Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-a másik nagyon fontos dolog az a renderelés.Szoval végre meg van a Mental Ray de nem vágom hogy a rákba kell elöcsalni a GI-t rajta...!? Megtaláltam a render Globalsban a Global Illuminator nevû funkciot és be is kapcsoltam, de semmi sem törtnik...Talán valami értéket kell állitani?Vagy mi?És a sima maya renderben hogyan lehet elöhozni?Asszem tegnap láttam a www.zoorender.com -on olyan györörû mayás képeket amiket nagyrészben a render tett széppé, és nem értem hogy hogyan kell olyat.Nagyon megköszönném ha válaszolnátok erre a pár kérdésre.Nagyon sokat segítenétek.Elöre is köszi.
Más: akinek nem jön be az új shef bar az probálkozzon egy clean installal, mert nekem elsõ indításra bejött mind ugy, hogy nem volt fenn elõtte egy másik verzió.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ftp://210.252.131.109/rmarma/ com1 /thx/
Nekem alapból ilyen új featuringokkal indul. Azér lepõdtem meg amikor azt írtátok hogy semmi új nincs benne 8)
dddstudio.tk
Lehet, hogy maradt a gépemen valami régi Maya config file szeruseg , ami elraktározta a regi beallitasaimat ?
dddstudio.tk
Nézegettem a fluid dolgot, és a 2d-s szimuláciok tetszettek a legjobban , mert nem tul bika a gépem. Pl. egy auto-modellt beraktam egy szélcsatornába... 😊 Mayaaa jeee !!!
dddstudio.tk
Rigley: Hát az új Shelf-ek. Minden kategóriánként ki van pakolva. Még Fur presets-ek is vannak. Ez szerintem jó húzás volt.
Lenne két pici kérdésem?
- Honnan lehet leszedni a full Maya 4.5 Unlimited-et? Mostanság nem foglalkozok a NET-el, szal nem tudok semmirõl semmit.
- Nem tud valaki olyqan helyet, ahonnan profi újlenyomat textúrákat lehet leszedni???
dddstudio.tk
Ha lehet ne telepíts olyan veszedelmes vírusokat mint pl. a zone alarm. Ha ezzel kezded rögtön rávilágítok a problémára.