4238
-
#664 *Rosszalkodik -
#663 ez az Anubis nagyon rosszal kodik :D -
#662 a fiatal csávó nem a Parker Lewis -ból van ?
mintha új lenne az eleje, amikor a szereplőket írják ki. -
_Vegeta_ #661 Csak az atlantist nezem. ;) -
#660 A StarGate is nagyon bugyuta a 8. szezonban, sazlé ! -
_Vegeta_ #659 Hat igaz, kicsit amerikaias volt a megoldasa a folytatasnak, de ettol meg bejon nekem es orulok h vegul megis folytatjak. -
#658 Nemtom, nekem ez a 1/11 nagyon nem jött be ! Tök bénán folytatták és hülyére vették a megszálló erők parancsnokát, pedig eddig nagyon ravasz, kemény figura volt ! Az egész bugyuta faszság volt...áhhh... -
_Vegeta_ #657 Fasza! Lesz atlantis 2.szezon, mar leszerzodtek. Mondjunk hurrayt. :) -
#656 Sazlé ennek megvan az oka ! Mit gondolsz honnan birtokol az Azgardiaknál is fejlettebb technológiát (pedig manapság ők a májerek ebben a galaxisban) ?!! -
#655 köszi a megértésed.
de ott elég emberi alakja volt, tegnap meg nem ...
-
#654 amúgy Anubisz már szerepelt egyszer és akkor látni is lehetett
amikor Oziris-t megfogadta alvezérének
az a mérgezős rész előtt -
Jó,akkor majd ha áttörtétek,htx -
#652 thx -
#651 épp áttörjük a francia frontot :) -
#650 ezzel szokás jelezni hogy a tartalomról lesz szó, így ha valaki nem akarja előre tudni nem olvassa el, így a legjobb:
SPOILER -
Akkor plz nézz be a makett topikba,htx :P -
#648 mert nem kaptam 2 napja :)
ha a másik nick-re küldted akkor majd holnap reggel megkapom :) -
#647 bocs de nemtom mi az -
#646 Maga mér' nem olvas privátot?? -
#645 legközelebb Spoiler feliratot rakja be elé plz. -
#644 oké
bocs
többet nem teszem be -
#643 nekem is hasonlóak az érzéseim -
#642 nem lehetne ezeket az ismertetőket hanyagolni ?
tegnap láttam először Anubist, de már tudom mikor hal meg.
-
#640 SPOILER!
801 New Order I.
A történet szorosan kapcsolódik az előzményekhez. Anúbisz halálával a Goa'uld Baal még hatalmasabb lesz, elfoglalja a helyét, és mostantól ő fogja irányítani a szuperkatonákat. Éppen ezért a rendszerurak egy ellencsapásra készülnek, amihez a Föld segítségét kérik. Közben a CSK-1 felkeresi az Asgardokat, hogy segítsenek az ezredest megmenteni az Ősök tudásától. -
#639 SPOILER!
722 Lost City II.
Anúbisz megtámadja a Földet. Az emberiség egyetlen reménye, hogy a CSK-1 még időben megtalálja az Ősök elveszett városát. -
#638 Lehet...biztos h azért takarkatják mert mikor meglátjuk h kia z vagy mi az akkor jól meg fogunk lepődni:) -
#637 az említett új technológia közre játszik ? -
#636 Meglepi:D -
#635 az arcával mi van ? -
#634 de nem mutatták az orcáját -
#633 de legalább végre feltönt Anubis ő a kedvencem az egyiptomi mítólógiában is. -
#632 jaja a #630-re ment -
#631 jaja
amúgy ez kicsit hülyeség hogy attól hogy T'hor össze volt kapcsolva a számitógéppel attól még nem kéne tudnia mindent irányítani stb... -
#630 ebből lehetett volna dupla részt csnálni -
#629 nem tom, de ez béna rész volt. -
#628 Ez a végn a szellő vajon Daniel volt? -
#627 nézitek? -
#626 7.-től újra játszik -
#625 701 Fallen
CSK-1 az Ősök után kutatva egy bolygóra érkezik, ahol meglepetés éri őket. Az Ősök helyett Danielre találnak. Daniel nem emlékszik, hogyan került oda, vagy hogy ki is ő. A helyiek pedig semmit nem tudnak róla azon kívül, hogy meztelenül találtak rá. A Tok'ra ismét a Tauri segítségét kéri a Goa'uld elleni harcban. Végül Jonas és Daniel Anúbisz hajójára mennek, inkognitóban, miközben Teal'c Yu segítségét kéri Anúbisz ellen.
-
#624 619 The Changeling
Ebben a részben rövid ideig feltűnt Daniel Jacksont, egy igencsak különös formában. Az epizód álomszerű, hiszen a CSK-1-et tűzoltóalakulatként ábrázolja egy autó balesetnél. A rész elsősorban Teal'cre összpontosít, aki ismét szembe kerül Apófisszal. Teal'cnek egy személyes kalandban lesz része, ami nemcsak a saját, hanem az egész Jaffa faj jövőjét is meghatározhatja. Az epizódot Christopher Judge írta.