4238
-
#503 mai rész jól kezdődött.
:)
egy kis paródia. -
#502 A nyolcadik évad már elég brutál. A öldnek olyan hajói vannak amivel simán kinyírják a goauldokat. De még csak a felét néztem meg. -
#501 Ő lett az új főgonosz?!?!?!?!? -
#500 Star Trek-ből a Q jól adja magát -
#499 en utálom őket, mert csak 10 rész után derül ki, hogy mi lett a vége. -
#498 Ja, a sok goauld zsinorban kicsit uncsi -
#497 Ez a mai rész nagyon jó volt
időnként kellenek bele ilyen részek -
#496 Előfordul errefelé... -
#495 szerintem látott egy részt és abból él -
#494 Az még mind semmi, de hogy jön ez ide ?!! -
#493 nem -
-
#491 Mivan ??? -
#490 csak azt mondjatok meg, hogy a replikatoroknak dolgozik tarim vagy ki a fene -
#489 tehát végleg annyi nekik ? -
#488 Nagyon sajnáltam Narim népét..mondjuk a vezetőség ostoba volt. -
#487 Nemis..ez is nagyon jó!!!
-
#486 ki tudja ?!
lehet nem pusztultak el végleg ... -
#485 a tegnapi rész alapján ezt a népet (bolygot) le lehet írni a további szereplésből -
#484 Nnna megnéztem az új Atlantis részt is, hátőőő, kicsit gyenguszka... -
#483 Nem tudom én akkor is Sheppardot szeressem...a SGC-ben pedig Danielt meg Jonast_:) -
#482 Ezúttal is igen ügyesen beszívatta Baal-t, pedig pont fordítva indult. -
#481 Csak látszatra laza, nézd meg milyen keményen elbánik akikkel kell ! Nagyon jól csinálja, sosem tudják hányadán állnak vele. Mindig hülyének tetteti magát mint amilyen, aztán... -
#480 Kicsit túl laza.....nem nem jött ben nagyon..most Atlantis függő vagyok:) -
#479 Na megkukkantottam az SG8x4-et, nem is rossz, az ezredes első napjai generálisként ! :DDD Kicsit laza a gyerek ! :DDD -
#478 Overnet, de állíts be sokmindent, aztán ha napok alatt jön le valami, mit számít, folyamatosan ugranak a dolgok ! -
plambo #477 emberek, tud vki címet, ahonnan le tudom tölteni az atlantis részeit? emule megőrjít, mert napok óta alig haladt, dc++ u.a. ... akár fizetős oldal is érdekel -
#476 Jajaj neked is bejön, mi? -
#475 JA, tényleg jók az új részek. -
#474 Nem! Sheppard a Stargate:Atlantis főszerpelője!! Az a csillagkapu spin-off showja..de ahhoz látnod kellett volna a 6-7 évadot.... -
#473 ez a sheppard a 8 szezon főszereplője? -
#472 Okés, akkor majd vigyázok miket mondok:)
Naja a The Tomb jókis rész volt:) -
#471 hát én nem töltögetem a legúhabb részeket mert modemos vagyok
nekem megfelel amit a magyer tv lead
amúgy a mai tv2 rész volt jó -
winnie #470 valaki meg nem -
#469 Melyik te most hol tartasz? Én a vadiúj részeket nézem mindig. -
#468 ez egy jó rész volt -
#467 Nah megnéztem a Stargate:Atlantis negyedik részét a 38 minutes-t!! Ajánlom mindenkinek! Az egész epizódban nincs megállás, végig őörög!! Sheppard megint édes volt..McKay halálosan jót alakít:)
Mindjárt lejön a csillagkapu nyolcadik évadának új része amiben O'Neill Ba'al-al fog tárgyalni...megnézem:) -
#466 volt humora a ruszki ezredesnek :D -
#465 az ororszok már a "csillagkapunál" vannak -
#464 deedee