldi valakinek...
mindenesetre irtó hálás lennék ha én is megkapnám..
toth--istvá[email protected]
Nekem is elküldenéd?nagyon köszönöm! [email protected]
Ezer bocsánat nem tudtam hogy ezeket nem szabad leírni, többet nem fordúl elõ! Ne haragudjatok!😞
Légyszíves nekem is küldd el
[email protected]
dogfish
en mar linkeltem volna a kozosbe... :cC
kérem lécci lécci
[email protected]
<#wave><#wave>
nando42
nekem is kellene: [email protected]

http://motionpicture42.freeblog.hu/

Nekem is bitte [email protected]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a diadém a horcrux, amit harry a 6. könyvben mikor elrejtette piton könyvét, rárakotta mellszobor és a paróka tetejére, amit a szekrényre rakott jelzésként
Nekem is lécci: [email protected]
selezs....nem hallottal meg a ''SPOILER'' kifejezesrol?...eleg sajnalatos.
Nekem kellene, legyszi kuld el: [email protected]
nando42
nagyon finoman fogok fogalmazni: menyj a kibaszott...

gondolkodjál már ember! legalább spoiler és két enter!

http://motionpicture42.freeblog.hu/

nem egyszerûbb kitenni egy linket? :c

BUDA > miskolc.

brodix
hello!
megvan a könyv magyarul a 23. fejezetig.
Akinek kell,adja meg az e-mail címét.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
na mi?
írd meg spoilerben.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Tudom mi az uccsó horcrux, és elõkerült már az utóbbi 6 részben valahol, de nem volt nagy hangsúly rajta
Narcissának, draco anyjának esküdött meg, és ez nem spoiler, mert a 6. részben volt
Piton megesküdött Draconak, hogy teljesíti a feladatát, ha a fiú nem lesz rá képes. Ha nem tartotta volna meg az ígéretét, meghalt volna.
nearo
a halálfalók sem használhatják, az mindenkinek tiltott 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Nem tom, még nem olvatam végig a könyvet, ccask a nõvérem olvassa, de sztem amikor hagrid hallotta dumbival veszekedni, akkor arra vette rá dumbi, h ölje meg.
RaZoK
Lenne egy kérdésem!...Nos ugyebár Piton megöli Dumbledor-t a 6.-ban, arra lennék kíváncsi, hogy mi vitte rá erre ha eredetileg a jó oldalon áll?...Tán Woldemort kényszeríti valamilyen bûbájjal?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
Az tiltott varázslat, csak a halálfalók használhatják...bár a jók is használhatják, de akkor mehetnek az Azkabanba...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

nem is beszélve bajkeverõ varázslótanocokról
Viszont talár az tényleg nincs egyben se szinteXD
Jrex
kösz a könyvcímet cat02
amúgy a fókuszos videóról:a varászvilágban elkerülhetetlenek a sárkányok meg az óriások.....

dogfish
eg a pofam, pedig mar reg nem vagyok mo-n 😊
Basszus ekkora marhaságot: van egy sárkány a koma regényében, és rowling innen vette a Magyar mennydörgõt? BAROM ÁLLAT
brodix
Mind a kettõ megvan.
Tök jók.
Ha jól emlékszem a bookline-on 690 FT,ebbõl következik,hogy az alexandrában pedig 500 FT körül van.

dogfish
meg tovabbra is fenntartom a velemenyem, amit irtam a #2581-es postban:
"a jok nem lovoldoznek zold fenyeket semmire. 😊"
Szerintem ay RTL honlapján meg lehet nézni Gabe1994.
miért zárolták a Harry Potter 7 (könyv) fórumát...???
Amugy meg lenne egy kérdésem: ha tudja valaki hogy milyen forum oldalakon szokták (vagy fogják) közzétennia az uj fordítások helyszíneit az dobja már el a linket ide, vagy nekem mail-be ([email protected]) THX
jut eszembe, olvatátok már a Varázslók háborúját? egy Harry potter 7 hamisítvány, fent van a warofwizards.fw.hu-n
ezt a fókusz adást meg lehet nézni vhol as neten?
én nem szoktam nézni, ha ilyesmit nézek akkor már az Aktív (de aban is ugyanilyen IQ dolgok vannak, amik hatalmas hírértékûek)
Ja, és az utóbbi 2, meg a 2579-es nem spoiler, ha elolvastad az elsõ 22 fejezetet
Ez a Fókuszos dolog tényleg szánalmas. Rowling pont Egy ilyen hapsitol fogja elvenni a hosszú köpeny és az üst ötletét mi? A Britt szokások és legendák mindig varázslókrol és boszorkányokrol szóltak(nameg 10000 varázslatos dologról. Es ha észrevettétek a Fókuszban is ügyesen osszevágtak a dolgokat.
Lehet, h dumbi nem akart fõbenjáró átkot használni, mert lecsukják érte, de harryéket így is keresik, szóval nem valószínû, h lenne kuk nem használni
Figy ha Dumbledore sem bírt vele csak a kard segítségével akkor szted más használ neki?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A kviddics évszázadai
Legendás állatok és megfigyelésük

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jrex
Annak a másik könyvnek mi a címe ami külön van?Tudjátok van a kviddicses meg az a másik(ilyen szörnyes vagy mi)

lexikon😄
Aztán Voldemort közli ronnal, h õ az apjaXD 1ébként lesz 8. rész, de az csak vmi összefoglaló kötet lesz
Lovegoodig?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

brodix
Rosszul írtam a nevét.
Nem Gabe 98,hanem GáBriS.
Nem tom honnan szedtem ezt.

pedig ilyen stílusú az eredeti is, többek között ezért nem tudom olvasni az angolt mert rohadtul irritál :c

BUDA > miskolc.