32214
Maya
-
Sziasztok,
Szeretnék megkérni közületek valakit, aki tud segítsen ki egy 6.1-el. Elég sürgős lenne. Előre is nagy köszönet. -
na skacok én mentem nyaralni, mindenkinek jó mayazást, és legyen képekkel teli csiriviri a fórum, mire hazaérek!:)
magyarán vasárnap estig van időtök:)
üdv -
Lekonel #8046 Oryon megint csöveztetek?:DDD
Most kit kellett ápolgatni?:) -
Újabb fantasztikus fórumtalin vagyunk túl, kár, hogy most hamarabb el kellett jönnöm, de megígérem Oryon (vagy hagyma?:), legközelebb csövezünk egyet:)))
A pizza meg finom volt, csak kevés:)
-
Bocsi sracok,nekem ma nem fog osszejonni
.
Ma nouralom van
-
:))) Oryon pedig holnap reggel utazom el, úgyhogy nagy áldozatot hozok, csak azért, hogy lássam a fórumos arcokat!:) -
Még van egy órám és indulok is Pestre...
Szal biztos, hogy időben ott leszek! :)
Viszlát a talin! -
Remélem is!
Mivel a múltkorit kihagytad, most kötelező ott lenned :P -
Kár, hogy nem jösz...
Mayer-ről és Aldaryn-ról tudok, de azért köszi, hogy szóltál... -
Mayer is megy, nemtudom beszéltetek e...
Meg ha minden igaz benéz Aldaryn is.
Én most kihagyom.
bye! -
Oryon jelzem, hogy rám számíthatsz!
Falabu, a PLE rakja oda azt a vízjelet, renderbe is, mindenhova, pont azért, hogy csak tanulásra tudd használni a progit, és semmilyen szellemi terméket ne hozhass vele létre, amit valaki más fel tudna használni. -
-Mindenkinek: Lesz Találkozó (100%)-
Augusztus 19.-én (csütörtök) a Western Pub-ban 18:00-tól!!!
Én ottleszek!
És te?
Nem válasz kell, bizonyíték!!! :)
Mondjuk, hogy megjelensz!!! :P -
Szerintem ez annak az ára hogy ingyen használhatod a progit. -
Másik kérdés:)! Hogyan lehet eltüntetni a viewportból azta az idegesítő mayas logót, ami az egészen keresztbe átlóg? -
Köszi!
Angollal nincs gond, csak kedvem nemvolt angolt fordítgatni:)! -
PLE az jó!!!
Kezdésnek ezt nézd meg:
http://learning-maya.com/
itt sok mayas tutor van, magyart nem találsz nagyon az a baj. Vagy 3dtotal.com-on a tutor résznél ott is vannak mayas leckék, angol nélkül meg nem boldogulsz, legalább alap szinten jó lenne ha értenéd a dolgokat... legalábbis ez a tapasztalatom :/ -
Sziasztok!
Én most kezdeném el a Mayat-t! És nemtom hol induljak el, mert a kezelőfelület számomra ismeretlen! Letöltöttem ez a Maya Pesonal Leraning Edition-t ami szerintem kezdéshez jó... vagy nem? Szóval honnan tudnék (ha lehet magyar) turolialokat nézni, mert a könyv az most nemfér bele a költségvetésembe!:) Előre is kösz a válaszokat!
-
nálam jó -
Lekonel #8029 Megin nem megy az a joságos villamvasdasz -
Gnomon videok hivatalos oldal itt.
nemhivatalosan:
az digital resz az pont egy 52cd tartonyi nalam ;)
az analog meg az oldalon mostanaban beharangozottakkal szamolva nem fog beleferni a 32-esbe :)
jah, az oldalon latszik, hogy a digital-t az elegge lezartak, es most az analog-ra erositettek bele (Concept art, sculpture). -
Óóó... Vagyúgy... De 10K-ra valami extrémet nem tervezünk? Mondjuk mindenki beletetováltatja a homlokába hogy maya :) na nem... -
Youth nekem feltűnt átlépés előtt is... de már nagyon kevés hsz volt hátra -
Most nézem hogy átléptük a 8K-t... -
Ilyenkor nem lenne rossz egy laptop... :/ -
Lekonel #8023 Srácok Lanpartyban én is benne vagyok!
És mig sörözünk addig valaki projektjét le lehet tolni a gépeken:) -
És esetleg van ehhez valami átalakító? -
usb winyót igen, de ide-t vagy sata-t nem hiszem. -
Mayás lanparty alapötlete nekem is tetszik :) De egyelőre elég lenne sztem, ha a Western Pubba valai magával hozna egy notebook-ot. Öööö ... télleg notebook-ra lehet valahogy külső vinyókat rákötni? -
Szerintem a design a legkevésbé fontos. Először legyen valami minimál, csak működjön, aztán majd görcsölünk a dizájnnal. -
csigavér, türelem skacok, nemsokára! Inkább segítsünk dekonak a design kidolgozásában. -
Csak gnomon videobol legalabb 60-70 GB-i anyag van,ha nem tobb.Jelenleg jobb helyet a letoltesukre nem tudok javasolni mint a DC++.Egyenlore mukodik,ugyhogy szemezgess onnan.
Keresd ezeket a hubokat:
4fx.no-ip.com
gorehide.mine.nu
lataverne.dyndns.org
-
Mekkorák hés hány Gnomon videó van?
Honnan lehet majd tölteni (szeptemberben lesz gyors netem). Érdekelne, hogy esetleg valami nem p2p helyen fenn van? Lehet, hogy nem lesz engedélyezve a DC++ -
Phoenix jó duma:) -
"u.i.: kis közjáték a Gnomon videókkal kapcsolatban: éppen nézem a NURBS modeling 2-t, odajön a nővérem, és megkérdezi, hogy mit nézek, mer' a fickónak olyan hangja van, mint Tom Hanks-nek (Darrin Krumweide osztotta az észt éppen). Elondom neki, hogy nagyjából miről van szó. Érdeklődik, hogy értem-e egyáltalán, hogy mit magyaráz, mondom, hogy értem. Kérdezi, hogy mégis mit mond, kicsit gondolkozok, mondom "Ne haragudj, de TE ezt magyarul se értenéd..." Na erre megsértődött... Ki érti ezt..."
LOOOOOOOL hát ez nagyon nagy!!!!!!!!!! Te ezt magyarul se értenéd :DDDDD mondjuk nagy valószínűséggel igazad volt :))) -
mayazzunk lanparty?:)) benne vagyok.
szerver ügyintézés folyamatban, ne aggódjatok, de most hétvégén le kell lépjek egy kicsit segget áztatni valami álló vízben, amit nem a csapból folyatok ki, nomeg a nap sem ártana, ha picit megkapna:)) -
phoenix :))) ezzel vigyázni kell :) szerencsére (?) nekem nem érdeklődik senki, max. néha szólnak, hogy halkítsam le, nem hallják a meccset... de néha átjön nagyapám, nagyon érdekli minden, na, neki szép lesz elmagyarázni... :)
amúgy tényleg totál tom hanks.
nekem egyébként nincs más gnomon csak a két poly... tényleg jó lenne már az a szerver, vagy egy lanparty, vagy legalább valami vincseszteres-rackes akció. -
Mayer: az ütközéses meg a filletes téma volt NURBS-ös. -
Ááááá, naggyon jó!
Pedig ti még nem is ismertek, de gondoltátok, hogy hülyegyereknek elmondjuk háromszor, csak megérti valahogy!
Na de most komolyan, köszi szépen srácok!
Mookid: a tutorial videókat én is vadászom ezerrel, az Alias/Gnomon félékből megvan 27 db, de a Character setup and Rigging-nek nem ülök neki, amíg nem tudok modellezni, meg a MEL-script programozásnak sem látom még elérkezettnek az idejét... A NURBS modeling 3, meg a két polymodeling hiányzik, pedig az kéne leginkább. Azért mondom, hogy jó lenne úgy mítingelni, hogy gép is van a közelben, hogy tudjunk másolgatni mindenféle jóságokat.
És mégeccer kösz a segítséget!
u.i.: kis közjáték a Gnomon videókkal kapcsolatban: éppen nézem a NURBS modeling 2-t, odajön a nővérem, és megkérdezi, hogy mit nézek, mer' a fickónak olyan hangja van, mint Tom Hanks-nek (Darrin Krumweide osztotta az észt éppen). Elondom neki, hogy nagyjából miről van szó. Érdeklődik, hogy értem-e egyáltalán, hogy mit magyaráz, mondom, hogy értem. Kérdezi, hogy mégis mit mond, kicsit gondolkozok, mondom "Ne haragudj, de TE ezt magyarul se értenéd..." Na erre megsértődött... Ki érti ezt... -
Lekonel #8009 Loaaal emberek ennyit irni....én még isi padban sem irok ennyit:PP -
Majdnem tök ugyan azt írtuk :). Nem baj a több jobb mint a kevesebb. Hú de rohadt bölcs vagyok :).
Te phoenix én nem is olvastam NURBS-ös kérdést, Vagy átsiklottam?