4238
-
#343 kezdődik az 5. szezon -
#342 Talán ez a mostani rész teszett a legjobban, ha másik 2 is ilyen lesz, akkor már a goauld szinkronok sem tudnak felidegesíteni :D -
#341 nekem az egész sorozat kurva jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó -
#340 fuu a 2. resze is kurva jo. vagyis az 5x01. mindja megnezem az 5x02-t is. 3 as folytatas, remelem nem lottem le ezzel semmit:) -
#339 Stargate: Atlantis mi lessz? -
#338 a hajóhad elpusztult
Apofis-nak szép nagy hajója van :D -
#337 de csak egy hajó
szerintem Asgard lesz -
#336 ?
Az lépett ki a hipertérből a végén.
A 3. hajó? Lehet, hogy az Endeavour? -
#335 Akkor most Apofis hajóhada elpusztult vagy nem??????????, -
#334 ja, csak nem úgy fog folytatódni -
#333 elolvastam a következő rész tartalmát kíváncsi vagyok mi a harmadik hajó ami a színre lép.
-
#332 A Goauld hang a néger nőnek volt nagyon szar :) mintha mutált volna:))
A legszomorúbb, hogy múlt héten nem láttam -
#331 Engem még Daniel Jackson Hangja zavar, meg az hogy a Goauldok olyan mintha Heliumos lufit szívnának... -
#330 A vége tiszta Voyager :D -
#329 nagyon jó ez a rész -
#328 én nem vettem észre -
#327 Még mindig nagyon szar a goauld hang... -
#326 a két ezredes nagyon királyvolt, szegény tábornoknak elég Oneil-ből egy is nem kettő egyszerre.
azért a bunyót megnéztem volna -
#325 ennyi fér 45 percbe
ebőből a részből lehetett volna egy nagy filmet csinálni -
#324 nekem nem tetszett. többet lehetett volna ebből kihozni -
#323 NEMLÁTTAM!!!
nincs meg vkinek??? -
#322 Ezt én is néztem. Régi konzolgamékat juttatta az eszembe :\ -
#321 Jah :( Ez a hang volt az előző részben, amikor Carter a gépen keresztül beszélt. -
#320 Lol terminator Oneil :D
Basszus majdnem össze fostam magam a goauld hangokon
réggen sokkal jobbak voltak. A nőnek olyan volt a hangja mint egy rossz lemezlejátszónak. -
#319 Na, ez azért már lényegesen jobb volt, mint az előző. -
#318 Nekem meg a havi 10 gb-ommal kell gazdálkodnom, úgyhogy enterprise-ból is csak 1-2 jut egy hétre :( -
#317 Nem sértődtem meg. Csak ez a rész teszett eddig a legkevésbé... -
#316 Mert pl. ezek lesznek az új csodák berepülőpilótái, na azért, másrészt később nem árt hozzászokni a hiperhajtóműhöz, sőt a Prometheus-oz ! -
#315 Én is szívesen tájékoztatnám az ittlévőket ezügyben, de levennék a fejem, mer' spoiler-ezek... -
#314 Kezdek begolyózni, mostmár csak Enterprise-on élek...
DE vágom a centit, mert:
07.09 Season 8
07.18. Atlantis Season 1
Ezek az első vetítési dátumok, másnap már mi is élvezhetjük ! Már ha bírjuk addig... -
#313 megsérteni nem akartalak de kb 20 beíráson keresztűl csak szidták a filmet.
tény hogy vannak benne hibák, egyébként az én kedvenc sorozatom is. -
#312 Azé azon bazinagyot röhögtem, mikor a vadiúj vadnyugatban elfordul a vagon, így mögötte csapódik be a tűzgömb, de mikor belűlről mutatják ugyanezt, akkor hótegyenes a vágány :D -
#311 nekem a csillagkapu az ezredes miatt is a kedvenc filmem:)
amennyire utálom felnőtt fejjel a meggájvert, annyira szeretem ónílt -
#310 Hát azért a minden nem, mert nem is egy másik unverzumban játszódik, ahol mások a fizika szabályai, hanem itt a földön, és itt csak nem változnak meg a dolgok. A Csillagkapu amúgy az egyik kedvenc sorozatom, éppen azért mert általában hihetőek benne a dolgok, és következetesek, és attól még hogy egy rész nem tetszett, még nem kell az egészet utálnom. -
#309 szerdán a colombo-ban szerepelt Hammond tábornok
öreges hanggal egy kicsit nagyon furcsa volt -
#308 ha ennyi bajotok van a filmmel akkor miért nézitek
tökéletes hibátlan film nem létezik!!!!!!!!!!
amúgy sci-fi, bármi lehet -
#307 Meg az a hegylakó feelinges villám, hát, azért nem volt egy fényesen kidolgozott effekt... -
#306 Jah! :D
Pl Sam igencsak tűzről, akarom mondani villanyról pattant menyecske :D
Meg a műanyag pillentyűzeten átadott áramütés, ésatöbbi :\ -
#305 Ok, hülyeség volt, de azért még volt hiba bőven ebben a részben :) -
#304 Szalagot illik maciba elzárni. Namost egy betonbunkerben már csak van egy maci, nem?