4238
-
#704 jó rész :) -
#703 Jah, má hülye vagyok ! :DDDD -
winnie #702 space above and beyond? -
#701 Nem a Earth and Beyond ??? -
#700 cím ?
hátha nekem is beugrik a sorozat. -
#699 honnan
ert nekem is nagyon tetszett annak idején -
#698 Ja. tv3-ról jut eszembe, ment egy vadállat sorozat rajt, az Űrháború 2063. Pont tegnap este, lefekvés előtt jutott eszembe. Mára kiderítettem az angol címét, és már töltöm is a teljes szezont :) -
#697 régen volt -
#696 Fogalmam sincs, én még a tv3-on láttam asszem azt a részt :) ment utána a tv2-n is mondjuk. -
#695 hátha jól emlékszem akor gond volt a tárcsázással a mozgás miatt
de lehet hogy csak a hiper sebeség volt a probléma -
#694 és hiperteret is tudnak ugrani vontatott kapval? nem láttam azt a részt,csak kérdem.
amúgy a csak-koordináta-tárcsázást kicsit kétlem. ugyanis anno volt egy kapu az egyik nagy piramis alakú űrhajón is, az meg mozgott, mégis működött. pedig akkor ugye változnia kell a koordinátának.
de ez elég homályos emlék már csak nekem .. :) -
#693 hát ja jópár fajt mnegmentettek mát -
Cvd #692 Pontosan teherhajóval hozhatnák el. pl. onnan hol ebben a részben elintézték a fegyvert. Nem kell beférnia a hajóba se, húzhatnák magukkal mint tették ezt régebben a sokkal nagyobb aszteroidával is. Arról meg eddig sehol se volt szó hogy a kapuk mások lennének, a külömbözőségüket az adta hogy más koordinátán vannak. Ugyanaok a jelek vannak mindegyiken, hisz a jelek bármely más koordinátában benne lehetnek, amit hívni kell. Tárcsázásnál meg nem kaput hívnak, hanem koordinátákat ahol lennie kell kapunak, aminek ettől nem kell külömböznie a többitől. De ha külömbözőek is, tárcsázót is tudtak már csinálni meg egy halom egyéb dolgot, alakítsák át. Vagy alakíttassák át egy fejlettebb fajjal, elvégre mindegyik lóg nekik szivességgel. -
#691 de annak idején volt egy másik kapujuk az hol van? -
#690 És mivel hozod el? (hogy mész el oda kapu nélkül, és hogy jössz vissza főleg úgy, hogy azt a kaput akarod elhozni amivel visszajönnél)
mondjuk a teherhajóval lehet el lehetne menni.
de akkor még mindig ott van, hogy valsz. nem uaz minden kapu -
#689 erre én is gondoltam.
szerintem azért nem, mert minden kapunak más koordinátái vannak.
de lehet, hogy ez nem számít, ha más bolygóra viszik. -
Cvd #688 Azt nem értem hogy miért nem hoztak maguknak másik kaput valahonnan, az oroszokat meg ejtették volna.:) -
#687 oroszok elég könnyen odaadták a kaput.
nem is emlékszem, hogy mikor volt ilyen jó rész(ek). -
_Vegeta_ #686 Az osszes atlantis resz kiraly imho. ;) -
#685 detto -
#684 most is cak azt tudom írni mint eddig
nagyon király volt ez a két rész -
#683 megnéztem leis szedtem -
#682 Kösz megnézem -
_Vegeta_ #681 13as reszig mindnek van felirata. amugy feliratokponthu-n meg az abydos gate-en is van. -
#680 most töltöm az Atlantist
a 2. résznek holvan felirata nem tudjátok? -
#679 akkor több napnak kellene lennie még hátra. -
#678 AHogy tetszik. -
#677 eztmost törlöm :D -
#676 *** begin of demiofficial commercial ***
Előrendeltél már LOÁL-os pólót ?!!
*** end of demiofficial commercial -
#675 Szerintem a frissitéshez.. -
#674 mihez számolhat vissza ?
-
#673 jól néz ki
várjunk türelemmel -
#672 Megjelenés>
2005 ősz..
de sokat kell még várni...
....Az oldalt 2004.12.12 frissitik -
#671 Stargate SG-1 The Alliance
a játék hivatalos oldala. -
#670 Igen uj, Nekem jobban is tetszik.. -
#669 *** SPOILER ***
Mostan ő lesz zsekszon helyett az ügyeletes főokostojás az eszdzsívánban ! Még egy jó ideig... -
#668 pontosan -
#667 amúgy ez a Jonas az aki abban a részben volt amikor Daniel meghalt? ö volt aki a nákvádriát (nemtom hogy írják sry) hozta? nem is tudtam hogy ott maradt. pedig mondta hogy nem mehet vissza mert a népe bíróság elé állítja vagy nemtom. -
#666 Jonas csávót a Stephen King Végitélet c. filmjében a kis gonoszt játsza -
#665 Jack beszólása:
" A titanicot is emberek tervezték" nagy volt