32214
Maya
-
phoenix: szerintem egyszerűbb, ha a teljes objektumot kijelölöd, majd edit polygons/fill hole. -
jó hogy ti félszavakból is értitek egymást, én a kérdést se fogtam fel teljesen, nem volt számomra túl világos:)
Gyraph, photorealra akarod a fejet megcsinálni?
lesz majd teste is?
Mayer igen, de én az izületek javítására próbállak téged sarkallni, mellesleg a bogarak ízelt lábai nem feltétlenül teljesen hurka formájúak. Nem kötözködni akarok, csak szerintem úgy szebb lenne, részletes modell, ez a lényeg!:) -
Append, ok, thx, csak a varázsszóra voltam kíváncsi. -
tök 8 hogy egy síkban vannak-e. Ha nem lennének akkor is meg tudnád csinálni :) Na szóval. Modelling menüpont Poly/append poligon tool. Asszem ez a neve. Na mind1 innen már könnyű lesz. Csak körbekattintgatsz az edgeken.
-Mayer -
Emberek! Ha egy poly objektumon van egy kb 30 edge által határolt lyuk (amik amúgy egy síkban vannak) és én arra szeretnék csinálni egy face-t, akkor azt hogy tudom megoldani? -
Amugy THX neked is! :) -
Tudom, tudom :). Ez meg wip mondom, szoval sima szep felulet meg marsnyira van. Vegen majd kap egy average verticles-t es egy fasza kis smooth-t, vagy atdobom subdivbe es ott finomitom, majd visszakonvertalom polyba....meg nem tudom, de sima lesz eskuszom. :)
-
Gyraph: Tényleg nagyon szögletes a feje. Oké oké sok tavaszt megért srác, de azért csak nem szabta darabosra a fejét a szecskavágó :). Egyébként nagyon nigrós lett. Fasza kis fejforma. -
Peet: Namost, ez egy ktines lény, tehát a mozgásánál az lesz a lényeg, hogy olyan legyen mintha darabokból állna. Talán egy picit mág finomítok a hajlatoknál, mivel ott azért nagyon minimálisan gyűrődik a bőre, de amúgy máshol nem igazán -
Mit kell ezen magyarázni, maradtál volna a PUB-ban a többiekkel 3-omig, aztán csövezés pesten...6-ig, akkortól már jár minden! -
Tájfun, te meg modellezd le a művésznőt, és úgy tedd be a képet! Így nem kunszt! -
Tok aranyos szerintem...kicsit Z a hangyas, de ez nem von le az ertekebol. Zsir lesz. -
Na ebből nem magyarázpd ki magad, Oryon!
-
Látod, ha maradsz csövezni és megvárod a reggelt, akkor nem kellett volna taxi :P -
Igen koszi! Tudom meg nem sima, de meg sokat akarok rajta alakitani....pl.: rancos homlok, kicsit karikasabb szem, plusz ful modelezeshez cak most kezdtem hozza es azt is bele kell meg illesztenem...szoval ez meg viszonylag low poly. Sok minden valtozik meg, de ez az alap koncepcio.
Mindenesetre mindenkeppen szeretnem, ha nem lenne tul sima es szep boru.....ez a ficko mar sok mindenen keresztul ment es ez meg is viselte vagy mi. :) -
Oryon, ez a múltkori majdnem-csövezés 3 kilóba került nekem, mivel az Oktogon és a Mexikói út között nem közlekedik már semmi éjszaka. Inkább rendeltem volna még 3 pizzát Peet-nek... Mindenesetre - ha a jó oldalát nézzük - újabb tapasztalatokkal gazdagodtam, miután a taxis-kolléga kiokosított, hogy melyik nyigh clubba érdemes menni, és melyikbe nem... -
Gyraph, miért ennyire kockás a feje? Szinte látszódnak rajta a polygonok, de mégis kerek közte a felület. Sculpt toolal menj rajta végig smoothra állítva, így szép sima lesz a bőre, aztán javíts, ahol göröngyös. -
THX! :)
Persze lesz rajta mikrofon haj meg fekete bordzseki, stb., eppen ez a celom es ezert probaltam minnel hatarozotabban markansra kesziteni ezt az arcod, mert ez egy goromba feka lesz. Bar hajat meg nem csinaltam sose, de itt az ido azt is megtanulni. -
Na jóestét arcok!
Youth én egyszer bakeltem, de GI-t meg FG-t foggalmam sincs hogyan kell. Normál fényeket úgy, ahogy egy proc. textúrát mentesz ki file-ba hypershade-ben, csak van egy opció, hogy bake lights, vagy ilyesmi.
Mayer iszonyat részletszegény, nagyon low poly. Picit kidolgozhatnád a bogárka izületeit jobban szerintem, másrészt ha ezt animálni akarod, akkor még jópár polyt hozzá kell csapnod a karjához, mert így úgy fog mozogni, mint egy fabábú...
Oryon, a tutort úgy kérjük, hogy mindenkinek!:)) -
Hehe, nagyon aranyos! -
Elsőre kiváló!
Remélem lesz majd rajta az a 70's évek beli gömb frizura is!!!
Olyan Szombat esti Feeling-es :) -
Mindenkinek!
Bocsi el vagyok havazva :(
Az élménybeszámoló is rövid lesz!
A tali remek volt!
Bővebben:
Köszönöm mindenkinek a jelenlétét, nagyon hangulatos volt most is! Fergeteges röhejt idéztem elő az angol nyelvhez való nem értésemmel :)))))))
Peet: legközelebb maradsz végig!
Mayer: végre sikerült úgy szervezni, hogy te is el tudtál jönni, jó volt téged is megismerni!
Phoenix: Legközelebb nem úszod meg csövezés nélkül :P
Deko: te sem :P
Aldaryn: végre sikerült téged is meghívni, hogy képviseld a konlkurenciát :)
Ezt a csövezés mentes bandát!
Legközelebbre kitalálok valamit és senki nem ússza meg :PPPPP
-
Hi All! Reg jartam erre... Tegnap Lkezdtem modelezni eletem elso fejet...WIP egyelore es itt tartok most. Ez egy igazi mikrofonfeju feketeparducos feka lesz, ezert az eroszakos fej. Jo lenne tudni masnak is tetszik-e, mert igy itthon ulve 40oraja egyedul nehez rajonni :). Kritikat pls!
-
Hamarosan meg lesz és tényleg nem lesz hosszú!
Csak ahogyan kérted! -
Nekem teccik :) aranyos ;) -
Hi all bocsi hogy egy ideje nem voltam de haldoklott a netem. na mind1 most már leszek. holnapig, mert akkor meg megyek el :).
Mindenesetre itt egy kis WIP a majdani animom föszereplőjéről.
Wip_1
Wip_2
C&C please.
Nem vagyok még nagy poliguru, de keményen kritikázzatok emberek.
Mayer -
Lekonel #8062 Bake?....bakery?...:)) nyami fincsi péksütemény azt süssél nekünk is:PP
-
Valaki ért Bakeléshez?
Arról lenne szó hogy a GI és FG által vetett árnyékot bele kéne égetni egy 'shadow mapba'... -
Nincs szívem kimoderálni... :) -
nagyon épületes, köszönjük. -
tajfun #8058 Egy masik Maya:

:-D -
Lekonel #8057 ...bizonyára nemtudom:D
Nem...amugy fel van krekelve -
gondolom a crack konyvtarba levo fajlokkal felul kene irni az eredetit. -
Lekonel #8055 Srácok, turtle t hogyan lehet de-licencelni?:D
Elinditom éás aszonja lejárt kilép az egész:) -
Krisztián!
HOgy áll a tutor? Nem akarlak sürgetni, csak jó lenne minnél előbb kipróbálni, ugye megérted... Amúgy tényleg nem kell délutánokat elcseszni vele, elég pár mozzanat, igazából csak nem tudom zbrushban melyik gombot nyomjam...
Előre is köszi!
Remélem jól éreztétek magatokat.. -
Phoenix a villamvadasz Peet hazi szervere,ugyhogy az egyetlen,akinek van joga teged oda bebocsatani,az Peet.Mi csak haszonelvezok vagyunk.Viszont hetfon mar lesz megint,meg o folyton nezi az sg-t,ugyhogy kuldj neki privit.
Oryon: elvarok toled egy szokasos elmenybeszamolot,ha nem kozosben,akkor priviben. -
Na mostmár tényleg adjatok nekem is accountot ehhez a villámvadászhoz! :) -
villamvadaszra elkezdtem felrakni... -
szerintem az a baj, hogy nincs meg neki :) -
Lekonel #8049 Deko mi a baj?
Én felraktam szonéklkül megy...