4238
-
#303 Jah, csak olyan szépen kiégett ott minden :D -
#302 Esetleg ők is szalagra mentenek, nem? -
#301 vagy csak kivették a mobilrekkeket:) -
#300 Hát mivel mindent megfertőzött, gondoltam csak a pentagonból tudják visszatölteni, bát lehet a biztonsági tárolók el voltak szigetelve a bázison. Hmm, mind1 :) -
#299 Nemrég láttam egy filmet, abban eby számítógép vírus a vízművek gépét kezdte irányítani és kicsavart egy buzi nagy csővet lezáró full rozsdás NEM elektromos vezérlésű tolózárat!!!
gy.k.
a tolózár az a nagy bazi kerékkel működő csapszerű izé, amivel a nagynyomású csöveket zárják :) -
#298 hmm?
Mi köze ennek a nethez?
Meg mit tudtak letölteni? -
#297 De akkor igen jó lehet netük, h ilyen hamar le tudták tölteni :D -
#296 Hát tényleg elég hülyeség volt... Egyedül o'neil volt jó benne :DDD -
#295 ez nem volt valami jó rész... -
#294 Nálunk is csak 24 óra adatai vesznének el, mivel naponta mentem a teljes szerverparkot! -
#293 én film alatt is karcolgattam ide :D
De O'neill NAGYON HÜLYEEEEE!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#292 De milyen hülyeség volt már ez, komplett formázás után csak 24h adatai vesztek el, ehh :) -
#291 Ehh, de gyors vagy, én meg már azt hittem én leszek az első, aki beír :D -
#290 ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
A háttérben egy BORG regenerálófülke teteje volt, csak nem zöld, hanem kék színben :D -
#289 O'neill milyen jól szórakozott :D:D:D:D:D -
#288 Nah, az a kép a csillagkapu után úgy nézett ki, mintha a dúm3 motorjával készült volna :D -
#287 a tájékoztatást! -
#286 nm -
#285 semmi bajunk egymással, csak az időt múlassuk:) -
#284 Héé, én nem tudom mi bajtok van egymással, de azt nem ebben a topicban kellene elintézni -
#283 köszi! -
#282 -
Noodlee #281 Ez kész! -
#280 -
#279 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
megint beszopta valaki
hahahahah
ez hihetetlen. mennyi nem gondolkozó ember létezik. :DDDDD
(bocs srácok ez most megy cabashra :) -
Noodlee #278 Ki mondta, hogy pontos az idézet, és attól van akire te gondolsz?? -
Noodlee #277 Mi a bajod az aláírásommal??? -
Noodlee #276 BAJNOKOM te nem tudsz mást csak anyázni, és a nyáladat verni? Minden elismerésem a tiéd!
-
#275 ha már a jómodornál tartunk...
javaslom fuss még egy kört az angol illemtani kódex körül, esetleg éjszakára tedd a párnád alá, talán ragad rád valami az ott leírtakból...mert jómodor mint olyan, nem a te asztalod, mint azt ékesen bizonyítottad az imén.
pofánbaszásos téma...
Ha télleg pofánbasználak, akkor már semmilyen reakcíót nem várnék el tőled, különösen normálisat nem( bár ha patológus vizsgála, neki lehet, hogy normális reakciót jelentenének a látottak)
összegzés...
őszintén szólva, nemtom mi a fasz bajod van, de már egyre kevésbé érdekel...javaslom feküdj vissza
ui.:
signature-s hülyeség....
kérem...
ha valakinek még ennyi fantáziája sincs:)
viszont azt vettem észre, hogy az én "signature"-om illik itt valakire... -
#274 Képzeld pincsikutya legalább nekem volt annyi eszem hogy azt a signature-s hülyeséget nem szemetelem tele értelmetlen faszságokkal veled ellentétben. -
#273 Másrészt ne irigykedj arra hogy beszélek idegen nyelvet.
Te is tanulhattál volna, pl az angoloktól jómodort.
Meg ha pofánbasszák őket akkor azt ne várd el senkitől hogy normális hangnemben reagáljon vissza. -
#272 Ki mondta hogy frissen?
És hogy veszed a bátorság kis szikráját megháborodott fejedből hogy ilyen hangnemben szóljál be nekem Csaba? -
Noodlee #271 Ekkora IQ-val csoda, hogy átrugdostak bazz. -
#270 akkor te tucc valamit
mostmár vagy valaki...
Akkor most menj és nézz meg valami angolnyelvű természetfilmet DVD-n, attól talán elmúlik a rosszindulat frissen érettségizett pici okos fejedből -
#269 halleluja... -
#268 Nem b**zd+ leérettségiztem képzeld
-
#267 Azért nem kell, mert tiltja a nevelésed b*zd+? -
#266 ugy tudom megvették a következő 2 szezont, júniusban kezdik a szinkront -
#265 Nézd meg te b**zd+.
Egyébként sem kell "házifeladatot" írnom már.
-
#264 Házi Feladat
Holnapra ezt megtudni!