3DS Max 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi úgy vettük észre hogy a win2k is meg az XP is hisztis arra hogy milyen fajta ramot használsz.
SZóval kéne egy technikai leírás, hogy miben tud többet, mint az alap render.
Riszpekk
Pirga: én XP alatt használom a max 4et és atomstabil.
A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...
PLZ segítsen valaki!! Mental Ray+connection Max4-hez!!!
Riszpekk
Most épp egy irodán dolgozom, a héten kész lesz, majd belinkelem, mert szeretnék hallani (olvasni) néhány szakvéleményt.
Riszpekk
A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...
Beadok másik témájú képeket(késöbbi müvek)...
Remélem tudni fogjátok mit ábrázolnak...(egy bizonyos korszak végét😞 ).
(a VIT=Very Important Technology, és a csápok elég gyengék...csak, hogy egyértelmű legyen...😊).
Hát ennyi....😊
a cdillát nagyon alaposan kell leszedni fogalmam sincs már hogy hova de nem csak a c:\C_DILLA könyvtárba teszi magát hanem máshova is. ja és nehogy csak úgy letöröld hanem ctrlPanel és program eltávolítás😊
Mennie kell openGL alatt is!
Egyébként van egy két ismerös, aki win2000 alatt használja a maxot, és egyszer nem mondták nekem, hogy ilyen olyan bajok lennének vele 2000-nél.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
nem tud valaki véletlenül egy olyan helyet, ahol fentvan a 3DS max4 ISO-ban?
előre is köszi
mir
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Basszus, lehet, hogy hülye vagyok, de én inkább maradok a max-nál. Persze mellette nézegetem a Maya-t is, de az annyira szarul van megcsinálva, két nap alazz még arra sem jöttem rá, hogy kell zoomolni 😊)))
Szóval én inkább a maxon keresztül tanulnám a szakmát 😊
Riszpekk
“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)
Nem ez a cső a végső cél tehát ne mondjátok hogy rajzoljak egy cylindert és vágjam ketté.
Nikásze peeri menó
Nem pont ugyanezek a paraméterei, de a végeredményt produkálja.
Riszpekk
Riszpekk
Hogyan lehet azt megcsinálni hogy van két nurbs metszetem és ezeket több helyen összekötöm egy görbével és azt szertném hogy ezt a görbét vagy görbéket figyelembe vegye a két metszet között létrehozott felületnél (remélem érthető volt)
Hogyan lehet line pontokat összekötni egy pontá mert ha a line végén lévő pontal csinálom akkor jó de ha egy köztes (a vonalon lévő pontal) akkor csak egymásra teszi a pontokat de nem vonja össze. Tehát két pont marad csak egymásra igazítva , de ha így teszem rá a surosítót akkor kint és bent is csinál face-eket.
Értem...
Te tudod 😊)
Nikásze peeri menó
Munkanapon 9-től 18-ig online vagyok, és kurva gyorsan válaszolok a mélekre 😊
Riszpekk
Nikásze peeri menó
Nikásze peeri menó
Hát persze, midenképpen alkalmazottként kell kezdeni, aztán ott figyelgethetsz csendben, hogy hogyan is megy a munka megszerzése, stb...
Nincs ICQ-d?
Nikásze peeri menó
Persze még mindig ott az a lehetőség, hogy elmegyek alkalmazottnak......
Riszpekk
Nem legálisan lehet mindent.
Nikásze peeri menó
Riszpekk
Freak:
Hát végül is abban az esetben igen. De akkor egy jó szponzor nem árt 😊
Nikásze peeri menó
2.Azért ne mondjatok már ilyet, hogy összeroppan, hát milyen robosztusabb animra gondolsz?
3.Hát bizony még sok helyen használnak max-ot! pl:satelit tv-nél is azzal csinálják az átvezetö animokat és reklámot is csinálnak vele...
Persze jobb a maya meg minden, de azzal sem fogsz szebb képet, vagy animot csinálni, ha nem értesz hozzá és bizony a maya semmivel nem könnyebb mint a max..
LighWave pedig szarabb szerintem mint a max...
Riszpekk
Úgysem veszed meg sztm 😊
Ha meg legális kell, akkor meg úgy is megveszi a cég... ahol dolgoznál majd.
Nikásze peeri menó
a max 1.2M+áfa körül van.
én mintha azt hallottam volna a mayára hogy 2.5Milla nem 4,5..
A maxot nemtudom.
De valamivel olcsóbb
Nikásze peeri menó
Nikásze peeri menó
Nikásze peeri menó
szóval nem kerülöm el a maya-t
igazából az árával van bajom, ha jól tudom egész jó autót vehetnék helyette 😊))
Mennyi is pontosan?
Riszpekk
Nyugodtan ugorj bele mondom én aki nem használtam sokat mayát. Ezek a programok csak ezközök a művészi munkára. Szerintem a lényeg a fejben van.
Ismerek egy srácot aki éppen annyira ismeri a mayát hogy egy subdiv objectet megcsinál. amikor mutatott valamit és megkértem szedje le a smoothot róla hogy milyen az alapmodel majdnem seggre ültem mert kb negyed annyi polygonból megoldotta amit én és az ővé sokkal szebb és formahübb volt mint bármi amit eddig csináltam. 😊
Megvan a maya is, de még nem akartam beleugrani.
Riszpekk
Adobe After Effect, Adobe Premier, Photoshop
LightWave és Maya. az én tudomásom szerint maxot már nem nagyon használnak. Akik használták de váltottak azt mondták hogy nem terhelhető, az átlagos dolgokra jó de amint robosztusabb jeleneteket kell csinálni összeroppan. Hallottam olyat is hogy kint úgy adtak ki egy munkát hogy Maxot nem használhatnak. Ezeket amúgy sajnálom mert mint felület nagyon szeretem a maxot és elég sok időt áldoztam rá, de én is szenvedek az apróbb bajaival. Gondolom ismerős amikor bejelenti hogy kilép és el akarod-e menteni a scenét. és itt amíg rá nem jössz hogy mitől ficcen el addig nincs tovább munka. Így elég nehéz határidőket bevállalni.
Más Minenkinek melegen ajánlom a két monitoros videokártyákat mert nagyon sokat dobott a munkámon. ilyen kártyát már hulladék áron lehet kapni. Nekem egy Radeon VE DualHead 64MB DDR Manli kártya van. tudom noname meg minden de normálisan megy és semmi bajom vele, ja és az ára 17e forint volt. bruttó....
Köszi a tippeket.
Viszont van még egy kis gondom : mivel nemrég kezdtem, elég kevés SW-t ismerek. Tudtok mondani valamit, amit feltétlenül érdemes használni?
Riszpekk