Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hollóhát Hedwig ?
v ha a szellem akkor Helga mert asszociál xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

akinek HP-s szótár kell: lumos.hu lexikon, HP-s angol szótár
kíváncsi leszek h mennyire lesz más a hivatalos fordítás.. mert azért be kell ismerni nem rossz ez sem😄D
jajmáá, ha dícsérnek, Te annak sem tudsz örülni? csak jó volt látni, h kedvesen nyilatkozol a "mûrõl" és jó olvasást..ennyi, semmi rosszindulat nem volt bennem...
Vagy ez lenne az?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ok, thanks infot, lehet, hogy leszedem.
Visszaolvasni nincs kedvem...priviben tudnál linket adni? Vagy mgé sincs annyira hátul a topikban a link?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

wizy
te ne érts félre, csak megemlítettem, mint érdekesség 😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

HiPPoNaX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bill es Fleur lanyaval

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Félre ne értsd, nem akartam cikizni a fordítást, csak ez a név-dolog zavaró. Ráadásul a magyar verzióban vannak olyan telitalálatok, mint Hóborc, Acsarka, vagy Suette-Pollts. Ezeket imádom!<#szeret>
wizy
bocs, Ravenclaw 😄

wizy
nekem például az istennek se akart eszembe jutni Rowena Rawenclaw magyar neve, mind a hat könyv itt volt már az asztalomon, mikor beugrott, hogy Hollóháti Hedvig 😄

Igen, csak idegesítõ... Részben ezért is fogom megvenni a könyvet, ha elkészül végre a hivatalos fordítás.
Punker
kösz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Punker
van full link?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

köszi a fordítóknak
8 rol van valami info? (az elvileg egy nagyobb "epilógus" lesz nem?)

Én is köszönöm a fordítóknak, feltöltõknek....<#worship>
Szerintem ez volt a legjobb rész a hétbõl!!!!Szerintetek?
dogfish
ra lehet jonni egybol
Nem árt beszerezni az angol-magyar "ki-kicsoda-a-HP-ban" -t, mert a nevek nem mindig a magyar verziónak megfelelõk (sõt, a végén egészen következetlenül használja a Denem-Riddle-t). Szóval, ha kapásból nem tudod, hogy ki Hagger vagy Kreacher, a hiba nem a te készülékedben van... <#circling>
Dragooon
hát tele van helyesírási hibákkal, de szerintem kibírható. fõleg úgy h nem figyelsz rá 😄
történetileg minden a helyén van. (angolul csak 4 fejezetet olvastam, de azok megvannak)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Jól lett lefordítva, nincs semmi ilyen nagyobb baki?
Mert, akkor valszeg én is elolvasom, ehh, fene se fog februárig várni 😛.

Dragooon
most hogy így mondod, kíváncsi vagyok az enyéim mit fognak szólni egyszer. minimum 20 év múlva 😄 (met tegyük fel 9-10 évesen kezdi olvasni az elsõ részt mint ahogy én tettem)

anyway, köszönöm a fordítók munkáját, nagyon jó lett, nemsokára végzek vele. nagyon tetszik ez az utolsó rész ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a fáradságos munkáját(legfõképpen a fordítónak) aki beleadott abba hogy ez a fordítás elkészüljön!Nagyon színvonalas volt!A fordítónak: csak így tovább!
A legnagyobb az egészben az, hogy most mi is egy olyan könyv részesei vagyunk mint az õseim voltak az Asimov meg a Gyûrûk ura meg a hasonlók korában! És én is nyugodtan ajánlom majd a gyerekeimnek is Harry történetét! Király a 7. rész
kérdés: ha 12/14 év alatti fordíátan és elkapnák akkor elküldenék javítóba mert túl jó az angol tudása ? 😄

Pigo

Hálás köszönönet minden fordítónak!!!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Hát azt én sem 😄
De nem baj, majd a könyvbõl kiderül 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak azt nem értettem h kivel csókolózott teddy?XD
zeli
Jó aminõsége!<#eljen>
Akkor olvasom tovább, még csak a 10.-nél tartok.
#2980: megin bajodvan?<#idiota> 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TVelvet
Na igy, hogy most elolvastam, nagyon tetszet a könyv... Az az igazság nagyon sajnálom hogy nemjelenik meg ujabb könyv 😞 😞 😞 kedvenc könyvem%!
Hát ez lool...
...oké, nincs több kérdésem.. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

huh
Kiolvastam, nagyon jó volt. Örök hála a fordítókank!
Csak az utolsó fejezet volt egy kicsit zavaros, hogy ki kicsoda.
De hát mindegy.
😊
valakinek el kell vinni a "balhét", ha a valódi fordító anoním szeretne maradni
nah! ezt vehetjük Tõled bóknak is<#wink><#eljen>
toysoldier
elovastam, nekem nagyon teccik <#smile>

köszönet a fordító(k)nak! <#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

nekem nem nyitja meg mer hogy sérült :S vki elküldené nekem e-mailben légyszi: [email protected] köszike<#crazya>
Timbo
ne tõlem kérdezd 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

zeli
Leszedtem én is, belekukkantottam, egész jóa minõsége, lehet elolvasom.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

nekem is d enem spoilerezünk azzal, h elmondjuk, h happy end van?
Miért van ott hogy "Tóth Tamás Boldizsár"!!!
Ez nem igaz, nem õ fordította.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

á túl szép nekem ez a happy end
Szeretnék gratulálni a fordító(k)nak!!!
Nagyon köszönjük az önzetlen munkájukat, sokunknak segítettek!!!
Üdvözlettel:
Zozó
Timbo

Timbo
hát igen 😄 ez jó könyv volt 😊 durván 😄

GTheo
Nekem is úgy kéne h egybe vki belinkeli az egészet...😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Már megvan az összes rész? Szuper!<#taps><#taps><#taps>
akkor valaki betudná linkelni az egészet?
wizy
hehe, bizony, kicsit növelni kell Szentes ismertségét 😄D

AleXXXXX
Szeretném bejelenteni, hogy a Harry Potter és a Halál Ereklyéi Magyar Fordítása TELJES!!!

A 35. FEJEZET LETÖLTHETÕ INNEN, ÉS A MAPPÁBAN IS FENN VAN.

E N J O Y!!!!!!!!!!!!<#vigyor2>

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Timbo
és szentesi 😄 grat 😄

kraawz
<#taps><#worship><#taps><#worship><#gonosz1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!