4238
  • Kori
    nagyon jó rész volt
  • Adam5
    meg a shotgun a kezében :)
  • Serpa
    Hammond keményen nézzet ki military cuccban.
    :)
    szemüveg is jól állt neki!
  • Adam5
    pont akkor mondták hogy a robot nagyon gyerekes és lehetett akkor látni pont o'neilt :D
  • RelakSfromhome
    o'neil hogy elvolt már a nagyítóval :D:D:D
  • Adam5
    szvsz egész jó rész volt.

ne csak mindig goa"uld legyen
  • Sir Quno Jedi
    Az Atlantisban meg a főszereplő bázisparancsnoknőt kéne kivágni, mert herótomvan tőle (s nem csak nekem) !
  • Sir Quno Jedi
    A 7. széria eleje óta meredeken romlik a színvonal. Ez van ha minden jöttmentre rábzzák a forgatókönyvek írását. Az egész rohdatul sántít, mintha nem is olvasták volna az előttük megírt sztorikat. A 2. szezonban még elmentek volna az ilyen részek, nade nem a 6. után !!!
  • TheZsenyka
    Nem tudom ki nézegette már, de a 8. szezon elég gyengére sikerült (legalábbis az első 10 rész) az Atlantis viszont meglepően lendületesen indult. Remélem a következő 11 nem lesz ilyen gyengén megfogott.
  • Kori
    nem tudja valaki hogy szinkronizálva és jó minőségben lelehet valahonna tölteni a sorozatot?????????????????
  • Kori
    ezért jó szinkronizálva nézni

Oneil humora - igaz magyar humor - kimagasló
  • Adam5
    Persze megint az Oneil-nak lett igaza...

Egyébként jó rész volt.
  • Serpa
    ez lesz ma ?
  • Kori
    Egy karizmatikus Jaffa lázadó Jaffáival szövetséget keres a Földdel és követőivel, maga mellé állítva Teal'cet és Bra'tacot is.

így
  • Kori
    mai menü

gy karizmatikus Jaffa lázadó Jaffáival szövetséget keres a Földdel és követőivel, maga mellé állítva Teal'cet és Bra'tacot is.
  • Sir Quno Jedi
  • Adam5
    jaö azt hiszem replikátorok ugye?

és belevezették egy bolygóba ha jól emléxem
  • Adam5
    mi is lett azzal a goauld anyahajóval ami volt a földnek?
  • Sir Quno Jedi
    Most.
  • RelakS
    Namost egy darab lerobbant teherűrhajójuk van tudtommal
  • Sir Quno Jedi
    Inkább az a hülyeség, hogy nem mentek utána ! Később megtehették volna, a technika is megvan hozzá, de... Nem következtesek az írók, mint oly soxor.
  • RelakS
    mekkora poént írtak volna, ha ez után pl földkörüli pályára áll az aszteroida :D

Helyi naquada lelőhely, köszönőlevél a goauldnak :)
  • Sir Quno Jedi
    Akarták is, csak nem volt hozzá technikánk (akkor még).

A Goa'uld-ok ezzel akarták átkúrni a zeggyezményt az Asgard-okkal, mert az ellen nem véd, ha magunkat nyírjuk ki azzal, hogy pofánkba robbantunk egy ilyen ojjektumot, sazlé eszállunk naprendszerestű ! :DDD

Pedig mi munkájukba volt ennyi naquad-át kitermeltetni a rabszolgáikkal !
  • RelakS
    Ja :D

El kellett volna fogni, és csinálni belőle a fegyvereket, csillagkapukat :D
  • Punkerwork
    durva anyag és kész :) a "nem véletlenül került a naprendszerbe" szerintem eléggé egyértelművé tette hogy ki küldte ajándékba :)
  • RelakS
    Az a "durva" anyag a naquada (vagy hogy írják), ezzel lehet erősíteni az atombombát, és ebből áll a csillagkapu is, sazl eléggé alap dolog a SG-ben :)

Mellesleg mivel ez az anyag a Naprendszerben nem létezik, ezért valsz. goauld támadás volt.
  • Punkerwork
    rájöttek hogy az aszteroida-t nem szabad felrobbantrani mert valami durva anyagból van, és hogy a hajóval féregjáratot kell nyitniuk hogy azon keresztül vigyék el a földtől és elkerüljék az ütközést, ja és persze az aszteroida nem véletlenül került a naprendszerbe.
  • bigapó
    Hi!

Valaki el tudná mesélni egy hangyányit részletesen a múlt részt, mert vendégségben voltam és ott csak jóformán a képet ha néha-néha láttam, de hallani szinte semmit sem lehetett. A történet az volt ugye, hogy valami aszteroida jön a Föld felé és a CSK-1 próbálja felrobbantani?

Előre is köszi.
  • Sir Quno Jedi
    Itten nyitni kék egy hyperspace window-t. Már akinek persze.
  • Kori
    de nagyon király rész volt
  • Kori
    minden sci-fiben más törvények uralkodnak
  • RelakSfromhome
    sw-ban egyszerűen csak fénysebességre kapcsoltak, nem? Mondjuk mintha lett volna valami hipertérblabla, de ott pl láttad elnyúlni a csillagokat, itt meg egy féregjáratba lépsz be :D
  • Adam5
    télelg jó tész volt :)
  • Adam5
    Már teljesen megszoktam az új szinkronokat
  • Serpa
    hogy tudtak átmenni a Földön ?
    hypertérbe léptek és ...

Star Wars -ban az volt, hogy ha nem számolják ki pontosan a koordinátákat a hypertérbe-ugráshoz, neki mehetnek egy bolygónak is ...

vagy itt mások a törvények ?
    :)
  • Punker
    de akkor is poénos volt :)
  • Cat #547
    csak tele blőd baromságokkal :)
  • Punker
    jó rész volt :)
  • RelakSfromhome
    "Karter, már látom a házamat!"

:D:D:D:D:D
  • RelakSfromhome
    ahoz, hogy a gyűrűk működjenek, nem kellene mindkét oldalra egy-egy gyűrűrendszer? Értem ez alatt a kiindulási és a megérkezési oldalt