4238
  • Camie
    Nyem is:)
  • Sir Quno Jedi
    Szentem "kissé" elfogult vagy, nade ez szíved joga ! :DDD
  • Camie
    :DD Sheppard akkoris a legjobb...ő a legkedvencebb:)
  • Sir Quno Jedi
    Most már csak az új részt kell bevárni, mikoris beszorulnak a Wormhole-ba ! :DDD Kellemetlen szagok, meg minden... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nem véletlen rühelte Sheppard-ot. Nem kedveli az olyanokat akik nem tartják be a parancsnoki láncot.
  • Sir Quno Jedi
    Ha megfigyeleted az ezredes egy kőkemény és tapasztalt katona volt. Higgadt és ellentmondást nem tűrő, az meberei felnéztek rá és vakon engedelmeskedtek neki. Talán nem véletlenül választották erre a miszióra. Még Sheppard is értékelte őt, ha nem is szerette...
  • Camie
    Nem! Sheppard a leghjobb! Értelmes, vicces és jól harcol!! A Puddlejumper is tőle származik:)) Summer ezredes megcsak egy mogorva katona volt, aki rühelte Sheppardot!
    Sztem Weir is jófej.
  • Sir Quno Jedi
    Őőőő, hát azér feelségül nem venném, de tényleg jó kaartker, bár kissé klissés ! Akit nehezen lehet kibírni az a parancsnoknő, akit meg nagyon hiányolok az a katonai vezetőjük aki ugye

***************----SPOILER---*******************

Elpatkol sebtiben a season premier végén...snifff, pedig az jó színész ! Ő szerepelt a T2-ben, mint rosszcsont termi, az X-aktákban is stb. KÁR !
  • Camie
    Ugye?! nekem is! Sheppard isteni pasi nagyon jófej! Mckaytől meg kész vagyok, nagyon jó humora van:)
  • Sir Quno Jedi
    [IMG]http://stargate-sg1.hu/photos/season8/801_2_New_Order_by_Jarlaxe/8x01-02[004].jpg[/IMG]
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Nah megnéztem végre az SG Atlantis 1-3-at ! Azt kell mondjam, nekem jobban tetszik mint az SG 7. szezonja (mondjuk annál nem nehéz) ! Nagyon király, érdekes, ötletes, jópofa, új ! Szal. asszem, ha ezt így folytatják ez is bekerül a kedvenceim közé !
  • Sir Quno Jedi
    Naés, nekem már fél éve nincs szélessávom (se), mert építkezek, költözgetek...
  • 2XP
    Hehe, ez egy helyi rádiónetes isp, kb 200 előfizetővel, amiből 190 életében nem hallott a dc-ről, és csak 1 gb-os csomagja van levelezésre.
  • Sir Quno Jedi
    A limit arra elég, hogy az aktuálisan menő sorozatokat letöltsd (4 rész havonta * pár nézhető sorozat). A többit meg töltsd olyan HUB-okról, ahol nincs forgalomszámlálás (a szolgáltatód saját zónája).
  • Camie
    Mivel én egy részt sem láttam enterpriseből meg iylenekből én csakis a csillagkapura fokuszálok

okés a SPOILER felirat kint lesz!
  • 2XP
    Hát pl. nekem a havi 10 gb-os limitemmel nem megy olyan egyszerűen a letöltés, főleg, h még az enterprise részeit is látni szeretném, amire magyarul remény sincs...

Egy kérés, ha a későbbi részekről beszéltek, először szóljatok - bár látom legutóbb már ott volt a spoiler felirat ;)
  • Camie
    hát azoknak sorry...töltsék le és tanuljanak meg angolul..de vannak magyar feliratok is.
  • Kori
    izgatjátok azoknak a fantáziáját akik nem töltötték le illetve nem tudnak magyarul
  • Camie
    rohangálnak azokkal is :D
  • repro
    ez az, amelyikben P90-nel rohangálnak?
  • Sir Quno Jedi
    Nemmegy, de igyexem majd...
  • Camie
    Na akkor gyorsan legyen rá időd ésnézd ,meg!!!! Érdekel majd hogy mi a véleményed!
  • Sir Quno Jedi
    Na az tök klissés volt, főleg ahogy a végén reagált... piha !
  • Sir Quno Jedi
    Az Antlantis itt csücsül, csak időm nem vagyon rája (sem).
  • Camie
    Kelhet hozzá...bááár azért összelehet nélküle is rakni a dolgokat-.

Jaja a6.season csúcs volt és eddig jó a nyolcadik is, pótold az Atlantist mert jobb mint a nyolcadik season....

SPOILER

Nekem a replikátor srác újboli felbukkanása teccett a legjobban%!
  • Sir Quno Jedi
    --- SPOILER ---

Mondjuk volt néhány klissés dolog benne, de jó volt. Most meg szokhatjuk meg Samatha-t Lt. Colonel-nek, O'Neil-t meg General-nak... :DDD