4251
-
Mert pl. ezek lesznek az új csodák berepülőpilótái, na azért, másrészt később nem árt hozzászokni a hiperhajtóműhöz, sőt a Prometheus-oz ! -
Én is szívesen tájékoztatnám az ittlévőket ezügyben, de levennék a fejem, mer' spoiler-ezek... -
Kezdek begolyózni, mostmár csak Enterprise-on élek...
DE vágom a centit, mert:
07.09 Season 8
07.18. Atlantis Season 1
Ezek az első vetítési dátumok, másnap már mi is élvezhetjük ! Már ha bírjuk addig... -
megsérteni nem akartalak de kb 20 beíráson keresztűl csak szidták a filmet.
tény hogy vannak benne hibák, egyébként az én kedvenc sorozatom is. -
Azé azon bazinagyot röhögtem, mikor a vadiúj vadnyugatban elfordul a vagon, így mögötte csapódik be a tűzgömb, de mikor belűlről mutatják ugyanezt, akkor hótegyenes a vágány :D -
nekem a csillagkapu az ezredes miatt is a kedvenc filmem:)
amennyire utálom felnőtt fejjel a meggájvert, annyira szeretem ónílt -
Hát azért a minden nem, mert nem is egy másik unverzumban játszódik, ahol mások a fizika szabályai, hanem itt a földön, és itt csak nem változnak meg a dolgok. A Csillagkapu amúgy az egyik kedvenc sorozatom, éppen azért mert általában hihetőek benne a dolgok, és következetesek, és attól még hogy egy rész nem tetszett, még nem kell az egészet utálnom. -
szerdán a colombo-ban szerepelt Hammond tábornok
öreges hanggal egy kicsit nagyon furcsa volt -
ha ennyi bajotok van a filmmel akkor miért nézitek
tökéletes hibátlan film nem létezik!!!!!!!!!!
amúgy sci-fi, bármi lehet -
Meg az a hegylakó feelinges villám, hát, azért nem volt egy fényesen kidolgozott effekt... -
Jah! :D
Pl Sam igencsak tűzről, akarom mondani villanyról pattant menyecske :D
Meg a műanyag pillentyűzeten átadott áramütés, ésatöbbi :\ -
Ok, hülyeség volt, de azért még volt hiba bőven ebben a részben :) -
Szalagot illik maciba elzárni. Namost egy betonbunkerben már csak van egy maci, nem? -
Jah, csak olyan szépen kiégett ott minden :D -
Esetleg ők is szalagra mentenek, nem? -
vagy csak kivették a mobilrekkeket:) -
Hát mivel mindent megfertőzött, gondoltam csak a pentagonból tudják visszatölteni, bát lehet a biztonsági tárolók el voltak szigetelve a bázison. Hmm, mind1 :) -
Nemrég láttam egy filmet, abban eby számítógép vírus a vízművek gépét kezdte irányítani és kicsavart egy buzi nagy csővet lezáró full rozsdás NEM elektromos vezérlésű tolózárat!!!
gy.k.
a tolózár az a nagy bazi kerékkel működő csapszerű izé, amivel a nagynyomású csöveket zárják :) -
hmm?
Mi köze ennek a nethez?
Meg mit tudtak letölteni? -
De akkor igen jó lehet netük, h ilyen hamar le tudták tölteni :D -
Hát tényleg elég hülyeség volt... Egyedül o'neil volt jó benne :DDD -
ez nem volt valami jó rész... -
Nálunk is csak 24 óra adatai vesznének el, mivel naponta mentem a teljes szerverparkot! -
én film alatt is karcolgattam ide :D
De O'neill NAGYON HÜLYEEEEE!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
De milyen hülyeség volt már ez, komplett formázás után csak 24h adatai vesztek el, ehh :) -
Ehh, de gyors vagy, én meg már azt hittem én leszek az első, aki beír :D -
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
A háttérben egy BORG regenerálófülke teteje volt, csak nem zöld, hanem kék színben :D -
O'neill milyen jól szórakozott :D:D:D:D:D -
Nah, az a kép a csillagkapu után úgy nézett ki, mintha a dúm3 motorjával készült volna :D -
a tájékoztatást! -
nm -
semmi bajunk egymással, csak az időt múlassuk:) -
Héé, én nem tudom mi bajtok van egymással, de azt nem ebben a topicban kellene elintézni
-
köszi! -
-
Noodlee #281 Ez kész!
-
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
megint beszopta valaki
hahahahah
ez hihetetlen. mennyi nem gondolkozó ember létezik. :DDDDD
(bocs srácok ez most megy cabashra :) -
Noodlee #278 Ki mondta, hogy pontos az idézet, és attól van akire te gondolsz?? -
Noodlee #277 Mi a bajod az aláírásommal???