32214
Maya
  • Mayer
    Huhú de fölpörgött a fórum :). Most én vagyok a rosszfiú gyrahp? Na majd fórumtalin kaptok a szemetek közé :).

Nem bántóan akartam. Akármenyire is olyannak sikerült :).
  • Davidka
    Phoenix: köszi, hogy nekem is szorítasz helyet :D
  • gyraph
    1ebkent meg tema lezarva!!! Feka gyerek mar tul nagy foszerepet kapott. Inkabb mutassatok ti mi szepen dolgoztok! :)
  • gyraph
    Szigoruan mondom Mayer hozzaszolasanak masodik reszerol beszelek...Az elso reszet segitsegnek ereztem, de mondtam hogy az en fejemnek nem lesz olyan ivelt orra, mert azt en soknak erzem.
  • gyraph
    Koszi! Meg formazgatom.
  • gyraph
    Nem veszem fel 1altalan...csak mas az epito jellegu konstruktiv hozzaszolas es mas a kicsit "elrugaszkodott itelet. En se mondtam Mayernak, hogy miert vannak fogai a bagaranak...nyilvan tudom miert. Egyebkent pedig azt gondolom, hogy azokat a kritikakat szepen megkoszontem, amik arrol szoltak, hogy a munkamat segitsek. Es termeszetessen orulok a kritikaknak...nem veletlenul postolgatom a kepeket...nem vagyk hulye.
  • Phoenix007
    >Srácok nurbsom, van...

Szegény Lekonel... kitől kaptad el? Vigyázz, nehogy elvakard, szedjél sok vitamint, és pihenj egy hétig, majd elmúlik!

A fillet belső (konkáv) élek lekerekítésére való, sztem Lekonelnek nem az kell. És az se az élet kerekíti, hanem hozzáad egy íves kitöltést, de az eredeti él megmarad.
  • szkoryon
    Offtopic: Eladó egy komplett szg!

Tudom, hogy nem apró e topic, de szeretném, ha ismerős venné meg a kicsikémet, hogy néha láthassam hogyan bánnak vele :)
    Karc és viszonylag pormentes állapotban van (amikor nem használom le van takarva) és szeretném így is tudni!

Irányár: 120000Ft. Nektek többet engedek alkudni :P

Akit érdekel, hogy milyen gépen dolgoztam eddig ill. megvenné, az írjon privit ill. emailt.

Mielött valaki megijedne nem hagyom abba a 3d-zést :P
    Csak ha eladom 2,5x ennyiért lesz másik :P
    Akkor végre nem lesz akadós a maya :)

Peet: ha te újítottál, akkor nekem is kell!
    Eddig te voltál a példakép, hogy nálam gyengébb géppel is lehet jól tolni a 3d.
    Mostmeg... De ne tarts tőle, a CPU-d nem tudom legyőzni, de a többit megpróbálom :DDD
  • szkoryon
    Menni fog!!!!

Fillet...asszem a lekerekítés.
  • Lekonel
    Szép!
  • szkoryon
    Ne vedd fel!
    Csak mindenki segíteni szeretne, hogy a legjobb legyen.
    Én összetenném a kezem, ha ennyi kritikát kapnék...
    Ez mutatja, hogy veszünk annyi fáradságot, hogy segítsünk neked!
  • Lekonel
    Srácok nurbsom, van... és annak a sarkait szeretném kerekiteni..hogyan?:)
    Nekem a poly az nem megy:)
  • szkoryon
    Nekem valamiért nem tetszik a szemhéja....de szvsz!!!
    Az alsó mintha túl lent lenne - túl íves lefelé, a felsőben meg van egy "hullám"...remélem érthető, de símább ívnek kéne lennie...
    A szemöldök széle túl kidudorodik...

Az orrban kéne egy ív oldarra szemből...
    Leírom: ha az orhegytől haladsz fölfele oldalról, akkor az első "behorpadás" közepén állj meg.
    Ezeket a vertexeket szemből húzt az orra belseje felé...
    Így kevésbé lesz határozott az az él...

Ha érthetetlen, akkor rajzolok!
    Tényleg csak segíteni szeretnék és szvsz!

Mutatnál nekem ezekről referenciát?
  • Phoenix007
    Na jól van Dave ... kapaszkodhatsz te is ...

• Davidka
    gépűgyú = gépágyú :D
  • Davidka
    Szerintem felfér oda még egy gépűgyú :D próbáld csak beépíteni ;)
  • gyraph
    1ebkent tok jo model lesz ez keremszepen!
  • gyraph
    Koszonom!
  • gyraph
    Dehogyisnem...Dave porgeti a propelllllert. :)
  • Peetmaya
    Lekonel kb úgy kezdtem neki amúgy ja. Youth tudom, én is Booleannal dolgozom.

Gyraph, ne figyelj arra, hogy ki hogy merre baszogat, te csak csináld a fejet, szerintem nagyon jó lesz. Nekem egyedül az nem tetszik benne, hogy az orrnyerge talán picit túl széles, de ha így hagyod, nem von le az értékéből!
    gratulálok, és tovább is ilyen lelkesedéssel folytasd a munkát!
  • Phoenix007
    Én ezzel megyek:

Gyraph ül elől, a nigger is már csak a gépágyún fog kapaszkodni. Te már sehogy nem férsz a csapatba Dave...
  • Lekonel
    A mobilomba hogy kezdjek bele segitsetek:)
    Egy cube bol kezdjem splitelgetni ki és szabad kézzel formázgatni?? az meredek:)
  • Lekonel
    nézd gyraph nak már egész smilley hadserege van:)
  • gyraph
  • Davidka
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    papíron hozza magával???? :DDDDDDDDDD
    én is átállok hozzátok, mer félek a boxoló fekáktól és akkor már inkább legyen velem egy csapatban :D
  • Phoenix007
    Gyraph a legközelebbi talin megverekszünk a becsületedért! Én veled vagyok , addigra csináld meg a boxoló fekát, és hozd őt is! Az összes többi ellenünk! VENDETTA!
  • gyraph
    THX! :) Mar ide ugyis csak akkor postolok fej temaba, ha kesz vagyok. Mayer hozzaszolasat en is kicsit rosszindulatunak ereztem, de semmikeppen nem konstruktivanak..foleg a masodik felet. Na mind1...nem vagyunk 1formak.
  • Phoenix007
    Hát hogy ti mit össze b***ogatjátok szegény Gyraph csókosszájú niggerét! Hát a két kezem összetenném, ha ilyen fejet tudnék modellezni, de már az én kedvem is elvettétek tőle...
  • gyraph
    Es itt mar latom is, hogy az allat elcsaptam az elozohoz kepest....
  • gyraph
    Update...

• gyraph
    En nem ertek 1et veletek az az iv nekem mar nagyon soknak tunik, akarhogy is nezem...mellesleg ez mar annyira hulyeseg...anatomiailag szvsz. semmi baja mar a fejnek...innentol kezdve mar tenyleg csak az dont, hogy kinek mi tetszik. Rengeteg ember van akinek az az iv nemhogy annyira ives, de meg homoru is...eppen a boxoloknak...nezz meg egy 30-40 fotot es rajosz.
    A hozaszolasod masaik fele pedig..hat hogy is mondjam...nem kell mindent ebbe a vilagba annyira valosagosnak festeni...ez az en fantaziam....es hidd el a 70-es evekben voltak afro feju boxolok. De ez az ember nem lesz boxkesztyube...en azt mondtam, hogy olyan fejet szeretnek, mint egy boxolonak van...mellesleg a 80-as evek discosainak fejet is szepen szetcsaphattak egy sikatorban fuszivas utan.
    Egyebkent az ihletet a kb.10 evvel ezelotti N64-re megjelent Ready to rumble cimu jatek adta, amiben szinten egy afro frizuras feka osztja a nepet a ringben.
  • Mayer
    Na nekem kész a telóm. Legalábbis a modell. Most nekiállok és estig textúrázok mert holnap már évnyitó :(. Szóval holnap már készn lesznek a textúrák is, és lehet hogy ma már dobok fel este felé egy kezdetleges bevilágításos képet.

Peet: Eddig jó a telcsi.

Gyraph: Az ember feje úgy néz ki ahogy deko megfestette neked. Hidd el aki boxoló, az minden irányból kapja az ütést. A tiáden úgy néz ki mintha 32400 ütést kapott volna pont szemből. Ezért olyan az orra. Szemből lapos ésszéles. oldalról meg pici lapos. Namost nem csak szemből kap ütést hanem oldalról is szerintem nincs olyan ember akinek ilyen lapos az orra szemből és ilyen egyenes is egyben. Ezzel nam azt akarom mondani hogy görbítsd be az orrát :)). Hanem azt hogy szerintem is ívet kéne adni az orrnyeregnek, ugyanis így sokkalinkább organikus lenne, akármennyire is drabál csávót akarsz. A másik. Ha nagy feka repper kosárlabda disco guro lesz a csávó akkor miért boxol. A 80's discosai azzal töltötték az idejüket hogy a hajukat csinálják és füvet szívjanak. Namost emelett semmi idejük nem volt arra hogy boxoljanak. Egyszerűen a boxolóknak már akkor is rövid hajuk volt, mert nagy afrofrizurával nem ehet boxolni. Ezen nem gondolkozik el az aki ránéz a képedre de ez ilyen tudatalatti dolog értedd....
  • szkoryon
    Maron: ha félrenyelnél, akkor jó ha tudod, hogy van sikeres elsősegély vizsgám + kártyám...
    Bár nem megnyugtató tény, hogy gyorsan felejtek :P
  • Lekonel
    Te csak plit elgeted a telodat?:)
    Készen vagyok:D
  • youth #8336
    Eddig jó!
    A gombokat lesz jó móka belevagdosni, én ilyenkor mindig booleans-t használom egy olyan alakúra formált hengert belevágok, aztán utána javítgatom...
  • gyraph
    Very WIP, de alakulgat :).
  • gyraph
    joban=jobban :)
  • Peetmaya
    ja ehe, bocsánat, rossz képet linkeltem be:)
  • gyraph
    Koszi! Hat nekem igy tul femin a szaja...foleg alul nagy benne szvsz a kozepso kis beugro resz. Az orrot pedig semmikeppen nem szeretnem, ennel keskenyebbre es iveltebbre csinalni...sok boxolonak abszolut teglalap szeru az a resz es nekem is igy tetszik. Viszont orr alja nekem is joban tetszik igy...egyebkent azon mar formaztam is miota kepet feltettem. THX!
  • Peetmaya
    Nya feldobok egy képet én is a telómról, most itt tartok, de egy kis szünetet iktatok közbe, ugyanis megyek enni:)