4238
-
#463 Nyem is:) -
#462 Szentem "kissé" elfogult vagy, nade ez szíved joga ! :DDD -
#461 :DD Sheppard akkoris a legjobb...ő a legkedvencebb:) -
#460 Most már csak az új részt kell bevárni, mikoris beszorulnak a Wormhole-ba ! :DDD Kellemetlen szagok, meg minden... :DDD -
#459 Amúgy nem véletlen rühelte Sheppard-ot. Nem kedveli az olyanokat akik nem tartják be a parancsnoki láncot. -
#458 Ha megfigyeleted az ezredes egy kőkemény és tapasztalt katona volt. Higgadt és ellentmondást nem tűrő, az meberei felnéztek rá és vakon engedelmeskedtek neki. Talán nem véletlenül választották erre a miszióra. Még Sheppard is értékelte őt, ha nem is szerette... -
#457 Nem! Sheppard a leghjobb! Értelmes, vicces és jól harcol!! A Puddlejumper is tőle származik:)) Summer ezredes megcsak egy mogorva katona volt, aki rühelte Sheppardot!
Sztem Weir is jófej. -
#456 Őőőő, hát azér feelségül nem venném, de tényleg jó kaartker, bár kissé klissés ! Akit nehezen lehet kibírni az a parancsnoknő, akit meg nagyon hiányolok az a katonai vezetőjük aki ugye
***************----SPOILER---*******************
Elpatkol sebtiben a season premier végén...snifff, pedig az jó színész ! Ő szerepelt a T2-ben, mint rosszcsont termi, az X-aktákban is stb. KÁR ! -
#455 Ugye?! nekem is! Sheppard isteni pasi nagyon jófej! Mckaytől meg kész vagyok, nagyon jó humora van:) -
#454 [IMG]http://stargate-sg1.hu/photos/season8/801_2_New_Order_by_Jarlaxe/8x01-02[004].jpg[/IMG] -
#453 -
#452 -
#451 -
#450 -
#449 -
#448 -
#447 -
#446 -
#445 -
#444 -
#443 -
#442 -
#441 -
#440 -
#439 Nah megnéztem végre az SG Atlantis 1-3-at ! Azt kell mondjam, nekem jobban tetszik mint az SG 7. szezonja (mondjuk annál nem nehéz) ! Nagyon király, érdekes, ötletes, jópofa, új ! Szal. asszem, ha ezt így folytatják ez is bekerül a kedvenceim közé ! -
#438 Naés, nekem már fél éve nincs szélessávom (se), mert építkezek, költözgetek... -
#437 Hehe, ez egy helyi rádiónetes isp, kb 200 előfizetővel, amiből 190 életében nem hallott a dc-ről, és csak 1 gb-os csomagja van levelezésre. -
#436 A limit arra elég, hogy az aktuálisan menő sorozatokat letöltsd (4 rész havonta * pár nézhető sorozat). A többit meg töltsd olyan HUB-okról, ahol nincs forgalomszámlálás (a szolgáltatód saját zónája). -
#435 Mivel én egy részt sem láttam enterpriseből meg iylenekből én csakis a csillagkapura fokuszálok
okés a SPOILER felirat kint lesz! -
#434 Hát pl. nekem a havi 10 gb-os limitemmel nem megy olyan egyszerűen a letöltés, főleg, h még az enterprise részeit is látni szeretném, amire magyarul remény sincs...
Egy kérés, ha a későbbi részekről beszéltek, először szóljatok - bár látom legutóbb már ott volt a spoiler felirat ;) -
#433 hát azoknak sorry...töltsék le és tanuljanak meg angolul..de vannak magyar feliratok is. -
#432 izgatjátok azoknak a fantáziáját akik nem töltötték le illetve nem tudnak magyarul -
#431 rohangálnak azokkal is :D -
#430 ez az, amelyikben P90-nel rohangálnak? -
#429 Nemmegy, de igyexem majd... -
#428 Na akkor gyorsan legyen rá időd ésnézd ,meg!!!! Érdekel majd hogy mi a véleményed! -
#427 Na az tök klissés volt, főleg ahogy a végén reagált... piha ! -
#426 Az Antlantis itt csücsül, csak időm nem vagyon rája (sem). -
#425 Kelhet hozzá...bááár azért összelehet nélküle is rakni a dolgokat-.
Jaja a6.season csúcs volt és eddig jó a nyolcadik is, pótold az Atlantist mert jobb mint a nyolcadik season....
SPOILER
Nekem a replikátor srác újboli felbukkanása teccett a legjobban%! -
#424 --- SPOILER ---
Mondjuk volt néhány klissés dolog benne, de jó volt. Most meg szokhatjuk meg Samatha-t Lt. Colonel-nek, O'Neil-t meg General-nak... :DDD