4238
-
#583 nagyon jó rész volt -
#582 meg a shotgun a kezében :) -
#581 Hammond keményen nézzet ki military cuccban.
:)
szemüveg is jól állt neki!
-
#580 pont akkor mondták hogy a robot nagyon gyerekes és lehetett akkor látni pont o'neilt :D -
#579 o'neil hogy elvolt már a nagyítóval :D:D:D -
#578 szvsz egész jó rész volt.
ne csak mindig goa"uld legyen -
#577 Az Atlantisban meg a főszereplő bázisparancsnoknőt kéne kivágni, mert herótomvan tőle (s nem csak nekem) ! -
#576 A 7. széria eleje óta meredeken romlik a színvonal. Ez van ha minden jöttmentre rábzzák a forgatókönyvek írását. Az egész rohdatul sántít, mintha nem is olvasták volna az előttük megírt sztorikat. A 2. szezonban még elmentek volna az ilyen részek, nade nem a 6. után !!! -
TheZsenyka #575 Nem tudom ki nézegette már, de a 8. szezon elég gyengére sikerült (legalábbis az első 10 rész) az Atlantis viszont meglepően lendületesen indult. Remélem a következő 11 nem lesz ilyen gyengén megfogott. -
#574 nem tudja valaki hogy szinkronizálva és jó minőségben lelehet valahonna tölteni a sorozatot????????????????? -
#573 ezért jó szinkronizálva nézni
Oneil humora - igaz magyar humor - kimagasló -
#572 Persze megint az Oneil-nak lett igaza...
Egyébként jó rész volt. -
#571 ez lesz ma ? -
#570 Egy karizmatikus Jaffa lázadó Jaffáival szövetséget keres a Földdel és követőivel, maga mellé állítva Teal'cet és Bra'tacot is.
így -
#569 mai menü
gy karizmatikus Jaffa lázadó Jaffáival szövetséget keres a Földdel és követőivel, maga mellé állítva Teal'cet és Bra'tacot is. -
#568 -
#567 jaö azt hiszem replikátorok ugye?
és belevezették egy bolygóba ha jól emléxem -
#566 mi is lett azzal a goauld anyahajóval ami volt a földnek? -
#565 Most. -
#564 Namost egy darab lerobbant teherűrhajójuk van tudtommal -
#563 Inkább az a hülyeség, hogy nem mentek utána ! Később megtehették volna, a technika is megvan hozzá, de... Nem következtesek az írók, mint oly soxor. -
#562 mekkora poént írtak volna, ha ez után pl földkörüli pályára áll az aszteroida :D
Helyi naquada lelőhely, köszönőlevél a goauldnak :) -
#561 Akarták is, csak nem volt hozzá technikánk (akkor még).
A Goa'uld-ok ezzel akarták átkúrni a zeggyezményt az Asgard-okkal, mert az ellen nem véd, ha magunkat nyírjuk ki azzal, hogy pofánkba robbantunk egy ilyen ojjektumot, sazlé eszállunk naprendszerestű ! :DDD
Pedig mi munkájukba volt ennyi naquad-át kitermeltetni a rabszolgáikkal ! -
#560 Ja :D
El kellett volna fogni, és csinálni belőle a fegyvereket, csillagkapukat :D -
#559 durva anyag és kész :) a "nem véletlenül került a naprendszerbe" szerintem eléggé egyértelművé tette hogy ki küldte ajándékba :) -
#558 Az a "durva" anyag a naquada (vagy hogy írják), ezzel lehet erősíteni az atombombát, és ebből áll a csillagkapu is, sazl eléggé alap dolog a SG-ben :)
Mellesleg mivel ez az anyag a Naprendszerben nem létezik, ezért valsz. goauld támadás volt. -
#557 rájöttek hogy az aszteroida-t nem szabad felrobbantrani mert valami durva anyagból van, és hogy a hajóval féregjáratot kell nyitniuk hogy azon keresztül vigyék el a földtől és elkerüljék az ütközést, ja és persze az aszteroida nem véletlenül került a naprendszerbe. -
#556 Hi!
Valaki el tudná mesélni egy hangyányit részletesen a múlt részt, mert vendégségben voltam és ott csak jóformán a képet ha néha-néha láttam, de hallani szinte semmit sem lehetett. A történet az volt ugye, hogy valami aszteroida jön a Föld felé és a CSK-1 próbálja felrobbantani?
Előre is köszi. -
#555 Itten nyitni kék egy hyperspace window-t. Már akinek persze. -
#554 de nagyon király rész volt -
#553 minden sci-fiben más törvények uralkodnak -
#552 sw-ban egyszerűen csak fénysebességre kapcsoltak, nem? Mondjuk mintha lett volna valami hipertérblabla, de ott pl láttad elnyúlni a csillagokat, itt meg egy féregjáratba lépsz be :D -
#551 télelg jó tész volt :) -
#550 Már teljesen megszoktam az új szinkronokat -
#549 hogy tudtak átmenni a Földön ?
hypertérbe léptek és ...
Star Wars -ban az volt, hogy ha nem számolják ki pontosan a koordinátákat a hypertérbe-ugráshoz, neki mehetnek egy bolygónak is ...
vagy itt mások a törvények ?
:) -
#548 de akkor is poénos volt :) -
Cat #547 csak tele blőd baromságokkal :) -
#546 jó rész volt :) -
#545 "Karter, már látom a házamat!"
:D:D:D:D:D -
#544 ahoz, hogy a gyűrűk működjenek, nem kellene mindkét oldalra egy-egy gyűrűrendszer? Értem ez alatt a kiindulási és a megérkezési oldalt