Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
v ha a szellem akkor Helga mert asszociál xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Visszaolvasni nincs kedvem...priviben tudnál linket adni? Vagy mgé sincs annyira hátul a topikban a link?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
8 rol van valami info? (az elvileg egy nagyobb "epilógus" lesz nem?)
Szerintem ez volt a legjobb rész a hétbõl!!!!Szerintetek?
történetileg minden a helyén van. (angolul csak 4 fejezetet olvastam, de azok megvannak)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Mert, akkor valszeg én is elolvasom, ehh, fene se fog februárig várni 😛.
anyway, köszönöm a fordítók munkáját, nagyon jó lett, nemsokára végzek vele. nagyon tetszik ez az utolsó rész ^^
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A legnagyobb az egészben az, hogy most mi is egy olyan könyv részesei vagyunk mint az õseim voltak az Asimov meg a Gyûrûk ura meg a hasonlók korában! És én is nyugodtan ajánlom majd a gyerekeimnek is Harry történetét! Király a 7. rész
De nem baj, majd a könyvbõl kiderül 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor olvasom tovább, még csak a 10.-nél tartok.
#2980: megin bajodvan?<#idiota>#idiota> 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
...oké, nincs több kérdésem.. 😄
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kiolvastam, nagyon jó volt. Örök hála a fordítókank!
Csak az utolsó fejezet volt egy kicsit zavaros, hogy ki kicsoda.
De hát mindegy.
😊
köszönet a fordító(k)nak! <#worship>#worship>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ez nem igaz, nem õ fordította.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nagyon köszönjük az önzetlen munkájukat, sokunknak segítettek!!!
Üdvözlettel:
Zozó
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A 35. FEJEZET LETÖLTHETÕ INNEN, ÉS A MAPPÁBAN IS FENN VAN.
E N J O Y!!!!!!!!!!!!<#vigyor2>#vigyor2>
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD